evet akşam su içiyodum gece 12 falan. mutfağın camına bi baktım kendimi incecik gördüm valla (eskiye nazaran). bacaklarımda inceldi biraz farkındayım, valla mutluluk kaynağıymışş, erkek arkadaşımla alışverişe gittiğimde onlayken asla pantoln almazdım çuval gibi bulup giymek vede onunda dar gelmesi çok kötüydü, ama geçen gün onun yanında aldım baktım tam oldu, neyse haftaya alırız biraz bol gelir dedim tamam dedi. mutluluk verici yaa süpeerrvalla bende bu 69 kilodayken halimden utanıyorum
inşallah bir daha hiç görmeyiz..yük gibi taşıyorsun devamlı..sen kendinde hafifleme hissediyorsun dimi?
evet akşam su içiyodum gece 12 falan. mutfağın camına bi baktım kendimi incecik gördüm valla (eskiye nazaran). bacaklarımda inceldi biraz farkındayım, valla mutluluk kaynağıymışş, erkek arkadaşımla alışverişe gittiğimde onlayken asla pantoln almazdım çuval gibi bulup giymek vede onunda dar gelmesi çok kötüydü, ama geçen gün onun yanında aldım baktım tam oldu, neyse haftaya alırız biraz bol gelir dedim tamam dedi. mutluluk verici yaa süpeerr
aynen aynen bizde mağzalarda illaki kavga ederdk gider bana göre göre dar gelcek şeyler alırdı ama çocuk napsın benm koca totom sığmıyo hiç bişeyeevet evet eşimde alışveriş yapmış sehir dışına çıkmıştı bana elbise almış ama çok güzeldi 40 bedendi tabi bana olmadı aman ne kapris yaptım moralim bozuldu adamı alıp alacağına pişman ettimşimdi çok rahat oluyor seviniyorum valla
kalorisiz kalorisiz yeyağmurcum aman grubumuz sana emanet bizimkiler uyandı kahvaltı vakti..ben uğrarım bitince..
aynen aynen bizde mağzalarda illaki kavga ederdk gider bana göre göre dar gelcek şeyler alırdı ama çocuk napsın benm koca totom sığmıyo hiç bişeyenasıl bağrıyodum dalgamı geçyosn diye küsüyodu kırılıyodu şimdi al bu olur deyip getiriyo valla ben bile şaşırdım o pantoln nasıl oldu diye, ama alıcam artık yeni şeyler eskiler bol geliyo ve zayıfladığm tam belli olmuyo belli olması lazım
önceden kilomdan dolayı bacaklarıma yapışan pantolnları giymeyi hiç sevmezdm hep bol alırdım, artık dar olsun diyorum zayıf göstersin istiyorumbol kıyafetlerde daha kilolu gözüküyorsun hamilelikten sonra 8 ay falan ana kıyafetim eşofmandı orda kilo aldığında belli olmuyor
ama şimdi hadi şunuda giyiyim değişik olsun diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?