Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

valla bende bu 69 kilodayken halimden utanıyorum
inşallah bir daha hiç görmeyiz..yük gibi taşıyorsun devamlı..sen kendinde hafifleme hissediyorsun dimi?
evet akşam su içiyodum gece 12 falan. mutfağın camına bi baktım kendimi incecik gördüm valla (eskiye nazaran). bacaklarımda inceldi biraz farkındayım, valla mutluluk kaynağıymışş, erkek arkadaşımla alışverişe gittiğimde onlayken asla pantoln almazdım çuval gibi bulup giymek vede onunda dar gelmesi çok kötüydü, ama geçen gün onun yanında aldım baktım tam oldu, neyse haftaya alırız biraz bol gelir dedim tamam dedi. mutluluk verici yaa süpeerr

evet evet eşimde alışveriş yapmış sehir dışına çıkmıştı bana elbise almış ama çok güzeldi 40 bedendi tabi bana olmadı aman ne kapris yaptım moralim bozuldu adamı alıp alacağına pişman ettim şimdi çok rahat oluyor seviniyorum valla

yağmurcum aman grubumuz sana emanet bizimkiler uyandı kahvaltı vakti..ben uğrarım bitince..

aynen aynen bizde mağzalarda illaki kavga ederdk gider bana göre göre dar gelcek şeyler alırdı ama çocuk napsın benm koca totom sığmıyo hiç bişeye nasıl bağrıyodum dalgamı geçyosn diye küsüyodu kırılıyodu şimdi al bu olur deyip getiriyo valla ben bile şaşırdım o pantoln nasıl oldu diye, ama alıcam artık yeni şeyler eskiler bol geliyo ve zayıfladığm tam belli olmuyo belli olması lazım

Günaydın, dün sadece 2 mesaj yazabildim. Gece bilgisayarı acacaktım koltukta uyuya kalmışım çok yorulmuştum. 2 gündür yediklerime çok dikkat ettim ama bugüne sadece 200 gram vermiştim moralim çok bozuk... Ne kurtarır beni bu saatten sonra

günaydın kızlar..
bu hafta 66 olmam lazım. öyle ucundan falan da değil ortasından. haftaya da 65. yeter artık aynı kiloda durdukça alışıyo insan. biraz vereyim de gaza geleyim. kızlar kilo korumak da kolay değil ama bi kere kilo verdiysen o zayıf halini gördüysen tekrar kilo alsan da aklın zayıflamakta oluyo. hamilelik yüzünden aldım kiloları yoksa alır mıydım mağazaya girip 38 beden 28 beden pantolonu deneyip alıp çıkmanın keyfi başka bişey ay dikişini beğenmedim rengi açmadı mı diye beğenmemezlik yapma hakkın oluyo. şişmanken üstünde iyi duranı bulunca almak zorundasın.

S_A oylamayı ben yaptım en son, diğer üyeler izinde olduğundan 4 kişi oyladık. geçmişte kaybolmasın al kaydet sen onu

sizi yavru kuşlar gülmüşler abla deme deyişime
30 a gelince görürüm ben sizi, hiç abla gibi hissetmiyosun en güzel yaşlar diyosun

OYLAMA FORMU

TAKIM NUMARASI : 3. Takim

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
S_A: EVET
yeliz209:EVET
Yaqmur199: HAYIR
mattika: HAYIR

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.

S_A: HAYIR
yeliz209:HAYIR
Yaqmur199:EVET

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.

Yaqmur199:HAYIR

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
mattika: EVET

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
mattika: EVET​

mübarek miraç kandilimizin hayırlara vesile olması dileğiyle ....
Hayırlı kandiller kızlar....

Son düzenleme:
Hoşbuldum mattikacım....gördüm canım formu bakıyorum şimdi....hadi hayırlısı ....umarım kilo vermede güzel etkileri olur bu uygulamanın....

OYLAMA FORMU

TAKIM NUMARASI : 3. Takim

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
Yaqmur199: HAYIR
BLUEDENIZ:EVET

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.

BLUEDENIZ:HAYIR

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
........BLUEDENIZ:EVET

ben geldim çocuklara gözleme falan yaptım ama ben yemedim....
şimdi yeşil çayımı içiyorum etrafı topladım ne çok ıvır zıvır var.
hareket berekettir deyip odaları topladım yarında kıyafet düzenleme ayırma işine başlayacağım inşallah..
..

bol kıyafetlerde daha kilolu gözüküyorsun hamilelikten sonra 8 ay falan ana kıyafetim eşofmandı orda kilo aldığında belli olmuyor
ama şimdi hadi şunuda giyiyim değişik olsun diyorsun

bol kıyafetlerde daha kilolu gözüküyorsun hamilelikten sonra 8 ay falan ana kıyafetim eşofmandı orda kilo aldığında belli olmuyor
ama şimdi hadi şunuda giyiyim değişik olsun diyorsun
önceden kilomdan dolayı bacaklarıma yapışan pantolnları giymeyi hiç sevmezdm hep bol alırdım, artık dar olsun diyorum zayıf göstersin istiyorum evde bol olupta giymediğim okadar çok pantolnum varkii ne yapçam onları bilmyorum vermeye kıyamıyorumda bazıları çok yeni

bugün bir rehavettir gidiyor üzerimde....şöyle bir dışarıya çıksam iyi gelirde hiç çıkasım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…