- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
evet evet aynennrendeleyip az zeytiyağınla az pişiriyorum yoğurtla dereotuyla da güzel oluyor ..
kabak tam rejim sebzesi galiba..
ben sade soda ile hallediyorum valla. hem kendimi iyi hissediyorum hemde güzel oluyo yanındayada sade soda mı alsam?
Yarın pikniğe gidicez irademe sahip çıkmam lazım pasta börek yemeyeli haftalar oluyor yarın nasıl yemeden duracam hiç bilmiyorum
mutlu akşamlar kızlar
yeni arkadaşlar gelmiş ....hoş geldiniz kızlar....bu arada 2. olmuşuz çok sevindim kızlar
oylama ne oylaması kızlar:26:hayırdır....
bu 5 gün içinde elimden geldiğince dikkat etmeye çalışsamda ,azda olsa kaçamaklarım oldu....birde yolculuk tabi....şu haftayı hayırlısıyla atlatsam diyorum....
Sanadaaa
Ben onlardan biriyim. Hoş buldum.
Sanırım yarışmalara yeni kuralar geliyor ve bu oylayamaya sunuldu ben ve bazı arkadaşlar yeni olduğumuz için olayın dışındayız.
teşekkürler canım....konuyu bulamadım ,artık yarın anlarım ne olduğunu
Allah yardımcın olsun inşallah.Bu arada çok güzel kilo vermişsin. Senin gibiyim ama daha yolun başındayım. İnşallah ben de becerebilirim.
aminnnnnn ....hepimizin inşallah....teşekkürler ....7 aydır uğraşıyorum işteverirsin tabiki azim ve irade olduktan sonra olmayacak birşey değil
Hmm inşallah kendimi zorluyorum yeni yeni yemek yemeyi bıraktım sayılır. Allahım inşallah tez elden veririm bende.:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?