Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ama bu akşamları içecek sorunumu nasıl halletcem bilmiyorum diyet içecekmi alsam acaba?

Selaaam,

Nerdesin diceksiniz biliyorum ama biliyorsunuz ben hep telefondan giriyorum ve bugün maalesef telefonun şarjı yoktu şimdi bir arkadaştan buldum sizenhemen yazayım dedim.

Kızlar şuan geçmişi okuyamıyorum fakat oylama formunda herkes oyunu kullandımı. Yarın son gün.

Sa salı menü:

Sabah:

Bir simit, meyve suyu
Öğlen: balık, haşlanmış sebze çok az makarna
Arada: yağsız yoğurt
Akşam: henüz bilmiyorum.

Yarın pikniğe gidicez irademe sahip çıkmam lazım pasta börek yemeyeli haftalar oluyor yarın nasıl yemeden duracam hiç bilmiyorum

selam kızlaar akşam menümü değiştirdim ve şöyle oldu;

incik vardı evde baya onları küp küp kestim, 2tane soğanı hilal şeklnde kesip kavurdum sonra biber ve domates ekledim 1 yemek kaşığı yağ koydum ve tavuk etlerini ilave edip pişirdim bi güzel.. sonra onu 1 dilim beyaz ekmek eşliğinde yedim çok canım çekmişti işteyken yaptım planını + 10 tane badem + 2 kare bitter çiko + şekersiz yeşil çay..
su 3 ltyi geçicek gibi. bugünlükte benden bukadar tamam çok olmuş olabilir bugün yarın toparlycam söz

bu 5 gün içinde elimden geldiğince dikkat etmeye çalışsamda ,azda olsa kaçamaklarım oldu....birde yolculuk tabi....şu haftayı hayırlısıyla atlatsam diyorum....

bu günkü menüm;
su: +
spor :

kahvaltı:
2 dilim tam b. ekmeği
2 zeytin +peynir
1 t.k. reçel
2 şekersiz çay
ara:
1 kupa bitki çayı
2 kare bitter çiko
öğlen:
1 tam .b. ekmeğiyle tost
2 şekersiz çay
ara:
1 kupa şekersiz sütlü nescafe
4 yulaflı bisküvi
akaşam:
1 servis kaşığı patlıcan yemeği
1 kase yağsız makarna
2 dilim karpuz

mutlu akşamlar kızlar

Sanadaaa

yeni arkadaşlar gelmiş ....hoş geldiniz kızlar....bu arada 2. olmuşuz çok sevindim kızlar

Ben onlardan biriyim. Hoş buldum.
oylama ne oylaması kızlar:26:hayırdır....

Sanırım yarışmalara yeni kuralar geliyor ve bu oylayamaya sunuldu ben ve bazı arkadaşlar yeni olduğumuz için olayın dışındayız.

bu 5 gün içinde elimden geldiğince dikkat etmeye çalışsamda ,azda olsa kaçamaklarım oldu....birde yolculuk tabi....şu haftayı hayırlısıyla atlatsam diyorum....

Allah yardımcın olsun inşallah. Bu arada çok güzel kilo vermişsin. Senin gibiyim ama daha yolun başındayım. İnşallah ben de becerebilirim.

aminnnnnn ....hepimizin inşallah....teşekkürler ....7 aydır uğraşıyorum işteverirsin tabiki azim ve irade olduktan sonra olmayacak birşey değil

aminnnnnn ....hepimizin inşallah....teşekkürler ....7 aydır uğraşıyorum işteverirsin tabiki azim ve irade olduktan sonra olmayacak birşey değil

Hmm inşallah kendimi zorluyorum yeni yeni yemek yemeyi bıraktım sayılır. Allahım inşallah tez elden veririm bende. :13:

Hmm inşallah kendimi zorluyorum yeni yeni yemek yemeyi bıraktım sayılır. Allahım inşallah tez elden veririm bende. :13:

kışın çok daha zor veriliyor kilolar şimdi yediklerine dikkat edip bol su + sporlada desteklersen çok daha kısa sürede gider kilocuklar

Bende menümü yazayım bugün biraz fazla kaçırdım. 2 aydır diyetteyim 7 kilo verdim bir güncük kaçırsam bişi olmaz heralde

Sabah: Menemen, mücver ve 2 dilim ekmek :18:
Öğle: Yoğurtlu Semizotu
Ara: Dondurma
Akşam: Akşam da bir şey yemedim artık bu kadar şeyden sonra

Suyumu içtim sporu mu da yaptım :) Bu gidişle ben takıma alınmayacağım. Tam da teyzeme gittiğim haftaya denk geldi buraya katılmam
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…