- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
bende düne göre 200 gr vermişimbugün geç kaldım biraz uyuyakalmışım
sabah her zamanki gibi tartıldım yine aynı takıldım valla bu kiloda..
karataycılar her sabah illaki 2 haşlanmş yumurta yiyolarmış yiyim dedim ama şuan çok kötüyüm, çay bile içemiyorum o derece oldumm. sanırım öğlen sadece salata yicem böyle giderse patlıycak gibi oluyorum amanın midem nekadarda ufalmış benm haberim yooookkHaşlanmış yumurta çok tok tutuyor ben yiyince öğlene kadar acıkmıyorum ..
hem daha çok kalori yaktırıyormuş..
ooh ohh maşallaaahhhhhgünaydnnn kahvaltmı yaptım geldimm400 gr daha gitti
karataycılar her sabah illaki 2 haşlanmş yumurta yiyolarmış yiyim dedim ama şuan çok kötüyüm, çay bile içemiyorum o derece oldumm. sanırım öğlen sadece salata yicem böyle giderse patlıycak gibi oluyorum amanın midem nekadarda ufalmış benm haberim yooookk
bende hergün yumurta yiyorum. bi gün haşlanmş bi gün yağda. artk midem bulanmaya başladı
karataycılar her sabah illaki 2 haşlanmş yumurta yiyolarmış yiyim dedim ama şuan çok kötüyüm, çay bile içemiyorum o derece oldumm. sanırım öğlen sadece salata yicem böyle giderse patlıycak gibi oluyorum amanın midem nekadarda ufalmış benm haberim yooookk
bende hergün yumurta yiyorum. bi gün haşlanmş bi gün yağda. artk midem bulanmaya başladı
bu karatay temelde nasıl? ekmek falan yok galiba:26:
valla benmde midem bulandı her ufak kokuda midem kalkıyo bugün normalde böyle olmazdm benbende hergün yumurta yiyorum. bi gün haşlanmş bi gün yağda. artk midem bulanmaya başladı
valla çok az yeyip sık sık ye dicem ama okula gidiyosn zor olur bilemedm bak şimdiiBuralarda devamlı elektrik kesiliyor..
neyse kızlar benim vücudum su topluyor galiba.. ne bir regl olsamda rahatlasam ama 2 gün falan var hesaplarıma göre..
bir atağa geçsem ne yapsam bir öneri verin.. 100 gr.bile moral oluyor be ya..
evet ekmek yok normal yemek yiyosun özel bişey yok sadece ara öğünler kesnlikle yok ve sabahları illaki yumrta yemek zorundasın bukadarbu karatay temelde nasıl? ekmek falan yok galiba:26:
hadi bakalım tebrik ederiz..
sende çizelge hazırlasana bakalım
doğru yapamıyosundur ondandır canm bidaha dene weight lost var o bölümü seçmen lazımoffff yapyorum çizelgeyi ama ulaşmak istediğim kilo görünmüyo
vaaay süpermiiişş. ben bidaha kilo alıcağmızı sanmıyorum çünkü kilolu olmak nasıl iğrenç bişey gördük, hedefimize ulaşamazsak ayrı ama ulaşıncada onu kolay kolay bırakıcağmızı düşünmüyorumneyse kızlar moral vereyim kendime..
mesela dünyada bir insan bile kilo verip onu koruyabiliyorsa bende yapabilirim
benim bir arkadaşım vardı 72 kiloydu evlenecem diye55 kilo oldu inanın senelerdir aynı geçen gün fotoğraf göndermiş incecik..
diyorki ben bulaşık yıkarken bile sağa sola gidip dururum hareket berekettir
vaaay süpermiiişş. ben bidaha kilo alıcağmızı sanmıyorum çünkü kilolu olmak nasıl iğrenç bişey gördük, hedefimize ulaşamazsak ayrı ama ulaşıncada onu kolay kolay bırakıcağmızı düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?