Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugün geç kaldım biraz uyuyakalmışım
sabah her zamanki gibi tartıldım yine aynı takıldım valla bu kiloda..

bugün geç kaldım biraz uyuyakalmışım
sabah her zamanki gibi tartıldım yine aynı takıldım valla bu kiloda..
bende düne göre 200 gr vermişim sabah kahvaltımı evde yaptım peynir yarımşar domates ve salatalık, 2 haşlanmış yumurtayla. ekmek yemiyim yumrta yiyim dedm oda fazla geldi çok kötü olduuuummm

Haşlanmış yumurta çok tok tutuyor ben yiyince öğlene kadar acıkmıyorum ..
hem daha çok kalori yaktırıyormuş..

Haşlanmış yumurta çok tok tutuyor ben yiyince öğlene kadar acıkmıyorum ..
hem daha çok kalori yaktırıyormuş..
karataycılar her sabah illaki 2 haşlanmş yumurta yiyolarmış yiyim dedim ama şuan çok kötüyüm, çay bile içemiyorum o derece oldumm. sanırım öğlen sadece salata yicem böyle giderse patlıycak gibi oluyorum amanın midem nekadarda ufalmış benm haberim yooookk
günaydnnn kahvaltmı yaptım geldimm 400 gr daha gitti
ooh ohh maşallaaahhhhh

Buralarda devamlı elektrik kesiliyor..
neyse kızlar benim vücudum su topluyor galiba.. ne bir regl olsamda rahatlasam ama 2 gün falan var hesaplarıma göre..
bir atağa geçsem ne yapsam bir öneri verin.. 100 gr.bile moral oluyor be ya..

bende hergün yumurta yiyorum. bi gün haşlanmş bi gün yağda. artk midem bulanmaya başladı
valla benmde midem bulandı her ufak kokuda midem kalkıyo bugün normalde böyle olmazdm ben

valla çok az yeyip sık sık ye dicem ama okula gidiyosn zor olur bilemedm bak şimdii
bu karatay temelde nasıl? ekmek falan yok galiba:26:
evet ekmek yok normal yemek yiyosun özel bişey yok sadece ara öğünler kesnlikle yok ve sabahları illaki yumrta yemek zorundasın bukadar

kızlar dün dondurma yedim çünkü kendimi bastırmak istemedim o zaman mutsuz oluyorum..sanki vücudum zıttını yapmak istiyor ama vanilyalı az yedim buna alışmamız lazım az yemek..

neyse kızlar moral vereyim kendime..
mesela dünyada bir insan bile kilo verip onu koruyabiliyorsa bende yapabilirim
benim bir arkadaşım vardı 72 kiloydu evlenecem diye55 kilo oldu inanın senelerdir aynı geçen gün fotoğraf göndermiş incecik..
diyorki ben bulaşık yıkarken bile sağa sola gidip dururum hareket berekettir

vaaay süpermiiişş. ben bidaha kilo alıcağmızı sanmıyorum çünkü kilolu olmak nasıl iğrenç bişey gördük, hedefimize ulaşamazsak ayrı ama ulaşıncada onu kolay kolay bırakıcağmızı düşünmüyorum

valla bende bu 69 kilodayken halimden utanıyorum
inşallah bir daha hiç görmeyiz..yük gibi taşıyorsun devamlı..sen kendinde hafifleme hissediyorsun dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…