Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

domates salatalık yeşillik ekle bence kahvaltıya. hem tok tutar hem dengeli beslenmiş olursun.
bir de takımdaki arkadaşlara kendini tanıtsana

Aslında domates, salatalık yiyorum ama nedense onu yazmak aklıma gelmiyor kalorileri düşük diye heralde

Tamam tanıtıyım. Ben Mercani(gerçek adımı yazsam mı? :)) 18 yaşındayım lise sonda okuyorum. Boy 163 Kilo 58 hedef 53. Nisan 1 den beri diyetteyim 7 kilo verdim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

kıııııııııııııııızz sen benden küçükmüsüüünn amaniiin kardeşş gelmiiişşş bende sni abla sanıyorumm

sorma ben 1.59 um diyordum ki öyleydidegeçen haftalarda eşime boyumu ölç demiştim oda 1.56 demezmi....sinir oldum....yok değil diyorum ....neyse öyle geçti....
geçen hafta tekrardan ölçsene boyumu dedim 1.57 dedi....hayır olamaz diyorumsonra 1.58 dedi saçımın en üstünden ölçtüm dedi....

aman yeniler de hep gençmiş yahu. iki matematik anlatayım size toplanın da
baya iyi vermişsin 7 kilo. neler yaptın?

:122::122:
ben de 1.68 sandım kendimi yıllarca, kısalıyo muyuz yoksa :97::97:

süt yumurta et yemezdim çocukluğumda. sanırım bu yüzden:26:

ben de gidip bi ara öğün yapayım. görüşürüz kızlar
doğrudur olabilirr
valla bana yakın olsan kapından ayrılmazdım matematk anlat dye

Eğer çook fazla yemediysen korkma ödemdir o. Baklagil, turşu vs yedin mi ?
İstersen menünü yaz beraber değerlendirelim.

dün menümü yazmıştım ama onunla kalmadım yatana kadar ağzım hiç boş durmadı hep tatlı yedim 4 aydır regl olmuyorum onunla alakası olabilir mi?

dün menümü yazmıştım ama onunla kalmadım yatana kadar ağzım hiç boş durmadı hep tatlı yedim 4 aydır regl olmuyorum onunla alakası olabilir mi?

ben de regl olmadım 9 ay oldu. bazen bi daralma geliyo sanırım etkisi var tatlı isteğinde. ama her zaman değil. bi de tatlı yedikçe yiyosun. hiç bulaşmamak lazım.

Hoşgeldin canım. Kasımda 3 yıl olacak burdayım ve bir ilerleme olmadı. Aksine geçen sene 85 kiloya kadar çıktım... Ve şimdi 74-75 arasıyım.. İdeal kilom 68 fakat ben 70 olsam gene iyi. 2 haftaya tatile gidiyorum ve zayıflamam gerekiyor. Geçn sene 42-44 beden giyinirken şimdi 38-40 giyiniyorum ve mutluyum.

Bu yüzdende burdayım ve bu kilocuklar gidecek :))

Aa silgi olmamıç ama oda tombul biz kurşun kalem olmak istiyoruz

kıııııııııııııııızz sen benden küçükmüsüüünn amaniiin kardeşş gelmiiişşş bende sni abla sanıyorumm

Gittiğim bütün topiklerde en küçük hep ben oluyorum

Açıkçası çok birşey yapmadım. Yediğim her şeyi yağsız, tuzsuz yedim. Kilo almamda en büyük etken çikolata, cips ve kolaydı. Cipsi 2 aydır ağzıma sürmedim. Her gün 2 paket yediğim çikolatayı haftada 2-3 parça yiyorum. Kolayı kesemedim onu da light içiyorum haftada bir Ama hafta sonu hep kaçamaklarla geçti. Jilian Micheals 30 day shred yaptım onun baya etkisi oldu zayıflamamda. Belim 79 dan 74'e indi 3 haftada o spor sayesinde.

maşallah ne güzel vermişsin öyle kısa bir sürede. Hayatımızda 2 3 ay ne ki kendimizi sıkıp istediğimiz gibi oluyoruz ışte
hm22 hoşgelmişsin arkadaşım....
2.5 ayda 10 kg azim vede iradeyle gayet güzel bir hedef....başarılar
hoşbuldum teşekkür ederim inşallah Her şey istediğimiz gibi olur

az mı 20 kg ya ben de 1 şu damacanasi olarak düşündüm. Ne kadar sürede verdin

kesinlikle az değilyani bence....7 aylık bir sürede verdim bu kiloyu

Çizelgeyi yaptım ama bi garip oldu sanki:26:

Bir de tarih istiyor neyin tarihini yazıcam bi yardımcı olsanız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…