domates salatalık yeşillik ekle bence kahvaltıya. hem tok tutar hem dengeli beslenmiş olursun.
bir de takımdaki arkadaşlara kendini tanıtsana
malzemeden çalmış olmasınalr sakın hey Allahıımm
kıııııııııııııııızz sen benden küçükmüsüüünn amaniiin kardeşş gelmiiişşş bende sni abla sanıyorummAslında domates, salatalık yiyorum ama nedense onu yazmak aklıma gelmiyor kalorileri düşük diye heralde
Tamam tanıtıyım. Ben Mercani(gerçek adımı yazsam mı? :)) 18 yaşındayım lise sonda okuyorum. Boy 163 Kilo 58 hedef 53. Nisan 1 den beri diyetteyim 7 kilo verdim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
o nasıl oluyo
aman yeniler de hep gençmiş yahu. iki matematik anlatayım size toplanın daAslında domates, salatalık yiyorum ama nedense onu yazmak aklıma gelmiyor kalorileri düşük diye heralde
Tamam tanıtıyım. Ben Mercani(gerçek adımı yazsam mı? :)) 18 yaşındayım lise sonda okuyorum. Boy 163 Kilo 58 hedef 53. Nisan 1 den beri diyetteyim 7 kilo verdim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
sorma ben 1.59 um diyordum ki öyleydidegeçen haftalarda eşime boyumu ölç demiştim oda 1.56 demezmi....sinir oldum....yok değil diyorum ....neyse öyle geçti....
geçen hafta tekrardan ölçsene boyumu dedim 1.57 dedi....hayır olamaz diyorumsonra 1.58 dedi saçımın en üstünden ölçtüm dedi....
doğrudur olabilirr
süt yumurta et yemezdim çocukluğumda. sanırım bu yüzden:26:
ben de gidip bi ara öğün yapayım. görüşürüz kızlar
valla bana yakın olsan kapından ayrılmazdım matematk anlat dyeaman yeniler de hep gençmiş yahu. iki matematik anlatayım size toplanın da
baya iyi vermişsin 7 kilo. neler yaptın?
nasıl nasıııl 64.4 den 55.2 nasıl oluyo yaaa ?
Eğer çook fazla yemediysen korkma ödemdir o. Baklagil, turşu vs yedin mi ?
İstersen menünü yaz beraber değerlendirelim.
dün menümü yazmıştım ama onunla kalmadım yatana kadar ağzım hiç boş durmadı hep tatlı yedim 4 aydır regl olmuyorum onunla alakası olabilir mi?
s_a nedense mesajın alıntılanmadı. Yanlış anlamazsan empati yaparak cevap vermek istiyorum. 10 kilo fazlalık tamam görsel ve sağlık açısından sana cok sey katacaktır ama bence asıl önemli olan şu an vazgecersen istedigin seyi yarım bırakarak kendine güveninı sarsacaksın. Oysa o kiloları verdiğinde kara verdiğin şeyi nasıl başardığın görerek kendine güvenin de artacak. O yüzden hadi vazgeçme ve burada beraberce basaralım
kardeşim üni.'de olduğu için yarıyıl tatilinden buyana görüşmemiştikbu hafta sonu geldi nihayet ve beni görünce abla ne olmuşsun böyle çimento şuvalı gitmiş üzerinden
silgi gibi olmuşsun dedi....öğrenci benzetmesi sanırım:26:
kıııııııııııııııızz sen benden küçükmüsüüünn amaniiin kardeşş gelmiiişşş bende sni abla sanıyorumm
aman yeniler de hep gençmiş yahu. iki matematik anlatayım size toplanın da
baya iyi vermişsin 7 kilo. neler yaptın?
maşallah ne güzel vermişsin öyle kısa bir sürede. Hayatımızda 2 3 ay ne ki kendimizi sıkıp istediğimiz gibi oluyoruz ıştegeçen kasım ayında 74 kilodanda yukarıdaydım canm, sonra öyle böyle 70 71 olmuşum, sonra porsiyonlarımı azalttım baskül aldğımda 68.200düm ve 31martta başladım tam olarak rejime o gün bugündür çok şükür gidiyo kilolar. zaten ilk hedefim 60 tı bırakcaktım sonra baktım maşallah verebiliyorum 57 yaptım, sonra kaç yaparım bilmemherkes toton falan gitmiş diyo çok güzel bişey ya bende bu aralar bacaklarımın inceldiğini hissediyorum
hoşbuldum teşekkür ederim inşallah Her şey istediğimiz gibi olurhm22 hoşgelmişsin arkadaşım....
2.5 ayda 10 kg azim vede iradeyle gayet güzel bir hedef....başarılar
kardeşim üni.'de olduğu için yarıyıl tatilinden buyana görüşmemiştikbu hafta sonu geldi nihayet ve beni görünce abla ne olmuşsun böyle çimento şuvalı gitmiş üzerinden
silgi gibi olmuşsun dedi....öğrenci benzetmesi sanırım:26:
maşallah ne güzel vermişsin öyle kısa bir sürede. Hayatımızda 2 3 ay ne ki kendimizi sıkıp istediğimiz gibi oluyoruz ışte
hoşbuldum teşekkür ederim inşallah Her şey istediğimiz gibi olur
az mı 20 kg ya ben de 1 şu damacanasi olarak düşündüm. Ne kadar sürede verdin
Çizelgeyi yaptım ama bi garip oldu sanki:26:
1- hedef kilo
2-başlangıç kilo
3-şu anki kilo
olursa olacak canım....
Yazdım onları ama çıkmadı çizelgede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?