Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bu da güzelmişdoğumdan sonrada duble dememiş iyiki....gayet iyi gidiyoruz canım....sanki bekarki hallerime benzedim gibime geliyor.... biraz daha gayret edersek başaracağız kesinlikle:13:

hele okulda bi arkadaş iri yarı bi kadındın şimdi genç zarif bi görüntün oldu demişti 70 ten 58 e düştüğümde. okula başlıcam ya tutuştum şimdi iri yarı bi kadın olmak istemiyorum

hele okulda bi arkadaş iri yarı bi kadındın şimdi genç zarif bi görüntün oldu demişti 70 ten 58 e düştüğümde. okula başlıcam ya tutuştum şimdi iri yarı bi kadın olmak istemiyorum

yapma canım yaaaaa78 neysede66 halinle bile bence iyisin ....siz boydan kurtarıyosunuzben bu boyla 55 hedefledim....amaaaaa bırakmıcammmmm ki

Günaydın hanımlar :)

Sabah 1 bardak sütümü içtim birazdan da 1 dilim ekmek ve krem peynir yicem. Ekmek sadece öğlen de 1 dilim yiyorum. Onu yemeyi de kessem mi acaba :44:

wawwwwwwwwwww süperrrrrrr1.6 kg
henüz 66.0 değil ama yarına olur belki:18:

yapma canım yaaaaa78 neysede66 halinle bile bence iyisin ....siz boydan kurtarıyosunuzben bu boyla 55 hedefledim....amaaaaa bırakmıcammmmm ki
öncelikli hedefim 60. 60 olunca 58 de olurum zaten gaza gelip. sonrasında sıkılaştırıcı bişeyler yapmak gerekiyo. normal kilo aralığına girdikten sonrası sıkılaşma. sadece tartıya bakmamak lazım. benim boyum da öyle çok değil ki 1.65 şöyle olaydı 1.70 en azından. kardeşlerim 1.75 ben niye böyle oldum bilmem

olur olur bugün biraz dikkat edersek yarına güzel etkisi olur diye düşünüyorum
yaaa şuna bak 1.65 e kısa diyor....ben 1.56 la 1.59 arasında gidip geliyorum

Günaydın hanımlar :)

Sabah 1 bardak sütümü içtim birazdan da 1 dilim ekmek ve krem peynir yicem. Ekmek sadece öğlen de 1 dilim yiyorum. Onu yemeyi de kessem mi acaba :44:

domates salatalık yeşillik ekle bence kahvaltıya. hem tok tutar hem dengeli beslenmiş olursun.
bir de takımdaki arkadaşlara kendini tanıtsana

olur olur bugün biraz dikkat edersek yarına güzel etkisi olur diye düşünüyorum
yaaa şuna bak 1.65 e kısa diyor....ben 1.56 la 1.59 arasında gidip geliyorum

yani kardeşler uzun da ben niye kısa kalmışım diyorum malzeme aynı sonuçta

arkadaşlar her üye geçmişi okumaktan sorumludur
kendisi ile ilgili yazılanları görmemek cevap vermemek affedilmeyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…