http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
buradan bakarak yapabilirsn canm
nasıl nasıııl 64.4 den 55.2 nasıl oluyo yaaa ?ağlıycam şimdi dün 64.4düm bugün 55.2+800 ya neredeyse 1 kilo çok kzyorum kendime
ağlıycam şimdi dün 64.4düm bugün 55.2+800 ya neredeyse 1 kilo çok kzyorum kendime
nasıl nasıııl 64.4 den 55.2 nasıl oluyo yaaa ?
canm bu arada senn boy kaç ?
oov iyiymiş çizelgeden belli zatenbenm 165 canm
geçen kasım ayında 74 kilodanda yukarıdaydım canm, sonra öyle böyle 70 71 olmuşum, sonra porsiyonlarımı azalttım baskül aldğımda 68.200düm ve 31martta başladım tam olarak rejime o gün bugündür çok şükür gidiyo kilolar. zaten ilk hedefim 60 tı bırakcaktım sonra baktım maşallah verebiliyorum 57 yaptım, sonra kaç yaparım bilmemHmm bu bmı dimi oradan çıkıyor. Senin de gayet iyiymiş boyun. Hedefine de bir şey kalmamış ?
Ne kadar sürede verdin? Nasıl bir dönemdi? Vücudunda farkı nasıl hissediyorsun?
eğer tatlı krizine kapılmazsan sporu bırakmazsan 2 katı veriliyo evet. şişkinlik gidiyo tamam ama yağ da gidiyo. en güzel kiloları regl döneminde verirdim benBenm arkadaşımn diyetisyenide regl oldğunda kilo veremezsn demişçelişkili
seni en iyi ben anlıyorum canım, güne 7 de başladık şu ana kadar koşturmaca oğlan uyurken bakabliyorum ben de sadece buraya ama takıma yazacak olmak frenliyo insanıbana kalsa hiç çıkmıycam burdan ama yazarken biri kucağımda biri pc nin önünde oluyo masada ne varsa yere fırlatıyo çok zor yazıyorum şimdide uyuyorlar öyle girebildim elimden geldiğince yazıyorum.çizelgeyi önceden yapmıştım şimdi uğraşyorum uğraşıyorum olmuyor deniycem yine
kardeşim üni.'de olduğu için yarıyıl tatilinden buyana görüşmemiştikbu hafta sonu geldi nihayet ve beni görünce abla ne olmuşsun böyle çimento şuvalı gitmiş üzerinden
silgi gibi olmuşsun dedi....öğrenci benzetmesi sanırım:26:
süpermiş ozmaaan bende kendmi salıyodum valla nasıl olsa kilo verlmyo diyeeğer tatlı krizine kapılmazsan sporu bırakmazsan 2 katı veriliyo evet. şişkinlik gidiyo tamam ama yağ da gidiyo. en güzel kiloları regl döneminde verirdim ben
süpermiş ozmaaan bende kendmi salıyodum valla nasıl olsa kilo verlmyo diye
haha süpermiş
kardeşim de 57 kilo olduğum zamanların fotolarına bakmış ozamanlar yarım porsiyonmuşsun şimdi tam porsiyonsun dedi
doğumdan sonra kaç porsiyondum düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?