Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Annem de aynısını dedi. Hatta takımdakilerde. İnsan bir ada tabi bırakamaz ama konuşmuyoruz neyse ne. Geçtim ben o işi napayım yani o istemiyor diye hayallerimden mi vazgeçeyim? Büyük ihtimal son zamanlarda benim biraz daha iyi olmamı çekemiyordu bu da taşma noktası oldu. Evet az şişkoyum beeeen

kahve+ bitter çiko zamanıyağmurrrrrrrrrrr
kahve benim de en sevdiğim keyiflerdendir tabi bitter ile Başka olur
Günaydın hanımlar :)

Sabah 1 bardak sütümü içtim birazdan da 1 dilim ekmek ve krem peynir yicem. Ekmek sadece öğlen de 1 dilim yiyorum. Onu yemeyi de kessem mi acaba :44:
Ekmek Yemek hoşuna gidiyorsa 1 dilimin sakıncası yok ama ben çoğu zaman Hiç yemem ekmek
Sınava girecek misin bu sene ?
aman yeniler de hep gençmiş yahu. iki matematik anlatayım size toplanın da
baya iyi vermişsin 7 kilo. neler yaptın?
ne güzel ışte gençlik enerjisiyle takımın enerjisini yükseltiriz :)
dün menümü yazmıştım ama onunla kalmadım yatana kadar ağzım hiç boş durmadı hep tatlı yedim 4 aydır regl olmuyorum onunla alakası olabilir mi?

Ne kaynatmışsınız ya oku oku bitiremedim. Özellikle bayıldığım nokta ise silgi meselesi oldu. O nasıl bir tabirdir. Bu arada takıma gelen arkadaşım hoş geldin. Ben de yeniyim hemencecik yetişelim kızlara. Kız Mercani sen o kadar genç miydin? Ne bileyim geri geri durunca ben bizim muhabbetler sarmıyor mu büyük mü diye düşünmüştüm ne zamandır da aynı düşünce halindeydim .

Hadi bitter yiyelim. Kahve ile beraber (Türk Kahvesi metabolizmayı hızlandırıyormuş onu da yeni öğrendim daha neleri çıkcak bakalım.)

kızlaarrr supangle yediimm ooh mutlu hissediyorum kendmiiii. ama kızmayın öyle çok değil toplasan 3 yemek kaşığı kadarrr. şimdide çay içiyorum ooh miiiss

Bu sene giricem ama bazı nedenlerden dolayı bu sene kazanma ümidim yok bende kendimi diyete verdim işte

Al ver insanın en çok moralini bozan olsa gerek hadi o zaman son bir gayret ile 2 haftada görelim 70 e düştüğünü .
kesinlikle az değilyani bence....7 aylık bir sürede verdim bu kiloyu
7 ay ideal bir süre onu 3 ayda versem zaten vücuda toparlama fırsatı vermediginden sıkı da olmazdı vücut ne güzel şimdi çıtır olmanın tadını çıkar

kızlaarrr supangle yediimm ooh mutlu hissediyorum kendmiiii. ama kızmayın öyle çok değil toplasan 3 yemek kaşığı kadarrr. şimdide çay içiyorum ooh miiiss

Bak sen öyle mutlu hissediyorum falan deyince benim canım da dondurma istedi

sorma canımbizim tekne kazıntısı işte
evet türk kahvesi özellikle şekersiz içilirse hem sıfır kalori hemde metabolimayı hızlandırıyor....ben kahve keyfimi yaptım bitter çikomuda yedim .....ohhh missss....
bu arada takımın en büyüğü benim(aramızda kalsın)

gerçekten öylemii ? nedense ben seni kendime çok yakın hissediyorum hiç büyükmüşsün gibi gelmedi

Bu sene giricem ama bazı nedenlerden dolayı bu sene kazanma ümidim yok bende kendimi diyete verdim işte

hangi bölümü istiyorsun ? Bence hayatta Hiç birşey de sonuna kadar elinden gelenin en iyisini yapmadan pes etme Hiç belli olmaz :)

Oyyy oyy öyle mi çok sevindim şimdi. Yaşasın şekersiz hayat.

Hadi yaaa. Kaç yaşın kaç? Tamam aramızdaa. Çok merak ettim.

evet ortalamaya vurursak ayda 3 ila 2.5 kg eder ki sağlıklı kilo vermenin en güzel ortalaması....diye düşünüyorum bundan sonrasıda koruma vede sıkılaşma için spora bakıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…