kilogram olarak seçtinmi peki....
Bir de tarih istiyor neyin tarihini yazıcam bi yardımcı olsanız :)
sen yakınlarında olasın sana bakıp kendini iyi hissetsin istiyo o arkadaşın. saçmalık. bence kendine güven hiç umursama. gençken insan lafları çok umursuyo ama zamanla görüyosun ki tek önemli olan sensin. kiloyla manitanın ne ilgisi var onu da anlamadım yani obez değilsin ki
Evet seçtim ama olmadı işte
tarihi yazmana gerek yok ....çizelgeyi yenilediğin tarihi istiyor ....
canım weigt lost olan bölümü seç, tarihte bugün yazBir de tarih istiyor neyin tarihini yazıcam bi yardımcı olsanız :)
kahve benim de en sevdiğim keyiflerdendir tabi bitter ile Başka olurkahve+ bitter çiko zamanıyağmurrrrrrrrrrr
Ekmek Yemek hoşuna gidiyorsa 1 dilimin sakıncası yok ama ben çoğu zaman Hiç yemem ekmekGünaydın hanımlar :)
Sabah 1 bardak sütümü içtim birazdan da 1 dilim ekmek ve krem peynir yicem. Ekmek sadece öğlen de 1 dilim yiyorum. Onu yemeyi de kessem mi acaba :44:
Sınava girecek misin bu sene ?Aslında domates, salatalık yiyorum ama nedense onu yazmak aklıma gelmiyor kalorileri düşük diye heralde
Tamam tanıtıyım. Ben Mercani(gerçek adımı yazsam mı? :)) 18 yaşındayım lise sonda okuyorum. Boy 163 Kilo 58 hedef 53. Nisan 1 den beri diyetteyim 7 kilo verdim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
ne güzel ışte gençlik enerjisiyle takımın enerjisini yükseltiriz :)aman yeniler de hep gençmiş yahu. iki matematik anlatayım size toplanın da
baya iyi vermişsin 7 kilo. neler yaptın?
dün menümü yazmıştım ama onunla kalmadım yatana kadar ağzım hiç boş durmadı hep tatlı yedim 4 aydır regl olmuyorum onunla alakası olabilir mi?
kahve benim de en sevdiğim keyiflerdendir tabi bitter ile Başka olur
Ekmek Yemek hoşuna gidiyorsa 1 dilimin sakıncası yok ama ben çoğu zaman Hiç yemem ekmek
Sınava girecek misin bu sene ?
ne güzel ışte gençlik enerjisiyle takımın enerjisini yükseltiriz :)
kızlaarrr supangle yediimm ooh mutlu hissediyorum kendmiiii. ama kızmayın öyle çok değil toplasan 3 yemek kaşığı kadarrr. şimdide çay içiyorum ooh miiiss
Al ver insanın en çok moralini bozan olsa gerek hadi o zaman son bir gayret ile 2 haftada görelim 70 e düştüğünü .Hoşgeldin canım. Kasımda 3 yıl olacak burdayım ve bir ilerleme olmadı. Aksine geçen sene 85 kiloya kadar çıktım... Ve şimdi 74-75 arasıyım.. İdeal kilom 68 fakat ben 70 olsam gene iyi. 2 haftaya tatile gidiyorum ve zayıflamam gerekiyor. Geçn sene 42-44 beden giyinirken şimdi 38-40 giyiniyorum ve mutluyum.
Bu yüzdende burdayım ve bu kilocuklar gidecek :))
Aa silgi olmamıç ama oda tombulbiz kurşun kalem olmak istiyoruz
7 ay ideal bir süre onu 3 ayda versem zaten vücuda toparlama fırsatı vermediginden sıkı da olmazdı vücut ne güzel şimdi çıtır olmanın tadını çıkarkesinlikle az değilyani bence....7 aylık bir sürede verdim bu kiloyu
kızlaarrr supangle yediimm ooh mutlu hissediyorum kendmiiii. ama kızmayın öyle çok değil toplasan 3 yemek kaşığı kadarrr. şimdide çay içiyorum ooh miiiss
Ne kaynatmışsınız ya oku oku bitiremedim.Özellikle bayıldığım nokta ise silgi meselesi oldu. O nasıl bir tabirdir. Bu arada takıma gelen arkadaşım hoş geldin. Ben de yeniyim hemencecik yetişelim kızlara. Kız Mercani sen o kadar genç miydin? Ne bileyim geri geri durunca ben bizim muhabbetler sarmıyor mu büyük mü diye düşünmüştüm ne zamandır da aynı düşünce halindeydim .
Hadi bitter yiyelim. Kahve ile beraber (Türk Kahvesi metabolizmayı hızlandırıyormuş onu da yeni öğrendim daha neleri çıkcak bakalım.)
gerçekten öylemii ?sorma canımbizim tekne kazıntısı işte
evet türk kahvesi özellikle şekersiz içilirse hem sıfır kalori hemde metabolimayı hızlandırıyor....ben kahve keyfimi yaptım bitter çikomuda yedim .....ohhh missss....
bu arada takımın en büyüğü benim(aramızda kalsın )
Bu sene giricem ama bazı nedenlerden dolayı bu sene kazanma ümidim yok bende kendimi diyete verdim işte
sorma canımbizim tekne kazıntısı işte
evet türk kahvesi özellikle şekersiz içilirse hem sıfır kalori hemde metabolimayı hızlandırıyor....ben kahve keyfimi yaptım bitter çikomuda yedim .....ohhh missss....
bu arada takımın en büyüğü benim(aramızda kalsın )
Al ver insanın en çok moralini bozan olsa gerek hadi o zaman son bir gayret ile 2 haftada görelim 70 e düştüğünü .
7 ay ideal bir süre onu 3 ayda versem zaten vücuda toparlama fırsatı vermediginden sıkı da olmazdı vücut ne güzel şimdi çıtır olmanın tadını çıkar
gerçekten öylemii ?nedense ben seni kendime çok yakın hissediyorum hiç büyükmüşsün gibi gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?