selam kızlar, akşam ablama gidicem ve yarın öğlende işe dönücem, o yüzden menümü paylaşıyorum akşam burda olamıycam,
sabah: yarım kasedende az tavuk suyu çorba + 1 dilim kepek ekmek
ara: yok
Öğlen: tavuk göğsü ızgara( ama baya inceydi) 1 çatal pilav + az salata çok değil ekmek yok
ara yok
akşam ne olur hiç bilmiyorum ama kaçırmıycağmdan eminim midem almıyo.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
GAyet iyi olmuş bence menün yağmur, benim midem kötüyken meyve ve yoğurt yiyebiliyorum az az da olsa aklında bulunsun ..
gayet güzel menün canım bence fazlan yok, bu arada hoşgeldn aramızaben dün yediklerimi yazayım yanlışlarımla yüzleşeyim.sizlerinde fikrini alayım.
saat 9 bir çay bardağı kefir(barsaklarım çok tembel iyi gelir umarım yeni başladım.
10 bir kaşık nutella(regl olucam dayanamadım)
12 bir karton bardak süt çok az kahveli şekersiz
15 hiç yağsız yumurtalı kabak bir tabak 1 ayran
16 şekersiz türk kahvesi
17 bir karton bardak süt çok az kahveli şekersiz
19 yarım tavukgöğsü( haşlanmış tavuk) 1 ayran
2. 5 litre su
yarım saat yürüyüş
yanlışlarımı söylerseniz sevinirim.
ben dün yediklerimi yazayım yanlışlarımla yüzleşeyim.sizlerinde fikrini alayım.
saat 9 bir çay bardağı kefir(barsaklarım çok tembel iyi gelir umarım yeni başladım.
16 şekersiz türk kahvesi
2. 5 litre su
yarım saat yürüyüş
bugün daha iyiyim canım ağrım pek yok az az ağrıyo ama onada çok şükür, ne berbat bişeymiş ya Allah bidaha yaşatmasın inşallah,
gayet güzel menün canım bence fazlan yok, bu arada hoşgeldn aramıza
16 şekersiz türk kahvesi
2. 5 litre su
yarım saat yürüyüş
aynen canım ya çok berbat bişey, kıvrandım resmen iş yerinde, korktum gerçekten yemek yiyemezsem ne olcak diyeYemek yiyememenin kötü yüzü işte, cidden çok zor mide ağrısı, bulantısı ..
Bence nutella dışında gayet iyi. Bir kaşık nutellada 120 kalori var :18:
3 gün böyle yiyorum sonra tartılıyorum 300 gr almışım oysa bu menü ile araştırıyorum 2 kilo vermem lazımmış ama vermediğim gibi alıyorum sonra moralim bozuluyor ve kahvaltıda 3 dilim kepek ekmek yiyorum abartıyorum.akşam koca bir tabak makarna yiyorum ve öfkemi çıkarıyorum sanki.....3 gün sonra tartılıyorum yine 300 gr gitmiş. dolayısıyla sadece kilomu koruyorum öylede böylede hep aynı kilodayım bir birbuçuk aydır((.......
3 gün böyle yiyorum sonra tartılıyorum 300 gr almışım oysa bu menü ile araştırıyorum 2 kilo vermem lazımmış ama vermediğim gibi alıyorum sonra moralim bozuluyor ve kahvaltıda 3 dilim kepek ekmek yiyorum abartıyorum.akşam koca bir tabak makarna yiyorum ve öfkemi çıkarıyorum sanki.....3 gün sonra tartılıyorum yine 300 gr gitmiş. dolayısıyla sadece kilomu koruyorum öylede böylede hep aynı kilodayım bir birbuçuk aydır((.......
bir yılda 25 kilo verdi fıstık gibi oldu.....
şimdi spora da başladı biranda sıkılaştı bir beden daha küçüldü....
hiç bir kural koymadı belli bildiğimiz bir diyet yapmadı aç da kalmadı.
sadece yemek pişirme şeklini değiştirdi. öğrenci olduğu için dışarda yiyordu onu kesti evinde yapıyor artık... ve kalorisi düşük şeyler alıyor bisküvi kek yerine kayısı hurma yiyor mesela...meyve yiyor ..bol su içiyor...
birde porsiyon küçülttü. ve başardı:)
selam kızlar, akşam ablama gidicem ve yarın öğlende işe dönücem, o yüzden menümü paylaşıyorum akşam burda olamıycam,
sabah: yarım kasedende az tavuk suyu çorba + 1 dilim kepek ekmek
ara: yok
Öğlen: tavuk göğsü ızgara( ama baya inceydi) 1 çatal pilav + az salata çok değil ekmek yok
ara yok
akşam ne olur hiç bilmiyorum ama kaçırmıycağmdan eminim midem almıyo.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
16 şekersiz türk kahvesi
2. 5 litre su
yarım saat yürüyüş
baya etkilendim başlamayı düşünüyorum tibetin hareketlerine. dikkat etmem gereken belli bişey var mıAynen öyle en fazla 10 dakika, o kadar bile sürmüyor.
Cildime çok faydasını gördüm parladı,berraklaştı.
Saçlarım çok yavaş uzar benim 2-3 kat hızlı uzamaya başladı, hatta hareketlere başladım 1 hafta sonra komşum senin saçların nasıl uzadı bir anda deyince çok şaşırdım.
Kilo konusunda da etkili olacağına inanıyorum, kilo vermeyi kolaylaştırdığını da okudum onu da göreceğim umarım.
Ama asıl etkiler yaş ilerleyince gözükürmüş, zaten şu an çakralarımın dönüş hızı yaş dolayısıyla ideal olmalı, yıllar geçtikçe yavaşlıyor normalde, bu hareketler bunu engelliyor işte.
Çok reklam yaptım sanırım :)
Senin oğlun büyüsün de beraber çıkarsınız artık, o da eşlik eder.
Ama cidden harika ötesi bir şey, bol oksijen.
Keşke her gün olsa ama ..
hoşgeldin.aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. sanırım ben hepinizden oldukça büyüğüm 45 yaşındayım son iki yıldır iş değişikliği yaptım ve doğumdan sonra bile olmadığım kadar kilo aldım. 84 85 lere kadar çıktım nerdeyse 4 aydır dikkat ediyorum ama sadece 3 kilo verdim son bir aydır bir gr bile veremiyorum veremeyince kocaman çikolata yiyorum sinirlerim bozuluyor yedim diye üzülüyorum bu defa. kısaca veremiyorum...sizlerle kilo vermeye motive olmak istiyorum.... başarılarınızla umutlanmak istiyorum. ama mutlaka vermek istiyorummm .....yardımlarınız için şimdiden çok çok teşekkür ederimmm.......
paylaşım alanında yeni oylama var. evet dicektim sen yokken demek istemedim.Ok bende not edeyim telefonuma.
Hm22, 200 gram yansımış maalesef.
Serates hoşgeldin aramızaiki hafta deneme süren olacak düzenli paylaşım yaparsan listeye ozaman alınacaksın
soda tuz içerdiğinden su tutabilir ama içindeki mineraller çok faydalı. 2 den fazla olmamak şartıyla içilebilir. bir de yemeğin hemen üstüne içmek uygun değil.adet söktürdüğünü hiç duymamıştım, gerçi bu aralar regl olma durumum var,ama tartıya baya eksi olarak yansımış, muhtemelen hepsi sudur
menün gayet dengeli :128: küçük bebeğin var herhalde canım, allah bağışlasın...
porteinden sonra çok az da olsa karbonhidrat alırsanız tartıya fazlasıyla yansır, dukanı çok uzun süre yaptım, hani bir lokmadan bişi olmaz derler ama malesef protein dietlerinde bu durum geçerli olmuyor
sodanın zayıflatıcı etkisi olduğunu hiç duymadım :44: aksine günde 2 tane içilmesi vücutta su tutar diye düşünüyorum...
leslie 3 mil göbeği eritmez canım baştan söyleyeyimgöbeğinin gitmesi için düzenli karın hareketleri çalışman gerekiyor, o verdiğim videolar da simit bölgesindeki yağlar için etkili
6.30 muvallahi bravoo umarım devamı gelirr
tibetin hareketleri mi bu kadar etki sağlıyoro kadar çeşitli spor yaptım hiç denemedim vallahi, bu derece işe yaradığını hiç düşünmemiştim,yarından itibaren tibeti de alıyorum programıma
yürüyüşün çok iyi. yaşla metabolizma yavaşlarmış belki ondan veremiyosunbir liste var mı ilk sayfadaki kişiler artık yok galiba??
neyse tibetin beş harekletine hergün başlayacağım ben yürüyüş yapmaya çalışıyorum 1 saat .
yapamazsamda ip atlıyorum 200 tane hergün..
ama inatla 1 aydır kilo veremiyorum.
bence klasik kahvaltıdan şaşma. yumurta peynir domates salatalık yeşillik 1-2 dilim ekmek.ben dün yediklerimi yazayım yanlışlarımla yüzleşeyim.sizlerinde fikrini alayım.
16 şekersiz türk kahvesi
2. 5 litre su
yarım saat yürüyüş
bence kızının yaptığını yapmalısın sen de. kızını da tebrik ederim ayrıca.bir yılda 25 kilo verdi fıstık gibi oldu.....
şimdi spora da başladı biranda sıkılaştı bir beden daha küçüldü....
hiç bir kural koymadı belli bildiğimiz bir diyet yapmadı aç da kalmadı.
sadece yemek pişirme şeklini değiştirdi. öğrenci olduğu için dışarda yiyordu onu kesti evinde yapıyor artık... ve kalorisi düşük şeyler alıyor bisküvi kek yerine kayısı hurma yiyor mesela...meyve yiyor ..bol su içiyor...
birde porsiyon küçülttü. ve başardı:)
baya etkilendim başlamayı düşünüyorum tibetin hareketlerine. dikkat etmem gereken belli bişey var mı
hoşgeldin.
paylaşım alanında yeni oylama var. evet dicektim sen yokken demek istemedim.
soda tuz içerdiğinden su tutabilir ama içindeki mineraller çok faydalı. 2 den fazla olmamak şartıyla içilebilir. bir de yemeğin hemen üstüne içmek uygun değil.
amin canım sağol.
yürüyüşün çok iyi. yaşla metabolizma yavaşlarmış belki ondan veremiyosun
bence klasik kahvaltıdan şaşma. yumurta peynir domates salatalık yeşillik 1-2 dilim ekmek.
ve güne erken başla. ne kadar erken kahvaltı yaparsan o kadar çalışır vücudun.
karbonhidratı sıfırlamışsın bu menüde. dukan gibi bişey olmuş. ama kilo veremeyince vazgeçiyorum demişsin.
bu protein diyetleri sabır testi resmen, 1 lokma kaçamağa bile izin yok, bütün emeklerin boşa gidiyo ilk kaçamakta.
kendini en iyi sen tanırsın ama iradene çok da güvenmiyosan diyetisyen listelerine benzer bi diyet yap. akşam yemeğinde karbonhidrat almamaya dikkat edersin.
bence kızının yaptığını yapmalısın sen de. kızını da tebrik ederim ayrıca.
farklı diyetler denemiş biri olarak söylüyorum yazdıklarından anladığım kadarıyla yazdığın diyet listesi seni zorluyo. önemli olan çok zorlanmadan aç kalma psikolojisi yaşamadan kilo vermek.
hiç aklıma gelmedi canım onları içmek, aslında işyerinde vardı, okdar sancı çektm valla keşke önceden desetdnhoşbulduk, miden kötü hastasın sanırım ama akşamda bir şeyler yiyebilirsen menün süper, yemeklerden sonra talcd, renni falan alsan canım, birazcık mideni rahatlatır diye düşünüyorum, geçmiş olsun bu arada
burada olmak benim için umarım o itici ve kontrol edici aradığım güç olacak inşallah.
yılmadan deneyeceğim bir hafta dikkat edeceğim ve hala veremedimse hiç hormonlarıma baktıracağım. vee hergün tartılmayacağım.
zaten 500 gr versem yada alsam ben anlıyorum vücudumu... çünkü dakka başı tartılıyorum:))) ama bunu da yapmayacağım.
kızımda sürekli söylüyor bana bulduğu formülleri.... örneğin akşam yemeğini dışarda yedi ve fazla kaçırdıysa eve dönüşte yürüyormuş merdivenleri çıkıyor asansör kullanmıyormuş ve ertesi gün kahvaltıdan yada ara öğünden herhangi bişeyi çıkarıyormuş. yani bu formülle istediğinde herşey yiyor istediğinde abartıyor ama karşılığı olduğunu biliyor...
onun kilo verebileceğine hiç inanmıyordum çok hareketsizdi ve hep durgundu 46 bedendi şimdi çok hareketli ve mutlu o kadar değişti ki 38 beden oldu şu an. galiba aşık oldu henüz benimle paylaşmadı ama öyle bir enerji hissediyorum
burada olmak benim için umarım o itici ve kontrol edici aradığım güç olacak inşallah.
yılmadan deneyeceğim bir hafta dikkat edeceğim ve hala veremedimse hiç hormonlarıma baktıracağım. vee hergün tartılmayacağım.
zaten 500 gr versem yada alsam ben anlıyorum vücudumu... çünkü dakka başı tartılıyorum:))) ama bunu da yapmayacağım.
kızımda sürekli söylüyor bana bulduğu formülleri.... örneğin akşam yemeğini dışarda yedi ve fazla kaçırdıysa eve dönüşte yürüyormuş merdivenleri çıkıyor asansör kullanmıyormuş ve ertesi gün kahvaltıdan yada ara öğünden herhangi bişeyi çıkarıyormuş. yani bu formülle istediğinde herşey yiyor istediğinde abartıyor ama karşılığı olduğunu biliyor...
onun kilo verebileceğine hiç inanmıyordum çok hareketsizdi ve hep durgundu 46 bedendi şimdi çok hareketli ve mutlu o kadar değişti ki 38 beden oldu şu an. galiba aşık oldu henüz benimle paylaşmadı ama öyle bir enerji hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?