Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben dün yediklerimi yazayım yanlışlarımla yüzleşeyim.sizlerinde fikrini alayım.

saat 9 bir çay bardağı kefir(barsaklarım çok tembel iyi gelir umarım yeni başladım.
10 bir kaşık nutella(regl olucam dayanamadım)
12 bir karton bardak süt çok az kahveli şekersiz
15 hiç yağsız yumurtalı kabak bir tabak 1 ayran
16 şekersiz türk kahvesi
17 bir karton bardak süt çok az kahveli şekersiz
19 yarım tavukgöğsü( haşlanmış tavuk) 1 ayran

2. 5 litre su
yarım saat yürüyüş

yanlışlarımı söylerseniz sevinirim.

GAyet iyi olmuş bence menün yağmur, benim midem kötüyken meyve ve yoğurt yiyebiliyorum az az da olsa aklında bulunsun ..

GAyet iyi olmuş bence menün yağmur, benim midem kötüyken meyve ve yoğurt yiyebiliyorum az az da olsa aklında bulunsun ..

bugün daha iyiyim canım ağrım pek yok az az ağrıyo ama onada çok şükür, ne berbat bişeymiş ya Allah bidaha yaşatmasın inşallah,

gayet güzel menün canım bence fazlan yok, bu arada hoşgeldn aramıza

Baktım baktım acaba niye durmuştur kilo vermen diye ama çok beğendim ben menüyü, ideal olması gereken, burada çoğumuz çok daha az yiyebiliyoruz ama ben bu hiç onaylayarak yapmıyorum, kilomu abur cuburdan aldım ben yemek yemeyi sevmiyorum zaten ancak bu kadar yiyorum.
Yürüyüş de yapmışsın, genelde böyle düzenli mi menülerin ?
Bir de aklıma bağırsak problemi varsa o kilo vermeyi çok etkiliyor tabi ciddi anlamda sorunluysa.

Yemek yiyememenin kötü yüzü işte, cidden çok zor mide ağrısı, bulantısı ..

Bence nutella dışında gayet iyi. Bir kaşık nutellada 120 kalori var :18:

Bence nutella dışında gayet iyi. Bir kaşık nutellada 120 kalori var :18:

Bence çok büyük bir değer değil, günde 100-200 kalorilik kaçamak payı vermenin diyeti tamamen bozmanın önüne geçeceğine inanıyorum.

3 gün böyle yiyorum sonra tartılıyorum 300 gr almışım oysa bu menü ile araştırıyorum 2 kilo vermem lazımmış ama vermediğim gibi alıyorum sonra moralim bozuluyor ve kahvaltıda 3 dilim kepek ekmek yiyorum abartıyorum.akşam koca bir tabak makarna yiyorum ve öfkemi çıkarıyorum sanki.....3 gün sonra tartılıyorum yine 300 gr gitmiş. dolayısıyla sadece kilomu koruyorum öylede böylede hep aynı kilodayım bir birbuçuk aydır((.......

bir yılda 25 kilo verdi fıstık gibi oldu.....
şimdi spora da başladı biranda sıkılaştı bir beden daha küçüldü....
hiç bir kural koymadı belli bildiğimiz bir diyet yapmadı aç da kalmadı.
sadece yemek pişirme şeklini değiştirdi. öğrenci olduğu için dışarda yiyordu onu kesti evinde yapıyor artık... ve kalorisi düşük şeyler alıyor bisküvi kek yerine kayısı hurma yiyor mesela...meyve yiyor ..bol su içiyor...
birde porsiyon küçülttü. ve başardı:)

Duygusal yeme dediğimiz şey işte ..
BUrada onu aşacağız umarım hep beraber.
Ne kadar artı görsek de yemeklere saldırmayacağız ki eksilere dönüş yapabilirim.
Eminim ben olacağına.

Ben bir ara hep ekmek, makarna ile besleniyordum ama sonra makarnayı tamamen bıraktım ekmeği de günde 1-2 dilim yiyorum. Tartıda artı çıkınca bırakmak zaten en büyük yanlış. Bende kaç yıldır sizin gibi yapıyordum ama nisanda 65 i görünce artık yeter dedim ve o gün bugündür diyetteyim

Menünüz çok iyi bu menüyü devam ettirseniz gerçekten çok iyi kilo verirsiniz.

Maşallah ya ne kadar güzel bir örnek, 1 yılda 25 kg ne demek.
Asıl kilo verme şekli işte, belli diyetler beni çok sıkıyor o yüzden canım ne isterse yiyorum, önemli olan miktar, şimdi ben çikolata yemeyeceğim desem 3 gün yemesem 4. gün oturup 1 paket yiyeceğim. Önemli olan dengelemek.

hoşbulduk, miden kötü hastasın sanırım ama akşamda bir şeyler yiyebilirsen menün süper, yemeklerden sonra talcd, renni falan alsan canım, birazcık mideni rahatlatır diye düşünüyorum, geçmiş olsun bu arada

nutella dışında gözüme çarpan bişi yok onu da regl olucam diye açıklamışsın zaten, problem yok, ben nutellaya başladım mı bir kaşıkla kalamıyorum malesef o yüzden elimin altında bulunmaması çok daha hayırlı benim için

bu menüyle 2 kilo vermem lazımmış demişsin bir yerden mi aldın menüyü :44: uzun süre kilo veremiyorum diyorsun hiç hormonlarına baktırdın mı canım, bir de 3 gün dikkat ediyorum sonra bozup devam ediyorum demişsin, bir hafta kendi kendine söz ver,kaçamaksız beslenmeyi dene bakalım kilo verebilecek misin....

baya etkilendim başlamayı düşünüyorum tibetin hareketlerine. dikkat etmem gereken belli bişey var mı

hoşgeldin.

Ok bende not edeyim telefonuma.

Hm22, 200 gram yansımış maalesef.

Serates hoşgeldin aramıza iki hafta deneme süren olacak düzenli paylaşım yaparsan listeye ozaman alınacaksın
paylaşım alanında yeni oylama var. evet dicektim sen yokken demek istemedim.

soda tuz içerdiğinden su tutabilir ama içindeki mineraller çok faydalı. 2 den fazla olmamak şartıyla içilebilir. bir de yemeğin hemen üstüne içmek uygun değil.
amin canım sağol.

yürüyüşün çok iyi. yaşla metabolizma yavaşlarmış belki ondan veremiyosun

bence klasik kahvaltıdan şaşma. yumurta peynir domates salatalık yeşillik 1-2 dilim ekmek.
ve güne erken başla. ne kadar erken kahvaltı yaparsan o kadar çalışır vücudun.
karbonhidratı sıfırlamışsın bu menüde. dukan gibi bişey olmuş. ama kilo veremeyince vazgeçiyorum demişsin.
bu protein diyetleri sabır testi resmen, 1 lokma kaçamağa bile izin yok, bütün emeklerin boşa gidiyo ilk kaçamakta.
kendini en iyi sen tanırsın ama iradene çok da güvenmiyosan diyetisyen listelerine benzer bi diyet yap. akşam yemeğinde karbonhidrat almamaya dikkat edersin.

bence kızının yaptığını yapmalısın sen de. kızını da tebrik ederim ayrıca.
farklı diyetler denemiş biri olarak söylüyorum yazdıklarından anladığım kadarıyla yazdığın diyet listesi seni zorluyo. önemli olan çok zorlanmadan aç kalma psikolojisi yaşamadan kilo vermek.

En önemli şey nefes, hareketin ilk yarısında nefes alıp, son yarısında nefes veriyorsun( ancak böyle anlatabildim.), kitaplarla aran iyiyse kitabını da okuyabilirsin daha güzel anlayınca, motive ediyor.

hiç aklıma gelmedi canım onları içmek, aslında işyerinde vardı, okdar sancı çektm valla keşke önceden desetdn şuan düne göre çok çok iyiyim canım gerek kalmadı sağol yinede

burada olmak benim için umarım o itici ve kontrol edici aradığım güç olacak inşallah.
yılmadan deneyeceğim bir hafta dikkat edeceğim ve hala veremedimse hiç hormonlarıma baktıracağım. vee hergün tartılmayacağım.
zaten 500 gr versem yada alsam ben anlıyorum vücudumu... çünkü dakka başı tartılıyorum:))) ama bunu da yapmayacağım.

kızımda sürekli söylüyor bana bulduğu formülleri.... örneğin akşam yemeğini dışarda yedi ve fazla kaçırdıysa eve dönüşte yürüyormuş merdivenleri çıkıyor asansör kullanmıyormuş ve ertesi gün kahvaltıdan yada ara öğünden herhangi bişeyi çıkarıyormuş. yani bu formülle istediğinde herşey yiyor istediğinde abartıyor ama karşılığı olduğunu biliyor...

onun kilo verebileceğine hiç inanmıyordum çok hareketsizdi ve hep durgundu 46 bedendi şimdi çok hareketli ve mutlu o kadar değişti ki 38 beden oldu şu an. galiba aşık oldu henüz benimle paylaşmadı ama öyle bir enerji hissediyorum

Ben inanıyorum kesinlikle bugünden itibaren her şey farklı olacak ve eksiler dizilecek sırayla tartıda karşına ..

Ne kadar güzel 8 beden küçülmek ne demek, üstümüzde taşıdığımız yüke yazık, sağlığımıza yazık ..
Aşk nasıl belli ediyor kendini değil mi :)

yapman gerekenleri biliyorsun şimdi sıra uygulamada önümüzdeki cumaya kadar sabret bence, diet listeleri değil de kendine göre bir menü oluştur,tartıyı da kolayca ulaşamayacğın bir yere kaldır kızını da tebrik ediyorum, kolay değil o kadar kiloyu vermek :112:

bu arada bugünki menüm:
sabah:special k tuzlu kraker 1 paket (tam buğday unundan yapılıyor,1 paket 132 cal, benim gibi sabah kahvaltı yapmaya vakti olmayan çalışan bayanlara tavsiye ederim )
ara:şekersiz türk kahvesi, 1 tane küçük şeftali
öğle:1 dilim uno denge, tavuk sote
akşam:biftek yanında salata ya da yoğurt, belki her ikisi bilemiyorum

1.5 saat cardio pilatesimi yaptım, şimdi okuldan çağırdılar, karnelerle ilgili problem çıkmış pofff kim gidecek şimdi o kadar yolu tekrar

bu arada 2 lt su
2 kupa yeşil çay
1 bardak maydonoz suyu

kızlar bu arada dünden bugüne tartıda-800 görüyorum, muhtemelen ödemdir diye düşünüyorum, maydonoz suyunun etkisi var bence bunda, gerçekten ödem ve adet söktürücüymüş, reglim...
normalde 3 gün içip bırakmayı düşünüyordum bu maydonoz suyunu ama adet söktürü olduğu için içmesem mi ki , hani bende hiç bir düzensizlik ya da herhangi bir problem yok da....zararı olur mu diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…