Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bencede birbirimizi uyaralım..yoksa bu iş fazla uzuyor..
üstelik bende defalarca al ver yaşadım..bu sefer pes etmeyelim..

Kesinlikle öyle, uyaralım da birbirimizi olsun bitsin artık ..

Tebrik ederim, gelinliğin de içine sinmiştir umarım, bir de paylaşım alanına bu hafta neler yaptığını nasıl kilo verdiğini yazman gerekiyor, yazarsan sevinirim.

top kek
yeşil çay
mısır patlağı maviyeşilde var ya onlardan üç tane.

peynir 2 dilim ekmek
ayran

akşam daha yemedim..

O topkek hiç olmamış, mısır patlaklarının 4 tanesi miydi 6 tanesi miydi hatırlamıyorum 90 kalori, yanına ayranla da çok doyurucu olur bence.

Menümü de yazayım.
Akşam yemeklerin de hiç yiyesim gelmiyor ama bugün bünyem alışmasın diye az da olsa yedim ..

Sabah :

- 1 fincan şekersiz nescafe
- 3 kare çikolata

Kahvaltı :

- Yarım fırında patates ( İnce ince dildim kırmızı biber kekik 1 kaşık zeytin yağı çok güzel oldu, alternatif olarak tavsiye ederim.
- 1 dilim beyaz peynir
- 1 dilim kaşar peyniri
- 1 domates
- 1 salata
- Biraz nane
- 1 bardak şekersiz limonata

Akşam :

- Salata
- 1 kaşık taze fasülye
- 1 kaşık yoğurt

Suyum şimdiye kadar 3 litre oldu ama bir kaç gündür şişlik var parmağımda o yüzden 4 litreyi bulduracağım en az ..

iyi akşamlar kızlar..
menüm:
sabaheynir salatalık bir dilim ekmek
ara:az karpuz
öğlen:yoğurt canım istemedi bişey

akşam:taze fasulye
az pilav
yoğurt
1 soda
inşallah böyle giderim

Selamlaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Kızlar sizlerden nasıl özür dileyeceğim bilmiyorum.. Cuma günü geldim türkiyeye aynı gün kaynımın kınası cumarteside düğünü vardı. ikiside çok güzel geçti.

Çarşambadan beri sağ ayağım ağırıyordu. cuma ucakta şişmeye başladı. kınayla düğün ayak ağrımla geçti.

bugün doktora gittik. ayağımı alçıya aldılar enfeksiyondan tatili böyle başladı ama alçı cıkar çıkmaz inşallah her anın keyfini çıkartacam ya

buraya artık daha sık girebilirim ama daha çok akşamları tabii.. yengemgilde internet varmış bu ayakla buraza geldim sırf buraya takıma yazmak için

burda ne var ne yok özetleyebilirmisiniz?

çok geçmiş olsun sana..inşallah bir an önce iyileşirsin..
bende yeni geldim pek bilmiyorum ama hm22 var o başa çıkıyor bizimle
şaka şaka.. tabi tempomuz az düşük ama yeni arkadaşlar var iyi gidiyor şimdilik..
aman sende dikkat et kendine..

iyi akşamlar kızlar..
menüm:
sabaheynir salatalık bir dilim ekmek
ara:az karpuz
öğlen:yoğurt canım istemedi bişey

akşam:taze fasulye
az pilav
yoğurt
1 soda
inşallah böyle giderim

Bugün menüler de taze fasülye varmış, afiyet olsun kaçamak yok ..

Çok yoğunluk olmasa da takım idare ediyoruz kendi kendimizi, en azından çok fazla kaçamak yok. Seratesin var bir tek telafi edilecek onun harici iyi gidiyoruz.

.

Bu akşam 6 bardak çay içmişim farketmeden
Ödem yapmaz heralde dimi .. :44:

slm kızlar..işe gittim geldim birazdan yine gideceğim..sıcak ama en azından yürüyüş oluyor benim için..
öğlene pişirmek için semizotu aldım..ee sebzeleri çeşitlendirmek lazım dimi?

slm kızlar..işe gittim geldim birazdan yine gideceğim..sıcak ama en azından yürüyüş oluyor benim için..
öğlene pişirmek için semizotu aldım..ee sebzeleri çeşitlendirmek lazım dimi?

Semiz otu salatasını çok severim ben de..

Hemen söyleyeyim karpuz yazmaya çalışmıştım uyuz klavye. :26:

Ben özellikle senin yorumlarına bayılıyorum. Direk yapıştırıyorsun cevabı bence bu çok hoş. İki gündür canım öyle bir tatlı çekiyor ki beni durdursun biri. :18:

Çok geçmiş olsun. Dikkat et lütfen. Moralini de yüksek tutmaya çalış.

Ben özellikle senin yorumlarına bayılıyorum. Direk yapıştırıyorsun cevabı bence bu çok hoş. İki gündür canım öyle bir tatlı çekiyor ki beni durdursun biri. :18:

Şimdi yediğin her büyük kaçamak seni 1 hafta önceye götürecek.
Onun yerine az daha sık dişini şu işler bitsin ufak ufak yemeye başlarsın ama çok istediyse canın da ben bir dondurmadan bir şey olmaz diyenlerdenim.

Evet ya ben de sonradan yazdığıma bakınca bir oha çektim. Ama neyse Bu arada benim düzgün bir listem hiç olmyor napıcam hiç bilmiyorum. :26:

Benim de bu problemim ne yazık ki var o yüzden bir şey diyemiyorum ama listen çok düzgün olmasa da bence mutlaka protein al, hiç bir şey yapamadın süt iç, peynir ye .. Onun haricini de dengelemeye çalış, yaz mevsiminde daha zor oluyor düzenli beslenme bence.

Kızlar dün bir ağlayan pasta yaptım kıvamı nasıl olduysa her zamankinden bir farklı pek bir güzel olmuş, eşim bayıldı zaten o tatlı olsun da güzel olmasa da sever ama onun haricinde misafirler falan vardı nasıl yaptın çok güzel olmuş diye diye bitiremediler ve ben tadına bile bakmadım .. Hani bana alkış ??

sen gerçekten hepimiz için çok iyi bir modelsin.
ben dayanamaz yerdim. hele pastaya tatlıya hiç dayanamazdım.

ben bu sabah yine tartıldım ve moralim sıfır 81.2 idim dün hafta sonu yedim diye oldu dedim. ama dün sözde dikkat ettim gerçi topkek ve gece biraz kabak çekirdeği var( veeeee bu sabah 81. 7(((((((

üstelik gece 1 saat spor yaptım akşam saat yürüdüm

bu gün ne yapsam acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…