bencede birbirimizi uyaralım..yoksa bu iş fazla uzuyor..
üstelik bende defalarca al ver yaşadım..bu sefer pes etmeyelim..
her gün 2 saat spor yaparsan sen de o şekilde kilo verirsin canım ve hiç tatlı, hamurişi vs yememeye çalıştım o kadar
ay nerden bakıyoruz bunaşimdi gördüm sevindirik oldum
gerçi bu hafta muhtemelen çok veremeyeceğim, hafta sonu nikahım vardı kutlama yemeklerinde azıcık kaçırdım :18: spor yapamadım malum, yarın belli olur ne kadar aldığım ama en fazla 500 gr falan almışımdır onu da cumaya kadar çok rahat veririm
ben 2 ay boyunca yaptım ama malesef bende çok fazla bir değişiklik yapmadı ve vücudumu hırpaladığımla kaldım.. bana ağır geliyor valla, en iyi spor benim için pilates...
kızlar gelinliğimi aldımnasıl karar verdim bilmiyorum işte düğüne kadar 3-4 kilo daha veririm, ordaki görevli bayana dedim ben kilo verebilirim diye, sorun olmaz arkası britli zaten 3-4 kilodan bişi çıkmaz dedi öyle işte...iyi ki geçen hafta spora yüklenmiş kilocuklarımı vermişim
top kek
yeşil çay
mısır patlağı maviyeşilde var ya onlardan üç tane.
peynir 2 dilim ekmek
ayran
akşam daha yemedim..
çok geçmiş olsun sana..inşallah bir an önce iyileşirsin..Selamlaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Kızlar sizlerden nasıl özür dileyeceğim bilmiyorum.. Cuma günü geldim türkiyeye aynı gün kaynımın kınası cumarteside düğünü vardı. ikiside çok güzel geçti.
Çarşambadan beri sağ ayağım ağırıyordu. cuma ucakta şişmeye başladı. kınayla düğün ayak ağrımla geçti.
bugün doktora gittik. ayağımı alçıya aldılar enfeksiyondantatili böyle başladı ama alçı cıkar çıkmaz inşallah her anın keyfini çıkartacam ya
buraya artık daha sık girebilirim ama daha çok akşamları tabii.. yengemgilde internet varmış bu ayakla buraza geldim sırf buraya takıma yazmak için
burda ne var ne yok özetleyebilirmisiniz?
iyi akşamlar kızlar..
menüm:
sabaheynir salatalık bir dilim ekmek
ara:az karpuz
öğlen:yoğurt canım istemedi bişey
akşam:taze fasulye
az pilav
yoğurt
1 soda
inşallah böyle giderim
Selamlaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Kızlar sizlerden nasıl özür dileyeceğim bilmiyorum.. Cuma günü geldim türkiyeye aynı gün kaynımın kınası cumarteside düğünü vardı. ikiside çok güzel geçti.
Çarşambadan beri sağ ayağım ağırıyordu. cuma ucakta şişmeye başladı. kınayla düğün ayak ağrımla geçti.
bugün doktora gittik. ayağımı alçıya aldılar enfeksiyondantatili böyle başladı ama alçı cıkar çıkmaz inşallah her anın keyfini çıkartacam ya
buraya artık daha sık girebilirim ama daha çok akşamları tabii.. yengemgilde internet varmış bu ayakla buraza geldim sırf buraya takıma yazmak için
slm kızlar..işe gittim geldim birazdan yine gideceğim..sıcak ama en azından yürüyüş oluyor benim için..
öğlene pişirmek için semizotu aldım..ee sebzeleri çeşitlendirmek lazım dimi?
İnşallah çözersin bir an önce problemi ..
Dünü atlattım bugün için söz veremiyorum
En azından eşin uyarmış da kurtarmışsın durumui, ailece tebrik ettim sizi
Yağmur listede de olmayacaksın doğru mu anladım ?
Yalnız en az 2 hafta izin alınıyor biliyorsun dimi ?
Ne yedin merak ettim şimdi kaarouz ne oluyor ki :44:
şu an yine 81.2 oldum. ben bu çizelgeyi hep aşağı çekemicem heralde bi aşağı bi yukarı dolayısıyla hep aynı yerde
ben geldim davet almıştım.şimdi biri bana ne yapmam gerektiği konusunda yardım eebilirmi :d ben ne yapacağımı bilmiyorum .çok sevindim kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
Hemen söyleyeyim karpuz yazmaya çalışmıştım uyuz klavye. :26:
Serates ben bu kış o kadar çok diyete başlamak istedim ki, her seferinde 3-5 güne bıraktım ve bu beni daha çok üzdü, eşimde her seferinde ne diyeti fazlan mı var diye bırakmama bir bakıma neden oluyordu, en sonunda baktı üzülüyorum şimdi destek oluyor, o yüzden biliyorum ki destek bu işte çok önemli ve elimden geleni yapmaya çalışıyorum takımda, bazen sert mi söylüyorum yanlış anlaşılır mı diye tedirgin oluyorum ama hepimiz bir an önce istediğimizi elde edelim diye ..
Selamlaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Ben de o ne diyorum bildiğimiz karpuz çıktı iyi mi ..
Ben özellikle senin yorumlarına bayılıyorum. Direk yapıştırıyorsun cevabı bence bu çok hoş.İki gündür canım öyle bir tatlı çekiyor ki beni durdursun biri. :18:
Evet ya ben de sonradan yazdığıma bakınca bir oha çektim. Ama neyseBu arada benim düzgün bir listem hiç olmyor napıcam hiç bilmiyorum. :26:
Kızlar dün bir ağlayan pasta yaptım kıvamı nasıl olduysa her zamankinden bir farklı pek bir güzel olmuş, eşim bayıldı zaten o tatlı olsun da güzel olmasa da sever ama onun haricinde misafirler falan vardı nasıl yaptın çok güzel olmuş diye diye bitiremediler ve ben tadına bile bakmadım .. Hani bana alkış ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?