Bugün yeniden oruç tutmaya başladım kızlar akşama etli nohut ve kısır var aslında pirinç pilavı yakışır nohuta ama canım kısır çektihedefim midemi şişirmeden Doğadan kalkmak ve atıştırma yapmamak ve bugün Jillien günü
Dost acı söyler ama evlilik sonrası kiloları için korkutuyorsunuz beni... eşim zaten çok geç yatmayı seven biri, film izlerken cips, mısır falan bayılır... 2 günde bir pasta... düşünemiyorum ya, ama o kadar yapmam ben herhalde... hani o da huyumu biliyor, tost makinası aldım geçen.. niye aldın sen kalorili diye tost yapmazsınki bana diyerek gülüyor mesela... Bir ara benim zorumla 10 kilo vermişti şimdi gerisin geri yine aldı, ne kadar ısrar etsemde şu an kilo vermek istemiyor, evlendikten sonra vericem kilolarımı diyerek kandırıyor, böyle olursa ohooo... obezite çift oluruz valla...
S A ve ekevser bazen gerçekten bişey oluyor ve insanın morali de motivasyonu da bozuluyor. genellikle bu ya regl döneminde yada tartıda eksilmeyen kiloları gördükçe oluyor. S A sen ayağındaki rahatsızlık ve bu aradaki seyahat yüzünden motivasyonunu bozdun sanırım. ekevser senin adet olamaman zaten başlı başına insanı bozan bir süreç....artık emzirmeyi kesmen gerekmez mi?? bir yaştan sonra yeter diyor doktorlar ama???
ben burada özellikle sağolsun hm22 den çok şey öğrendim. örneğin bana karbonhidrat çok kilo yapıyor yani kaloriye bakıyordum ben ama bu yeterli değilmiş ben karbonhidratı azaltınca kesinlikle kilo verdiğimi gördüm ki bu hafta en büyük denememi yapıyorum cumaya kadar sıfır karbonhidrat besleneceğim bakalım ne olacak kahvaltıda bile ekmek yemiyorum. sadece protein sebze meyve
sonucu cuma belli olacak bakalım... birde abur cubur nerdeyse sıfır bu hafta ve birde suyu ölçerek içiyorum en az 3 lt...
yine söylediğiniz gibi insanın kendisini hayal ettiği resim çok önemli. kafada hep o resim olmalı... birde yine dedeiğiniz gibi dar bir kıyafet içine girmek istediğiniz bişey devamlı göz önünde olursa motive ediyor gerçekten....
ama en önemlisi bu bir süreç vazgeçmemek lazım ve mezun olma fikrini de benimsemek.. yani düşünsenize bitecek bir gün gelecek ve artık istediğim kilodayım korumaya çalışıcam diyeceğiz ...
allahım o gün çabuk gelsin
mezunlar sayfasını okumanızı öneririrm beni etkilemişti gerçekten...
yarın ve öbür gün şehir dışında olacağım giremeyebilirim bişey olur mu???
neler yedim:
2 yumurta çok az peynir yarım domates
türk kahvesi sade
tavuk sote salata
sütlü kahve
tavuk sote ve salata(akşam yiyeceğim)
bir şeftali(dayanamazsam yerim gece)
su şimdiden 3 lt(tuvalet yeni yaşam alanım:))
mekik tamam
en az 2 saat ütü yapacağım bu gece..
selamlar gün içinde yazma fırsatım olmadı.
bugün sahur normaldi az ekmek, peynir zeytin ve üzüm.
iftar yoğurt çorbası, fırında mücver, komposto, az karpuz
ama bu hafta kilo veremedim henüz nasıl yapsam da cumaya kadar versem.
ah ah 2 yıl önce kilo verirken ramazanda bile yürüyodum koşu bandında. koşu bandı şu an askı görevi görüyor
aksine eşim abur cubur düşkünü değildir. obur olan benim bizde. evlendiğimiz yıl eve çikolata almadan gelirse kızıyodum.
67 kiloyla evlendim sonra 74 oldum. bi dönem kilo işine odakladım kendimi 57 kiloya düştüm. sonra hamilelik..
evlenince kilo alınıyo ama beni görenler sen nasıl verdin herkes alırken diyolardı
kevser 15 ay çok küçük değil mi sütten kesmek için. geceleri sana zor oluyodur ama 1,5 yaşını doldursun en azından.
onların yardımcıları, antrenörleri, diyetisyenleri vardır doğrubir de alıp verme diyorsun ya, insanın bir direnç kilosu oluyor, bu genellikle çok uzun zaman o kiloda kaldığın kilon, vücudun vermemek için direniyor işte, onu kırmamız lazım... belkide senin direnç kilon 65 civarıdır... bende 60lar mesela
tavuklu salata yanındada çiğ fındık ya da badem (bir avuç olcak ) götürsen verimin düşmez bence, light küçük kutu sütlerdende alabilirsin çantana, kayısı vs alabilirsin yanına... öğle yemeği paranda cebine kalır hem... milletin ne dediğini de önemseme, ben seni çok iyi anlıyorum...üni arkadaşlarım yakın olanlar hep çok yiyip kilo almayanlardandı... alışverişe gidicez mesela, ne yiyelim hemen burger diye atlıyorlardı... o kadar sinir oluyordum ki, ben diette oluyordum çoğu zaman, salataya para vermek istemiyorsun, yiyebileceğim max şey tavuk dürüm, o da burgerla aynı fiat... aman karnımı doyurayım boşver diyerek kendimi burger da buluyordum... alışveriş sırasında hepsi xs, 34 beden şeyleri alırken ben denemek bile istemiyordum kıyafetleri...
geçen dışarda iftara gittik, bir tanesi " ay çok acıkıyorum iftarla sahur arası, her şeyi yiyesim geliyor, doymak bilmiyorum diyerek tüm her şeyi süpürdü" görseniz incecik belli, zapzayıf... hani neden ben öyle değilim dediğim çok oluyor... ama bu da benim metabolizmam, dikkat ederek devam etmek zorundayım...
hem kendimi toparlayıp azimle gidip kilo verince aldığım mutluluğu hiç bir şeye değişmem
Kızlar çok ayrıntılı okuyamadım ama genel olarak cevap yazdım mesajlara, bugün ben de olmayacağım, eşim izin aldı dışarıda olacağız haberiniz olsun.Akşam da giremeyebilirim.
DÜn yediklerimi de yazayım.
Sabah special k ile süt.İlerleyen saatlerde ders çalışırsan biraz leblebi,şekersiz limonata,2 tane biskrem ( tanesi 50 kalori ) akşam da 2 kaşık patates yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim karpuz.
onların yardımcıları, antrenörleri, diyetisyenleri vardır doğrubir de alıp verme diyorsun ya, insanın bir direnç kilosu oluyor, bu genellikle çok uzun zaman o kiloda kaldığın kilon, vücudun vermemek için direniyor işte, onu kırmamız lazım... belkide senin direnç kilon 65 civarıdır... bende 60lar mesela
tavuklu salata yanındada çiğ fındık ya da badem (bir avuç olcak ) götürsen verimin düşmez bence, light küçük kutu sütlerdende alabilirsin çantana, kayısı vs alabilirsin yanına... öğle yemeği paranda cebine kalır hem... milletin ne dediğini de önemseme, ben seni çok iyi anlıyorum...üni arkadaşlarım yakın olanlar hep çok yiyip kilo almayanlardandı... alışverişe gidicez mesela, ne yiyelim hemen burger diye atlıyorlardı... o kadar sinir oluyordum ki, ben diette oluyordum çoğu zaman, salataya para vermek istemiyorsun, yiyebileceğim max şey tavuk dürüm, o da burgerla aynı fiat... aman karnımı doyurayım boşver diyerek kendimi burger da buluyordum... alışveriş sırasında hepsi xs, 34 beden şeyleri alırken ben denemek bile istemiyordum kıyafetleri...
geçen dışarda iftara gittik, bir tanesi " ay çok acıkıyorum iftarla sahur arası, her şeyi yiyesim geliyor, doymak bilmiyorum diyerek tüm her şeyi süpürdü" görseniz incecik belli, zapzayıf... hani neden ben öyle değilim dediğim çok oluyor... ama bu da benim metabolizmam, dikkat ederek devam etmek zorundayım...
hem kendimi toparlayıp azimle gidip kilo verince aldığım mutluluğu hiç bir şeye değişmem
Oruç Tutmadigim bi gün ögunleri doyurucu yaptım ama hiç atıştırma yapmadım kızlar mutlu ve huzurluyum
Dün Jillien günüydü ama canım hiç istemedi
Kendimi ne kadar gaza getirmeye çalıştıysam da başarılı olamadım öylece yattım
Ama bugün hen Jillien hem de pilates i ard arda yaptim
Akşam yatmadan yine pilates yapmak istiyorum (Geç olmazsa tabi) çünkü üst bedenimde incelmeyi görmeye başladım ve motivasyonum tavan yaptı ama bi gerçek var ki kabul ediyorum çok yersem kilo veremiyorum
Bide nerdesiniz yaaaa
Oruç Tutmadigim bi gün ögunleri doyurucu yaptım ama hiç atıştırma yapmadım kızlar mutlu ve huzurluyum
Akşam yatmadan yine pilates yapmak istiyorum (Geç olmazsa tabi) çünkü üst bedenimde incelmeyi görmeye başladım ve motivasyonum tavan yaptı ama bi gerçek var ki kabul ediyorum çok yersem kilo veremiyorum
Bide nerdesiniz yaaaa
selam 2.takım
her zamanki gibi sessiz haline geri dönmüşsün yine.
ben akşamdan akşama girebiliyorum ancak. gece uyuduğum uyku 2-3 saat olunca gündüz oğlum uyuduğunda ben de uyuyorum
sahur: güzeldi, uykudan gözümü açamadığım için 1 dilim ekmek az peynir, 1 yk erişte yedim
iftar: ezogelin çorbası, güveç ve üstüne tulumda tatlısı. bile bile yedim yaa tatlı olunca kilo verme zayıflama fikrinden uzaklaşıyorum ben:18:
yeni üye çağırdım gelmedi. neyse bakalım elbet toparlanırız takım olarak.
spor yapmam lazım. herkes en az 20 dk yürüyüş ve mekik gibi basit bi spor yapmalı takımda zorunluluk koyalım.
Mrb kizlar kolay gelsin hepimize. Ilk bu takimdan teklif aldim we geldim. 24 yasindayim. 3 aylik bebisim war. 87.4 kiloyum. Sali gunu basladim diyete hedefim 70 kg olmak. Emzirdigim icin istahim oldukca acik. Bunun icin akupunktur yaptiriyorum umarim hersey istedigimiz gibi olr.
biskremin tanesi o kadar kalorili mi yaahh ahh bir paketi açıp yerdim bir oturuşta afiyet olsun cnm
Bide nerdesiniz yaaaa
selam 2.takım
her zamanki gibi sessiz haline geri dönmüşsün yine.
ben akşamdan akşama girebiliyorum ancak. gece uyuduğum uyku 2-3 saat olunca gündüz oğlum uyuduğunda ben de uyuyorum
sahur: güzeldi, uykudan gözümü açamadığım için 1 dilim ekmek az peynir, 1 yk erişte yedim
iftar: ezogelin çorbası, güveç ve üstüne tulumda tatlısı. bile bile yedim yaa tatlı olunca kilo verme zayıflama fikrinden uzaklaşıyorum ben:18:
ben önce sonra fotolarına bakıyorum, acayip gaza getiriyor benibugün 2. leveldeki son günüm, daha yapmadım ama birazdan yapacağım... 3. leveli izledim, çok zor ya, demişlerdi de inanmamıştım neyse bugün yapıp bitireyim, yarın dinlenme günüm, ondan sonraki gün bakarız artık...
gün boyunca çok giriyorum ama hiç kimse bişi yazmayınca ben bakıp çıkıyorum haliyle, herkes bir yerlerde... tulumba tatlısı hariç menü güzel, güllaçtan daha kalorili tulumba tatlısı, çok yememişsindir umarım
mekik çekiyoruz bence günlük en az 20 dk yürüyüş şartını koyabiliriz, hem birlikte yapınca daha hırslanıyor insan... spor oluncada kilolar daha hızlı gidiyor haliyle...
bugün iftardan sonra dışarı çıktım, yarında dışardayım, o yüzden tek spor hakkım vardı, jillianı seçtim yarında pilates yapacağım, bu arada dayanamayıp tartıya çıktım 1 kilo vermişim, 59 lar benim artıkyarın iftar öncesi gene kilo bildirimimi yaparım... ay en son 3 sene önce falan bu kiloyu görmüştüm aslında şu an çok fazlam yok, spor yaptığımdan dolayı da vücudum çok şekillendi ama 57 yi görmek istiyorum gene de... gerçi son 2 kilo zor gidecek ama olsun
iftar menüme gelince: tavuk sote, cacık
annemler gene katmer sipariş yaptı, yarın tartılıcam diye yemeyeceğim, yarım yufka yerim gene, tavukla birlikte yanında cacık...
bu arada iftar ve sahurda mutlaka light yoğurt tüketiyorum, tok tutuyor beni
Mrb kizlar kolay gelsin hepimize. Ilk bu takimdan teklif aldim we geldim. 24 yasindayim. 3 aylik bebisim war. 87.4 kiloyum. Sali gunu basladim diyete hedefim 70 kg olmak. Emzirdigim icin istahim oldukca acik. Bunun icin akupunktur yaptiriyorum umarim hersey istedigimiz gibi olr.
Aaa kızlar kadınlar kulübü app ini indirdim burdan daha rahat girerim artık belki artık bu arada sahurda yarım gözleme ver çay içtim aksama da taze fasulye pilav var ama ben zaten pilav sevmeyen biri olarak fasulye+yoğurt+1 dilim tam buğday ekmeği yiyeceğim . Hedefim akşam yemeği sonrasi atıştırmalari savusturup yatağa ac girmek sahurda zaten kalkip yiyoruz tekrar sahurda da soyle yag yakici bişeyler yemek lazım
Ben büyük paketlerinden bile yerdim önceden, bu sefer düşündüm bu çok güzel bir şey önce bir kalorisine bak, sonradan aaa yedim çok kaloriliymiş diye üzülme dedim, iyi de ettim yoksa devamı kesin gelirdi.
Kaçamak yapmamak n kadar mutlu ediyor dimi insanı ooo spor da var daha ne olsun.
Uykudan uyanıp yemek zor iş, hele benim gibi uykusunu hiç bir şeye değişmeyen birine.
Şerbetli tatlılarında kalorisi çok oluyor geçen ben 1 dilimcik baklava yedim 250 kaloriymiş
Çok sevmem zaten şerbetli tatlıları, o gün öyle bir canım istemişti ama 250 kaloriye değecek bir isteme değildi.
59ları ben de görebilecek miyim acaba.
Bu kadar spora çok çok daha zayıf göründüğüne eminim.
Ben katmeri kendim yaptığımda pek beceremedim. Annenler nasıl yapıyor ? Sadece haşaşlısı mı oluyor bir de ?
Hoşgeldin aramıza, öncelikle kurallarımızı okursan sevinirim.
Hosbulduk canim. Okurum tabiki.
Ewet hepsi bnm icin uygundur. Baslangic kilom 87.4 hedef kilom 70. Ekle benide listeye hizlica werelim kilolari.Kurallar senin için uygunsa başlangıç kilonu ve hedef kilonu not alayım ben, bir an önce zayıflamak lazım dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?