Bu sabah kahvaltida
2 dilim peynir
4 zeytin
1 salatalik
Yarim domates
1 dilim uno light ekmek yedim. Bol su tuketmeye ozen gosteriyorum. Cunku emziriyorum ve kilo vermek ugruna bebisime yetememek istemem.
annem kendi yapmıyor aslında, evde yapan hanımlar var ordan sipariş ediyorum, haşhaşlı oluyor burdakiler... 59ları görürsün ya, bana da çok zor geliyordu.. buraya gelmeden önce sürekli 60 oluyordum sonra yemeye başlayıp 63-64, geri 60 a inip tekrar kilo alıyyordum, kısır döngü gibiydi ya59ları ben de görebilecek miyim acaba.
Bu kadar spora çok çok daha zayıf göründüğüne eminim.
Ben katmeri kendim yaptığımda pek beceremedim. Annenler nasıl yapıyor ? Sadece haşaşlısı mı oluyor bir de ?
ohh ne güzel buz gibi limonataDünkü menümü yazayım.
Sabah 3/4 simitle 1 bardak limonata
Arada 2 bardak limonata
Akşam da 1 porsiyon adana, yanında 1 lavaş yedim, bir de ayran içtim.
3 saate yakın yüzdüm, 2 saat civarıda eşya taşıdık o kadar yorulmanın üstüne dün 66.9 olan kilom bu sabah 66.1 oldu.
Aaa kızlar kadınlar kulübü app ini indirdim burdan daha rahat girerim artık belki artık bu arada sahurda yarım gözleme ver çay içtim aksama da taze fasulye pilav var ama ben zaten pilav sevmeyen biri olarak fasulye+yoğurt+1 dilim tam buğday ekmeği yiyeceğim . Hedefim akşam yemeği sonrasi atıştırmalari savusturup yatağa ac girmek sahurda zaten kalkip yiyoruz tekrar sahurda da soyle yag yakici bişeyler yemek lazım
Bu sabah kahvaltida
2 dilim peynir
4 zeytin
1 salatalik
Yarim domates
1 dilim uno light ekmek yedim. Bol su tuketmeye ozen gosteriyorum. Cunku emziriyorum ve kilo vermek ugruna bebisime yetememek istemem.
Kahvaltın gayet güzel olmuş, emzirmek zaten kilo verme açısından büyük avantaj, kaç aylık bebeğin?
annem kendi yapmıyor aslında, evde yapan hanımlar var ordan sipariş ediyorum, haşhaşlı oluyor burdakiler... 59ları görürsün ya, bana da çok zor geliyordu.. buraya gelmeden önce sürekli 60 oluyordum sonra yemeye başlayıp 63-64, geri 60 a inip tekrar kilo alıyyordum, kısır döngü gibiydi ya
ohh ne güzel buz gibi limonataafiyet olsun cnm, menü güzel, sporda var, hem de 3 saat hayırdır eşya taşıdık falan derken?
pilav sevmeyen biri olarak bence çok şanslısın, hani çok uzun süredir yemiyorum , verseler anında bitiririm herhalde 1 tabağı
kahvaltı güzel, zaten bu şekilde ara öğünlerle birlikte beslenirsen sütünde azalma olmayacaktır, bizi hep hamur işleri, abur cubur, gereksiz kızartmalar maffediyor
annem kendi yapmıyor aslında, evde yapan hanımlar var ordan sipariş ediyorum, haşhaşlı oluyor burdakiler... 59ları görürsün ya, bana da çok zor geliyordu.. buraya gelmeden önce sürekli 60 oluyordum sonra yemeye başlayıp 63-64, geri 60 a inip tekrar kilo alıyyordum, kısır döngü gibiydi ya
ohh ne güzel buz gibi limonataafiyet olsun cnm, menü güzel, sporda var, hem de 3 saat hayırdır eşya taşıdık falan derken?
pilav sevmeyen biri olarak bence çok şanslısın, hani çok uzun süredir yemiyorum , verseler anında bitiririm herhalde 1 tabağı
kahvaltı güzel, zaten bu şekilde ara öğünlerle birlikte beslenirsen sütünde azalma olmayacaktır, bizi hep hamur işleri, abur cubur, gereksiz kızartmalar maffediyor
Bebegim 3 aylik canim. Ben nedense emzirmenin bi faydasini goremedim. Cunku cok yiyodum. Simdi akupunkturla acligimi bastirip guzelce diyetime uyabiliyorum
hareketin her türlüsü yarardırEve biraz dolap falan geldi yeni, eşim birilerini çağıracaktı, beraber halledelim gerek yok deyince uzun sürdü, sonra temizlik falan derken, bu sabahta baya uğraştım,yoruldum ama hareket iyidir dimi.
Bu arada bugün tartıma ne olduysa 63 kg gösterdi beni. Ben ne oluyor falan derken pil değiştirince düzeliverdi.
.
hoşgeldin aramıza. bebek küçükken daha kolay kilo verdim ben şimdi düzenli beslenemiyorum, 10 aylık bi oğlum varMrb kizlar kolay gelsin hepimize. Ilk bu takimdan teklif aldim we geldim. 24 yasindayim. 3 aylik bebisim war. 87.4 kiloyum. Sali gunu basladim diyete hedefim 70 kg olmak. Emzirdigim icin istahim oldukca acik. Bunun icin akupunktur yaptiriyorum umarim hersey istedigimiz gibi olr.
yüzme ne güzel bi spordur yaa ah ah imkan olsaDünkü menümü yazayım.
Sabah 3/4 simitle 1 bardak limonata
Arada 2 bardak limonata
Akşam da 1 porsiyon adana, yanında 1 lavaş yedim, bir de ayran içtim.
3 saate yakın yüzdüm, 2 saat civarıda eşya taşıdık o kadar yorulmanın üstüne dün 66.9 olan kilom bu sabah 66.1 oldu.
ben de çok bi faydasını göremedim emzirmenin, bünye meselesi sanırımBebegim 3 aylik canim. Ben nedense emzirmenin bi faydasini goremedim. Cunku cok yiyodum. Simdi akupunkturla acligimi bastirip guzelce diyetime uyabiliyorum
tartı da çılgınmışEve biraz dolap falan geldi yeni, eşim birilerini çağıracaktı, beraber halledelim gerek yok deyince uzun sürdü, sonra temizlik falan derken, bu sabahta baya uğraştım,yoruldum ama hareket iyidir dimi.
Bu arada bugün tartıma ne olduysa 63 kg gösterdi beni. Ben ne oluyor falan derken pil değiştirince düzeliverdi.
Ne güzel olmuş bak daha küçükken kilolar daha rahat gider, süre uzadıkça iş de zorlaşıyor.
sahurda 2 lokma pide, peynir, 1 avuç badem yedim.
iftara davet var pilav ekmek falan yemem de tatlıya dayanamıyorum yaa:18:
Akşam iftar Menü mü değiştirdim pilav yerine Kıymalı makarna yapıcam
Çünkü protein açısından fakir bir hafta geçti benim için değil tabi çocuklar için
Fasulye sevmez benimkiler mecburen bi alternatif koymalı dedim ben de
Bu arada ben bugun oruç jubilemi yapıyorum bugün bi daha Arife günü tutarım artık elim kolum kalkmiyor hareket edemiyorum çocuklarla ilgilenemiyorum Çil yavrusu gibi evde dolaşıp duruyolar koca gün kitap okumaları ezber yapmaları y test çözmeleri gerek
hoşgeldin aramıza. bebek küçükken daha kolay kilo verdim ben şimdi düzenli beslenemiyorum, 10 aylık bi oğlum var
yüzme ne güzel bi spordur yaa ah ah imkan olsa
ben de çok bi faydasını göremedim emzirmenin, bünye meselesi sanırım
tartı da çılgınmış
benimki 300 gr eksik gösteririm diye korkuyo sanırım hep aynı
Akşam iftar Menü mü değiştirdim pilav yerine Kıymalı makarna yapıcam
Çünkü protein açısından fakir bir hafta geçti benim için değil tabi çocuklar için
Fasulye sevmez benimkiler mecburen bi alternatif koymalı dedim ben de
Bu arada ben bugun oruç jubilemi yapıyorum bugün bi daha Arife günü tutarım artık elim kolum kalkmiyor hareket edemiyorum çocuklarla ilgilenemiyorum Çil yavrusu gibi evde dolaşıp duruyolar koca gün kitap okumaları ezber yapmaları y test çözmeleri gerek
Ben pirinç pilavıni çok sevmem yani öyle nefret ederim değil çok aramam işte
makarna da çok sevdiğim bi yemek değildir benim Kıymalı makarnayi severim ama sanırım 4 kaşık yedim 1 tabak fasulye yedim salata yoğurt ve az ekmekleSabah gösterseydi inanabilirdim bile aa çok yoruldum tabi ama günün yarısında göstermez mi, kaç kere indim çıktım var ya bi de acaba diyorum verdim miİnsanın inanası geliyor.
En tehlikeli şey tatlı da, inşallah sütlü tatlılar falan vardır da daha iyi olur.
Makarnaya da hiç dayanamam ben, eşimle 2 kişi 1 paket makarnayı yiyip kalkıyorduk :18:
Tatildeler çocuklar ezber falan ne ezberi ?
ay evet ya iyice issizlasti ben gelip gecip yazayim buraya en iyisiKIzlar nerelerdesiniz kimsecikler yok ama ..
Bugünkü menümü yazayım.
Sabah kalktım yapılacak bir sürü iş vardı, hadi bir yerden başlayayım derken kahvaltıyı falan unutmuşum.
Eşim erken geldi saat 13 falandı onunla yedim, 3 tane köfte, 1 dilim kepek ekmeği, 2 kaşık yoğurt, 1 tane kornişon turşu, 3 tane de minik çok acı biber,1 bardak da şekersiz limonata. Ee sonra tabi karnım acıkmadı, akşam da 1 dilim karpuz ve 1 tane browni yedim ( Midem de biberden olduğunu tahmin ettiğim bir yanma hissi vardı, nedense tatlı bir şey hafifletecek gibi geldi ben de browni tercih ettim, hazır hafif yemişken) Bu şekilde kapatmayı planlıyorum bugün ama umarım bir aksilik olmaz.
Ins karsina sutlu tatli cikarda bari vicdan azabin bir nebze olsun azalir. Su anda guzel bi serbetli tatli yemek icin neler wermezdim :)
Hoş geldin nurari en kisa zamanda istediğin kiloya ulaştırsin inşallahBebegim 3 aylik canim. Ben nedense emzirmenin bi faydasini goremedim. Cunku cok yiyodum. Simdi akupunkturla acligimi bastirip guzelce diyetime uyabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?