Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben cezayı hakettim valla. üstelik herkes çok zayıflamışsın dedi buna rağmen duramıyorum ...açlık patlaması oldu nedense. eşimde sürekli yanımda ve misafir var bu yüzden sürekli yiyelim içelim modundayız....ağlıcam valla yedikten sonra ki pişmanlığımı anlatamam...

domates biber lor peyniri
süt

biber dolması (5 adet)((((( yuh yani ye bi tane yeter işte..
3 adet küçük bonfile

2 tane pohaça
1 soda
2 türk kahvesi
5 kayısı
5portakallı çikolata draje

off akşamı bilmiyorum..
allahım ne oldu böyle bana..
off yaaa..
ben ne yapıcam arkadaşlar...

çok kötü olmuş... bu şekilde gideceksen cumaya eksiyi görmen mucize... hani spor da yapmamışsın, bu kadar yemenin üstüne yeterli su ve bitki çayı içtiğini düşünmüyorum... ama kendine edersin yani... verdiğin 3-4 kiloyu, 3 günlük bayramda alacaksan istediğin kadar ye.... benim de önümden neler geçiyor ama çoğuna dokunmuyorum bile, zaman olarak da çok deme, regl olacaksın yediklerinin şişliği bir anda gitmeyecek... vücudun yediklerini yağ olarak depoluyor şu an, onların gitmesi daha uzun sürecek vs...

menü bayram için güzel, su içerek de dengeliyorsundur, bayramda buraya gelmek cidden çok zor oluyor

patates ve simit, ikisi çok olmuş dicektim ki... miden hastaymış, geçmiş olsun

süper dengelemişsin akşam, yoğurt- salata yaparak, benimde menüm bugün dengesizdi ama yarın toparlayacağım... gerçi kilo vermişim 300 gramcık haftaya 500 olsa 800 olur, yeterli benim için... ama haftaya spor programımda değiştireceğim... 57 leri ucundan görsem süper olur

valla buraya gelip günah çıkarıyorsun gibi hani tamam dün yedin, pişmanım dedin bugün neden sürdürüyorsun... açlık patlaması beyninde oluşturduğun bir duygu... yok yani.. aç olduğun için değil kendin istediğin için yiyorsun...

biber dolması neden 5 tane kendinde söylemişsin zaten... 2 tane poğaça neden, hayır yemeyeceğim demek bu kadar zor olmamalı... onu da geçtim 5 draje... neden 2 değil de 5... hele böyle bir menüye...

yanlış anlama arkadaşım, bayramda istediğini ye... ama tartıda artı görünce gelip de buraya sızlanma... hadi kendini düşünmüyorsun takım arkadaşlarını düşün... haftaya ilk üçe girmeliyiz diyoruz, sen 2. günde devam etmişsin... beynindeki düşünceyi değiştirmessen de ömür boyu kilo alıp vermeye mecbursun... çok yemeyi seviyorsan spor da yapmalısın... hem yiyim hem zayıf olayım... bizim için geçerli değil... kabullenmek lazım bunu...

gelelim benim menüme, çok iyi değildi bugün ama yarın toparlarım...

sabah: 2 dilim pastırma,2 küçük yuvarlak sucuk, 1 dilim tam duğday ekmeği, domates, salatalık

3 tane dolma, 2 tane küçük yuvarlak bitter draje, çeyrek pide

akşam: salata

spor yapamadım ama çok su içtim...
bitki çayları içildi... tekrar eşimin yanına geldim bugün... pazara kadar burdayım yarın gene dans dersimiz var

ohh bu akşam tadilat telaşına ara verip kendime zaman ayırabildim ve bebişi anneme bırakıp yürüyüşe çıktım eşimle

akşam menümm bir büyük kase çorba bol salata maalesef yarım tabak mantı😳 normalde mantı canım isterse öğlen yiyeceğim diye söz vermiştim ama olmadı tesellim yürümüş olmak fakaaat güzel bişey oldu tam bir kilo altıyüz gram vermişim😀tabi napmıyoruz rehavete kapılmıyoruz

sanırım ipim ucu kaçmış ama tekrar toparlanabilirsin canım ben şunu düşmüyorum şurada yazın bitmesine yani sıcakların geçmesine bir bir buçuk ay var şuan dikkat edersek hızlı kilo vereceğiz fakat kışın böyle olmuyor en azından bende öyle

o yüzden bu günlerin ve ter atmanın kıymetini bil yarın daha motive bi halde olursun inşallah

Ben tamamen beautynin yazdıklarına imzamı atıyorum, dün neden böyle falan diye konuştuk bugün yine aynı menü. O zaman dünkü pişmanlık hiç işe yaramamış veya buraya yazacağım diye bir sorumluluk hissedip engellemiyorsun yiyeceklerini.1 olur hadi 2 de olur da 5 dolma nedir ?

En iyi dengeleme şekli o geldi, bir de nasıl açlık hissediyorum bugünlerde sorma. Ona rağmen kendimi tutuyorum.

Ne yersen ye dengeliyorsun ya tebrik ederim büyük irade. Ne güzel tadını çıkarırsın dans dersleri artı eşinin yanına gitmek, nasıl beklerdik biz görüşeceğiz diye gün sayardık anlıyorum nasıl seviniyorsundur kimbilir beraberken.

Ne güzel tadilat stresini atmışsındır üstünden biraz.
Kaçamak yaptıktan sonra sporla telafi edebilmek zayıf kalabilmenin en büyük kuralı aslında.

Bugünkü menümü de yazayım.

Sabah 1 dilim ekmek, domates, peynir, 1 dilim sucuk, 2 zeytin.
Ara da 1 tane dondurma.
2 fincan kahve, 1 maden suyu, yeşil çay.
Akşam 1 tane dolma, 2 kaşık yoğurt.

Bugün aşırı açlık ve abur cubur isteği hissediyorum regl döneminin de etkisinden sanırım ve buna rağmen kendimi geçtim sırf takımı zora sokup sarı kart almamak için kendimi tuttum.

kilolar gitmeye başlıyor yarım tabak mantıdan bişi olmaz, yürüyüşünü de yapmışsın daha ne olsun...

öğle yemeği gene yok dondurmayı say deme o benim için ara öğün çok açlık hissediyorsan , köfte falan ye canım, sınır koyma, yağsız yap, istediğin kadar ye mesela, ekmeksiz, yanındada bol salata bir de ayran karnım açıktı herhalde benim gece gece...

serates cim örnek olsun diye yazıyorum sana
bazen o çikolatalara gömülesim geliyor, hani midem bulanana kadar yemek istiyorum ama tutuyorum kendimi... ki şurda vermem gereken 2 kilo kaldı.. vermesem de olur ama engelliyorum gene kendimi, yüzdem artı olarak yansımasın takıma diyerek... hani sanmayın ki evde bayraam geçiriyorum... önümden ne baklavalar ne börekler geçmiyor... hala baklava yemedim...çok kişi ısrar ediyor, ye ya zayıfsın nolcak diyerek, bazılarına midem hasta demem de yetmiyor... hemen çatalın ucunun ucuyla dokunup geri kalanını yanımda kim varsa eşim, babam direk devrediyorum.... ben yeme mantığımı değiştirdim artık... mesela kahvaltıya gideceğiz yarın eşimle... kendimi tutacam demiyorum, niye kendime stres yaşatayım ki kendime... yiyeceklerim bellirledim kafamda, biraz sucuk,3 çay kaşığı nutella tarzı bişi yemeyi düşünüyorum, 1 dilim ekmek, 2 dilim börek, soğuk mezelerden alırım( patlıcan salatası, yoğurtlu semizotu tarzında).... yasaklarımda var, asla sosis, salam , kızartma,pasta, tatlı yenmeyecek, peynir,zeytin, bal , reçel sevmediğimden rahatım
muhtemelen öğlen gideriz kahvaltıya, akşamda kocaman bir kase salata yiyerek günü tamamlarım, yürüyüş 2 saate yakın yaparım, dans da var daha ne olsun... su 4 lt içeceğim yarın, bitki çayları 4 kupa olacak...
bu menü bana kilo verdirmez ama kilo da aldırmaz

Öğlenin olmamasının nedeni tamamen canımın istedikleri, köfte, et vs istemiyorum ki , köfte olacaksa ekmek arası olacak ya da patates kızartmasıyla, ya da makarna, canım acayip sağlıksız karbonhidrat istiyor açlık dediğim bu şekilde bir açlık.

Menün niye kilo verecek bir menü değil ki kahvaltı geniş güzel bir kahvaltı, sadece nutellası var, akşam salata diyorsun ee yanında dans ve yürüyüş çok da güzel kilo verilir bence.

sabah menümü yazayım bol organik domates ( kendi üretimimiz halamın yazlıktan) el yapımı nar ekşisi ile az peynir üç dört zeytin 1 galeta şekersiz çay

arada bir büyük muz yedim ama oğlumla bir saat dans ettik ( iyide oldu onunda uykusu geldi&#128522 sonrada 1 mil leslie

arkadaşlar çoookkk haklısınız..çok saolun yorumlar için.
diyet sürecindeyken başkalarıyla olma deneyimini ilk kez yaşadım. çok ama çok başarısızdım. bunu öğrenmem gerek kötü bir deneyim oldu ve bana tam 2 kilo olarak geri döndü. 2 günde 2 kilo inanılır gibi değil ama gerçek.

söz veriyorum size ama cuma en az 1 kilo az olacağım.
bugün yalnızım şu dakikadan itibaren... bol su bol bitki çayı ve çok sporla kalan günlerde bunu başaracağım.şimdi kalan kekleri börekleri sarmaları dolmaları atacağım çöpe...eşimde kilo vermişti ramazanda o da 2 günde 2 kilo aldı...

o da benimle dikkat edecek bugünden itibaren....

inşallah başarırsın insanın ramazandan sonra karnı değil gözü doymuyor

ben yeni yöntem geliştirdim sofrayı mutfağa en uzak odaya kuruyorum ve tencereleri mutfakta bırakıyorum çok faydası var dün çorbam bitti eşim bitirsin diye beklerken aslında doyduğumu farkettim tabi mantı vardı yarım tabak yedim 😳

Ohh ne güzel bahçe domatesi, kokusu bile başka olur, spor da var daha ne olsun ..

Serates ben seni cuma günü kesinlikle eksilerde görmek istiyorum istersen günde 3 saat spor yaparak isterek tamamen protein beslenerek, yüzdemiz önemli ve bir kişinin bile eksilerde olması bunu çok zor hale getiriyor.

Bugün yediklerimi de yazayım, sabah 2 dilim kızarmış ekmek,5 tane zeytin, peynir.
Ara da maden suyu, yeşil çay, kahve.
Öğle 1 tane portakal.
Akşam da mantar çorbası ve salata.

organik domatese bayılıyorum ben ya, kendine has kokusu, aroması falan çok güzel oluyor, hani tuz ekmeye bile gerek kalmıyor... nar ekşisine gelince ben bir aralar çok tüketiyordum salatalara, 4 yk falan koyuyordum yani, çok kalorili olduğunu öğrendim, sen benim kadar tüketmiyorsundur da genede söyliyeyim dedim kahvaltı güzel bu arada...

valla o yediklerini yemeseydin belki bugün -500 olacaktın ama işte her şey bizde bitiyor... spor yaparsan günde en az 2 saat, protein ağırlıklı beslenirsen 2-3 gün içinde gider artıların... şurda 5 gün var... 3 kilo vermen zor gözüküyor...

Bugün yediklerimi de yazayım, sabah 2 dilim kızarmış ekmek,5 tane zeytin, peynir.
Ara da maden suyu, yeşil çay, kahve.
Öğle 1 tane portakal.
Akşam da mantar çorbası ve salata.

kahvaltın ve akşam yemeğin güzel de şu öğlene bir şeyler eklesen canım

bu arada dün yazdıklarıma ek olarak, yağsız ve tuzsuz patlamış mısır yedim akşam yemeğinden sonra... kayınvaldem yaptı.. sırf ben yiyim diye yağ ve tuz eklemedi, kırmadım bende, kalorisi çok değil zaten... bugün bir kaç bişi aldım... small beden elbise, ve 36 beden şort şortun beli bol geldi ama kesimleri genişti bence... bacaklarımın kesinlikle inceldiğine karar verdik... benim gibi yıllardır yapısal olarak bacaklarını kalın sananlar jillianı denemeli alt göbeğimi eritemedim bir türlü ve üst kaburgam açık hala... geniş gösteriyor bu beni otomatikman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…