arifeden annemlere gittik ve geceden başlayan ertesi gün akşama kadar süren berbat bir gün geçirdim berbat derken yediklerim açısından hiç yazmıyorum valla düşününce midem bulanıyor şu an... bu ne aç gözlülükmüş. tatlılar çikolata sarma mercimekli köfte süzme yoğurt kahvaltıda börekler çörekler kekler reçeller.....
o kadar yapmayalım diye kendim konuştum kendim yaptım.. regl dönemi geliyor dayanamadım da bahanem(((
Allahtan kendimi toparlamam için çok zaman var.. haftaya cumaya ekside olucam söz veriyorum....size ve kendime....
menü bayram için güzel, su içerek de dengeliyorsundur, bayramda buraya gelmek cidden çok zor oluyorSelamlar
Teefonun cekmedigi yerlerde geziyoruz dun yediklerimi yazmaya calistim ama basaramadim.
3-4 sarma bikac dilim borek, borekleri karbon yerine saydim ekmek vs. Yemedim. Bi tane de kucuk ciko disinda kacamagim yok
Su ana kadar. Bol su icmeye calisiyorum.
Firsat oldukca girerim yine.
Iyi bayramlar herkese
hayırlı bayramlar herkese bugün yediklerim kahvaltıda yarım simit şekersiz çay peynir kahvaltıdan önce sabah kalktığım gibi aç karnına bir bardak su üç kayısı arada yarım haşlanmış patates henüz öğle yemeği yemedim herkese iyi tatilleeerr
Ben de yazayım yediklerimi, patates kızartması vardı kahvaltıda 2-3 tane aldım yanında da peynirle 1 dilim ekmek yedim, kaçamağım yarım dilim tiramisu, en sevdiğim tatlıdır ona rağmen yarım dilimle atlattım. Akşam da yoğurt-salata. Düzenli bir menü değil ama yediğim her şey fazladan kaçamak olacaktı. Bugün düzene girecektir.
ben cezayı hakettim valla. üstelik herkes çok zayıflamışsın dedi buna rağmen duramıyorum ...açlık patlaması oldu nedense. eşimde sürekli yanımda ve misafir var bu yüzden sürekli yiyelim içelim modundayız....ağlıcam valla yedikten sonra ki pişmanlığımı anlatamam...
domates biber lor peyniri
süt
biber dolması (5 adet)((((( yuh yani ye bi tane yeter işte..
3 adet küçük bonfile
2 tane pohaça
1 soda
2 türk kahvesi
5 kayısı
5portakallı çikolata draje
off akşamı bilmiyorum..
allahım ne oldu böyle bana..
off yaaa..
ben ne yapıcam arkadaşlar...
ben cezayı hakettim valla. üstelik herkes çok zayıflamışsın dedi buna rağmen duramıyorum ...açlık patlaması oldu nedense. eşimde sürekli yanımda ve misafir var bu yüzden sürekli yiyelim içelim modundayız....ağlıcam valla yedikten sonra ki pişmanlığımı anlatamam...
süt
3 adet küçük bonfile
2 tane pohaça
1 soda
2 türk kahvesi
5 kayısı
off akşamı bilmiyorum..
off yaaa..
süt
3 adet küçük bonfile
2 tane pohaça
1 soda
2 türk kahvesi
5 kayısı
off akşamı bilmiyorum..
off yaaa..
süper dengelemişsin akşam, yoğurt- salata yaparak, benimde menüm bugün dengesizdi ama yarın toparlayacağım... gerçi kilo vermişim 300 gramcıkhaftaya 500 olsa 800 olur, yeterli benim için... ama haftaya spor programımda değiştireceğim... 57 leri ucundan görsem süper olur
gelelim benim menüme, çok iyi değildi bugün ama yarın toparlarım...
sabah: 2 dilim pastırma,2 küçük yuvarlak sucuk, 1 dilim tam duğday ekmeği, domates, salatalık
3 tane dolma, 2 tane küçük yuvarlak bitter draje, çeyrek pide
akşam: salata
spor yapamadım ama çok su içtim...
bitki çayları içildi... tekrar eşimin yanına geldim bugün... pazara kadar burdayım yarın gene dans dersimiz var
ohh bu akşam tadilat telaşına ara verip kendime zaman ayırabildim ve bebişi anneme bırakıp yürüyüşe çıktım eşimle
akşam menümm bir büyük kase çorba bol salata maalesef yarım tabak mantı normalde mantı canım isterse öğlen yiyeceğim diye söz vermiştim ama olmadı tesellim yürümüş olmak fakaaat güzel bişey oldu tam bir kilo altıyüz gram vermişimtabi napmıyoruz rehavete kapılmıyoruz
kilolar gitmeye başlıyorohh bu akşam tadilat telaşına ara verip kendime zaman ayırabildim ve bebişi anneme bırakıp yürüyüşe çıktım eşimle
akşam menümm bir büyük kase çorba bol salata maalesef yarım tabak mantı normalde mantı canım isterse öğlen yiyeceğim diye söz vermiştim ama olmadı tesellim yürümüş olmak fakaaat güzel bişey oldu tam bir kilo altıyüz gram vermişimtabi napmıyoruz rehavete kapılmıyoruz
Bugünkü menümü de yazayım.
Sabah 1 dilim ekmek, domates, peynir, 1 dilim sucuk, 2 zeytin.
Ara da 1 tane dondurma.
2 fincan kahve, 1 maden suyu, yeşil çay.
Akşam 1 tane dolma, 2 kaşık yoğurt.
Bugün aşırı açlık ve abur cubur isteği hissediyorum regl döneminin de etkisinden sanırım ve buna rağmen kendimi geçtim sırf takımı zora sokup sarı kart almamak için kendimi tuttum.
kilolar gitmeye başlıyoryarım tabak mantıdan bişi olmaz, yürüyüşünü de yapmışsın daha ne olsun...
öğle yemeği gene yokdondurmayı say deme o benim için ara öğün çok açlık hissediyorsan , köfte falan ye canım, sınır koyma, yağsız yap, istediğin kadar ye mesela, ekmeksiz, yanındada bol salata bir de ayran karnım açıktı herhalde benim gece gece...
serates cim örnek olsun diye yazıyorum sana
bazen o çikolatalara gömülesim geliyor, hani midem bulanana kadar yemek istiyorum ama tutuyorum kendimi... ki şurda vermem gereken 2 kilo kaldı.. vermesem de olur ama engelliyorum gene kendimi, yüzdem artı olarak yansımasın takıma diyerek... hani sanmayın ki evde bayraam geçiriyorum... önümden ne baklavalar ne börekler geçmiyor... hala baklava yemedim...çok kişi ısrar ediyor, ye ya zayıfsın nolcak diyerek, bazılarına midem hasta demem de yetmiyor... hemen çatalın ucunun ucuyla dokunup geri kalanını yanımda kim varsa eşim, babam direk devrediyorum.... ben yeme mantığımı değiştirdim artık... mesela kahvaltıya gideceğiz yarın eşimle... kendimi tutacam demiyorum, niye kendime stres yaşatayım ki kendime... yiyeceklerim bellirledim kafamda, biraz sucuk,3 çay kaşığı nutella tarzı bişi yemeyi düşünüyorum, 1 dilim ekmek, 2 dilim börek, soğuk mezelerden alırım( patlıcan salatası, yoğurtlu semizotu tarzında).... yasaklarımda var, asla sosis, salam , kızartma,pasta, tatlı yenmeyecek, peynir,zeytin, bal , reçel sevmediğimden rahatım
muhtemelen öğlen gideriz kahvaltıya, akşamda kocaman bir kase salata yiyerek günü tamamlarım, yürüyüş 2 saate yakın yaparım, dans da var daha ne olsun... su 4 lt içeceğim yarın, bitki çayları 4 kupa olacak...
bu menü bana kilo verdirmez ama kilo da aldırmaz
arkadaşlar çoookkk haklısınız..çok saolun yorumlar için.
diyet sürecindeyken başkalarıyla olma deneyimini ilk kez yaşadım. çok ama çok başarısızdım. bunu öğrenmem gerek kötü bir deneyim oldu ve bana tam 2 kilo olarak geri döndü. 2 günde 2 kilo inanılır gibi değil ama gerçek.
söz veriyorum size ama cuma en az 1 kilo az olacağım.
bugün yalnızım şu dakikadan itibaren... bol su bol bitki çayı ve çok sporla kalan günlerde bunu başaracağım.şimdi kalan kekleri börekleri sarmaları dolmaları atacağım çöpe...eşimde kilo vermişti ramazanda o da 2 günde 2 kilo aldı...
o da benimle dikkat edecek bugünden itibaren....
sabah menümü yazayım bol organik domates ( kendi üretimimiz halamın yazlıktan) el yapımı nar ekşisi ile az peynir üç dört zeytin 1 galeta şekersiz çay
arada bir büyük muz yedim ama oğlumla bir saat dans ettik ( iyide oldu onunda uykusu geldisonrada 1 mil leslie
diyet sürecindeyken başkalarıyla olma deneyimini ilk kez yaşadım. çok ama çok başarısızdım. bunu öğrenmem gerek kötü bir deneyim oldu ve bana tam 2 kilo olarak geri döndü. 2 günde 2 kilo inanılır gibi değil ama gerçek.
bugün yalnızım şu dakikadan itibaren... bol su bol bitki çayı ve çok sporla kalan günlerde bunu başaracağım.şimdi kalan kekleri börekleri sarmaları dolmaları atacağım çöpe...eşimde kilo vermişti ramazanda o da 2 günde 2 kilo aldı...
organik domatese bayılıyorum ben ya, kendine has kokusu, aroması falan çok güzel oluyor, hani tuz ekmeye bile gerek kalmıyor... nar ekşisine gelince ben bir aralar çok tüketiyordum salatalara, 4 yk falan koyuyordum yani, çok kalorili olduğunu öğrendim, sen benim kadar tüketmiyorsundur da genede söyliyeyim dedimsabah menümü yazayım bol organik domates ( kendi üretimimiz halamın yazlıktan) el yapımı nar ekşisi ile az peynir üç dört zeytin 1 galeta şekersiz çay
arada bir büyük muz yedim ama oğlumla bir saat dans ettik ( iyide oldu onunda uykusu geldisonrada 1 mil leslie
Bugün yediklerimi de yazayım, sabah 2 dilim kızarmış ekmek,5 tane zeytin, peynir.
Ara da maden suyu, yeşil çay, kahve.
Öğle 1 tane portakal.
Akşam da mantar çorbası ve salata.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?