Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

O da olacak şimdilik 2 öğünümü düzene sokabildim
Bir de tatil olunca eşim çok geç uyanıyor ben de onu bekliyorum genelde, yoksa sabah 7de kalkıp saat 9 gibi kahvaltı yapıyordum şimdi en erken 12 oluyor. Mısırı da iyi yapmışsın, normalde dikkat ediyorsak bazen insanları kırmamak gerekiyor.
Ne güzel demek 36 beden bol geldi, darısı başıma.
merhaba bende geldim aranıza :)
cuma günü kilom 73.8
kabul ettiginiz için tesekkürlerr

Hoşgeldin bol kilo vermeler.
Kurallarımızı okudun değil mi ?
salatalık
domates
yogurt
yesilçay
haslanmıs yumurta

Afiyet olsun gayet güzel bir menü.
30 dk biisklet
75 mekik
10 dk twist
25 kalça hareketi
topplam 45 dk

Spor da var daha ne olsun.
Kalça hareketi olarak ne yapıyorsun ?

Hoşgeldin aramıza kendinden biraz bahseder misin ?
Bu arada boyun kaç ben 55 olsam çok sevinirdim de.

Canim boyum 160 bu kilo vermis halim 1.5 senede 19 kilo verdim dogum kilosuydu ben 50 olmak istiyorum ama bu 5 kiloyu vermek 19 kilo vermekten daha zor nedense.. alkali beslenerek vermeye calisiyorum oruc tuttugum icin ramazanda dikkat edemedim pek bakalim simdi nasil olcak..

Son kilolar gerçekten daha zor oluyor, ee tabi zaten baya zayıfladın aman bu seferden bir şey olmaz düşüncesi oluşuyordur.
Alkali beslenme tarzı bildiğim kadarıyla sağlıklı bir yöntem ama bize de biraz bilgi verir misin? Belki aramızda denemek isteyenler olur.

merhabalar.ben de yeni katiliyorum aranıza. 6 aylık bir bebeğim var. 1.70 boyum. 68 kiloyum.doğumdan ciktigimda 59 kiloydum. annem sağolsun sutum azaldı diye iyi yedirdi. ben de yedim. sonuç +10 kilo. dikkat edip spor yaptığımda çok zor olmaz benim kilo vermem. daha önce de alıp vermişim var 2 defa.
bugunki menum
kahvaltiyi geç yaptım 11 gibi.
2 dlim tam bugday ekmeği
5 zeytin
bol yeşillik domates
2 dlim peynir

saat 2 ara ogun 1 kestane şekeri ve 1cb süt
sabah da 1 saat yürüdüm
hedefim 55 kilo ilk etapta. sonra daha önce 52 kiloydum. aslında 52 olmak istiyorum. ama 55 e duseyim begenmezsem bu halimi devam ederim.

Son düzenleme:
ayşegül çoruhlu diye bir doktorun kitabın almıştım alkali diyet isminde
oradaki tavsiyelere
elimden geldiği kadar uyumaya çalıştımkilo verirkençok dikkat etmesen deişe yarıyor mesela günde 3 litre alkali su icmem gerek beniki ictimsuyusuyu alkali yapmak için içine limon sirke ya da karbonat atıyosunsabah kahvaltıda bol yeşilliklisalata peynir haşlanmış yumurta yiyordum öylen yine salata biraz ekmek ve sebze yada et yemegi yiyordum ama salata yemegin uc kati olmali bu sekilde istedigin kadar yiyebilirsin yemekten 20 dk once alkali su icmelisin iki saat sonra da iciyosun telefondan yazdigim icin pek guzel anlatamadim kusura bakmayin ok ama cook saglikli bir diyet gercekten kanserden osteoporoza bircok hastaligi onluyor

evet kuralları okudum kalca hareketi olarak komik gelebilir ama su an burda cok yyagın duvara vuruyorumm :)

ben de duydum alkali beslenmeyi. eşimin romatizmal bir rahatsizligi var. doktoru tavsiye etti bu şekilde beslenmesini ama arastirmadik hiç. kitap güzel yeterince aciklayiciysa ben de alayım.

Bebeğin emiyor mu hala ?
O emebildiği kadar emmiş olsun da verilir elbet kilolar, sonuçta çocuğun hayatı boyunca etkili bir şey bu.
Spor yapıyor olman çok güzeli bol bol paylaşım yapıp kilolar verirsin umarım burada.

Ben de bir ara ufak tefek okuduklarımla denedim ama su için dayanmak çok zor geliyor 2 saat, kışın bekliyordum da yazın cidden zor, beslenme düzeni olarak çok sağlıklı bir menü, aslında en azından karbonatlı suya dönebilirim ben.
Elma sirkesini de çok severim zaten.

evet kuralları okudum kalca hareketi olarak komik gelebilir ama su an burda cok yyagın duvara vuruyorumm :)

Ayy o mu
Ben bir kere denedim morardı kaldı kalçam
Ondan sonra tövbe ettim, işe yarıyor mu ?

bebeğim emiyor. ek besine de geçtik artık. hipoglisemi var bende zaten. ağır diyet yapamam. 7 ogun beslenirim günde. 2.5-3 saate bir.sağlıklı beslenmenin üstüne bir de spor yaparim. sutum.de olur herhalde. hamileyken bile 2 kilo aldım. veririm diye düşünüyorum. gorucez bakalım.

Hamileyken 2 kilo mu aldın, ben hamile olmadan daha fazlasını alırım dikkat etmediğimde 9 ayda, ne güzel ara öğünleri güzel yiyeceklerden seçtikten sonra hiç problem yok ..

eltimde ve ablamda işe yaramış bende basladım bakalım

Hamileyken 2 kilo mu aldın, ben hamile olmadan daha fazlasını alırım dikkat etmediğimde 9 ayda, ne güzel ara öğünleri güzel yiyeceklerden seçtikten sonra hiç problem yok ..

sağlıklı bir hamilelik geçirdim. çok aktiftim. ilk üç ay hem yürüdüm hem yuzdum. kilo bile verdim.diyetisyene gittim 7 ogun bomba gibi bir liste verdi.gebelik şekeri çıkma ihtimali vardı ondan hamileliğinin öğrenir ogrenmez diyetisyene kostüm.. bulantim olmadı hiç.diyetini uyguladim devamında da yuruyuslerimi yaptım. karbonhidrati abartmayinca alinmiyor.bol protein ve sebze işin sırrı. hamilelikte almadım.ama dogurdum 3 ayda 10 kilo aldım.ne kötü...

eltimde ve ablamda işe yaramış bende basladım bakalım

Hadi bakalım, sonuç alırsan bizimle de paylaşırsın.

yemeğimi yedim
2 kaşık patates yumurta
2 kaşık melemen
3 kaşık pilav
1 kase yogurt

ara öğün 2 tatlı kaşıgı kuru üzüm

Afiyet olsun pilav olmasa iyi olurmuş. 2 kaşık pilav 325 kalori cidden fazla bir değer.

Hamilelikte alınan kilolar için ben en çok çocuklarına üzülüyorum, annenin canı istiyor tamam yiyor içiyor ama özellikle yenilen çikolata türevi şeyler kız çocuklarında insülin direnci oluşmasını sağlıyormuş, al işte doğmadan kilolu bir gelecek hazırlandı çocuğa sonra vermeye çalışsın dursun bakalım.
İşin sırrını biliyorsun nasıl olsa yine verirsin kiloları.

tabi payllasırımm

pilav konusund a ciddi misinnn çokk mus yaa bir dah bi kasık yerimmm belki hiç yemem

Ne yazık ki ciddiyim, ben de kalorisini öğrendiğimden beri çok dikkat ediyorum.

benim ogunlerim kaydı kahvaltiyi geç yapinca öğle yemeğini 4 te yedim.
10 tane ince yaprak sarması
4 yk patlican yemeği
1 kase yogurt
akşama da su böreği yapmış annem. ekmek yerine 1 dlim börek yerim. yanına da salata ayran. saat 10 gibi de sütle bir meyve yer günü kapatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…