Dİyetisyenin verdiği listeler oluyor ya. Şurda şu burda bu yenecek diye. Aynısı olmuş onların. Sadece bulgur pilavı hakkında öğrendiğim acı bir gerçeği söyliyeyim - Sen az yemişsin sorun değil. Sadece söyleyeyim.- Bulgur pilavının 3 yemek kaşığı biir günlük ekmek miktarına eşitmiş. Nasıl da üzülmüştüm.-Bu yörelerde bulgur çok yetiştirildiği için zor geldi bana bu gerçek.-
Zeytinyağı bağırsakları çalıştırır hmm bence iyi. 1 tane çok değil -bulgur gerçeğini hesaba almazsak- Musakka nasıl bişi biz yemeyiz hiç. Afiyet olsun. Sen sporlarını hiç aksatmıyorsun ya nazarım değmesin tütütüütütü.
Heeey aramıza hoş geldin.İnşallah okullar başlamadan sen hedefine ulaşırsın ben de yolumu yarılmaış olurum. Bu arada ne okuyorsun? Sormam da sakınca var mı?
Afiyet olsun. Sütlü keşkek çorbası - ilk kez duydum tepkimi görmeliydin bence- Menün güzelmiş. Sadece sarma hariç Allahım sıkıldınız bu benim saçmalığımdan evet ama şok oldum yaaa.... Böyle sıcakta çok kalırsan yani günün belli saatleri -öyle güneşin tepede dik olduğu vakitler değil.- kilo vermeyi hızlandırıyormuş.
------Bu benim diyetisyen çok şey biliyor. Korkmaya başladım ben değiştirsem mi acaba!!! ------
merhaba bende geldim aranıza :)
cuma günü kilom 73.8
kabul ettiginiz için tesekkürlerr
salatalık
domates
yogurt
yesilçay
haslanmıs yumurta
30 dk biisklet
75 mekik
10 dk twist
25 kalça hareketi
topplam 45 dk
Merhaba bn de yeni katiliyorum kilom 55.2 su andan itibaren basliyorum herkese kolayliklar diliyorum
doğumdan sonra kilon kalmamış aslında... sütü artırmanın çok yemekle bir alaksı yok aslında... tamamen bol su içmekle alakalı diye düşünüyorum... neyse kilo vermen sorun değilse çabucak gider kilolarınmerhabalar.ben de yeni katiliyorum aranıza. 6 aylık bir bebeğim var. 1.70 boyum. 68 kiloyum.doğumdan ciktigimda 59 kiloydum. annem sağolsun sutum azaldı diye iyi yedirdi. ben de yedim. sonuç +10 kilo. dikkat edip spor yaptığımda çok zor olmaz benim kilo vermem. daha önce de alıp vermişim var 2 defa.
bugunki menum
kahvaltiyi geç yaptım 11 gibi.
2 dlim tam bugday ekmeği
5 zeytin
bol yeşillik domates
2 dlim peynir
saat 2 ara ogun 1 kestane şekeri ve 1cb süt
sabah da 1 saat yürüdüm
hedefim 55 kilo ilk etapta. sonra daha önce 52 kiloydum. aslında 52 olmak istiyorum. ama 55 e duseyim begenmezsem bu halimi devam ederim.
müsait zamanında biraz daha bahsedermisin şu alkali dietiyle.. ben röportajlarını çok dinlemiştim ve artık sürekli karbonatlı su içiyorum... ama yemekten önce içileceğini bilmiyordum meselaayşegül çoruhlu diye bir doktorun kitabın almıştım alkali diyet isminde
oradaki tavsiyelere
elimden geldiği kadar uyumaya çalıştımkilo verirkençok dikkat etmesen deişe yarıyor mesela günde 3 litre alkali su icmem gerek beniki ictimsuyusuyu alkali yapmak için içine limon sirke ya da karbonat atıyosunsabah kahvaltıda bol yeşilliklisalata peynir haşlanmış yumurta yiyordum öylen yine salata biraz ekmek ve sebze yada et yemegi yiyordum ama salata yemegin uc kati olmali bu sekilde istedigin kadar yiyebilirsin yemekten 20 dk once alkali su icmelisin iki saat sonra da iciyosun telefondan yazdigim icin pek guzel anlatamadim kusura bakmayin ok ama cook saglikli bir diyet gercekten kanserden osteoporoza bircok hastaligi onluyor
evet kuralları okudum kalca hareketi olarak komik gelebilir ama su an burda cok yyagın duvara vuruyorumm :)
yemeğimi yedim
2 kaşık patates yumurta
2 kaşık melemen
3 kaşık pilav
1 kase yogurt
ara öğün 2 tatlı kaşıgı kuru üzüm
kaç kilo aldın hamilelikte... hamileleyken alınan kilolardan çok korkuyorum bensağlıklı bir hamilelik geçirdim. çok aktiftim. ilk üç ay hem yürüdüm hem yuzdum. kilo bile verdim.diyetisyene gittim 7 ogun bomba gibi bir liste verdi.gebelik şekeri çıkma ihtimali vardı ondan hamileliğinin öğrenir ogrenmez diyetisyene kostüm.. bulantim olmadı hiç.diyetini uyguladim devamında da yuruyuslerimi yaptım. karbonhidrati abartmayinca alinmiyor.bol protein ve sebze işin sırrı. hamilelikte almadım.ama dogurdum 3 ayda 10 kilo aldım.ne kötü...
pazar günleri öğünler kayabiliyor.... su böreğini daha erken saatlerde yemeni tercih ederdim ama 1 dilim olacağı için problem yokbenim ogunlerim kaydı kahvaltiyi geç yapinca öğle yemeğini 4 te yedim.
10 tane ince yaprak sarması
4 yk patlican yemeği
1 kase yogurt
akşama da su böreği yapmış annem. ekmek yerine 1 dlim börek yerim. yanına da salata ayran. saat 10 gibi de sütle bir meyve yer günü kapatırım
sınıf öğretmenliği :)
ben de bugün başlıyorum yediklerimi yazmaya
sabah : kepekli tost, yeşil çay
öğle: çiğ köfte ve ayran
akşam: 1 dilim karpuz ve kellogs kraker
arada ise yarım elma yedim
günlük menüm
sabah :
domates peynir şekersiz çay bir büyük yeşil elma
ara öğün :
beş altı adet tuzsuz badem
akşam :
çorba yoğurt bir elma
spor olarak badana yapıyoruz eşimle
kavitasyon etkisi yaratıyor herhaldekalça agrımıyor vurunca yavas vuruyorum ve 25 den basladım gercekten etkili oluyormus
dogumdan sonra baya iyiydi fizigim. toplamda 2 kilo aldım.hoşgeldin canım, menün ve sporun süperspor yapmadan önce içebilirsen şekersiz kahve iç... daha çok enerji veriyor..
doğumdan sonra kilon kalmamış aslında... sütü artırmanın çok yemekle bir alaksı yok aslında... tamamen bol su içmekle alakalı diye düşünüyorum... neyse kilo vermen sorun değilse çabucak gider kiloların
müsait zamanında biraz daha bahsedermisin şu alkali dietiyle.. ben röportajlarını çok dinlemiştim ve artık sürekli karbonatlı su içiyorum... ama yemekten önce içileceğini bilmiyordum mesela
zarar vermiyor mu :44: ben çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum açıkcası... ayrıca callanetics kalçayı eritmede bire bir....
pilav ve üzüm gözüme çarptı, 3 kaşık çok olmuş, kalorisi çok fazla pilavın ve ayrıca kuru üzümünde şeker oranı çok yüksek, spor yapıyorsun gerçi ama gene de kuru meyvelerin tüketilmemesi gerektiği düşüncesindeyim....
kaç kilo aldın hamilelikte... hamileleyken alınan kilolardan çok korkuyorum bengerçi sende tam tersi olmuş... ama en azından çocuğun çok sağlıklı beslenmiştir hamileliğin sırasında...
pazar günleri öğünler kayabiliyor.... su böreğini daha erken saatlerde yemeni tercih ederdim ama 1 dilim olacağı için problem yok
sende hoşgeldin... akşam yemeğin çok az geldi...hani ben doymam o menüyle, o yüzden dedim
öğle yemeği yok mu... badana yapmakta kolları çok güzel çalıştırıyor
ekmek yemiyorum
ayrıca sekersiz çay içiyorum bunun için menümde pilav ve kuru üzüm yada kuru incir var sekeri dengelemesi içinn yanlış mı acaba
bu kadar spora bu akşam yemeği hiç olmamış ama... heleki 2.5 saat spordan sonra senin bol proteinli bir öğün yemen gerekirdi, sabah sporunda var üstelik... çok çok az akşam yemeği...aksam sporu
2 bucuk saat yürüyüş
30 dk fitness
akşam yemeği
2 domates
1 kase yogurt
ara
1 dilim karpuz
dogumdan sonra baya iyiydi fizigim. toplamda 2 kilo aldım.
bayram tatilinde ailemin yanına geldim. plates videolarim evde kalmış. evime gidince hem yürüyüş hem plates yapıcam. çok etkili plates. güzel şekle sokuyor vücudu.
yediklerinin ikiside kan şekerini ani yükselten yiyecekler...en şekerli meyveler; muz,kiraz,üzüm,incirdir... diyet listelerinde verilmez bu meyveler ki kuru olunca şeker miktarı otomatik olarak 2 kat artmış oluyor... sabah akşam spor yapıyorsun anladığım kadarıyla...aldığın kalorinin zaten fazlasını yakıyorsundur ama yediklerin şekerini dengelemiyor ani olarak yükseltiyor... yani kısacası kalori olarak yiyebilirsin ama şekerin yükseleceğinden bir süre sonra daha fazla acıkırsın
bu kadar spora bu akşam yemeği hiç olmamış ama... heleki 2.5 saat spordan sonra senin bol proteinli bir öğün yemen gerekirdi, sabah sporunda var üstelik... çok çok az akşam yemeği...
harikasın ya, 2 kilo ne demek... bebiş kaç kilo doğdu... bir de özel bir diyetisyene mi gittin, nasıl beslendin, biraz daha ayrıntılı anlatırmısın... nelere dikkat etmeliyiz ... 3-4 ay sonra bebek düşünüyoruz da o yüzden bu kadar merak ettim
en sevdiğim spor pilates, ebru şallının videolarıyla yapıyorum ben hep... sen hangi videoları yapıyorsun canım... ben yarından itibaren güzel bir spor programı hazırladım kendime... pilates, yürüyüş ve çeşitli bölgesel hareketler yapıcam 5 gün boyunca, 2 günde dinlenme...
yediklerinin ikiside kan şekerini ani yükselten yiyecekler...en şekerli meyveler; muz,kiraz,üzüm,incirdir... diyet listelerinde verilmez bu meyveler ki kuru olunca şeker miktarı otomatik olarak 2 kat artmış oluyor... sabah akşam spor yapıyorsun anladığım kadarıyla...aldığın kalorinin zaten fazlasını yakıyorsundur ama yediklerin şekerini dengelemiyor ani olarak yükseltiyor... yani kısacası kalori olarak yiyebilirsin ama şekerin yükseleceğinden bir süre sonra daha fazla acıkırsın
bu kadar spora bu akşam yemeği hiç olmamış ama... heleki 2.5 saat spordan sonra senin bol proteinli bir öğün yemen gerekirdi, sabah sporunda var üstelik... çok çok az akşam yemeği...
harikasın ya, 2 kilo ne demek... bebiş kaç kilo doğdu... bir de özel bir diyetisyene mi gittin, nasıl beslendin, biraz daha ayrıntılı anlatırmısın... nelere dikkat etmeliyiz ... 3-4 ay sonra bebek düşünüyoruz da o yüzden bu kadar merak ettim
en sevdiğim spor pilates, ebru şallının videolarıyla yapıyorum ben hep... sen hangi videoları yapıyorsun canım... ben yarından itibaren güzel bir spor programı hazırladım kendime... pilates, yürüyüş ve çeşitli bölgesel hareketler yapıcam 5 gün boyunca, 2 günde dinlenme...
ben de ebru şallınin videolarinı yapıyordum. yine basliycam yürüyüşle beraber. doktorumuzun olduğu özel hastanenin diyetisyene gittim ben. normal şartlarda diyetisyene verdiği listeyle kilo almam gerekiyordu 9-14 arası. her gittiğimde kadın sasiriyordu kilo alman lazım listeyi mmi uygulamiyorsun diyordu.çok hareketliydim düzenli spor yaptım. diyet listemizde ilk 3 ay vay farkliydi. bilgisayardan girdigimde yazayim. telefondan yazması biraz zor oluyor.
benim ogunlerim kaydı kahvaltiyi geç yapinca öğle yemeğini 4 te yedim.
10 tane ince yaprak sarması
4 yk patlican yemeği
1 kase yogurt
akşama da su böreği yapmış annem. ekmek yerine 1 dlim börek yerim. yanına da salata ayran. saat 10 gibi de sütle bir meyve yer günü kapatırım
sınıf öğretmenliği :)
ben de bugün başlıyorum yediklerimi yazmaya
sabah : kepekli tost, yeşil çay
öğle: çiğ köfte ve ayran
akşam: 1 dilim karpuz ve kellogs kraker
arada ise yarım elma yedim
günlük menüm
sabah :
domates peynir şekersiz çay bir büyük yeşil elma
ara öğün :
beş altı adet tuzsuz badem
akşam :
çorba yoğurt bir elma
spor olarak badana yapıyoruz eşimle
ekmek yemiyorum
ayrıca sekersiz çay içiyorum bunun için menümde pilav ve kuru üzüm yada kuru incir var sekeri dengelemesi içinn yanlış mı acaba
aksam sporu
2 bucuk saat yürüyüş
30 dk fitness
akşam yemeği
2 domates
1 kase yogurt
ara
1 dilim karpuz
thebeauty senin sert eleştirilerin beni kendime getiriyor.. dün ve bugün hem spor hem su hem bitki çayları bu sabah 1 kilo gitmişti bile .....
cuma ya söz 1 kilo vermiş olacağım çok spor ve bol protein devam...
yarın uzun uzun yazacağım yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz... çok şanslısınız... çok emek harcayan ve bu yolda çok başarılı olan bilgili iki arkadaşımız var burada hm22 ve thebeauty nin hakkını ödeyemem... çok şey öğreniyorum... teşekkürler ikisine de...
Sporun çok güzel olmuş, menünü de 1 kerede yazarsan diğer öğünleri unutunca net yorum yapılamayabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?