Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sınıf öğretmenliği :)
ben de bugün başlıyorum yediklerimi yazmaya
sabah : kepekli tost, yeşil çay
öğle: çiğ köfte ve ayran
akşam: 1 dilim karpuz ve kellogs kraker
arada ise yarım elma yedim

günlük menüm
sabah :

domates peynir şekersiz çay bir büyük yeşil elma

ara öğün :
beş altı adet tuzsuz badem

akşam :

çorba yoğurt bir elma

spor olarak badana yapıyoruz eşimle😉

merhaba bende geldim aranıza :)
cuma günü kilom 73.8
kabul ettiginiz için tesekkürlerr

salatalık
domates
yogurt
yesilçay
haslanmıs yumurta

30 dk biisklet
75 mekik
10 dk twist
25 kalça hareketi
topplam 45 dk

hoşgeldin canım, menün ve sporun süper spor yapmadan önce içebilirsen şekersiz kahve iç... daha çok enerji veriyor..
Merhaba bn de yeni katiliyorum kilom 55.2 su andan itibaren basliyorum herkese kolayliklar diliyorum

doğumdan sonra kilon kalmamış aslında... sütü artırmanın çok yemekle bir alaksı yok aslında... tamamen bol su içmekle alakalı diye düşünüyorum... neyse kilo vermen sorun değilse çabucak gider kiloların
müsait zamanında biraz daha bahsedermisin şu alkali dietiyle.. ben röportajlarını çok dinlemiştim ve artık sürekli karbonatlı su içiyorum... ama yemekten önce içileceğini bilmiyordum mesela

evet kuralları okudum kalca hareketi olarak komik gelebilir ama su an burda cok yyagın duvara vuruyorumm :)

zarar vermiyor mu :44: ben çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum açıkcası... ayrıca callanetics kalçayı eritmede bire bir....
yemeğimi yedim
2 kaşık patates yumurta
2 kaşık melemen
3 kaşık pilav
1 kase yogurt

ara öğün 2 tatlı kaşıgı kuru üzüm

pilav ve üzüm gözüme çarptı, 3 kaşık çok olmuş, kalorisi çok fazla pilavın ve ayrıca kuru üzümünde şeker oranı çok yüksek, spor yapıyorsun gerçi ama gene de kuru meyvelerin tüketilmemesi gerektiği düşüncesindeyim....

kaç kilo aldın hamilelikte... hamileleyken alınan kilolardan çok korkuyorum ben gerçi sende tam tersi olmuş... ama en azından çocuğun çok sağlıklı beslenmiştir hamileliğin sırasında...

pazar günleri öğünler kayabiliyor.... su böreğini daha erken saatlerde yemeni tercih ederdim ama 1 dilim olacağı için problem yok

sende hoşgeldin... akşam yemeğin çok az geldi...hani ben doymam o menüyle, o yüzden dedim

günlük menüm
sabah :

ara öğün :

akşam :

çorba yoğurt bir elma

spor olarak badana yapıyoruz eşimle

öğle yemeği yok mu... badana yapmakta kolları çok güzel çalıştırıyor

ekmek yemiyorum
ayrıca sekersiz çay içiyorum bunun için menümde pilav ve kuru üzüm yada kuru incir var sekeri dengelemesi içinn yanlış mı acaba

dogumdan sonra baya iyiydi fizigim. toplamda 2 kilo aldım.

bayram tatilinde ailemin yanına geldim. plates videolarim evde kalmış. evime gidince hem yürüyüş hem plates yapıcam. çok etkili plates. güzel şekle sokuyor vücudu.

ekmek yemiyorum
ayrıca sekersiz çay içiyorum bunun için menümde pilav ve kuru üzüm yada kuru incir var sekeri dengelemesi içinn yanlış mı acaba

yediklerinin ikiside kan şekerini ani yükselten yiyecekler...en şekerli meyveler; muz,kiraz,üzüm,incirdir... diyet listelerinde verilmez bu meyveler ki kuru olunca şeker miktarı otomatik olarak 2 kat artmış oluyor... sabah akşam spor yapıyorsun anladığım kadarıyla...aldığın kalorinin zaten fazlasını yakıyorsundur ama yediklerin şekerini dengelemiyor ani olarak yükseltiyor... yani kısacası kalori olarak yiyebilirsin ama şekerin yükseleceğinden bir süre sonra daha fazla acıkırsın
aksam sporu

2 bucuk saat yürüyüş

30 dk fitness

akşam yemeği
2 domates
1 kase yogurt

ara
1 dilim karpuz
bu kadar spora bu akşam yemeği hiç olmamış ama... heleki 2.5 saat spordan sonra senin bol proteinli bir öğün yemen gerekirdi, sabah sporunda var üstelik... çok çok az akşam yemeği...

dogumdan sonra baya iyiydi fizigim. toplamda 2 kilo aldım.

harikasın ya, 2 kilo ne demek... bebiş kaç kilo doğdu... bir de özel bir diyetisyene mi gittin, nasıl beslendin, biraz daha ayrıntılı anlatırmısın... nelere dikkat etmeliyiz ... 3-4 ay sonra bebek düşünüyoruz da o yüzden bu kadar merak ettim
bayram tatilinde ailemin yanına geldim. plates videolarim evde kalmış. evime gidince hem yürüyüş hem plates yapıcam. çok etkili plates. güzel şekle sokuyor vücudu.

en sevdiğim spor pilates, ebru şallının videolarıyla yapıyorum ben hep... sen hangi videoları yapıyorsun canım... ben yarından itibaren güzel bir spor programı hazırladım kendime... pilates, yürüyüş ve çeşitli bölgesel hareketler yapıcam 5 gün boyunca, 2 günde dinlenme...

ben de ebru şallınin videolarinı yapıyordum. yine basliycam yürüyüşle beraber. doktorumuzun olduğu özel hastanenin diyetisyene gittim ben. normal şartlarda diyetisyene verdiği listeyle kilo almam gerekiyordu 9-14 arası. her gittiğimde kadın sasiriyordu kilo alman lazım listeyi mmi uygulamiyorsun diyordu.çok hareketliydim düzenli spor yaptım. diyet listemizde ilk 3 ay vay farkliydi. bilgisayardan girdigimde yazayim. telefondan yazması biraz zor oluyor.

ben de ebru şallınin videolarinı yapıyordum. yine basliycam yürüyüşle beraber. doktorumuzun olduğu özel hastanenin diyetisyene gittim ben. normal şartlarda diyetisyene verdiği listeyle kilo almam gerekiyordu 9-14 arası. her gittiğimde kadın sasiriyordu kilo alman lazım listeyi mmi uygulamiyorsun diyordu.çok hareketliydim düzenli spor yaptım. diyet listemizde ilk 3 ay vfarkliydi. bilgisayardan girdigimde yazayim. telefondan yazması biraz zor oluyor.

hamilelikte yürüyüş dışında çok spor yapma imkanı yok gibi, ilk 3 ay izin vermiyormuş sanırım doktor...

Böreğin akşam olması pek iyi olmamış bir de meyve şekeri tehlikeli olduğundan genelde akşamları yememeye çalışmak iyi oluyor.

Afiyet olsun çiğköfteyi çok severim ben de.

günlük menüm
sabah :

ara öğün :

akşam :

çorba yoğurt bir elma

spor olarak badana yapıyoruz eşimle

Badana da iyi yormuştur, hafif bir gün olmuş.

ekmek yemiyorum

Şeker ve ekmeği kesmek iyi tabiki ama 3 dilim pilav etti mi 500e yakın kalori. 1 dilim ekmek 60 kalori. O yüzden ne kadar dengeler hesabını sen yap.

thebeauty senin sert eleştirilerin beni kendime getiriyor.. dün ve bugün hem spor hem su hem bitki çayları bu sabah 1 kilo gitmişti bile .....

cuma ya söz 1 kilo vermiş olacağım çok spor ve bol protein devam...

yarın uzun uzun yazacağım yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz... çok şanslısınız... çok emek harcayan ve bu yolda çok başarılı olan bilgili iki arkadaşımız var burada hm22 ve thebeauty nin hakkını ödeyemem... çok şey öğreniyorum... teşekkürler ikisine de...

aksam sporu

2 bucuk saat yürüyüş

30 dk fitness

akşam yemeği
2 domates
1 kase yogurt

ara
1 dilim karpuz

Sporun çok güzel olmuş, menünü de 1 kerede yazarsan diğer öğünleri unutunca net yorum yapılamayabiliyor.

Çok sevindim Serates kendini toplamana, o gün ben gerçekten mesajını okuyunca çok üzülmüştüm.

Menümü de yazayım.
Sabah süt ile k special.
Öğle 1 tane kıymalı pide yedim.
Akşam da salata ile keten tohumlu yoğurt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…