Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sabah 45 dk sporu hergün yapıcam yüryüşler kocama baglı o istediği zaman cıkabiliyoruzz peki ben sekeri ne yapmalıyım çikolatayı bile kestimm yani benim için büyük bii adımm

aslında çok düşündüm o yoruma, ama 1. gün hani engel olamadın kendine, 2. gün de devam edince kızdım sana ne yalan söyliyeyim, kırdıysam kusura bakma ama düzelmene sevindim.... bu arada aldığın ödem gitmiş demekki... cumaya kadar spor,su ve bitki çaylarına devam ediyoruz o zaman... çarşamba, perşembe maydonoz suyuda içebilirsin... içebiliyorsan tabiki, tadının çok iyi olduğunu söyleyemeyeceğim

Menümü de yazayım.
Sabah süt ile k special.
Öğle 1 tane kıymalı pide yedim.
Akşam da salata ile keten tohumlu yoğurt.

benden onay aldı bu menü, mattikadan da alırsa olmuşsun demektir

sabah 45 dk sporu hergün yapıcam yüryüşler kocama baglı o istediği zaman cıkabiliyoruzz peki ben sekeri ne yapmalıyım çikolatayı bile kestimm yani benim için büyük bii adımm

yoğurt tüketebilirsin menülerinde, yarım yağlı ya da light olanlar tercihin olsun... tarçın kan şekerini çok iyi düzenler... bitki çaylarını kabuk tarçınla demleyip içebilirsin.. meyve yemek istiyorsan da, karpuz, elma gibi meyveleri tercih et... karpuzun yanında çok iyi olmaz ama meyvenin yanında yoğurt yada süt tüketirsen kan şekerin dengelenir... karbonhdirat alımını azalttığın an şekerin kendiliğinden dengeye girer... yani illa karbonhidrat, şeker almalıyım diye bir şey yok... yediğimiz sebzelerde bile ikisi mevcut

yogurt zaten sürekli tüketiyorum benim vazgecilmezim o zaman üzüm yok pilav yok

ben de duydum alkali beslenmeyi. eşimin romatizmal bir rahatsizligi var. doktoru tavsiye etti bu şekilde beslenmesini ama arastirmadik hiç. kitap güzel yeterince aciklayiciysa ben de alayım.
cnm benm esimde romatizma hastasi ne tesaduf bunu soyledigin iyi oldu.
Kitap cok aciklayici gercekten cok ayrintili acikliyor doktorunuz cok iyiyms bravo diyorum hangi sehirdesin adini ogrenebilirmiyim doktorunzun

Anlatirim cnm 20dk once iciyosun yemek yedikten de 2 saat sonra mide bos olacak yani zaten su iceyim diye yemek yemek istemiyosun bu da klo vermeye yardim ediyodur alkali su normal suyun bes kati daha saglikli yani 5bardak su icecegine 1 badak ic ayni faydayi saglarsin birde genclestiriyor bu diyet anti aging bi nevi ben cok arastirdim en saglikli diyet..

Cnm saglik icin arastir derim sadece kilo vermekle bitmiyor olay bu diyet cokuntu bir zayiflik yerine isil isil bir cilt getiriyo guzellestiriyor hem ici hem disi besliyor

Kizlarbugun neler yedigimi ancak simdi yaziyorum yarin sabah annemlere gecicem bu aksam da temizlik yaptim hep eve gelince rahat ederim diye dusundum

Sabah alkali su ictim
11de
dort parca kiymali borek
Yesil cay
yarim kibrit kutusu peynir
Iki zeytin
Iki kasik profiterol yedim ama hataydi kabul ediyorum

Oglen esimle geziyorduk kumru istedi
Ben de onunkinden bir parca kopardim
Iki bardak taze sklmis meyve suyu ictim

Aksam iki parca kiymali pide
Bi tabak domatesli mercimek corbasi
Bir de esim puding yapti rahat durmadi bir tabak ondan yedm
Ve bir tane ev baklavasi yarin hepsini esimin isyerine gonderticem

Birde bana diyorki neden kilo veremiyirum yazip buraya onun puding karistirirkenki fotosunu koyacakmisim bence bizi kiskaniyor yarin daha dikkatli olucam insallah

Mümkün oldukça yememeye çalış ama baktın canın çok istedi miktarını azaltarak yiyebilirsin, bu sadece kilo verme zamanını etkiler, ben tamamen kesmedim mesela.2.5 ayda 8 kilo civarı verdim. Beauty tamamen kesti sayılır ne kadar da ne kadar verdi bilmiyorum ama çok güzel kilo verdi hızlı hızlı.

benden onay aldı bu menü, mattikadan da alırsa olmuşsun demektir

Sonunda onay aldım demek, heycanla mattikayı bekliyorum

Cnm saglik icin arastir derim sadece kilo vermekle bitmiyor olay bu diyet cokuntu bir zayiflik yerine isil isil bir cilt getiriyo guzellestiriyor hem ici hem disi besliyor

Kesinlikle haklısın, hatta çok daha önemli sağlık, açıkçası ben şu anki halimden pek şikayetçi değilim ama ileri zamanlarda kilo alıp sağlık açısından problem olursa diye daha çok dikkat etmeye çalışıyorum.
Dün karbonatlı içtim bu arada suyumu, eşim de hiç sevmez daha önce tadına baktırmıştım, şişeye doldurup öyle içiyorum suyu, yoksa unutuyorum, eşim alıverdi yanımdan içmek için, zor yuttu bu ne diye Ama bana çok güzel geliyor tadı.

Sabah 4 dilim börek arada 2 kaşık profiterol akşam pide, puding. Bence olmamış bu menü, profiterolü tatlıya dayanamıyorsan arada yersin ama dikkatli yersin, dün benim canım pide istedi mesela akşam yesem olmayacak depolanacak direk o yüzden öğlen yedim.

Kızlar bir şey soracağım, regl döneminde psikolojik olarak nasıl oluyorsunuz ? Benimkisi biraz abartı mı oluyor bilmiyorum ama her gün değil de değişen 1-2 gününde çok kötü oluyorum. 2 gün önce çok saçma bir şeye ağladım, hatırlamıyorum da neydi ama eşim filmle ilgili bir şey söyledi niye öyle diyorsun diye başladım sanırım. Böyle bakıp kaldı bana ne oldu ben bir şey demedim ki diye. Bu etkiyi azaltabilecek bir şeyler biliyor musunuz ?

evet bazen bana da öyle oluyor her ay değil ama yılda bir kaç kere ooluyor neredeyse günes batınca bile ağlayasım geliyor cok duygusallasıyorumm
bunun için stres atmaya sevdiğin seyleri yapmaya calıs mesela bana yürümek iyi geliyor

As hastasi malsef ..

canım benim eşim de as hastası. aslında biz de doktor arayışı icindeyiz. içimize sinen bir doktor bulamadık. çoğu kişi de doktorlardan fayda görememis anladigim kadarıyla. çocuk beslenme ve metabolizma hastaliklari profesörü ahmet aydın var cerrahpaşada. muayene kabul etmiyor. ama bir arkadaşımız muayenehanesi olduğu dönemde hastasiymis . sürekli iletişim halindeler. ondan bazı tavsiyeler aldık.ama uygulaması çok zor. uygulayabilenler çok faydasını gördüklerini yerlerinden kalkamazken tutulmalarinin geçtiğini ve hareket kabiliyetlerinin arttigini söylüyorlar.taş devri diyetini duymussundur . o ışte. besin destekleri ve bazı kurler var bir de.ama çok zor uygulaması. sakaryadayiz biz. burda tek prof. var ona gidiyor arada. ankarada bir prof bulduk. onu da çok beğenmedik. araştırıyoruz biz de. bir de ilaçlara karşı çok duyarlı eşim. sindirim sistemini mahvediyor. enjeksiyon verecekler diye gidemedi korkusundan bir ara doktora.

günaydııınn

sabah sabah ne yediğimi yazıyım
1 poğaça 1 bardak ayran şekersiz çay
bugün işe geç kaldığım için poğaça oldu maalesef yoksa göbek yağlandırıyo biliyorum tecrübeyle sabit😃

geçmiş olsun canım Allah şifa versin herkese

Genelde ufak yürüyüşler yapıyorum iyi geldiğinin farkında olduğumdan ama sıcakta yürümek de ayrı rahatsız ediyor.
Hani bitki çayı, doğal yöntemler veya hafif ilaç tarzı şeyler varsa denemek istiyorum açıkçası.

günaydııııııııııııııııııııııın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Günaydın, güzel bir gün olur umarım.

Geçmiş olsun, hastalıkla ilgili bilgim yok ama sağlık konuları cidden çok zor, umarım sağlığına kavuşur bir an önce, Ayrıca taş devri diyeti de gerçekten çok güzel bir diyet resmen sağlık aşılayacağını düşünüyorum ama malum işte taş devri, günümüz insanlarının uygulaması çok zor, hangimiz 1 bardak meyve suyu 1 çikolata yemeden ömrünü geçirebilir.

Cidden öyle, zaten ben artık bir yiyeceğin kilo aldığını lezzetli olup olmaması ile anlıyorum. Lezzetli mi uzak dur ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…