Ben ufaktan kaçıyorum kızlar, gece büyük ihtimalle bakarım ama çok mesaj olursa tek tek alıntılayamam o yarına kadar, bugün acil bir durum olursa yazarım.
Menümü yazmadım ama hemen yazayım.
Sabah k special ile süt içtim.
Öğlen 2 dilim sucuk, 1 dilim kepek ekmeği, biraz peynir.
Akşama da fasülye ile pilav var ama ben sadece fasülye yiyeceğim yanında da yoğurt yerim.
Bugün suyum karbonatlıydı, bol miktarda da yeşil çay içtim 1 litreyi geçmiştir rahat.
Kahvesiz asla diyerek 2 fincan kahve içtim, 1 tane daha içebilirim.
Sen ne kadar ideal bir yarışma profiline sahipsin öyle
Tekrardan hoşgeldin aramıza.
2 kilo yağ yakarken, yağın yanında su da gidiyor o yüzden 2 kgdan fazla olur muhtemelen ama yavaş olsun yeterki kalıcı olsun mantığı kesinlikle çok doğru.
bugün neler yedim..
sabah domates lor yumurta biber
türk kahvesi 1 tane yulaflı light bisküvi
öğlen yoğurt yumurtalı kabak çok az burgur pilavı
light sütten nescafe
akşam köfte salata yiyeceğim.
funda hoş geldin renk getirdin takıma..ben takımın ablasıyım 46 yaşındayım sizler kadar bir kızım var geçen sene 25 kilo verdi o verince bende gaza geldim. asla veremez sanıyordum çünkü hamilelikte 36 kilo annesi onu 4 buçuk kilo doğurarak doğuştan kaderini yazmıştı zaten. ama başardı 46 bedenden 36 bedene düştü manken oldu valla. bende iş değişikliği yaptım son üç yılda 15 kilo aldım ve şimdi vermeye çalışıyorum. dolabımda 36 bedenle 46 beden arası her tür giysi var. demekki hayatım gelgitle geçmiş.
ama şimdi öyle olmayacak inşallah.
geçen hafta 44 bedenleri verdim dağıttım şimdi 42 bedenim. artık indikçe yok edeceğim büyükleri...
tatlıya dayanamayan ve devamlı masa başında olan hareketsiz bir iş tempom var. buna rağmen vereceğim ...
sana açıklayamadım bikaç gündür yoğundu işler ..
ben jeff oliver diye bir Budist bilgenin meditasyon eğimlerine katıldım.
an da kalmayı öğretiyordu. yani geçmiş için tüh tüh deyip üzülmeyin olmuş bitmiş zaten; gelecek için de kaygılanmayın ne olacağı belirsiz zaten.... en gerçek içinde olduğunuz şu andır. o yüzden her anı hissederek farkederek kaçırmadan yaşayın mesajını veriyordu eğitim.... yani şimdi de yemek mi yiyorsun sadece yemeğine odaklan diyordu. başka şeyler düşüne düşüne yeriz bazen ne yedik ne kadar yedik anlamayız ya onu yapmayın tadına dikkat edin minik minik ısırın ağzınızda bıraktığı tüm hisleri farkedin diyordu. ilgileni,rsen daha detaylı anlatırım... ben çok faydasını gördüm yaşam kalitem yükseldi. enerjim daha iyi. gerçekten an da kalabilmek çok önemli....böylece en gerçek olanı doyasıya yaşıyoruz...
gecmis olsun cnmbenim eşimin de 6 yıldır var sanırım ama teşhisi zor. 3 yıl önce gözünde uveit çıkmasıyla teşhis koyuldu.teşhis koyuldugunda agrisi sizisi yoktu çok. geçen yıl ilk defa atak geçirdi ondan beri bir ilaç kullaniyoruz düzenli ama agri kesici tedavi etmiyor maalesef piyasadaki ilaclarin hiçbiri. allah şifa versin tüm hastalara...
vayyy, düzenli olarak 3 öğün görüyorum sendenMenümü yazmadım ama hemen yazayım.
Sabah k special ile süt içtim.
Öğlen 2 dilim sucuk, 1 dilim kepek ekmeği, biraz peynir.
Akşama da fasülye ile pilav var ama ben sadece fasülye yiyeceğim yanında da yoğurt yerim.
Bugün suyum karbonatlıydı, bol miktarda da yeşil çay içtim 1 litreyi geçmiştir rahat.
Kahvesiz asla diyerek 2 fincan kahve içtim, 1 tane daha içebilirim.
kaç kilo vermek istiyorsun funda, tam aradığımız elemansınMerhaba Sevgili 3. Takımcım!
Bendeniz 10 yaşından beri kilolarıyla uğraşan, bir alıp veren, metabolizması biraz bozguna uğramış ama henüz pes etmemiş bir tombul kızcağızım. Benden bol bol paylaşımlar ve güzel kilo vermeler bekleyebilirsiniz. :) Vardiyalı çalışıyorum, bir hafta akşam, bir hafta sabah girerim ama mesajlarımı yazar, yazılanları okurum. Takım ruhuna girince çok pis rejim yaparım.Spor da yapıyorum, aslında şu an bir salona üyeyim ama sanırım devam edemeyeceğim, ama evde eliptik bisikletim var. Eliptiğe ve çeşitli ağırlık-esneme hareketlerine evde devam ederim. Tek problem sabırsızlığım. Ama dün bir hesap yaptım, her gün 500 kalori düşük yesem, haftada 3500, yani ayda ancak 2 yağ kilo yapıyor. Ayda 2 kiloyu kulaklarım ve sabırsız kişiliğim hiç beğenmiyor ama sanırım kabullenmek zorundayım. Çünkü 2'nin üstünün kas mı su mu olduğu belli değil.
Neyse çok konuştum.Aslında pek de konuşmadım ama zamanla kaynaşırız artık.
Profilimde de gördüğünüz üzere bana Funda diyebilirsiniz.
Kurallarınızı okudum, kabul ediyorum. Deneme süresinden alnımın akıyla çıkacağıma inanıyorum. :)
hm22 nin daha az menülerini gördüğümüz için, 3 öğün görebiliyorsan onda menü tamamdırFazla değil ama az mı sanki? :44:
Neyse, ben senin kaçmanı, tutmayım, nasılsa daha çok yorumlar yaparım menüne...
Kızlar bir de bir şey sorayım, bu karbonatlı suyu uyguluyor musunuz siz burda? Daha doğrusu kaçınız uyguluyor, sonuç veriyor mu? Karbonat ne kadar atıyorsunuz? Suyun tadı değişiyor mu?
Kızlar elinizden geldiğince bana kendinizden bahsederseniz de çok sevinirim. Azıcık tanıyayım sizleri. :)
bugün neler yedim..
sabah domates lor yumurta biber
türk kahvesi 1 tane yulaflı light bisküvi
öğlen yoğurt yumurtalı kabak çok az burgur pilavı
light sütten nescafe
akşam köfte salata yiyeceğim.
önceden eleman arardık şimdi istenen takımız, bugünleride görecekmiydikHerkese merhaba, iki gün önce "cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum" kısmında gruplardan birine katılmak istediğimi yazmıştım, 2.gruba kabul edildim, büyük bir heyecanla paylaşımda bulunmaya başladım ancak sanırım kimse tatilden dönmedi bu aralarİki gündür 2.gruptan çok bu grubu takip ettiğimi hissedince bir sormak istedim, size katılabilir miyim? Bir sorun olur mu? Grup kurallarını okudum, uymak konusunda sıkıntı çekmeyeceğime inanıyorum.
akşam pilav olmayaymış daha iyiymiş... bat ne bu arada... bir de aç karna meyve yememelisin bence, kan şekeri direk yükselir, çok fazla insülin salgılanır vücuda...bugün yediklerim :)
sabah: kepekli tost, yeşil çay ve aç karnına 1 dilim karpuz
öğle: 1 tabak bat
akşam: fasulye ve 2 kaşık pilav
aralarda ise 5 adet eti form kepekli bisküvi ve 1 adet elma
bu saatler tehlikeli saatler kaçamak için :18:
bol suya devam ama
bir de eşleri as olan yeni gelen 2 arkadaş vardı, ne zamandır diyecem, olmuyor, çok geçmiş olsun kızlar...
evet çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla tez zamanda şifa versin inşallah aminn
ben bugün pek düzenli beslenemedim. öğleden sonra dışarı bir ciktim.yeni geldim. kizima ciciler aldım. çok çabuk kuculuyirlar. bir giydigini bir daha giydiremiyorum ama dayanamıyorum çok tatlılar.ahşap kutular aldım ahşap boyama yapicam. hiç listemi yazmak istemiyorum bugün. disaridayim diye duzensiz oldu ama anneciğim sagolsun evde de olsam yedirmeden rahat etmiyor içi. bir hafta sonra evime gidicem ancak o zaman tam anlamıyla diyetimi sporumu yaparım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?