Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Fazla değil ama az mı sanki? :44:
Neyse, ben senin kaçmanı, tutmayım, nasılsa daha çok yorumlar yaparım menüne...

Kızlar bir de bir şey sorayım, bu karbonatlı suyu uyguluyor musunuz siz burda? Daha doğrusu kaçınız uyguluyor, sonuç veriyor mu? Karbonat ne kadar atıyorsunuz? Suyun tadı değişiyor mu?

Hoşbulduk.
İdealimdir, bu konuda alçak gönüllü davranamayacağım.
Sen de sevdiğim kaptan profilisin bu arada, kaptanlar ilgili olunca takımlar güzel oluyor. :)

---------------------

Kızlar elinizden geldiğince bana kendinizden bahsederseniz de çok sevinirim. Azıcık tanıyayım sizleri. :)

Son düzenleme:
ne güzel böyle valla okumaktan yazamadım bugün... girip girip kendi yazımla karşılaşıyordum ne güzel bi sürü kişi bi sürü bilgi bi sürü deneyim olmuş...

bu hafta bu ekiple kesinlikle birinci oluruz. hadi bakalım kolay gelsin hepimize yememek....

thebeauty sana asla kızmadım tam tersi çok teşekkür ederim....isteğime ulaşmam için yardım ediyorsun neden kızayım çok saol...

bugün neler yedim..
sabah domates lor yumurta biber

türk kahvesi 1 tane yulaflı light bisküvi

öğlen yoğurt yumurtalı kabak çok az burgur pilavı

light sütten nescafe

akşam köfte salata yiyeceğim.

funda hoş geldin renk getirdin takıma..ben takımın ablasıyım 46 yaşındayım sizler kadar bir kızım var geçen sene 25 kilo verdi o verince bende gaza geldim. asla veremez sanıyordum çünkü hamilelikte 36 kilo annesi onu 4 buçuk kilo doğurarak doğuştan kaderini yazmıştı zaten. ama başardı 46 bedenden 36 bedene düştü manken oldu valla. bende iş değişikliği yaptım son üç yılda 15 kilo aldım ve şimdi vermeye çalışıyorum. dolabımda 36 bedenle 46 beden arası her tür giysi var. demekki hayatım gelgitle geçmiş.

ama şimdi öyle olmayacak inşallah.
geçen hafta 44 bedenleri verdim dağıttım şimdi 42 bedenim. artık indikçe yok edeceğim büyükleri...

tatlıya dayanamayan ve devamlı masa başında olan hareketsiz bir iş tempom var. buna rağmen vereceğim ...

şimdi esneme hareketlerine bakıyorum. bu yaştayım ben hala ağrılı regl oluyorum. ve kızgınlık gerginlik duygu karmaşası diz boyu.. yürüyüş yalnız kalmak uyumak bana da iyi geliyor...ve çikolata yemeeeeekkkkk:))))) en iyi gelen bu.

sana açıklayamadım bikaç gündür yoğundu işler ..
ben jeff oliver diye bir Budist bilgenin meditasyon eğimlerine katıldım.
an da kalmayı öğretiyordu. yani geçmiş için tüh tüh deyip üzülmeyin olmuş bitmiş zaten; gelecek için de kaygılanmayın ne olacağı belirsiz zaten.... en gerçek içinde olduğunuz şu andır. o yüzden her anı hissederek farkederek kaçırmadan yaşayın mesajını veriyordu eğitim.... yani şimdi de yemek mi yiyorsun sadece yemeğine odaklan diyordu. başka şeyler düşüne düşüne yeriz bazen ne yedik ne kadar yedik anlamayız ya onu yapmayın tadına dikkat edin minik minik ısırın ağzınızda bıraktığı tüm hisleri farkedin diyordu. ilgileni,rsen daha detaylı anlatırım... ben çok faydasını gördüm yaşam kalitem yükseldi. enerjim daha iyi. gerçekten an da kalabilmek çok önemli....böylece en gerçek olanı doyasıya yaşıyoruz...

Süpersin ya, ne güzel. Kızın da harika kilo vermiş. Benim annemin biraz göbeği var "Erit, ilerde problem olacak." diyorum da bin tane bahane sayıyor. O yüzden seni tebrik ediyorum. Gerçi tabi insanın kızının gözünün önünde 25 kilo vermesi de bambaşka bir etkidir eminim.

Ben inat ediyorum, 42'nin üzerinde kıyafet almıyorum. Umarım benim de bir gün onlara ihtiyacım olmaz.
Bu arada söylememişim, ben de 88 kiloydum bir zamanlar. :) 68'i de görmüşlüğüm var. Ben de gel-gitler yaşayıp durmuş biriyim yani... Burda hep beraber bunlara bir son nokta koyacağız artık.

Hayatın tadı anda kalarak çıkar gerçekten. Ama bana yapması zor geliyor. Önerilerin varsa ben de dinlemek isterim sen bize anlatmak istediğin zaman. Benim aklım hep geçmişte ya da gelecekte oluyor. "An" benim hayatımda hiç yer kaplamıyor diyebilirim.

gecmis olsun cnm
Beni bile degistirdi hastalik artik okadar dusunmuyorum ufak tefek seylre takilmiyorum en onemlisi saglik huzur olunca saglik da duzeliyor o nedenle bize cok is dusuyor
amin canim
Benim esimde goz kapaginda bi kizariklik oluyor onu da bi gostermek lazim

Herkese merhaba, iki gün önce "cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum" kısmında gruplardan birine katılmak istediğimi yazmıştım, 2.gruba kabul edildim, büyük bir heyecanla paylaşımda bulunmaya başladım ancak sanırım kimse tatilden dönmedi bu aralar İki gündür 2.gruptan çok bu grubu takip ettiğimi hissedince bir sormak istedim, size katılabilir miyim? Bir sorun olur mu? Grup kurallarını okudum, uymak konusunda sıkıntı çekmeyeceğime inanıyorum.

bugün yediklerim :)
sabah: kepekli tost, yeşil çay ve aç karnına 1 dilim karpuz
öğle: 1 tabak bat
akşam: fasulye ve 2 kaşık pilav
aralarda ise 5 adet eti form kepekli bisküvi ve 1 adet elma

vayyy, düzenli olarak 3 öğün görüyorum senden bozmassın inşallah, menü güzel bu arada, akşam pilav yememende çok iyi olmuş...

kaç kilo vermek istiyorsun funda, tam aradığımız elemansın 2 kilo yağı küçümseme, vucütta çok güzel değişiklikler yapıyor o 2 kilo... birde ben tartıdaki kilodan çok aynadaki görüntüye daha çok önem veririm... yani sporla verilen 5 kiloyu, sporsuz verilen 10 kiloya tercih ederim
hm22 nin daha az menülerini gördüğümüz için, 3 öğün görebiliyorsan onda menü tamamdır
karbonatlı suyu uzun süredir içiyorum ben... bardaklarım 250 ml olduğu için çay kaşığının ucuyla atıyorum ben... normalde 1 lt suya 1 çay kaşığı diye biliyorum, yanlışsa düzeltsin arkadaşlar... faydasına gelince bıraktığımda bağırsak sorunu yaşıyorum, sanırım vücudumda alıştı, tadıyla ilgili hiç bir problemim yok , gayet normal geliyor bana
kendime gelince 25 yaşında mat öğrtmnym, son 1 kilom kaldı, spor yapmayı çok severim, düzenli spor yapan biriyim...

bugün neler yedim..
sabah domates lor yumurta biber

türk kahvesi 1 tane yulaflı light bisküvi

öğlen yoğurt yumurtalı kabak çok az burgur pilavı

light sütten nescafe

akşam köfte salata yiyeceğim.

menü süper, cumaya kadar kaçamak yok bitki çaylarını içiyorsun dimi...
önceden eleman arardık şimdi istenen takımız, bugünleride görecekmiydik izumii kaptanımız gelince sana bir cevap verir... takımdan takıma geçiş oluyor mu bilmiyorum çünkü...

bugün yediklerim :)
sabah: kepekli tost, yeşil çay ve aç karnına 1 dilim karpuz
öğle: 1 tabak bat
akşam: fasulye ve 2 kaşık pilav
aralarda ise 5 adet eti form kepekli bisküvi ve 1 adet elma
akşam pilav olmayaymış daha iyiymiş... bat ne bu arada... bir de aç karna meyve yememelisin bence, kan şekeri direk yükselir, çok fazla insülin salgılanır vücuda...

bir de eşleri as olan yeni gelen 2 arkadaş vardı, ne zamandır diyecem, olmuyor, çok geçmiş olsun kızlar...

ben bugün pek düzenli beslenemedim. öğleden sonra dışarı bir ciktim.yeni geldim. kizima ciciler aldım. çok çabuk kuculuyirlar. bir giydigini bir daha giydiremiyorum ama dayanamıyorum çok tatlılar.ahşap kutular aldım ahşap boyama yapicam. hiç listemi yazmak istemiyorum bugün. disaridayim diye duzensiz oldu ama anneciğim sagolsun evde de olsam yedirmeden rahat etmiyor içi. bir hafta sonra evime gidicem ancak o zaman tam anlamıyla diyetimi sporumu yaparım ben.

dışarı çıkınca düzenlemek daha zor oluyor, yarına daha iyi bir liste bekliyoruz senden, en azından buraya yazılabilecek liste olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…