Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugün yediklerimi yazayımm

2 kuru incir
1 haslanmıs yumurta
azıcık peynir
domates
salatalık
2kaseyogurt

karpuzz

1 tabak sebze yemegi

Afiyet olsun, inciri erken saatlerde yemişsin sanırım iyi olmuş, yalnız bir şey yemeden mi yedin ?
Geçen beauty demişti bana sabah ilk olarak kan şekerini yükseltecek şeyler yersen gün boyu acıkırsın, hem de yediklerin depolanır diye, ilk onu yemediysen de işine yarayan olur yazmış olayım.

sporumu da yazayım hemen

30 dk bisiklet
75 mekik
10 dk twist
25 kalça hareketi

Ohh ne güzel spor da yapılmış, bisiklete binmeyi çok severim ben de, önceden eşimle saatlerce binerdik ama en son çok hızlı sürüyor zor yetişiyorum diye binmeyeceğim ben dedim

akşam düğüne gidicez biraz da göbek atarımm

Her attığın göbekle yağlar gitsin inşallah.

Bakalım nasıl teklif edecek.
Evlilik öncesi kısımlardaki en güzel şey bence
Ayrı şehirlerde olmak da çok zor, özleminden eridim gittim dersin artık
Menün de pek güzel olmuş afiyet olsun.

hmm 1600 değilse çok iyiymiş o zaman
Şu küsürat olaylarıyla ben de çok dalga geçiyorum.
Hayırlı olsun çeyizlerin.

Hoşgeldin Funda.
Hangi takımdaydın önceden merak ettim.
Eğer diskalifiye veya listeyle ilgili problem olan bir durum yoksa tabiki katılabilirsin aramıza, tabi bol bol paylaşım ve kilo vererek.

tatilde kendini tutabilirsen bravo derim sana, ben genelde tatilde rahat 2-3 kilo alıp dönenlerdenim, çok da yüzerim ama açıkbüfelere dayanamıyorum
bugün yediklerimi yazayımm

2 kuru incir
1 haslanmıs yumurta
azıcık peynir
domates
salatalık
2kaseyogurt

karpuzz

1 tabak sebze yemegi

sporumu da yazayım hemen

30 dk bisiklet
75 mekik
10 dk twist
25 kalça hareketi

menü ve spor güzel mekiğide kaburgan kapalı olarak çekiyorsun dimi...

şu sirkeli su işe yarıyor mu, o kadar diet yaptım tek onu denemedim... sirke acayip mideme dokunur benim... ama merak da ediyorum işe yarıyor mu diyerek sen özel diet falan mı uyguluyorsun, lahana çorbası diyince sorayım dedim...

valla çok yeni gelen var, kaptanımız hayır demez herhalde, tabi son söz onda sonuçta yeni gelenlerde 2 haftalık süre sonunda birazcık elenir gibime geliyor, ne diyorsun hm22?

ay kızlar burası ne güselmiş sanki karşılıklı konuşuyo gbiyiz çok samimi bayıldımmm
2si bi arada kahve ve bikaç finduk yicim

Çok aktif olunca güzel oluyor gerçekten. Bu arada ben senin başlangıç kilonu yazmamışım, sen mi yazmadın ben mi not almadım bilmiyorum ama yazayım.

valla çok yeni gelen var, kaptanımız hayır demez herhalde, tabi son söz onda sonuçta yeni gelenlerde 2 haftalık süre sonunda birazcık elenir gibime geliyor, ne diyorsun hm22?

Takımda yer problemimiz yok şu an için ama bayram diye mesaj sayılarına bakmadım. Mesaj sayıları, 5 mesaj kuralına uymaya göre listede yer verelim ki bu sefer, sonradan problem olmasın.

Hoşgeldin Funda.
Hangi takımdaydın önceden merak ettim.
Eğer diskalifiye veya listeyle ilgili problem olan bir durum yoksa tabiki katılabilirsin aramıza, tabi bol bol paylaşım ve kilo vererek.

Hoşbulduk. (Hoşbulacağımı umuyorum. :))
Altınçağını yaşadığı günlerde 5. takımdaydım. 288 etapta takım kapatılmıştı, yani diskalifiye falan yok. 15-21 Aralıkmış tarih, 6 ayım da bol bol dolmuş dediğim gibi... Kilo vereceğimi umuyorum, takım ruhuyla tam gaz ilerliyordum eskiden, yine öyle olur. Paylaşımlarımdan yana da hiç şüpheniz olmasın, çenem düşüktür.

S_A Kaptan "Hadi gel." dese de sevindirse beni... :18:

Kızlar bu arada bir şey isteyeceğim sizden, bugünden itibaren mesaj sayılarının listesini tutacağım ama yardımcı olmak adını herkes bu gece veya ertesi sabah o gün yazdığı mesaj sayısını ister buradan, ister özelden bildirirse daha kolay olacaktır listeyi tutmam.

şu sirkeli su işe yarıyor mu, o kadar diet yaptım tek onu denemedim... sirke acayip mideme dokunur benim... ama merak da ediyorum işe yarıyor mu diyerek sen özel diet falan mı uyguluyorsun, lahana çorbası diyince sorayım dedim...
thebeauty arkadasım
işe yarıyo gbi sirkeli su metabolizmamı hızlandırıyo ve tadı kötü oldugu için iştahım kaçıyo
canım karadenizliyim ben ve lahananın her türlüsüne ölürüm ve lahana çorbası da çok sağlıklı ve kalorisi düşük oldugu için sıkça yiyorum

Kaptanlığı bir süre önce bana devretti S_A yani istediğin gibi hoşbulabilirsin.

Yeni gelen arkadaşlar olduğundan sarı kart uygulamasından bahsedeyim. 4 haftalık süre içinde en fazla 2 kez takım ortalaması %0.30 un altında olan takımlar sarı kart alıyor ve 2. sarı kartta takım ceza alıyor. Ceza bize ait, ya bir süre bildirim yapmayacağız, ya takımdaki en düşük ortalamalı üye diskalifiye edilecek ( bunlar paylaşım alanında konuşulanlar ) ya da kendi belirlediğimiz bir ceza olacak. Biz 2 kere değil elimizden geldikçe bu ortalamanın altına düşmemek için uğraşalım. Sarı kartımızın silinmesi için ilk 3 e girmemiz gerekiyor ama hiç almamak sildirmekten daha kolay tabiki.

gün boyu attığımız msj sayısını bir sonraki gün sana bildireceğiz, doğru anladım dimi...

valla şu lahana dieti vardı bir aralar, çorbasını içip duruyordun gün boyu... zaten sevmezdim lahanayı iyice nefret ettim, ama çok sağlıklı ve yağ yakıyor, sen severek içiyorsan ne güzel, şanslısın

Son mesajınızı yazınca gece veya ertesi sabah yazarsanız ben de o gün içinde listeyi paylaşırım düzen oturur yavaş yavaş.

valla şu lahana dieti vardı bir aralar, çorbasını içip duruyordun gün boyu... zaten sevmezdim lahanayı iyice nefret ettim, ama çok sağlıklı ve yağ yakıyor, sen severek içiyorsan ne güzel, şanslısın [/QUOTE]
o çorba beyaz lahanadan yapılıyo ve tadı berabttı bnim için
ben kara lahanayı seve seve 7/24 yiyebilirim

Merhaba Sevgili 3. Takımcım!
Bendeniz 10 yaşından beri kilolarıyla uğraşan, bir alıp veren, metabolizması biraz bozguna uğramış ama henüz pes etmemiş bir tombul kızcağızım. Benden bol bol paylaşımlar ve güzel kilo vermeler bekleyebilirsiniz. :) Vardiyalı çalışıyorum, bir hafta akşam, bir hafta sabah girerim ama mesajlarımı yazar, yazılanları okurum. Takım ruhuna girince çok pis rejim yaparım. Spor da yapıyorum, aslında şu an bir salona üyeyim ama sanırım devam edemeyeceğim, ama evde eliptik bisikletim var. Eliptiğe ve çeşitli ağırlık-esneme hareketlerine evde devam ederim. Tek problem sabırsızlığım. Ama dün bir hesap yaptım, her gün 500 kalori düşük yesem, haftada 3500, yani ayda ancak 2 yağ kilo yapıyor. Ayda 2 kiloyu kulaklarım ve sabırsız kişiliğim hiç beğenmiyor ama sanırım kabullenmek zorundayım. Çünkü 2'nin üstünün kas mı su mu olduğu belli değil.
Neyse çok konuştum. Aslında pek de konuşmadım ama zamanla kaynaşırız artık.
Profilimde de gördüğünüz üzere bana Funda diyebilirsiniz.
Kurallarınızı okudum, kabul ediyorum. Deneme süresinden alnımın akıyla çıkacağıma inanıyorum. :)

Ben ufaktan kaçıyorum kızlar, gece büyük ihtimalle bakarım ama çok mesaj olursa tek tek alıntılayamam o yarına kadar, bugün acil bir durum olursa yazarım.

Menümü yazmadım ama hemen yazayım.
Sabah k special ile süt içtim.
Öğlen 2 dilim sucuk, 1 dilim kepek ekmeği, biraz peynir.
Akşama da fasülye ile pilav var ama ben sadece fasülye yiyeceğim yanında da yoğurt yerim.
Bugün suyum karbonatlıydı, bol miktarda da yeşil çay içtim 1 litreyi geçmiştir rahat.
Kahvesiz asla diyerek 2 fincan kahve içtim, 1 tane daha içebilirim.

Sen ne kadar ideal bir yarışma profiline sahipsin öyle
Tekrardan hoşgeldin aramıza.
2 kilo yağ yakarken, yağın yanında su da gidiyor o yüzden 2 kgdan fazla olur muhtemelen ama yavaş olsun yeterki kalıcı olsun mantığı kesinlikle çok doğru.

Yeni kurallar gelmiş. Korkutucu tabi ama hedef gerçekten kilo vermekse olması gereken kurallar.

Bu arada kaptanım ben kilomu nasıl söyleyeyim, en erken listeye ne zaman girerim, başlangıç kilom olarak hangi gün yazılacak. Takıma giriş kilosunu yazardık biz eskiden ama... Bayağı da uzak kaldım şu an pek hatırlamıyorum açıkcası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…