- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
bugün yediklerimi yazayımm
2 kuru incir
1 haslanmıs yumurta
azıcık peynir
domates
salatalık
2kaseyogurt
karpuzz
1 tabak sebze yemegi
Afiyet olsun, inciri erken saatlerde yemişsin sanırım iyi olmuş, yalnız bir şey yemeden mi yedin ?
Geçen beauty demişti bana sabah ilk olarak kan şekerini yükseltecek şeyler yersen gün boyu acıkırsın, hem de yediklerin depolanır diye, ilk onu yemediysen de işine yarayan olur yazmış olayım.
sporumu da yazayım hemen
30 dk bisiklet
75 mekik
10 dk twist
25 kalça hareketi
Ohh ne güzel spor da yapılmış, bisiklete binmeyi çok severim ben de, önceden eşimle saatlerce binerdik ama en son çok hızlı sürüyor zor yetişiyorum diye binmeyeceğim ben dedim
akşam düğüne gidicez biraz da göbek atarımm
Her attığın göbekle yağlar gitsin inşallah.
selamlar güzel bayanlar
biyoloji bölümünden mezun oldum bu sene.
erkek arkadasım var ve ciddiyiz laf arasında seneye yaza istemeye gelcem die muhabbeti olmustu ama hali hazırda teklifim yok hala
şu an ayrı şehirlerdeyiz ve bni görünce ahan da böleşok olmasını istiyorm
sabah
2 koca bardak ılık sirkeli su
haşlanmış yumurta
2 çatal peynir
kızarmış ekmek ve şekersiz çay içtim (çayımı kahvemi yıllardan beri şekersiz içerim zaten)
şu saate kadar da iki kupa yeşil çay ve 1.5ltre su içtim
şimdi lahana çorbası içiyorm
Bakalım nasıl teklif edecek.
Evlilik öncesi kısımlardaki en güzel şey bence
Ayrı şehirlerde olmak da çok zor, özleminden eridim gittim dersin artık
Menün de pek güzel olmuş afiyet olsun.
ay çenem düştü yine
bugün annemle karacadan çeyiz seti aldık
yemek takımı kahvaltı takımı tencere seti kaşık çatal takımı ve baharat takımını 1598e aldık 1600 değil
yavaştan çeyiz yapma maceralarım da oluyo kızlar
hmm 1600 değilse çok iyiymiş o zaman
Şu küsürat olaylarıyla ben de çok dalga geçiyorum.
Hayırlı olsun çeyizlerin.
Selam Sizlere 3. Takım Sakinleri!
Bir garip eski yarışma üyesiyim ama çok uzatmayayım sözlerimi; eğer beni aranıza alırsanız uzatırım. :)
Kilo vermeye bu sitede motive olduğum kadar hiçbir yerde motive olamadım. Yarım bıraktığım (hatta gerilediğim) yola tekrar kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Eski takımıma bir mesaj attım ama ortam hoşuma gitmedi çünkü bir ortam yoktu.Bütün takımların son birkaç gününe şöyle bir baktım ve en çok size kanım kaynadı, özlediğim ortamı görür gibi oldum.
Bu aralar pek çok yeni gelen de olmuş sanırım. N'olur beni de yanınıza alın. :26: Hem onlar gider, ben kalırım; onlar yazmaz, ben yazarım söyleyeyim size... :)
26 yaşında, 1.66 boyundayım. 76-78 arası bir kilodayım. Eğer beni yanınıza alırsanız tartı gününde net kilomu söylerim. Ya da belli olmaz, dayanamaz tartılır 2 güne söylerim.Yarışmayı bıraktığımda 70-72 arası bir kilodaydım. Eskiden 6 ay kuralı vardı yeniden başlamak için, sanırım hala vardır; 6 ayım da fazlasıyla dolmuştur herhalde.
N'olur beni de alın ya...Yer yoksa yedeklerde falan da beklerim ben.
Hoşgeldin Funda.
Hangi takımdaydın önceden merak ettim.
Eğer diskalifiye veya listeyle ilgili problem olan bir durum yoksa tabiki katılabilirsin aramıza, tabi bol bol paylaşım ve kilo vererek.