hepsi yağdan gittiyse süperBen geldim.Ve inşallah bomba gibi bir haberle geldim. Allahımmm kaç kilo verdiğimi bir duysanız vuhuuu. Diyetisyenime gittim. Bir alete çıkarıyor bu beni. Yağ kas su her şeyi ölçüyor. Hepsi yağdan gitmiş.
Umarım listede en başı çekeriz.
yatarken nektarin i diyetisyenin mi verdi kyumi :44:ben geç saatlerde meyve yenilmemesi gerektiğini düşünüyordum...Netime bir haller oluyor ya. Geçmişi okuyamıyorum.Ama gelen arkadaşlar var. Kolay gelsin hepimize. Geçmiş bayramınız da mübarek olsun.
Bugünkü listem:
Sabah: Aç aç doktora gittim. Bir simit yediğimde öğleydi vakit.
İkindi: Çay içtim.
Akşam: iki bardak su (yemek öncesi)
Bir kase şehriye çorbası.
5-6 yemek kaşığı semizlik yemeği
2 bardak ayran
Yatarken: 1 adet nektarin
insülin direnciyle kilo vermek biraz daha zor oluyor ama imkansız değil, çok daha dikkat etmen gerekiyor yediklerine...Herkese tekrar merhaba :) Bende kendimi tanıtayım size öncelikle. 22 yaşındayım, 1.64 boyundayım. Hayatım boyunca kilolu bir çocuktum ancak yaklaşık iki ay önce canıma tak etti bu böyle olmayacak dedim. 82'le başladım bugün 72.8'i gördüm, bazen hızlı bazen yavaş kilo veriyorum insülin direncimde oldugu için. :44:
Dün yaptıklarımı paylaşarak başlıyayım, birazdan hastahaneye gideceğim için bugün henüz bir şey yemedim çünkü.
Sabah aç kanına limonlu ılık su içerek güne başladım, bir saat yürüyüş yaptım, kahvaltı öncesi.
Sabah: biraz peynir, 3 zeytin, bir dilim ekmek, bir bardak yeşil çay
Öğlen: nestlenin mısır gevreklerinden
Ara: Biraz peynir ve bir dilim ekmek yedim ve kahve içtim.
Akşam: Ispanak yemegi ve yogurt
Üç litre su içtim, bir de akşam bir saat kadar da yürüyüşe çıktım. Dünkü programım buydu herkese günaydın bu arada :)
ahh ahh o ikizlerr... annen içinde zor olmalı benzer zamanlarda 3 bebek büyütmeksabah erken kalkıyorum ama benim yavru kuş da kalkiyor . çıkamadım yuruyuse. aslında onu da alıp çıksam olurdu. atardim bebek arabasına. sabah sabah usur diye gitmedim. artık akşama.ananesine bırakıyorum normalde ama ablamin ikizleri oldu. gece nobetteydi ev halkı uyutmadılar kimseyi.çok senlikliyiz bu ara.
Kızlar bugün izin günüm ve sabahtan akşama kadar pedal çevirmeye gidiyorum Büyükada'ya...
Akşam gelince bol bol yazarım ama gün içinde yokum. Haber vermeden gitmeyeyim dedim, görüşürüz...
herkese günaydın bu arada, normalde bu saatte kalktığım görülmemiştir ama sevgili meb sağolsun, insana işkence etmekte bire-bir vallatayin isteyeceğim ama sayelerinde saçma sapan şeylerle uğraşıyorum
tatilde kendini tutabilirsen bravo derim sana, ben genelde tatilde rahat 2-3 kilo alıp dönenlerdenim, çok da yüzerim ama açıkbüfelere dayanamıyorum
menü ve spor güzelmekiğide kaburgan kapalı olarak çekiyorsun dimi...
şu sirkeli su işe yarıyor mu, o kadar diet yaptım tek onu denemedim... sirke acayip mideme dokunur benim... ama merak da ediyorum işe yarıyor mu diyereksen özel diet falan mı uyguluyorsun, lahana çorbası diyince sorayım dedim...
valla çok yeni gelen var, kaptanımız hayır demez herhalde, tabi son söz ondasonuçta yeni gelenlerde 2 haftalık süre sonunda birazcık elenir gibime geliyor, ne diyorsun hm22?
herkese günaydın bu arada, normalde bu saatte kalktığım görülmemiştir ama sevgili meb sağolsun, insana işkence etmekte bire-bir vallatayin isteyeceğim ama sayelerinde saçma sapan şeylerle uğraşıyorum
Arada kilo vermelerim duruyor bu gerçekten oldukça sinir bozucu, dikkat ettiğim spor yaptıgım halde bir hafta on gün aynı kiloda kaldıgım olup, sonrasında 3 günde bir buçuk kiloya yakın verdiğim oldu, vücudum sanki benimle dalga geçiyor gibi hissediyorum bazeninsülin direnciyle kilo vermek biraz daha zor oluyor ama imkansız değil, çok daha dikkat etmen gerekiyor yediklerine...
menü güzel, sporda var daha ne olsun
Aklıma takılan cevabını bulamadıgım bir soruyu burda sormak istiyorum size, forumda bazı başarı hikayelerine bakmıştım günde 4 litre su içenleri okumuştum normalde bende 2-3 litre içiyorum günde ama 4 litre içmemiştim hiç. İki gün denedim diyet ve sporla gerçekten de güzel kilo verdiğimi gördüm ancak internetten araştırdıgımda 4-5 litre çok zararlı diye okudum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Gule gule giysin annesi..benim oglum da 1,5 yasinda erkeklere pek cesit olmuyo.. guzel giyinen cici kizlara hastayim o nedenle.. ben de annemlerdeyim cuma gecicem eve durumu idare etmeli bi sekilde..
Bugun yediklerim
Sabah 1 simit bol salata biraz peynir
Oglen yarim armut
Aksam da yarim porsiyon makarna
1kasik patlican yemegi
Uc kasik menemen
Iki kasik yogurt
1 maden suyu 2,5lt de karbonatli su
Simiti yarim yiyeyim dedim ama olmadi cok actim oglen su ictim bol bol
Yine de fena degildi bugun
Herkese iyi geceler
,sabah sütlü nescafe iç diyecem ama midene dokunur mu bilemedim, geçmiş olsun hayırdır, hastane :44:haber verdiğin iyi oldu, bilgisayarın bozulduğunda merak etmiştik seni....
nazar değmesin takımımıza
bana karbonhidrat alımın fazla geliyor ,sabah simit yediysem akşam makarnayı tercih etmem ama kilo veriyorsan problem yok demektirherkesin metabolizma hızı farklı...
herkese iyi geceler... yarın sabah 6 gibi kalkıp serin serin yuruyuse cikmayi planliyorum .sabah cikmazsam akşamları hiç çıkamıyorum maalesef...
Ben geldim.Ve inşallah bomba gibi bir haberle geldim. Allahımmm kaç kilo verdiğimi bir duysanız vuhuuu. Diyetisyenime gittim. Bir alete çıkarıyor bu beni. Yağ kas su her şeyi ölçüyor. Hepsi yağdan gitmiş.
Umarım listede en başı çekeriz.
Netime bir haller oluyor ya. Geçmişi okuyamıyorum.Ama gelen arkadaşlar var. Kolay gelsin hepimize. Geçmiş bayramınız da mübarek olsun.
Bugünkü listem:
Sabah: Aç aç doktora gittim. Bir simit yediğimde öğleydi vakit.
İkindi: Çay içtim.
Akşam: iki bardak su (yemek öncesi)
Bir kase şehriye çorbası.
5-6 yemek kaşığı semizlik yemeği
2 bardak ayran
Yatarken: 1 adet nektarin
Çok teşekkür ederim, kurallara aykırı bir şey mi acaba diye merak etmiştim, takım kurallara uyabilirim :)
Herkese tekrar merhaba :) Bende kendimi tanıtayım size öncelikle. 22 yaşındayım, 1.64 boyundayım. Hayatım boyunca kilolu bir çocuktum ancak yaklaşık iki ay önce canıma tak etti bu böyle olmayacak dedim. 82'le başladım bugün 72.8'i gördüm, bazen hızlı bazen yavaş kilo veriyorum insülin direncimde oldugu için. :44:
Dün yaptıklarımı paylaşarak başlıyayım, birazdan hastahaneye gideceğim için bugün henüz bir şey yemedim çünkü.
Sabah aç kanına limonlu ılık su içerek güne başladım, bir saat yürüyüş yaptım, kahvaltı öncesi.
Sabah: biraz peynir, 3 zeytin, bir dilim ekmek, bir bardak yeşil çay
Öğlen: nestlenin mısır gevreklerinden
Ara: Biraz peynir ve bir dilim ekmek yedim ve kahve içtim.
Akşam: Ispanak yemegi ve yogurt
Üç litre su içtim, bir de akşam bir saat kadar da yürüyüşe çıktım. Dünkü programım buydu herkese günaydın bu arada :)
sabah erken kalkıyorum ama benim yavru kuş da kalkiyor . çıkamadım yuruyuse. aslında onu da alıp çıksam olurdu. atardim bebek arabasına. sabah sabah usur diye gitmedim. artık akşama.ananesine bırakıyorum normalde ama ablamin ikizleri oldu. gece nobetteydi ev halkı uyutmadılar kimseyi.çok senlikliyiz bu ara.
Kızlar bugün izin günüm ve sabahtan akşama kadar pedal çevirmeye gidiyorum Büyükada'ya...
Akşam gelince bol bol yazarım ama gün içinde yokum. Haber vermeden gitmeyeyim dedim, görüşürüz...
hey millet bende sporumu yapayım bariiii kimsecikler görünmüyorr
Aklıma takılan cevabını bulamadıgım bir soruyu burda sormak istiyorum size, forumda bazı başarı hikayelerine bakmıştım günde 4 litre su içenleri okumuştum normalde bende 2-3 litre içiyorum günde ama 4 litre içmemiştim hiç. İki gün denedim diyet ve sporla gerçekten de güzel kilo verdiğimi gördüm ancak internetten araştırdıgımda 4-5 litre çok zararlı diye okudum. Siz ne düşünüyorsunuz?
günaydın herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah
sabah kalklar kalkmaz ılık sirkeli koca kupamı içtim
kahvatım:
bikaç çatal melemen
yarım buğday ekmeği
bikaç çatal peynir
ve şekersiz çay içiyorum hala
kaptanim ben telefondan giriyorum internete. yeni ev değiştirdik. altyapısı yeni tamamlanacak bir site. internetbaglatamıyoruz şu an. aktif olmak düzenli takip etmek istiyorum ama bu şekilde gözümden kaçan bazı şeyler olabiliyor. kusuruma bakarsaniz bir süre sevinirim. msj sayimi da takip edemedim yarından itibaren yazsam olur mu?
30 dk bisikleti yaptımm ama dün cok oynadım herhalde bacaklarım agrıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?