Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar bugün izin günüm ve sabahtan akşama kadar pedal çevirmeye gidiyorum Büyükada'ya...
Akşam gelince bol bol yazarım ama gün içinde yokum. Haber vermeden gitmeyeyim dedim, görüşürüz...

hepsi yağdan gittiyse süper o yağ kas su ölçümünü yapan aletle bende çok tartılmak istiyorum ama küçük yerde yaşadığım için yok, şanslısın

yatarken nektarin i diyetisyenin mi verdi kyumi :44:ben geç saatlerde meyve yenilmemesi gerektiğini düşünüyordum...

insülin direnciyle kilo vermek biraz daha zor oluyor ama imkansız değil, çok daha dikkat etmen gerekiyor yediklerine...

menü güzel, sporda var daha ne olsun

ahh ahh o ikizlerr... annen içinde zor olmalı benzer zamanlarda 3 bebek büyütmek bende ikizim annem 4 kişi anca idare ediyorduk sizi der

Kızlar bugün izin günüm ve sabahtan akşama kadar pedal çevirmeye gidiyorum Büyükada'ya...
Akşam gelince bol bol yazarım ama gün içinde yokum. Haber vermeden gitmeyeyim dedim, görüşürüz...

iyi eğlenceler

herkese günaydın bu arada, normalde bu saatte kalktığım görülmemiştir ama sevgili meb sağolsun, insana işkence etmekte bire-bir valla tayin isteyeceğim ama sayelerinde saçma sapan şeylerle uğraşıyorum

herkese günaydın bu arada, normalde bu saatte kalktığım görülmemiştir ama sevgili meb sağolsun, insana işkence etmekte bire-bir valla tayin isteyeceğim ama sayelerinde saçma sapan şeylerle uğraşıyorum

İnşallah olur canım tayinin, nereye istiyorsun? Benim ablam öğretmen İstanbulda yaşıyoruz biz, dogudaydı kaç senedir, bu sene İstanbula geldi çok sevinmiştik. :)

tesekkür ederimm
kaburgan kapalı derken demek istediğini anlamadımm ama 25 çapraz mekik
25 yarım mekik 25 tam mekik cekiyorumm

insülin direnciyle kilo vermek biraz daha zor oluyor ama imkansız değil, çok daha dikkat etmen gerekiyor yediklerine...

menü güzel, sporda var daha ne olsun
Arada kilo vermelerim duruyor bu gerçekten oldukça sinir bozucu, dikkat ettiğim spor yaptıgım halde bir hafta on gün aynı kiloda kaldıgım olup, sonrasında 3 günde bir buçuk kiloya yakın verdiğim oldu, vücudum sanki benimle dalga geçiyor gibi hissediyorum bazen

Aklıma takılan cevabını bulamadıgım bir soruyu burda sormak istiyorum size, forumda bazı başarı hikayelerine bakmıştım günde 4 litre su içenleri okumuştum normalde bende 2-3 litre içiyorum günde ama 4 litre içmemiştim hiç. İki gün denedim diyet ve sporla gerçekten de güzel kilo verdiğimi gördüm ancak internetten araştırdıgımda 4-5 litre çok zararlı diye okudum. Siz ne düşünüyorsunuz?

ben normalde de çok şu içiyorum. bir damacana 4-5 günde bitiyor. şu içmek için zorlamiyorum kendimi yada içtiğim suyu olcmuyorum .susadikca içiyorum. bu şekilde de bir zararı yoktur herhalde.

günaydın herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah
sabah kalklar kalkmaz ılık sirkeli koca kupamı içtim
kahvatım:
bikaç çatal melemen
yarım buğday ekmeği
bikaç çatal peynir
ve şekersiz çay içiyorum hala

Günaydın kızlar, geçmişe bakacağım şimdi, bu arada mesaj sayısını beauty atmış, geçmişte yazan varsa bakacağım, atmayanları da bekliyorum.

kaptanim ben telefondan giriyorum internete. yeni ev değiştirdik. altyapısı yeni tamamlanacak bir site. internetbaglatamıyoruz şu an. aktif olmak düzenli takip etmek istiyorum ama bu şekilde gözümden kaçan bazı şeyler olabiliyor. kusuruma bakarsaniz bir süre sevinirim. msj sayimi da takip edemedim yarından itibaren yazsam olur mu?

Aynı gün içinde hem makarna hem simit olmamış diye düşünüyorum. Canımız bir şey mi istedi ben yeme taraftarıyım miktarını ayarlayarak ama diğer öğünlerde çok dikkat ederek.

Öğleden sonraya kaldı ama sütlü nescafe rahatsız etmez, normalde sırf kahve içiyorum. Zaman zaman midem ağrıyınca 1-2 gün kesmeye çalışıyorum sadece. Bilgisayar bozulması, internet gitmesi, ani hastalık vs durumları haricinde elimde olmayan durumlar haricinde mutlaka haber veririm.

herkese iyi geceler... yarın sabah 6 gibi kalkıp serin serin yuruyuse cikmayi planliyorum .sabah cikmazsam akşamları hiç çıkamıyorum maalesef...

Yürüyebildin mi çok güzel valla tebrik ederim.

Kyumi hoşgeldin ama paylaşımların çok kötü durumda biliyorsun değil mi ? Hani telafi edecektin sen ?

Gece meyve özellikle şekerli meyveleri yemek pek iyi değil bence onun haricinde problem yok bence menüde. Simit yenmiş ama 2 öğün yerine olmuş zaten.

Çok teşekkür ederim, kurallara aykırı bir şey mi acaba diye merak etmiştim, takım kurallara uyabilirim :)

Orada listeye girmediğin için her hangi bir problem olmaz.

Maşallah 10 kiloda vermişsin. Bu insülin direnci olayını nasıl yansıyor sana zor kilo verme haricinde hissettiğin durumlar var mı kendinde ?

Bu çok güzel bir menü olmuş tebrik ederim.

Kaç yaşında senin kuş
Annenin işi zor valla 3 çocukla, çocuğun teki bile çok zor, tamam çok tatlılar ama zorlar.
Ne kadar uzak hissediyorum kendimi sorma, ben bol bol başkasının çocuğunu sevmeliğim

İyi eğlenceler ..

Şaşırdım ben de seni burada görünce ama olsun boşver güzel şeyler için bu uğraşlar.
hey millet bende sporumu yapayım bariiii kimsecikler görünmüyorr

Biz gözükmeyiz ortada sen spor yapacaksan

Ben bir zararı olacağını düşünmüyorum heleki bu yaz aylarında ama vücudun daha iyi hisseder, aşırı zorlanıp içmiyorsan problem yok ..

Afiyet olsun, ne zamandır çay içmiyorum nasıl istedi bir an canım, havada çok sıcak ama kalkıp 1 demlik çay içesim geldi.

Elinden geleni yaptığını gösterince idare ediyoruz zaten burada birbirimizi için rahat olsun bugün ben sayarım senin mesaj sayını ..

İzumii bu arada senin başlangıç kilonu not almamışım. Başlangıç ve hedef kilon kaç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…