bir de eşleri as olan yeni gelen 2 arkadaş vardı, ne zamandır diyecem, olmuyor, çok geçmiş olsun kızlar...
Yeni kurallar gelmiş.Korkutucu tabi ama hedef gerçekten kilo vermekse olması gereken kurallar.
Bu arada kaptanım ben kilomu nasıl söyleyeyim, en erken listeye ne zaman girerim, başlangıç kilom olarak hangi gün yazılacak. Takıma giriş kilosunu yazardık biz eskiden ama... Bayağı da uzak kaldım şu an pek hatırlamıyorum açıkcası...
Fazla değil ama az mı sanki? :44:
Neyse, ben senin kaçmanı, tutmayım, nasılsa daha çok yorumlar yaparım menüne...
Kızlar bir de bir şey sorayım, bu karbonatlı suyu uyguluyor musunuz siz burda? Daha doğrusu kaçınız uyguluyor, sonuç veriyor mu? Karbonat ne kadar atıyorsunuz? Suyun tadı değişiyor mu?
Hoşbulduk.
İdealimdir, bu konuda alçak gönüllü davranamayacağım.
Sen de sevdiğim kaptan profilisin bu arada, kaptanlar ilgili olunca takımlar güzel oluyor. :)
---------------------
Kızlar elinizden geldiğince bana kendinizden bahsederseniz de çok sevinirim. Azıcık tanıyayım sizleri. :)
bugün neler yedim..
sabah domates lor yumurta biber
türk kahvesi 1 tane yulaflı light bisküvi
öğlen yoğurt yumurtalı kabak çok az burgur pilavı
light sütten nescafe
akşam köfte salata yiyeceğim.
sana açıklayamadım bikaç gündür yoğundu işler ..
ben jeff oliver diye bir Budist bilgenin meditasyon eğimlerine katıldım.
an da kalmayı öğretiyordu. yani geçmiş için tüh tüh deyip üzülmeyin olmuş bitmiş zaten; gelecek için de kaygılanmayın ne olacağı belirsiz zaten.... en gerçek içinde olduğunuz şu andır. o yüzden her anı hissederek farkederek kaçırmadan yaşayın mesajını veriyordu eğitim.... yani şimdi de yemek mi yiyorsun sadece yemeğine odaklan diyordu. başka şeyler düşüne düşüne yeriz bazen ne yedik ne kadar yedik anlamayız ya onu yapmayın tadına dikkat edin minik minik ısırın ağzınızda bıraktığı tüm hisleri farkedin diyordu. ilgileni,rsen daha detaylı anlatırım... ben çok faydasını gördüm yaşam kalitem yükseldi. enerjim daha iyi. gerçekten an da kalabilmek çok önemli....böylece en gerçek olanı doyasıya yaşıyoruz...
evet çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla tez zamanda şifa versin inşallah aminn
dışarı çıkınca düzenlemek daha zor oluyor, yarına daha iyi bir liste bekliyoruz senden, en azından buraya yazılabilecek liste olsun
Herkese merhaba, iki gün önce "cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum" kısmında gruplardan birine katılmak istediğimi yazmıştım, 2.gruba kabul edildim, büyük bir heyecanla paylaşımda bulunmaya başladım ancak sanırım kimse tatilden dönmedi bu aralarİki gündür 2.gruptan çok bu grubu takip ettiğimi hissedince bir sormak istedim, size katılabilir miyim? Bir sorun olur mu? Grup kurallarını okudum, uymak konusunda sıkıntı çekmeyeceğime inanıyorum.
bugün yediklerim :)
sabah: kepekli tost, yeşil çay ve aç karnına 1 dilim karpuz
öğle: 1 tabak bat
akşam: fasulye ve 2 kaşık pilav
aralarda ise 5 adet eti form kepekli bisküvi ve 1 adet elma
bu saatler tehlikeli saatler kaçamak için :18:
bol suya devam ama
vayyy, düzenli olarak 3 öğün görüyorum sendenbozmassın inşallah, menü güzel bu arada, akşam pilav yememende çok iyi olmuş...
hm22 nin daha az menülerini gördüğümüz için, 3 öğün görebiliyorsan onda menü tamamdır
karbonatlı suyu uzun süredir içiyorum ben... bardaklarım 250 ml olduğu için çay kaşığının ucuyla atıyorum ben... normalde 1 lt suya 1 çay kaşığı diye biliyorum, yanlışsa düzeltsin arkadaşlar... faydasına gelince bıraktığımda bağırsak sorunu yaşıyorum, sanırım
önceden eleman arardık şimdi istenen takımız, bugünleride görecekmiydikizumii kaptanımız gelince sana bir cevap verir... takımdan takıma geçiş oluyor mu bilmiyorum çünkü...
ben bugün pek düzenli beslenemedim. öğleden sonra dışarı bir ciktim.yeni geldim. kizima ciciler aldım. çok çabuk kuculuyirlar. bir giydigini bir daha giydiremiyorum ama dayanamıyorum çok tatlılar.ahşap kutular aldım ahşap boyama yapicam. hiç listemi yazmak istemiyorum bugün. disaridayim diye duzensiz oldu ama anneciğim sagolsun evde de olsam yedirmeden rahat etmiyor içi. bir hafta sonra evime gidicem ancak o zaman tam anlamıyla diyetimi sporumu yaparım ben.
Gule gule giysin annesi..benim oglum da 1,5 yasinda erkeklere pek cesit olmuyo.. guzel giyinen cici kizlara hastayim o nedenle.. ben de annemlerdeyim cuma gecicem eve durumu idare etmeli bi sekilde..ben bugün pek düzenli beslenemedim. öğleden sonra dışarı bir ciktim.yeni geldim. kizima ciciler aldım. çok çabuk kuculuyirlar. bir giydigini bir daha giydiremiyorum ama dayanamıyorum çok tatlılar.ahşap kutular aldım ahşap boyama yapicam. hiç listemi yazmak istemiyorum bugün. disaridayim diye duzensiz oldu ama anneciğim sagolsun evde de olsam yedirmeden rahat etmiyor içi. bir hafta sonra evime gidicem ancak o zaman tam anlamıyla diyetimi sporumu yaparım ben.
,sabah sütlü nescafe iç diyecem ama midene dokunur mu bilemedim, geçmiş olsun hayırdır, hastane :44:haber verdiğin iyi oldu, bilgisayarın bozulduğunda merak etmiştik seni....3 öğün olayı tamamdır, böyle devam edebilirsem çok güzel, yalnız yarın gündüz hastaneye falan gideceğiz nasıl olur bilmiyorum.
Cidden maşallah takımıza pek popüler oldu
Gule gule giysin annesi..benim oglum da 1,5 yasinda erkeklere pek cesit olmuyo.. guzel giyinen cici kizlara hastayim o nedenle.. ben de annemlerdeyim cuma gecicem eve durumu idare etmeli bi sekilde..
Bugun yediklerim
Sabah 1 simit bol salata biraz peynir
Oglen yarim armut
Aksam da yarim porsiyon makarna
1kasik patlican yemegi
Uc kasik menemen
Iki kasik yogurt
1 maden suyu 2,5lt de karbonatli su
Simiti yarim yiyeyim dedim ama olmadi cok actim oglen su ictim bol bol
Yine de fena degildi bugun
Herkese iyi geceler
herkese iyi geceler... yarın sabah 6 gibi kalkıp serin serin yuruyuse cikmayi planliyorum .sabah cikmazsam akşamları hiç çıkamıyorum maalesef...
bugün yediklerim :)
sabah: kepekli tost, yeşil çay ve aç karnına 1 dilim karpuz
öğle: 1 tabak bat
akşam: fasulye ve 2 kaşık pilav
aralarda ise 5 adet eti form kepekli bisküvi ve 1 adet elma
ben bugün pek düzenli beslenemedim. öğleden sonra dışarı bir ciktim.yeni geldim. kizima ciciler aldım. çok çabuk kuculuyirlar. bir giydigini bir daha giydiremiyorum ama dayanamıyorum çok tatlılar.ahşap kutular aldım ahşap boyama yapicam. hiç listemi yazmak istemiyorum bugün. disaridayim diye duzensiz oldu ama anneciğim sagolsun evde de olsam yedirmeden rahat etmiyor içi. bir hafta sonra evime gidicem ancak o zaman tam anlamıyla diyetimi sporumu yaparım ben.
İzumi eğer takım kurallarına uyabileceksen tabiki katılabilirsin takımımıza.
Önemli olan kendini iyi hissettiğin yerde olup, bir an önce kiloları vermen.
funda hoş geldin renk getirdin takıma..ben takımın ablasıyım 46 yaşındayım sizler kadar bir kızım var geçen sene 25 kilo verdi o verince bende gaza geldim. asla veremez sanıyordum çünkü hamilelikte 36 kilo annesi onu 4 buçuk kilo doğurarak doğuştan kaderini yazmıştı zaten. ama başardı 46 bedenden 36 bedene düştü manken oldu valla. bende iş değişikliği yaptım son üç yılda 15 kilo aldım ve şimdi vermeye çalışıyorum. dolabımda 36 bedenle 46 beden arası her tür giysi var. demekki hayatım gelgitle geçmiş.
ama şimdi öyle olmayacak inşallah.
geçen hafta 44 bedenleri verdim dağıttım şimdi 42 bedenim. artık indikçe yok edeceğim büyükleri...
tatlıya dayanamayan ve devamlı masa başında olan hareketsiz bir iş tempom var. buna rağmen vereceğim ...
Herkese tekrar merhaba :) Bende kendimi tanıtayım size öncelikle. 22 yaşındayım, 1.64 boyundayım. Hayatım boyunca kilolu bir çocuktum ancak yaklaşık iki ay önce canıma tak etti bu böyle olmayacak dedim. 82'le başladım bugün 72.8'i gördüm, bazen hızlı bazen yavaş kilo veriyorum insülin direncimde oldugu için. :44:
sabah erken kalkıyorum ama benim yavru kuş da kalkiyor . çıkamadım yuruyuse. aslında onu da alıp çıksam olurdu. atardim bebek arabasına. sabah sabah usur diye gitmedim. artık akşama.ananesine bırakıyorum normalde ama ablamin ikizleri oldu. gece nobetteydi ev halkı uyutmadılar kimseyi.çok senlikliyiz bu ara.sabah erkenden kalkıp yürüyüş yapabiliyorsan ne güzel... ben biraz uykucuyum
bende gece pilatesimi yaptım,üstüne 10 dk strech, şimdi bitki çayımı içer yatarım... sanada iyigeceler...
canım bende de reaktif hipoglisemi var. karbonhidrat ağırlıklı beslenip ogun atlarsam sekerim dibe vuruyor. sonra ye allah ye. çok düzenli beslenmezsem ogun filan atlarsam ben de veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?