Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu hafta değil de önümüzdeki hafta olursun listede diye düşünüyorum, ne durumda şu an kilon ?
En son ayrıldığın kilonu yazacağız dönüş için.

1.5 hafta önceki menülerimi görsen ne çok yiyorsun derdin.
Menümü düzene sokup biraz da arttırmaya çalışıyorum, her türlü yoruma açığım bu konuda.

Karbonatlı suyu düzenli kullananlar var, ben önceden denemiştim bayadır içmiyordum bugün tekrar başladım, tadını çok seviyorum.

Ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum, aktif olunca grup çok güzel olacak inşallah.

bugün neler yedim..
sabah domates lor yumurta biber

türk kahvesi 1 tane yulaflı light bisküvi

öğlen yoğurt yumurtalı kabak çok az burgur pilavı

light sütten nescafe

akşam köfte salata yiyeceğim.

İŞte böyle menülerle gel buraya serates harikasın

İlgilenmem mi hiç, en çok ilgimi çeken şeylerdir.
Çok mantıklı ben bir şeyler yerken hep başka şeyle ilgilenirim bir bakmışsın yemişim bitmiş, sadece yemekle ilgili miydi ? Enerjini nasıl etkiledi ?

dışarı çıkınca düzenlemek daha zor oluyor, yarına daha iyi bir liste bekliyoruz senden, en azından buraya yazılabilecek liste olsun

normalde diyetteysem dışarı çıkarken bol yesillikli peynirli sandviç hazirlarim .findik ceviz badem de alirim.yanına da ayranla ogun yaparım. hem sağlıklı. hem de dolaşırken vakit kaybetmeden ayak üstü ogunlerimi yaparım ama bugün planinda dışarı çıkmak yoktu. ani oldu.duzensiz beslendim. ogunun biri kaçınca diğerleri de kaçıyor zaten.

İzumi eğer takım kurallarına uyabileceksen tabiki katılabilirsin takımımıza.
Önemli olan kendini iyi hissettiğin yerde olup, bir an önce kiloları vermen.

bugün yediklerim :)
sabah: kepekli tost, yeşil çay ve aç karnına 1 dilim karpuz
öğle: 1 tabak bat
akşam: fasulye ve 2 kaşık pilav
aralarda ise 5 adet eti form kepekli bisküvi ve 1 adet elma

Bat nedir benim bilmediğim bir şey sanırım.
Pilav olmasa çok iyi olurmuş onun haricinde güzel olmuş.
bu saatler tehlikeli saatler kaçamak için :18:
bol suya devam ama

Bol bol su içtim bugün ben de nasıl su içesim var.

3 öğün olayı tamamdır, böyle devam edebilirsem çok güzel, yalnız yarın gündüz hastaneye falan gideceğiz nasıl olur bilmiyorum.

Cidden maşallah takımıza pek popüler oldu

Kızlar için kıyafetler çok güzel gerçekten insan dayanamaz hiç.

Kızlar yarın hastaneye gideceğiz, biraz da dışarıda işlerimiz var, ne zaman gelir gideriz bilmiyorum, ortalarda olmazsam merak etmeyin.

Gule gule giysin annesi..benim oglum da 1,5 yasinda erkeklere pek cesit olmuyo.. guzel giyinen cici kizlara hastayim o nedenle.. ben de annemlerdeyim cuma gecicem eve durumu idare etmeli bi sekilde..

Bugun yediklerim
Sabah 1 simit bol salata biraz peynir

Oglen yarim armut

Aksam da yarim porsiyon makarna
1kasik patlican yemegi
Uc kasik menemen
Iki kasik yogurt
1 maden suyu 2,5lt de karbonatli su

Simiti yarim yiyeyim dedim ama olmadi cok actim oglen su ictim bol bol
Yine de fena degildi bugun
Herkese iyi geceler

3 öğün olayı tamamdır, böyle devam edebilirsem çok güzel, yalnız yarın gündüz hastaneye falan gideceğiz nasıl olur bilmiyorum.

Cidden maşallah takımıza pek popüler oldu
,sabah sütlü nescafe iç diyecem ama midene dokunur mu bilemedim, geçmiş olsun hayırdır, hastane :44:haber verdiğin iyi oldu, bilgisayarın bozulduğunda merak etmiştik seni....
nazar değmesin takımımıza

bana karbonhidrat alımın fazla geliyor ,sabah simit yediysem akşam makarnayı tercih etmem ama kilo veriyorsan problem yok demektir herkesin metabolizma hızı farklı...

herkese iyi geceler... yarın sabah 6 gibi kalkıp serin serin yuruyuse cikmayi planliyorum .sabah cikmazsam akşamları hiç çıkamıyorum maalesef...

herkese iyi geceler... yarın sabah 6 gibi kalkıp serin serin yuruyuse cikmayi planliyorum .sabah cikmazsam akşamları hiç çıkamıyorum maalesef...

sabah erkenden kalkıp yürüyüş yapabiliyorsan ne güzel... ben biraz uykucuyum

bende gece pilatesimi yaptım,üstüne 10 dk strech, şimdi bitki çayımı içer yatarım... sanada iyigeceler...

Ben geldim. Ve inşallah bomba gibi bir haberle geldim. Allahımmm kaç kilo verdiğimi bir duysanız vuhuuu. Diyetisyenime gittim. Bir alete çıkarıyor bu beni. Yağ kas su her şeyi ölçüyor. Hepsi yağdan gitmiş.

Umarım listede en başı çekeriz.

bugün yediklerim :)
sabah: kepekli tost, yeşil çay ve aç karnına 1 dilim karpuz
öğle: 1 tabak bat
akşam: fasulye ve 2 kaşık pilav
aralarda ise 5 adet eti form kepekli bisküvi ve 1 adet elma

Vayy anasını 3 öğün. Gözlerim yaşlarla doldu. Afiyet olsun. Çok güzelmiş menün.

Öncelikle hoş geldin. İnşallah hemen gidersin. Dışarda beslenmek tam anlamıyla kalori deposu. Sinir olmamamk kızmamak elde değil. İnşallah düzene girer.

Netime bir haller oluyor ya. Geçmişi okuyamıyorum.Ama gelen arkadaşlar var. Kolay gelsin hepimize. Geçmiş bayramınız da mübarek olsun.

Bugünkü listem:

Sabah: Aç aç doktora gittim. Bir simit yediğimde öğleydi vakit.

İkindi: Çay içtim.

Akşam: iki bardak su (yemek öncesi)
Bir kase şehriye çorbası.
5-6 yemek kaşığı semizlik yemeği
2 bardak ayran

Yatarken: 1 adet nektarin

İzumi eğer takım kurallarına uyabileceksen tabiki katılabilirsin takımımıza.
Önemli olan kendini iyi hissettiğin yerde olup, bir an önce kiloları vermen.

Çok teşekkür ederim, kurallara aykırı bir şey mi acaba diye merak etmiştim, takım kurallara uyabilirim :)

Herkese tekrar merhaba :) Bende kendimi tanıtayım size öncelikle. 22 yaşındayım, 1.64 boyundayım. Hayatım boyunca kilolu bir çocuktum ancak yaklaşık iki ay önce canıma tak etti bu böyle olmayacak dedim. 82'le başladım bugün 72.8'i gördüm, bazen hızlı bazen yavaş kilo veriyorum insülin direncimde oldugu için. :44:

Dün yaptıklarımı paylaşarak başlıyayım, birazdan hastahaneye gideceğim için bugün henüz bir şey yemedim çünkü.
Sabah aç kanına limonlu ılık su içerek güne başladım, bir saat yürüyüş yaptım, kahvaltı öncesi.
Sabah: biraz peynir, 3 zeytin, bir dilim ekmek, bir bardak yeşil çay
Öğlen: nestlenin mısır gevreklerinden
Ara: Biraz peynir ve bir dilim ekmek yedim ve kahve içtim.
Akşam: Ispanak yemegi ve yogurt

Üç litre su içtim, bir de akşam bir saat kadar da yürüyüşe çıktım. Dünkü programım buydu herkese günaydın bu arada :)

Serates merhaba, bu yorumunu okuyunca cevap vermek istemiştim ama grupta olmadıgım için cevap verememiştim :) Bende kilolu bir bebek olarak dünyaya geldim ve hayatım boyunca da bu kilolardan kurtulamadım sanki kaderimmiş gibi gerçekten de Kızın çok güzel kilo vermiş. İnşallah 42 bedenleri de dağıtacağın zamanlar gelir senin de. :)

canım bende de reaktif hipoglisemi var. karbonhidrat ağırlıklı beslenip ogun atlarsam sekerim dibe vuruyor. sonra ye allah ye. çok düzenli beslenmezsem ogun filan atlarsam ben de veremiyorum.

sabah erkenden kalkıp yürüyüş yapabiliyorsan ne güzel... ben biraz uykucuyum

bende gece pilatesimi yaptım,üstüne 10 dk strech, şimdi bitki çayımı içer yatarım... sanada iyigeceler...
sabah erken kalkıyorum ama benim yavru kuş da kalkiyor . çıkamadım yuruyuse. aslında onu da alıp çıksam olurdu. atardim bebek arabasına. sabah sabah usur diye gitmedim. artık akşama.ananesine bırakıyorum normalde ama ablamin ikizleri oldu. gece nobetteydi ev halkı uyutmadılar kimseyi.çok senlikliyiz bu ara.

canım bende de reaktif hipoglisemi var. karbonhidrat ağırlıklı beslenip ogun atlarsam sekerim dibe vuruyor. sonra ye allah ye. çok düzenli beslenmezsem ogun filan atlarsam ben de veremiyorum.

Evet bende özellikle tatlı yiyince daha çok acıkıyorum. Şu zamana kadar çok dikkat etmiyordum ancak çok kolay kilo aldım o yüzden. İlaçta kullanıyorum, yazın başından beri ilaçla birlikte dikkat etmeye çalışıyorum. Polikistik over de var bende, diyetisyenim zamanında bu hastalıkla yaşamayı öğreniceksin demişti bana ancak yeni yeni onun sözüne uyuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…