Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selamlar..
Yeni arkadaslar hosgeldiniz.
Telefondaki net sorunlu giremiyorum.
Bayram bitti kucuk kacamaklar vardi sadece.
Ama dun zorlandm kendimi tutmakta biraz fazla yedim.
Simdi yolayiz tatile gidiyoruZ.
Bu cumaya eve döner miyiz belli degil.
Tatilde tutarim bogazi. Baklava borek yok sonucta.
Herkese kilo vermeli gunler olsun..

İyi tatiller mattika ama aman dikkat et tatil diye kaçırma fazla, bol bol da yüzersen çok güzel olur.

bugünkü menün olmamış canım ya, sabah 4 parça börek, 2 bardak meyve suyu (taze sıkılmışda olsa bol şeker var içinde), akşam pide, profiteröl, üstüne puding hani... hepsi bir gün içinde yenilince çok olmuş...

ağlıyorsan şanslısındır ben ağlamassam çok sinirli oluyorum o daha da kötü oluyor, adaçayı içiyorum ben hastayken... ama saçma sapan bir şarkıya ağlayabiliyorum yani

poğaça olmamış dememe gerek yok sanırım, zaten farkındasın bende bazen işe yetişemediğimde yapıyorum, napalım yapcak bir şey yok

Sinirli olmuyorum bu sıralarda, arada saçma sapan şeylere alınabiliyorum ama daha çok somurtuk kendi içime kapanmış, duygusal bir halde oluyorum, adaçayını normalde içerim arada ama bak regl döneminde düzenli içeyim.
Hiç memnun değilim bu halimden hiç ..

merhabalar herkese aranıza yeni katıldım
kısaca tanıtayım kendimi 23 yaşında 160 boy ve 61 kilodayım
üniden bu sene mezun oldum şimdilik işsizim
hedefim 50 kiloya düşmek
inşallah rabbim hepimize kolaylık sağlar hepimiz istediğimiz kiloya tez zamanda ulaşırız

Hoşgeldi aramıza, bol bol paylaşımda bulunup, güzel kilolar verirsin umarım, ilk sayfadaki kuralları da okur musun lütfen.

sabah kalkar kalkmaz yarım lt su içtim

kahvaltı olarak: 1 kupa light sütle yapılmış şekersiz nescafe

şimdi jillian ripped 3/4 yapacağım

öğle: tavuk sote, yoğurt
akşam: tavuklu salata yemeyi düşünüyorum...
ara öğünleri eklerim muhtemelen şekersiz kahve içerim, belki bir ara öğünde meyve, light ayran olur...

öğleden sonra leslie 5 mil , bir de pilates yapasım var ama göreceğiz yapabilecek miyim

birde ben strech yapıyorum regl dönemlerimde, kasların gevşemesi için, ağrım çok olmuyor ama süper geliyor bana... hani yaptıktan sonra bebek gibi yumuşak oluyorum, sinirlerim gevşemiş gibi

hoşgeldin, hangi bölümden mezun oldun... bu aralar çok kişi katılıyor, takım çok aktif oldu hepiniz hoşgeldiniz kendi kendime yazmıyorum artık

Gıt dıt gıdak diye başlayacaksın bugünkü menünden sonra, şaka bir yana gayet güzel bir menü her zamanki gibi.

Strech olarak hangi hareketleri yapıyorsun, bunu deneyebilirim işte ben de böyle fikirler beklemiştim.

Sırf seni düşündüm de bir sürü arkadaş toparlayıp geldim beauty

uzun süredir yemiyordum tavuğu ya, özledim bile denilebilir dün biraz kaçırdım da bugün ipleri elime alıp, protein ağırlıklı başlayayım dedim
strech; ben ebruyla yapıyorum 50 dk faln ama o lastikli falan yapıyor senin için ağır olabilir , senin için baktım birazcık, bu uygun olabilir senin için;
Haydi Spora - Ebru Karaduman ile Esneme Egzersizleri - YouTube

valla yeni gelen arkadaşlar spor da yapıyor, tam benlik

sabah sporumu açıklıyorum: 30 dk jillian, 50 kere squats,10 dk tifanny,5 dk strech

Evet cnm evde biseyler olmasin diye yemek yapmak istemedim bes gun annemlerdeyim hem temizlik hem de gezme de olunca boyle oldu ama dikkat edicem burada

Cnm benim esimde ilaclardan cok etkilendi ama sunu soyleyebilirim moral motivasyon cok onemli biz biraz maneviyati guclendirdik hastaliktan sonra bu cok iyi geliyor yani beslenmenin otesinde iyi geliyor Allah tum hastalara sifa versin senin dedigin tas devri diyetini arastiracagim baska onerileri olduysa yazarsan sevinirim
Tip hergun gelisiyor bunun caresi bulunacak gcenlerde bir belgeselde bir cesit akrep as hastasi adami sokuyor adam olmuyor ve hastaligi iyilesiyor zehir iyi geliyor bunun ustune arastirma yapiliyormus kesin cozum diyorlar

bu durumu bir imtihan olarak gormeliyiz hem biz hem eslerimiz..
Biz hastaligi 1sene oldu ogreneli.. ama esim diyorki bu agrilar cok uzun suredir varmis yedi sekiz sene once olmus bir de gecen sene biraz uzucu durumlar oldu o sekilde cikti agrilar suan hic yok ilac da kullanmiyor
biz de iyi bi doktor bulamadik
Allahim hepimizin yardimcisi olsun.

benim eşimin de 6 yıldır var sanırım ama teşhisi zor. 3 yıl önce gözünde uveit çıkmasıyla teşhis koyuldu.teşhis koyuldugunda agrisi sizisi yoktu çok. geçen yıl ilk defa atak geçirdi ondan beri bir ilaç kullaniyoruz düzenli ama agri kesici tedavi etmiyor maalesef piyasadaki ilaclarin hiçbiri. allah şifa versin tüm hastalara...

Ben lastiği çok seviyorum, önceden baya da pilates yapardım, malum şimdilerde yapmıyorum ama spordan saymadığım her gün sırf bacaklarımı 10 dakika lastikle gerdirmem, daire çizmem, aşağı yukarı tarzı hareketleri yapmam var. Bu hareketleri inceleyeyim bakayım ben de, cidden tam senlik yeni kadro

bugün yediklerimi yazayımm

2 kuru incir
1 haslanmıs yumurta
azıcık peynir
domates
salatalık
2kaseyogurt

karpuzz

1 tabak sebze yemegi

selamlar güzel bayanlar
biyoloji bölümünden mezun oldum bu sene.
erkek arkadasım var ve ciddiyiz laf arasında seneye yaza istemeye gelcem die muhabbeti olmustu ama hali hazırda teklifim yok hala
şu an ayrı şehirlerdeyiz ve bni görünce ahan da böle şok olmasını istiyorm
sabah
2 koca bardak ılık sirkeli su
haşlanmış yumurta
2 çatal peynir
kızarmış ekmek ve şekersiz çay içtim (çayımı kahvemi yıllardan beri şekersiz içerim zaten)
şu saate kadar da iki kupa yeşil çay ve 1.5ltre su içtim
şimdi lahana çorbası içiyorm

ay çenem düştü yine
bugün annemle karacadan çeyiz seti aldık
yemek takımı kahvaltı takımı tencere seti kaşık çatal takımı ve baharat takımını 1598e aldık 1600 değil
yavaştan çeyiz yapma maceralarım da oluyo kızlar

Selam Sizlere 3. Takım Sakinleri!
Bir garip eski yarışma üyesiyim ama çok uzatmayayım sözlerimi; eğer beni aranıza alırsanız uzatırım. :)

Kilo vermeye bu sitede motive olduğum kadar hiçbir yerde motive olamadım. Yarım bıraktığım (hatta gerilediğim) yola tekrar kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Eski takımıma bir mesaj attım ama ortam hoşuma gitmedi çünkü bir ortam yoktu. Bütün takımların son birkaç gününe şöyle bir baktım ve en çok size kanım kaynadı, özlediğim ortamı görür gibi oldum.
Bu aralar pek çok yeni gelen de olmuş sanırım. N'olur beni de yanınıza alın. :26: Hem onlar gider, ben kalırım; onlar yazmaz, ben yazarım söyleyeyim size... :)
26 yaşında, 1.66 boyundayım. 76-78 arası bir kilodayım. Eğer beni yanınıza alırsanız tartı gününde net kilomu söylerim. Ya da belli olmaz, dayanamaz tartılır 2 güne söylerim. Yarışmayı bıraktığımda 70-72 arası bir kilodaydım. Eskiden 6 ay kuralı vardı yeniden başlamak için, sanırım hala vardır; 6 ayım da fazlasıyla dolmuştur herhalde.
N'olur beni de alın ya... Yer yoksa yedeklerde falan da beklerim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…