Selamlar..
Yeni arkadaslar hosgeldiniz.
Telefondaki net sorunlu giremiyorum.
Bayram bitti kucuk kacamaklar vardi sadece.
Ama dun zorlandm kendimi tutmakta biraz fazla yedim.
Simdi yolayiz tatile gidiyoruZ.
Bu cumaya eve döner miyiz belli degil.
Tatilde tutarim bogazi. Baklava borek yok sonucta.
Herkese kilo vermeli gunler olsun..
bugünkü menün olmamış canım ya, sabah 4 parça börek, 2 bardak meyve suyu (taze sıkılmışda olsa bol şeker var içinde), akşam pide, profiteröl, üstüne pudingKizlarbugun neler yedigimi ancak simdi yaziyorum yarin sabah annemlere gecicem bu aksam da temizlik yaptim hep eve gelince rahat ederim diye dusundum
Sabah alkali su ictim
11de
dort parca kiymali borek
Yesil cay
yarim kibrit kutusu peynir
Iki zeytin
Iki kasik profiterol yedim ama hataydi kabul ediyorum
Oglen esimle geziyorduk kumru istedi
Ben de onunkinden bir parca kopardim
Iki bardak taze sklmis meyve suyu ictim
Aksam iki parca kiymali pide
Bi tabak domatesli mercimek corbasi
Bir de esim puding yapti rahat durmadi bir tabak ondan yedm
Ve bir tane ev baklavasi yarin hepsini esimin isyerine gonderticem
Birde bana diyorki neden kilo veremiyirum yazip buraya onun puding karistirirkenki fotosunu koyacakmisim bence bizi kiskaniyoryarin daha dikkatli olucam insallah
Kızlar bir şey soracağım, regl döneminde psikolojik olarak nasıl oluyorsunuz ? Benimkisi biraz abartı mı oluyor bilmiyorum ama her gün değil de değişen 1-2 gününde çok kötü oluyorum. 2 gün önce çok saçma bir şeye ağladım, hatırlamıyorum da neydi ama eşim filmle ilgili bir şey söyledi niye öyle diyorsun diye başladım sanırım.Böyle bakıp kaldı bana ne oldu ben bir şey demedim ki diye. Bu etkiyi azaltabilecek bir şeyler biliyor musunuz ?
günaydııınn
sabah sabah ne yediğimi yazıyım
1 poğaça 1 bardak ayran şekersiz çay
bugün işe geç kaldığım için poğaça oldu maalesef yoksa göbek yağlandırıyo biliyorum tecrübeyle sabit
bugünkü menün olmamış canım ya, sabah 4 parça börek, 2 bardak meyve suyu (taze sıkılmışda olsa bol şeker var içinde), akşam pide, profiteröl, üstüne pudinghani... hepsi bir gün içinde yenilince çok olmuş...
ağlıyorsan şanslısındır ben ağlamassam çok sinirli oluyorum o daha da kötü oluyor, adaçayı içiyorum ben hastayken... ama saçma sapan bir şarkıya ağlayabiliyorum yani
poğaça olmamış dememe gerek yok sanırım, zaten farkındasınbende bazen işe yetişemediğimde yapıyorum, napalım yapcak bir şey yok
merhabalar herkese aranıza yeni katıldım
kısaca tanıtayım kendimi 23 yaşında 160 boy ve 61 kilodayım
üniden bu sene mezun oldum şimdilik işsizim
hedefim 50 kiloya düşmek
inşallah rabbim hepimize kolaylık sağlar hepimiz istediğimiz kiloya tez zamanda ulaşırız
Sinirli olmuyorum bu sıralarda, arada saçma sapan şeylere alınabiliyorum ama daha çok somurtuk kendi içime kapanmış, duygusal bir halde oluyorum, adaçayını normalde içerim arada ama bak regl döneminde düzenli içeyim.
Hiç memnun değilim bu halimden hiç ..
merhabalar herkese aranıza yeni katıldım
kısaca tanıtayım kendimi 23 yaşında 160 boy ve 61 kilodayım
üniden bu sene mezun oldum şimdilik işsizim
hedefim 50 kiloya düşmek
inşallah rabbim hepimize kolaylık sağlar hepimiz istediğimiz kiloya tez zamanda ulaşırız
sabah kalkar kalkmaz yarım lt su içtim
kahvaltı olarak: 1 kupa light sütle yapılmış şekersiz nescafe
şimdi jillian ripped 3/4 yapacağım
öğle: tavuk sote, yoğurt
akşam: tavuklu salata yemeyi düşünüyorum...
ara öğünleri eklerim muhtemelen şekersiz kahve içerim, belki bir ara öğünde meyve, light ayran olur...
öğleden sonra leslie 5 mil , bir de pilates yapasım var ama göreceğiz yapabilecek miyim
birde ben strech yapıyorum regl dönemlerimde, kasların gevşemesi için, ağrım çok olmuyor ama süper geliyor bana... hani yaptıktan sonra bebek gibi yumuşak oluyorum, sinirlerim gevşemiş gibi
hoşgeldin, hangi bölümden mezun oldun... bu aralar çok kişi katılıyor, takım çok aktif olduhepiniz hoşgeldiniz kendi kendime yazmıyorum artık
Gıt dıt gıdak diye başlayacaksın bugünkü menünden sonra, şaka bir yana gayet güzel bir menü her zamanki gibi.
Strech olarak hangi hareketleri yapıyorsun, bunu deneyebilirim işte ben de böyle fikirler beklemiştim.
Sırf seni düşündüm de bir sürü arkadaş toparlayıp geldim beauty
Evet cnm evde biseyler olmasin diye yemek yapmak istemedim bes gun annemlerdeyim hem temizlik hem de gezme de olunca boyle oldu ama dikkat edicem buradabugünkü menün olmamış canım ya, sabah 4 parça börek, 2 bardak meyve suyu (taze sıkılmışda olsa bol şeker var içinde), akşam pide, profiteröl, üstüne pudinghani... hepsi bir gün içinde yenilince çok olmuş...
ağlıyorsan şanslısındır ben ağlamassam çok sinirli oluyorum o daha da kötü oluyor, adaçayı içiyorum ben hastayken... ama saçma sapan bir şarkıya ağlayabiliyorum yani
poğaça olmamış dememe gerek yok sanırım, zaten farkındasınbende bazen işe yetişemediğimde yapıyorum, napalım yapcak bir şey yok
Cnm benim esimde ilaclardan cok etkilendi ama sunu soyleyebilirim moral motivasyon cok onemli biz biraz maneviyati guclendirdik hastaliktan sonra bu cok iyi geliyor yani beslenmenin otesinde iyi geliyor Allah tum hastalara sifa versin senin dedigin tas devri diyetini arastiracagim baska onerileri olduysa yazarsan sevinirimcanım benim eşim de as hastası. aslında biz de doktor arayışı icindeyiz. içimize sinen bir doktor bulamadık. çoğu kişi de doktorlardan fayda görememis anladigim kadarıyla. çocuk beslenme ve metabolizma hastaliklari profesörü ahmet aydın var cerrahpaşada. muayene kabul etmiyor. ama bir arkadaşımız muayenehanesi olduğu dönemde hastasiymis . sürekli iletişim halindeler. ondan bazı tavsiyeler aldık.ama uygulaması çok zor. uygulayabilenler çok faydasını gördüklerini yerlerinden kalkamazken tutulmalarinin geçtiğini ve hareket kabiliyetlerinin arttigini söylüyorlar.taş devri diyetini duymussundur . o ışte. besin destekleri ve bazı kurler var bir de.ama çok zor uygulaması. sakaryadayiz biz. burda tek prof. var ona gidiyor arada. ankarada bir prof bulduk. onu da çok beğenmedik. araştırıyoruz biz de. bir de ilaçlara karşı çok duyarlı eşim. sindirim sistemini mahvediyor. enjeksiyon verecekler diye gidemedi korkusundan bir ara doktora.
Cnm benim esimde ilaclardan cok etkilendi ama sunu soyleyebilirim moral motivasyon cok onemli biz biraz maneviyati guclendirdik hastaliktan sonra bu cok iyi geliyor yani beslenmenin otesinde iyi geliyor Allah tum hastalara sifa versin senin dedigin tas devri diyetini arastiracagim baska onerileri olduysa yazarsan sevinirim
Tip hergun gelisiyor bunun caresi bulunacak gcenlerde bir belgeselde bir cesit akrep as hastasi adami sokuyor adam olmuyor ve hastaligi iyilesiyor zehir iyi geliyor bunun ustune arastirma yapiliyormus kesin cozum diyorlar
bu durumu bir imtihan olarak gormeliyiz hem biz hem eslerimiz..
Biz hastaligi 1sene oldu ogreneli.. ama esim diyorki bu agrilar cok uzun suredir varmis yedi sekiz sene once olmus bir de gecen sene biraz uzucu durumlar oldu o sekilde cikti agrilar suan hic yok ilac da kullanmiyor
biz de iyi bi doktor bulamadik
Allahim hepimizin yardimcisi olsun.
uzun süredir yemiyordum tavuğu ya, özledim bile denilebilirdün biraz kaçırdım da bugün ipleri elime alıp, protein ağırlıklı başlayayım dedim
strech; ben ebruyla yapıyorum 50 dk faln ama o lastikli falan yapıyor senin için ağır olabilir , senin için baktım birazcık, bu uygun olabilir senin için;
Haydi Spora - Ebru Karaduman ile Esneme Egzersizleri - YouTube
valla yeni gelen arkadaşlar spor da yapıyor, tam benlik
sabah sporumu açıklıyorum: 30 dk jillian, 50 kere squats,10 dk tifanny,5 dk strech
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?