Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar söyledim ama kimse mesaj sayılarını atmadı, bugün öğleden sonra olmayacağım için saydım tek tek herkesinkileri, bir tek yollaya beauty oldu teşekkür ederim ona.
Bundan sonraki günlerde mazareti olan varsa söyler ben bakarım mesaj sayısına yine ama onun haricinde mesaj sayısını atmayanlarınki sıfır olarak geçecektir.
Deneme süresinde olan arkadaşlarda mesaj sayılarına göre takıma alınacaklar, dün bir çoğu akşam geldiğinden dünküne bakmayacağım tabiki.
S_A ve Kyumi takıma uğramıyor.
İkinize de söylemiştim biliyorsunuz kuralları artık uygulayacağımızı .
Neyse ben mesaj dünkü mesaj sayılarını paylaşayım.

12.08.2012

Beauty : 12
Hm22 :20
Adia : 6
SERATES : 5
Mattika :1 ( Tatilde )
Kyumi : 0

S_A : 0

Glsmh : 5
Pembe Panter 35 :
Musmutlu : 9
Funda08: 10
İzumii : 1
Yaktumehey : 2

Antonia: 1

haklısın canımm on numara anlatmıssın

Tekrar tekrar tebrik ediyorum bu konuda bu kadar bilinçli bir hamilelik yaşadığın için.

Ben gerçekten mutlu oluyorum çikolata yiyince ama işte ama ..

Ben de yaptırmak istiyorum bakalım şu insülin direncini ama erteliyorum hep.

Bunu biliyorum arada yeşil çayın içine soda ekliyorum, ikisini de çok sevdiğimden harika gidiyor.

yarın dan itibaren daha düzenli olacagıma söz veriyorummm cünkü hem insülünü dengelemek hem entropatiyi yenmek hemde kilo vermek istiyorumm bunun için önce kendime sonra size söz veriyorumm

Harikasınn ..
Bunu yendiğinde kendin için çok büyük bir iyilik yapmış olacaksın.

her sabah dünkü mesajlarımızın sayısını mı atıcaz canım

Ben şimdilik çıkıyorum kızlar, dışarı çıkmadan biraz ders falan çalışayım akşama kadar gelemeyebilirim, kendinize dikkat edin.

İzumii bu arada senin başlangıç kilonu not almamışım. Başlangıç ve hedef kilon kaç ?

Eski mesajlara bakınca gördüm mesajını canım yazıyorum hemen. Ben iki ay önce 82'le başladım bugün 72.8 i gördüm. Öncelikli hedefim 60 kilo olmak. 50 lere kadar inmek istiyorum aslında ama ilk hedefim 60.

evet haklısın cünkü böyle yasmaak baya zor herseyden kısıyorsun esine ayak uyduramıyorsun inşallah yenicem üçünü de yılbasına kadar basarıcam

Eski mesajlara bakınca gördüm mesajını canım yazıyorum hemen. Ben iki ay önce 82'le başladım bugün 72.8 i gördüm. Öncelikli hedefim 60 kilo olmak. 50 lere kadar inmek istiyorum aslında ama ilk hedefim 60.
Tamamdır kilonu not aldım, en kısa zamanda ulaşırsın umarım hedefine.

Aynen öyle, ister sabah ister o gün bitince gece en son mesajınızı yazınca, böylelikle daha rahat takip edebiliyoruz.

tamam o zaman en son mesajı yazınca mesaj sayımı atarımm sende daha az yorulmus olursun kaptan olmak kolaymııı
işin zor ama herkes adına tesekkür ederim sana bu desteklerinden dolayıı

Ben de yaptırmak istiyorum bakalım şu insülin direncini ama erteliyorum hep.

Canım ama sen dikkat ettiğin için, bir sorun çıkmaz muhtemelen. Dogru beslenmek önemli diye düşünüyorum hastalık durumunda bir de pilav makarna, patates, şeftali, kavun,karpuz, muz, üzüm, incir gibi şekerli gıdaları kesmek lazım. Sen zaten yemiyorsan bir sorun olmaz :)

izumiii nasıl başardın neler yaptın iki ayda 10 kilo süper başarı ...
:) Teşekkür ederim canım, ben çevremde de çok görüyorum bazen. Artık bi iki belirti görsem arkadaşlarıma hemen insülin direnci baktır demeye başladım :)
nedir belirtiler biraz bilgi verir misin?? birde bu test devlet hastanelerinde yapılıyor mu açken mi kan vermek gerekiyor??

canım benim tek tek saymışsın sabırla... çok özür dilerim yazmakta geç kaldım ... senin hakkın ödenmez çok da az kaldı kilon sen gidince biz ne yapacağız kimse toplayamaz bizi valla sen gidince(

bugunki menum
08:30
1 dlm peynir
1 dlm ekmek
5 zeytin
domates-salatalik-yesillik
1 dlm tahin helvası
10:30
1avuç leblebi
13:00
salata
1 kase yoğurt
1 dlm ekmek
kabak yemeği
öğlene kadar böyle listem öğleden sonrasını daha planlamadim

izumiii nasıl başardın neler yaptın iki ayda 10 kilo süper başarı ...nedir belirtiler biraz bilgi verir misin?? birde bu test devlet hastanelerinde yapılıyor mu açken mi kan vermek gerekiyor??

Canım açken baş ağrın falan oluyorsa sinirli oluyorsan. 2-3 saatte bir acıkıyorsan, kilo vermen çok zor oluyor, çok kolay kilo alıyorsan, yemek yedikten sonra uykun geliyorsa bir de tatlı isteğin çok fazla oluyorsa insülin direnci çıkabiliyor. Devlet hastanesinde insülin direnci bakmamışlardı bana açlık ve tokluk insülini baktılar, özel bir yerde baktırmıştım ben orda daha kesin öğrendim. Açlık tokluktanda doktor anlar ama bana kalırsa.
İki ay içinde de bazen kilo vermem durdu bazen hızlı verdim tabi, 1 hafta 10 gün bile durdugu oluyordu bazen. Tatlıyı, plavı, makarnayı tamamen kestim, 5-6 dan sonra yemek yememeye çalışıyorum, son birkaç gündür hiç yememeye başladım. Sabah kahvaltıdan önce akşam da 8 civarı falan bir saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Zorunlu olmadıkça dışarda yemek yememeye çalıştım çünkü ne zaman yesem ertesi gün kilo veremedim. Öğünlerimi yavaş yavaş azalttım bu çok faydalı oldu sanırım, artık az yesem bile doymaya başladım yavaş yavaş.
Ama yol uzun hala, 60'lı rakamları görmeyeli kaç sene oldu bilmiyorum bile

şöyle ki:

meditasyon an da kalabilmek anı yaşayabilmek başka bi deyişle kafayı dağıtmamak....
beyin öyle karmaşık ki olmadık şeyleri düşünmekten kendimizi alamıyoruz.. bir örnek vereyim.
...... bayramda kardeşimle telefonda konuştuk denizdelermiş çok mutlu sesi neyse kapattık telefonu... bir saat sonra annem aradı kardeşim merdivenlerden düşmüş ambulansla hastaneye götürmüşler ağrı komasına girmiş tansiyon çok düşmüş ilaç film serum neyse sonra çıkmış kırık çıkık bişi yok popo üstü düşmüş biraz acısı var o kadar......... olay bu olan da bu......

ama benim beynim durmuyor bir saat önce konuştuk şimdi beyin kanamasıda geçirmiş hayatını bile kaybetmiş olabilirdi???? beli kırılabilirdi.... orası burası yaralanabilirdi.....yazıyor da yazıyorum ve içim düşündükçe yanıyor acıyor.... oysa ne anlamsız olsaydı bulsaydı ile ben gereksiz yere üzülüyorum kafama takıyorum.... olmamış işte şükret ve unut... olan belli olmayanı niye kurgulayıp enerjimi tüketiyorsam?????

bunu ben hep yapıyordum neden arkadaşım bana böyle dedi (yıllar önce olmuş bir olay bazen).....
neden ben onu kırdım......(yıllar önce olmuş bitmiş)
benim kızıma bişi olursa ben ne yaparım.....
ya işlerim bozulursa ben nasıl öderimmm....
ayağım kırılsa çalışamam ben ne yaparım....

bu dşüncelerden sıyrılamıyordum oysa bunlar ya olmuş bitmiş şeyler artık yapacak bişey yok yada zaten şükür ki olmamış şeyler bu düşüncelerle en gerçek olan şu anı yaşayamıyordum.... ama şimdi düşüncelerim yine ara ara kaçamak yapıp oralara gitsede hemen o an içtiğim kahvenin kokusuna... o an yediğim yoğurdun ısısına tadına... o an dinlediğim müziğin içindeki tüm seslere... bedenime mideme hislerime getirip o anda kalmaya özen gösteriyorum... ve yorulup yıpranmıyorum ve günü daha hissederek daha uzunmuş gibi daha doya doya hissede hissede yaşıyorum...

izumii bu söylediklerinin hepsi ben de var ilk fırsatta gideceğim diyorum bir türlü gidemedim kaç kere thebeauty de söyledi bana. 10 tane kuru kayısıya 15 tane hurmaya saldırdığım günler olmuştu regl dönemi bahanesiyle o zaman söylemişti... en kısa zamanda gidec eğim bakalım ne çıkacak. tek tedavisi doğru beslenmek mi ilaç da var mı???

İnşallah canım, böyle yaşamak o kadar zor oluyor ki bazen. Kulagımda kulaklık müzik dinleyip, yürüyüş yaparken aklıma bir anda sabah olan bir olay geliyor ve duruyorum aniden "niye öyle dedim ki " diyerek. :) Oysa olmuş bitmiş farkındasın, artık yaşadıgım anı düşünmek istiyorum diyorsun ama bi gün yine geçmişi düşünürken buluyorsun kendini :) Böyle durumlarda tekrar bu yazdıklarını hatırlayıp yaşadıgın ana odaklanmak lazım sanırım, ya da birisinin seni sarsıp hatırlatması lazım :)

İlaçta var glifor diye bir ilaç kullanıyorum ben tatlı isteğimi engelliyor o ilaç, tatlı isteğini engellemesi bakımından bir yardımı var ancak bünye alışana kadar mideyi mahfediyor özellikle çok fazla mide bulantısı yapıyor. Bu yüzden kullanıp bırakan çok insan duydum ben. Bırakmamak lazım sanırım kullanıyorsan. Bazı doktorların iyi bir diyet yapıyorsan kullanma dediğini de duydum ben ama sende çıkarsa bir doktora sor yine de. Diyet yapmayı kolaylaştırması, tokluk hissi vermesi açısından kullanılması isteniyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…