Bende adet düzensizliği başlamıştı polikistik over çıktı, bu belirtilerde oldugu için insülin direnci tahlili de yaptırdık, kan tahlili. Tatlı isteği ve kilo alma olunca bazen şeker baktırıyorlar çıkmayınca sorun yok zannediyorlar. Ancak insülin direncinde şeker çıkmıyor o yüzden direkt insülin direnci baktırmak lazım. En büyük sıkıntı zaten kilo alımı ve zor kilo vermek oluyor sanırım. Bir de benim gördüğüm insülin direncin varsa adet düzensizliğiyle polikistik overde çıkabiliyor. Ama ben kilo verdikçe sıkıntılarım, adet düzensizliğim azaldı, dikkat etmek önemli o yüzden.
aynen öyle düzenli beslenip spor yapinca normale donuyorsun . hamilelikten önceki şeker yuklemelerim anormaldi. hamileliğimde öyle sağlıklı yaşadım ki gebelik şekeri çıkmadı.hatta yuklemelerim normal çıktı.
aslında uzun süredir yemiyordum bugün canımı sıkan bi durum oldu dünde görümcem en sevdiğim cikolatadan almıs bari yiyeyim dedim
saat 8 bucukdu yedim hala midem bulanıyor birde sacma bi inanç varya cikolata mutluluk verir yine onu yakalamaya calıstı sanırımm ama bir daha tövbeeee cikolata degil sekerleme bile agzıma koymuycamm midemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bende adet düzensizliği başlamıştı polikistik over çıktı, bu belirtilerde oldugu için insülin direnci tahlili de yaptırdık, kan tahlili. Tatlı isteği ve kilo alma olunca bazen şeker baktırıyorlar çıkmayınca sorun yok zannediyorlar. Ancak insülin direncinde şeker çıkmıyor o yüzden direkt insülin direnci baktırmak lazım. En büyük sıkıntı zaten kilo alımı ve zor kilo vermek oluyor sanırım. Bir de benim gördüğüm insülin direncin varsa adet düzensizliğiyle polikistik overde çıkabiliyor. Ama ben kilo verdikçe sıkıntılarım, adet düzensizliğim azaldı, dikkat etmek önemli o yüzden.
kızlar ben yeni bi formüle başladım
aslında bi farkı yok hergün tükettiğim yeşil çaya + soda ekliyorum
linkini vereym bi inceleyin isterseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...form-cayi-zayiflama-kuru-30.html#post31508959
yarın dan itibaren daha düzenli olacagıma söz veriyorummm cünkü hem insülünü dengelemek hem entropatiyi yenmek hemde kilo vermek istiyorumm bunun için önce kendime sonra size söz veriyorumm
Kızlar söyledim ama kimse mesaj sayılarını atmadı, bugün öğleden sonra olmayacağım için saydım tek tek herkesinkileri, bir tek yollaya beauty oldu teşekkür ederim ona.
Bundan sonraki günlerde mazareti olan varsa söyler ben bakarım mesaj sayısına yine ama onun haricinde mesaj sayısını atmayanlarınki sıfır olarak geçecektir.
Deneme süresinde olan arkadaşlarda mesaj sayılarına göre takıma alınacaklar, dün bir çoğu akşam geldiğinden dünküne bakmayacağım tabiki.
S_A ve Kyumi takıma uğramıyor.
İkinize de söylemiştim biliyorsunuz kuralları artık uygulayacağımızı .
Neyse ben mesaj dünkü mesaj sayılarını paylaşayım.
12.08.2012
Beauty : 12
Hm22 :20
Adia : 6
SERATES : 5
Mattika :1 ( Tatilde )
Kyumi : 0
S_A : 0
Glsmh : 5
Pembe Panter 35 :
Musmutlu : 9
Funda08: 10
İzumii : 1
Yaktumehey : 2
Antonia: 1
İzumii bu arada senin başlangıç kilonu not almamışım. Başlangıç ve hedef kilon kaç ?
her sabah dünkü mesajlarımızın sayısını mı atıcaz canım
Tekrar tekrar tebrik ediyorum bu konuda bu kadar bilinçli bir hamilelik yaşadığın için.
Ben gerçekten mutlu oluyorum çikolata yiyince ama işte ama ..
Ben de yaptırmak istiyorum bakalım şu insülin direncini ama erteliyorum hep.
Bunu biliyorum arada yeşil çayın içine soda ekliyorum, ikisini de çok sevdiğimden harika gidiyor.
Harikasınn ..
Bunu yendiğinde kendin için çok büyük bir iyilik yapmış olacaksın.
Tamamdır kilonu not aldım, en kısa zamanda ulaşırsın umarım hedefine.Eski mesajlara bakınca gördüm mesajını canım yazıyorum hemen. Ben iki ay önce 82'le başladım bugün 72.8 i gördüm. Öncelikli hedefim 60 kilo olmak. 50 lere kadar inmek istiyorum aslında ama ilk hedefim 60.
Aynen öyle, ister sabah ister o gün bitince gece en son mesajınızı yazınca, böylelikle daha rahat takip edebiliyoruz.
haklısın canımm on numara anlatmıssın
Ben de yaptırmak istiyorum bakalım şu insülin direncini ama erteliyorum hep.
izumiii nasıl başardın neler yaptın iki ayda 10 kilo süper başarı ...Eski mesajlara bakınca gördüm mesajını canım yazıyorum hemen. Ben iki ay önce 82'le başladım bugün 72.8 i gördüm. Öncelikli hedefim 60 kilo olmak. 50 lere kadar inmek istiyorum aslında ama ilk hedefim 60.
nedir belirtiler biraz bilgi verir misin?? birde bu test devlet hastanelerinde yapılıyor mu açken mi kan vermek gerekiyor??:) Teşekkür ederim canım, ben çevremde de çok görüyorum bazen. Artık bi iki belirti görsem arkadaşlarıma hemen insülin direnci baktır demeye başladım :)
izumiii nasıl başardın neler yaptın iki ayda 10 kilo süper başarı ...nedir belirtiler biraz bilgi verir misin?? birde bu test devlet hastanelerinde yapılıyor mu açken mi kan vermek gerekiyor??
şöyle ki:
meditasyon an da kalabilmek anı yaşayabilmek başka bi deyişle kafayı dağıtmamak....
beyin öyle karmaşık ki olmadık şeyleri düşünmekten kendimizi alamıyoruz.. bir örnek vereyim.
...... bayramda kardeşimle telefonda konuştuk denizdelermiş çok mutlu sesi neyse kapattık telefonu... bir saat sonra annem aradı kardeşim merdivenlerden düşmüş ambulansla hastaneye götürmüşler ağrı komasına girmiş tansiyon çok düşmüş ilaç film serum neyse sonra çıkmış kırık çıkık bişi yok popo üstü düşmüş biraz acısı var o kadar......... olay bu olan da bu......
ama benim beynim durmuyor bir saat önce konuştuk şimdi beyin kanamasıda geçirmiş hayatını bile kaybetmiş olabilirdi???? beli kırılabilirdi.... orası burası yaralanabilirdi.....yazıyor da yazıyorum ve içim düşündükçe yanıyor acıyor.... oysa ne anlamsız olsaydı bulsaydı ile ben gereksiz yere üzülüyorum kafama takıyorum.... olmamış işte şükret ve unut... olan belli olmayanı niye kurgulayıp enerjimi tüketiyorsam?????
bunu ben hep yapıyordum neden arkadaşım bana böyle dedi (yıllar önce olmuş bir olay bazen).....
neden ben onu kırdım......(yıllar önce olmuş bitmiş)
benim kızıma bişi olursa ben ne yaparım.....
ya işlerim bozulursa ben nasıl öderimmm....
ayağım kırılsa çalışamam ben ne yaparım....
bu dşüncelerden sıyrılamıyordum oysa bunlar ya olmuş bitmiş şeyler artık yapacak bişey yok yada zaten şükür ki olmamış şeyler bu düşüncelerle en gerçek olan şu anı yaşayamıyordum.... ama şimdi düşüncelerim yine ara ara kaçamak yapıp oralara gitsede hemen o an içtiğim kahvenin kokusuna... o an yediğim yoğurdun ısısına tadına... o an dinlediğim müziğin içindeki tüm seslere... bedenime mideme hislerime getirip o anda kalmaya özen gösteriyorum... ve yorulup yıpranmıyorum ve günü daha hissederek daha uzunmuş gibi daha doya doya hissede hissede yaşıyorum...
izumii bu söylediklerinin hepsi ben de var ilk fırsatta gideceğim diyorum bir türlü gidemedim kaç kere thebeauty de söyledi bana. 10 tane kuru kayısıya 15 tane hurmaya saldırdığım günler olmuştu regl dönemi bahanesiyle o zaman söylemişti... en kısa zamanda gidec eğim bakalım ne çıkacak. tek tedavisi doğru beslenmek mi ilaç da var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?