Maşallah 10 kiloda vermişsin. Bu insülin direnci olayını nasıl yansıyor sana zor kilo verme haricinde hissettiğin durumlar var mı kendinde ?
ben normalde de çok şu içiyorum. bir damacana 4-5 günde bitiyor. şu içmek için zorlamiyorum kendimi yada içtiğim suyu olcmuyorum .susadikca içiyorum. bu şekilde de bir zararı yoktur herhalde.
Tatlı isteğim çok fazla oluyordu benim, hemen acıkıyordum 2-3 saatte bir ve aç kalında sinirli oluyordum başım ağrıyordu, yemekten sonra uykum geliyordu hemen. Çok çabukta kilo alıyordum. Şimdi diyet yaptıgım ve ilaç kullandıgım için bu şikayetler azaldı tabi ama dikkat etmeyince bu belirtiler yine çıkıyor. Diyete ben insülin direnci hastasıyım ve artık böyle yaşamam gerekli diye düşünerek başladım bende zaten. Kilo versemde yeme düzenimi yine bu şekilde oturtmak istiyorum. İnşallah başarılı olurum :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.htmlBurada detaylı anlatımı var.ben kilo cetvelinden yapmak istedim ama yapamadım onu nasıl yaptınızz
Peki nasıl çıktı ortaya ?Bence kesinlikle öyle düşünce, insülin direnci yanlış beslenmeden ortaya çıkan bir hastalık, yine doğru beslenme ile yoluna giriyor. İnsanların çoğunda var hatta ama derecesi önemli işte burada. Bilimsel olarak falan okudum da bir şeyler yaşarken nasıl bir şey olduğunu merak ettim.Tatlı isteğim çok fazla oluyordu benim, hemen acıkıyordum 2-3 saatte bir ve aç kalında sinirli oluyordum başım ağrıyordu, yemekten sonra uykum geliyordu hemen. Çok çabukta kilo alıyordum. Şimdi diyet yaptıgım ve ilaç kullandıgım için bu şikayetler azaldı tabi ama dikkat etmeyince bu belirtiler yine çıkıyor. Diyete ben insülin direnci hastasıyım ve artık böyle yaşamam gerekli diye düşünerek başladım bende zaten. Kilo versemde yeme düzenimi yine bu şekilde oturtmak istiyorum. İnşallah başarılı olurum :)
Bende öyle düşündüm gün içinde hareket etmesek sadece su içmeye zorlasak zararlı olur ama spor yapıldıgı zaman zararı olmuyor sanırım.
ayy tesekkür ederimben siteyi de sizide cok sevdim yaa 74 e saplanıp kaldım 1 yıldır inşallah sayenizde vericemm
Çok teşekkür ederim canım, önemli olan farkında olmak diye düşünüyorum, insülin direncinin farkına varmadan yemene içmene dikkat etmezsen ilerde şeker hastalıgı bile çıkıyormuş. Farkına varıp yaşam şeklini değiştirmek çok önemli sanırım.Allah yardımcın olsun canımbende o durumu yasıyorum zor oluyor tabi ama ben alıstım su an gectii hemde ilaç kullanmadımm
günlük 5litrede ben deviyorum kaynanam zararlı kızım diyor ama gercekte vucut istiyorr
6 aylık benim yavru kuş daha. zor hakkaten annemin işi.emekli olmak istiyorum ben artık diyor da emekli olamıyor ki ananeliktenBu çok güzel bir menü olmuş tebrik ederim.
Kaç yaşında senin kuş
Annenin işi zor valla 3 çocukla, çocuğun teki bile çok zor, tamam çok tatlılar ama zorlar.
Ne kadar uzak hissediyorum kendimi sorma, ben bol bol başkasının çocuğunu sevmeliğim
İyi eğlenceler ..
Şaşırdım ben de seni burada görünce ama olsun boşver güzel şeyler için bu uğraşlar.
Biz gözükmeyiz ortada sen spor yapacaksan
Ben bir zararı olacağını düşünmüyorum heleki bu yaz aylarında ama vücudun daha iyi hisseder, aşırı zorlanıp içmiyorsan problem yok ..
Afiyet olsun, ne zamandır çay içmiyorum nasıl istedi bir an canım, havada çok sıcak ama kalkıp 1 demlik çay içesim geldi.
Elinden geleni yaptığını gösterince idare ediyoruz zaten burada birbirimizi için rahat olsun bugün ben sayarım senin mesaj sayını ..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.htmlBurada detaylı anlatımı var.Peki nasıl çıktı ortaya ?Bence kesinlikle öyle düşünce, insülin direnci yanlış beslenmeden ortaya çıkan bir hastalık, yine doğru beslenme ile yoluna giriyor. İnsanların çoğunda var hatta ama derecesi önemli işte burada. Bilimsel olarak falan okudum da bir şeyler yaşarken nasıl bir şey olduğunu merak ettim.
En zor işten emekli olunmuyor işte bir geldimi hayatına sen ölene kadar ..6 aylık benim yavru kuş daha. zor hakkaten annemin işi.emekli olmak istiyorum ben artık diyor da emekli olamıyor ki ananelikten
Gerçekten bağımlılık bu tarz şeyler ama sabah kahvaltıdan önce yemek kan şekerini alt üst ediyormuş o yüzden en azından aç karnına yemesen.sürekli sekerli yiyecekler yediğinde olusuyor dengesiz beslendiğindebenimki sekerden olustu sanırım cünkü çocuklugum cikolatayla gecti lise de öyle hatta üniversite bile hergün çikolata yerdimönce yanlıs bilgilndirildimm basım döndü halsizleştim bir öğretmenim bunu kan sekerimin düşmesinden kaynaklı olacagını söyledi ve bana tatlı aldı yedirdi. ondan sonra kendimi iyi hissettim o zaman 7. sınıftaydım düşünsenize o günden bu yana ne zaman kendimi öyle hissetsem tatlı çikolata sekerleme yemeye basladım bu zamanla olustu sigara gibi bagımlı hale getirdi zararlarını öğrenince kendimi tatlıdan uzaklastırdım ama cikolatadan uzaklastıramadım bugün kahvaltı yapmadım ve bi çikolata yedim inanılmaz midem bulandı artık kesinlikle yemiycem bunu öğrendim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.htmlBurada detaylı anlatımı var.Peki nasıl çıktı ortaya ?Bence kesinlikle öyle düşünce, insülin direnci yanlış beslenmeden ortaya çıkan bir hastalık, yine doğru beslenme ile yoluna giriyor. İnsanların çoğunda var hatta ama derecesi önemli işte burada. Bilimsel olarak falan okudum da bir şeyler yaşarken nasıl bir şey olduğunu merak ettim.
Gerçekten bağımlılık bu tarz şeyler ama sabah kahvaltıdan önce yemek kan şekerini alt üst ediyormuş o yüzden en azından aç karnına yemesen.
Peki nasıl çıktı ortaya ?Bence kesi...izliğim azaldı, dikkat etmek önemli o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?