Selam kızlar. Adaya gidemedim. Sevgilimle gidecektik ama akşam bacağına kramp girmiş, ağrısı var. O yüzden haftaya artık. Ama bugün yürüyüş yaparım diye düşünüyorum.
60-58 olayım, sonra bir bakarım diye düşünüyorum. Yani yapar 20 kilo.
Kilo alınca verilecek kilolar yine dağ gibi oldu. Offf, offf... Aynadaki görüntü daha önemli evet, çünkü kaslı olan daha ağır çekiyor, sen zaten konuyla ilgili olduğun için biliyorsundur.
Matematik demek... :) Çoğu kişi gibi matematiği hiç sevemedim. İlkokul öğretmenim her seçmeli derste matematik yaptırırdı, galiba ondan. Resim, müzik, beden derslerini dönemde sadece bir kere yapar, kalanında matematik yapardık. Bazen Türkçe yerine bile matematik yapardık. Feci günlerdi... Sen matematiği seviyorsan eminim bana çok ilginç biri olarak gelirsin, değişik özelliklerin vardır. Çok konuşalım isterdim ama 1 kilon kalmış. :) Artık konuşabildiğimiz kadar...
Bugün tartıldım, 77.0 çıktı tam. Adet dönemi yeni bitti, belki birkaç yüz gram daha oynar. Bayramdan önce 75.6 olmuştum ama bir bunalım anının peşine şeker bayramı gelince nerde çikolata, şeker buldum löp löp yutuverdim. O yüzden belki de daha fazla düşmez 77 de kalırım. Tam 72.0 ile ayrılmışım, dün bakmıştım. Ama bildirim zamanı gelince sen yine kontrol edersin. 288. etaptı.
Menü düzeni konusunda çok konuşurum ben zaten. Ama önce bir kendiminkini tekrar düzene oturtayım, öyle konuşurum.
Aktif olur, çok yazan olmaya başlamış. Bir de yenilerde denk gelmiş hep. Zaten bir günde bu kadar mesaj yazan grubu biri ilk günlerinde bırakmazsa, içine girip herkesi tanıyıp, her şey daha kolay gelmeye başlayınca hiç bırakmaz. O yüzden bence güzel olacak. :)
Geçmiş olsun. Önemli bir şey değildir umarım... :26:
Hoşgeldim izumi. Zaten hali hazırda 10 kg gitmiş. Kalanı da burda gider artık. Genç yaşta kiloları kaybedip, tam bir çıtır olursun.
Günaydın sana da... :)
Eksik ama fena değil. Çok eksik yememeye çalış. İlerde duraklama dönemine girecek olursan menünden hiçbir şey kesemezsin çünkü halihazırda az yiyor olursun. Yürüyüşün, suyun süper.
Ben de çoğu zaman o hissi yaşıyorum. Sen spor yap, yap gram verme. Sonra 2 gün bir salıyorum psikolojiyi, bir bakıyorum kilolar gitmiş. Belki de kafaya çok takıyoruzdur.
4-5 litrenin zararı var mıdır bilemem. Ama yaz günlerinde bile 3 litre gayet yeterli. Fazlası gereksiz bence...
Günaydın... :)
Ama kahvaltın nerde? Ben göremedim burda bir kahvaltı.
Azıcık arttır bence...
Bir anda şekeri çıkarıp, yine bir anda indiriyor ya, o yüzden... Bence de mümkün olduğunca az yenmeli.
Ya işte ne gelirse başımıza beslenmeden geliyor. Dışarı ne zaman çıksam yiyecek bir şey bulamıyorum, her şey çöp. Yağ ve şeker yığınına dönmüş her şey... Olabildiğince dikkat etmek lazım.
Çikolata mutluluk hormonu salgılıyor, evet. Ama bizim gibi tombişler için daha sonra da mutsuzluk ve vicdan azabı hormonu sağlıyor bir nevi... Mutluluk bizim içimizde olsun, çikolatada olmasın. Bende de var aynı huylar. bırakmak lazım.
3-5 saaatlik ilk günümde 10 mesaj atmışım.
Kaptanım, sana bir soru... Bir sürü alıntı yapılan mesajlar (mesela benim bu mesajım), 1 mesaj mı sayılacak, yoksa kaç mesaj yazdıysan o mu sayılacak?
Görüşürüz...
kaç kilo vermek istiyorsun funda, tam aradığımız elemansın2 kilo yağı küçümseme, vucütta çok güzel değişiklikler yapıyor o 2 kilo... birde ben tartıdaki kilodan çok aynadaki görüntüye daha çok önem veririm... yani sporla verilen 5 kiloyu, sporsuz verilen 10 kiloya tercih ederim
hm22 nin daha az menülerini gördüğümüz için, 3 öğün görebiliyorsan onda menü tamamdır
karbonatlı suyu uzun süredir içiyorum ben... bardaklarım 250 ml olduğu için çay kaşığının ucuyla atıyorum ben... normalde 1 lt suya 1 çay kaşığı diye biliyorum, yanlışsa düzeltsin arkadaşlar... faydasına gelince bıraktığımda bağırsak sorunu yaşıyorum, sanırım vücudumda alıştı, tadıyla ilgili hiç bir problemim yok , gayet normal geliyor bana
kendime gelince 25 yaşında mat öğrtmnym, son 1 kilom kaldı, spor yapmayı çok severim, düzenli spor yapan biriyim...
60-58 olayım, sonra bir bakarım diye düşünüyorum. Yani yapar 20 kilo.
Kilo alınca verilecek kilolar yine dağ gibi oldu. Offf, offf...
Matematik demek... :) Çoğu kişi gibi matematiği hiç sevemedim. İlkokul öğretmenim her seçmeli derste matematik yaptırırdı, galiba ondan. Resim, müzik, beden derslerini dönemde sadece bir kere yapar, kalanında matematik yapardık. Bazen Türkçe yerine bile matematik yapardık.
Bu hafta değil de önümüzdeki hafta olursun listede diye düşünüyorum, ne durumda şu an kilon ?
En son ayrıldığın kilonu yazacağız dönüş için.
1.5 hafta önceki menülerimi görsen ne çok yiyorsun derdin.
Menümü düzene sokup biraz da arttırmaya çalışıyorum, her türlü yoruma açığım bu konuda.
Karbonatlı suyu düzenli kullananlar var, ben önceden denemiştim bayadır içmiyordum bugün tekrar başladım, tadını çok seviyorum.
Ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum, aktif olunca grup çok güzel olacak inşallah.
Bugün tartıldım, 77.0 çıktı tam. Adet dönemi yeni bitti, belki birkaç yüz gram daha oynar. Bayramdan önce 75.6 olmuştum ama bir bunalım anının peşine şeker bayramı gelince nerde çikolata, şeker buldum löp löp yutuverdim.
Menü düzeni konusunda çok konuşurum ben zaten.
Aktif olur, çok yazan olmaya başlamış. Bir de yenilerde denk gelmiş hep. Zaten bir günde bu kadar mesaj yazan grubu biri ilk günlerinde bırakmazsa, içine girip herkesi tanıyıp, her şey daha kolay gelmeye başlayınca hiç bırakmaz. O yüzden bence güzel olacak. :)
Kızlar yarın hastaneye gideceğiz, biraz da dışarıda işlerimiz var, ne zaman gelir gideriz bilmiyorum, ortalarda olmazsam merak etmeyin.
Geçmiş olsun. Önemli bir şey değildir umarım... :26:
Herkese tekrar merhaba :) Bende kendimi tanıtayım size öncelikle. 22 yaşındayım, 1.64 boyundayım. Hayatım boyunca kilolu bir çocuktum ancak yaklaşık iki ay önce canıma tak etti bu böyle olmayacak dedim. 82'le başladım bugün 72.8'i gördüm, bazen hızlı bazen yavaş kilo veriyorum insülin direncimde oldugu için. :44:
Hoşgeldim izumi. Zaten hali hazırda 10 kg gitmiş.
Dün yaptıklarımı paylaşarak başlıyayım, birazdan hastahaneye gideceğim için bugün henüz bir şey yemedim çünkü.
Sabah aç kanına limonlu ılık su içerek güne başladım, bir saat yürüyüş yaptım, kahvaltı öncesi.
Sabah: biraz peynir, 3 zeytin, bir dilim ekmek, bir bardak yeşil çay
Öğlen: nestlenin mısır gevreklerinden
Ara: Biraz peynir ve bir dilim ekmek yedim ve kahve içtim.
Akşam: Ispanak yemegi ve yogurt
Üç litre su içtim, bir de akşam bir saat kadar da yürüyüşe çıktım. Dünkü programım buydu herkese günaydın bu arada :)
Günaydın sana da... :)
Eksik ama fena değil. Çok eksik yememeye çalış. İlerde duraklama dönemine girecek olursan menünden hiçbir şey kesemezsin çünkü halihazırda az yiyor olursun. Yürüyüşün, suyun süper.
Arada kilo vermelerim duruyor bu gerçekten oldukça sinir bozucu, dikkat ettiğim spor yaptıgım halde bir hafta on gün aynı kiloda kaldıgım olup, sonrasında 3 günde bir buçuk kiloya yakın verdiğim oldu, vücudum sanki benimle dalga geçiyor gibi hissediyorum bazen
Ben de çoğu zaman o hissi yaşıyorum.
Aklıma takılan cevabını bulamadıgım bir soruyu burda sormak istiyorum size, forumda bazı başarı hikayelerine bakmıştım günde 4 litre su içenleri okumuştum normalde bende 2-3 litre içiyorum günde ama 4 litre içmemiştim hiç. İki gün denedim diyet ve sporla gerçekten de güzel kilo verdiğimi gördüm ancak internetten araştırdıgımda 4-5 litre çok zararlı diye okudum. Siz ne düşünüyorsunuz?
4-5 litrenin zararı var mıdır bilemem. Ama yaz günlerinde bile 3 litre gayet yeterli. Fazlası gereksiz bence...
günaydın herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah
sabah kalklar kalkmaz ılık sirkeli koca kupamı içtim
kahvatım:
bikaç çatal melemen
yarım buğday ekmeği
bikaç çatal peynir
ve şekersiz çay içiyorum hala
Günaydın... :)
Ama kahvaltın nerde? Ben göremedim burda bir kahvaltı.
Azıcık arttır bence...
Gerçekten bağımlılık bu tarz şeyler ama sabah kahvaltıdan önce yemek kan şekerini alt üst ediyormuş o yüzden en azından aç karnına yemesen.
Bir anda şekeri çıkarıp, yine bir anda indiriyor ya, o yüzden... Bence de mümkün olduğunca az yenmeli.
vazgecmek zor oluyor ama sağlığına kavusunca değmezmiş diyorsunn
dengesiz beslenmeden bende bagırsak entropatiside olustuu
bu da dısardaki yiyeceklerden olduu herseyin bası saglıkk
Ya işte ne gelirse başımıza beslenmeden geliyor. Dışarı ne zaman çıksam yiyecek bir şey bulamıyorum, her şey çöp. Yağ ve şeker yığınına dönmüş her şey... Olabildiğince dikkat etmek lazım.
aslında uzun süredir yemiyordum bugün canımı sıkan bi durum oldu dünde görümcem en sevdiğim cikolatadan almıs bari yiyeyim dedim
saat 8 bucukdu yedim hala midem bulanıyor birde sacma bi inanç varya cikolata mutluluk verir yine onu yakalamaya calıstı sanırımm ama bir daha tövbeeee cikolata degil sekerleme bile agzıma koymuycamm midemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Çikolata mutluluk hormonu salgılıyor, evet. Ama bizim gibi tombişler için daha sonra da mutsuzluk ve vicdan azabı hormonu sağlıyor bir nevi...
Kızlar söyledim ama kimse mesaj sayılarını atmadı, bugün öğleden sonra olmayacağım için saydım tek tek herkesinkileri, bir tek yollaya beauty oldu teşekkür ederim ona.
Bundan sonraki günlerde mazareti olan varsa söyler ben bakarım mesaj sayısına yine ama onun haricinde mesaj sayısını atmayanlarınki sıfır olarak geçecektir.
Deneme süresinde olan arkadaşlarda mesaj sayılarına göre takıma alınacaklar, dün bir çoğu akşam geldiğinden dünküne bakmayacağım tabiki.
S_A ve Kyumi takıma uğramıyor.
İkinize de söylemiştim biliyorsunuz kuralları artık uygulayacağımızı .
Neyse ben mesaj dünkü mesaj sayılarını paylaşayım.
12.08.2012
Beauty : 12
Hm22 :20
Adia : 6
SERATES : 5
Mattika :1 ( Tatilde )
Kyumi : 0
S_A : 0
Glsmh : 5
Pembe Panter 35 :
Musmutlu : 9
Funda08: 10
İzumii : 1
Yaktumehey : 2
Antonia: 1
3-5 saaatlik ilk günümde 10 mesaj atmışım.
Kaptanım, sana bir soru... Bir sürü alıntı yapılan mesajlar (mesela benim bu mesajım), 1 mesaj mı sayılacak, yoksa kaç mesaj yazdıysan o mu sayılacak?
Ben şimdilik çıkıyorum kızlar, dışarı çıkmadan biraz ders falan çalışayım akşama kadar gelemeyebilirim, kendinize dikkat edin.
Görüşürüz...