Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam kızlar. Adaya gidemedim. Sevgilimle gidecektik ama akşam bacağına kramp girmiş, ağrısı var. O yüzden haftaya artık. Ama bugün yürüyüş yaparım diye düşünüyorum.

60-58 olayım, sonra bir bakarım diye düşünüyorum. Yani yapar 20 kilo.
Kilo alınca verilecek kilolar yine dağ gibi oldu. Offf, offf... Aynadaki görüntü daha önemli evet, çünkü kaslı olan daha ağır çekiyor, sen zaten konuyla ilgili olduğun için biliyorsundur.

Matematik demek... :) Çoğu kişi gibi matematiği hiç sevemedim. İlkokul öğretmenim her seçmeli derste matematik yaptırırdı, galiba ondan. Resim, müzik, beden derslerini dönemde sadece bir kere yapar, kalanında matematik yapardık. Bazen Türkçe yerine bile matematik yapardık. Feci günlerdi... Sen matematiği seviyorsan eminim bana çok ilginç biri olarak gelirsin, değişik özelliklerin vardır. Çok konuşalım isterdim ama 1 kilon kalmış. :) Artık konuşabildiğimiz kadar...

Bugün tartıldım, 77.0 çıktı tam. Adet dönemi yeni bitti, belki birkaç yüz gram daha oynar. Bayramdan önce 75.6 olmuştum ama bir bunalım anının peşine şeker bayramı gelince nerde çikolata, şeker buldum löp löp yutuverdim. O yüzden belki de daha fazla düşmez 77 de kalırım. Tam 72.0 ile ayrılmışım, dün bakmıştım. Ama bildirim zamanı gelince sen yine kontrol edersin. 288. etaptı.

Menü düzeni konusunda çok konuşurum ben zaten. Ama önce bir kendiminkini tekrar düzene oturtayım, öyle konuşurum.

Aktif olur, çok yazan olmaya başlamış. Bir de yenilerde denk gelmiş hep. Zaten bir günde bu kadar mesaj yazan grubu biri ilk günlerinde bırakmazsa, içine girip herkesi tanıyıp, her şey daha kolay gelmeye başlayınca hiç bırakmaz. O yüzden bence güzel olacak. :)

Kızlar yarın hastaneye gideceğiz, biraz da dışarıda işlerimiz var, ne zaman gelir gideriz bilmiyorum, ortalarda olmazsam merak etmeyin.

Geçmiş olsun. Önemli bir şey değildir umarım... :26:

Hoşgeldim izumi. Zaten hali hazırda 10 kg gitmiş. Kalanı da burda gider artık. Genç yaşta kiloları kaybedip, tam bir çıtır olursun.

Günaydın sana da... :)
Eksik ama fena değil. Çok eksik yememeye çalış. İlerde duraklama dönemine girecek olursan menünden hiçbir şey kesemezsin çünkü halihazırda az yiyor olursun. Yürüyüşün, suyun süper.

Ben de çoğu zaman o hissi yaşıyorum. Sen spor yap, yap gram verme. Sonra 2 gün bir salıyorum psikolojiyi, bir bakıyorum kilolar gitmiş. Belki de kafaya çok takıyoruzdur.

4-5 litrenin zararı var mıdır bilemem. Ama yaz günlerinde bile 3 litre gayet yeterli. Fazlası gereksiz bence...

Günaydın... :)
Ama kahvaltın nerde? Ben göremedim burda bir kahvaltı.
Azıcık arttır bence...

Gerçekten bağımlılık bu tarz şeyler ama sabah kahvaltıdan önce yemek kan şekerini alt üst ediyormuş o yüzden en azından aç karnına yemesen.

Bir anda şekeri çıkarıp, yine bir anda indiriyor ya, o yüzden... Bence de mümkün olduğunca az yenmeli.

vazgecmek zor oluyor ama sağlığına kavusunca değmezmiş diyorsunn

dengesiz beslenmeden bende bagırsak entropatiside olustuu
bu da dısardaki yiyeceklerden olduu herseyin bası saglıkk

Ya işte ne gelirse başımıza beslenmeden geliyor. Dışarı ne zaman çıksam yiyecek bir şey bulamıyorum, her şey çöp. Yağ ve şeker yığınına dönmüş her şey... Olabildiğince dikkat etmek lazım.

Çikolata mutluluk hormonu salgılıyor, evet. Ama bizim gibi tombişler için daha sonra da mutsuzluk ve vicdan azabı hormonu sağlıyor bir nevi... Mutluluk bizim içimizde olsun, çikolatada olmasın. Bende de var aynı huylar. bırakmak lazım.

3-5 saaatlik ilk günümde 10 mesaj atmışım.
Kaptanım, sana bir soru... Bir sürü alıntı yapılan mesajlar (mesela benim bu mesajım), 1 mesaj mı sayılacak, yoksa kaç mesaj yazdıysan o mu sayılacak?

Ben şimdilik çıkıyorum kızlar, dışarı çıkmadan biraz ders falan çalışayım akşama kadar gelemeyebilirim, kendinize dikkat edin.

Görüşürüz...

kızlar karaca sayesinde zayıflıciim sanırım
az önce dün aldığım çeyizlerim geldi allahım önce tek tek kutuları aç kırık çıkık varmı kontrol et felan derken ortalık dağıldı
bide hangisini nerden çıkardık kutuları çözmeye çalışdık bide
sonra işin en zoru evde nereye yerleştirsek diye ordan oraya sürüklendik
bayağı bi uğraştık annemle çok ter attım valla 1 litre su içtim o arada hemen

offff bu sıra hiçbirşeye vakit yok ev taşımak ne zor yaaa badana yeni bitti iki hafta sürer benim eşya taşımam offf 12 saat çalış işten çık ev eşyalarını toparla bebiş zaten uykusuz sanırım ölücem yorgunluktan

ne çok konuştumm neyse kızlar yani kötü zamana denk geldi vakit bulup giremiyorum inş herşey bittiğinde daha aktif olucam

bugün yediklerim
diyet bisküvi şekersiz çay

arada bir yeşil elma
az sonra öğle yemeği de yerim vakitbulunca yazarım inş

Allah kolaylık versin canım çok güzel yorgunluklar çok özledim valla öyle yorgunlukları iki yıl oldu ben evleneli o zaman yeni eşyalar yeni ev heyecandan yorgunluğumu unutuyordum şimdi ev taşıyorum mümkünse ülkeyi terkedesim var
kıymetini bil 😊

saol canım ne güzel sende sevdiğinle beraber hayatını kurmuşsun hayırlı bi şekilde allahım nasip eder inşallah bize de

Kilo veriyorum cnm hala emiyo bizimki ondan sabah kurt gibi acikiyorum karbonhidrat almasam ayakta duramam oruclar yordu biraz rejim oncesinde
Eve gidince daha dikkat edicem
Simdilik dondurma tatli gibi seylerden uzak dursam yeter dun aksam baklava vardi elimi surmedim karpuzdan bi parca. bile yemedim tutuyorum kendimi

Aaaa düğün var!
Ne zaman, ne zaman?

güle güle büyüt bebeğini inşallah canım
bende emzirirken diyet yapamadım ama bol bol yürüyüp çok su içmiştim hem sütü arttırıyor hemde kilo almayı en azından engelliyor ne kadarlık bebişin😊

Aaaa düğün var!
Ne zaman, ne zaman?

önümüzdeki yaza isteme nişan olsun diye konustuk erkek arkadaşımla ama daha aileler tanışmadı bile işin en başlarındayız anlıyacağınız :18:
sıkışmamak için yavaştan alış veriş yapmaya başladık annemle taksitle alıyoruz bu taksitler bitince başka başka eksiklere geçicez
benim gbi bekar olan varmı aramızda

Sagol cnm 1,5 yasinda ben de bol su iciyorum biraz abur cuburdan kaciyorum zaten cok hareketli baya yardimci oluyo annesine kilo verirken.. :))

ben de evi taşıdım. hiç yerleşmeden tatile kaçtım. haftaya donucem evime ama. gidesim yok hiç. çok iş var.bebekle de zor yerleşmesi.allah kolaylik versin

Selam kızlar nasılsınız?

Bayram tatiliniz güzel geçtimi :) ben hep çalıştım burda bayram belli etmedi bana kendini

Bayramı tatlısız atlatmayı başardım. Ve 3 gündür çok güzel besleniyorum.

Ama sol bacağım dizime kadar enfeksiyon oldu. Hatırlayan varsa 1,5 ay önce türkiyede sağ ayağımı alçıya almışlardı. Şimdide aynısı sol bacağıma oldu c..

Doktor rapor verdi ama işyerini arayıp gelemeyeceğimi bildirmek çok zor geliyor. Nedenini bilmiyorum.

Birde kan tahlili yaptırdım. Bana aşırı kansız olduğumu söyledi (((

Birde zayıflamamı önerdi ! Sanki bilmiyoruz.

Sizdende özğr dilerim. Dün buraya gelecektim. Gelemedim ve haber veremedim.

Yiyecek raporumuda vereyim..

Ta tam olarak hatırlamıyorum ama kaçamaktan sayabileceğim hiçbirşey girmedi boğazımdan ya. Sebze ve et ağırlıklı yedim. Dünkü menümü paylaşabilirim.

Sabah: kücük peynirli sandwich ve süt
Arada: 1 meyve
Öğlen: 1 tabak sebzeli makarna
Arada: bir meyve
Akşam: güzel bir tabak salata ve daha sonra bi meyve yedimde türkçesi galiba şeftaliydi

Ben varım. :)
Annem de bana sürekli "Hala tenceere- tava almıyor musun? Otur da biraz tencere al." deyip duruyor.
Yaş kaç senin?

Geçmiş olsun. :26:

Annem de bana sürekli "Hala tenceere- tava almıyor musun? Otur da biraz tencere al." deyip duruyor.
Yaş kaç senin?
23 yaşındayım canım annen doğru sölemiş hepsini bi anda alıp maddi manevi sıkışmaktansa yavaş yavaş almak en iyisi
sen kaç yaşındasın canım siz ne zaman düşünüyosunuz evlilik adımlarını

kimsecikler yokmu kızlar
şu saate kadar 1 bucuk litre su ve 2 kupa yeşil çay içtim
şimdi nescafemi içiyorm yanında 1 adet bisküviyle
2 saat sonra felan yemek yerim tavukla patates haşlıyorm şimdi

Yaş kaç senin?

ayy bende annemle ne tartışırdımm söz olduktan sonra Üni için dikey geçişe hazırlanıyordum bırak dikeyi yatayı al eline bi iğne çeyizin yok derdi 😃
iki dk sonrada başlıyodu amaaan boşver bizim çeyizimiz Vardi da noldu olsun siz okuyun diyodu
kendi içinde çelişiyo devamlı 😃

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…