ayy bende annemle ne tartışırdımm söz olduktan sonra Üni için dikey geçişe hazırlanıyordum bırak dikeyi yatayı al eline bi iğne çeyizin yok derdi 
iki dk sonrada başlıyodu amaaan boşver bizim çeyizimiz Vardi da noldu olsun siz okuyun diyodu
kendi içinde çelişiyo devamlı 
ne güzel sizin sözünüz bile olmuş bizde hala tık yok
ah canım yaaa ben diyorum bak biz evlenebildiysek herkes evlenir
canım destegin için tesekkür ederim böyle dediğime bkmayın hiiiç acelem yok
daha kilo vericem bi yandan saçlarımı uzatıyorm uf daha işim bile yok
daha çook zaman var anlıcağınız
Merhaba Funda hoşbuldum, teşekkür ederim :) 10 kilo vermemde forumunda etkisi oldu, başarı hikayelerini okudukça daha da hırslandım burda bazen oyalanırken zamanın nasıl geçtiğini bile fark edemiyorum :) inşallah hep birlikte kurtulucaz kilolarımızdan. Programım son birkaç gündür böyle, yavaş yavaş azalttım kilo veremediğim zaman yediklerimi kestim ancak illaki kaçamaklar olucaktır diye düşünüyorum, harfi harfine ne kadar aynı olur her gün bilmiyorum :)Hoşgeldim izumi. Zaten hali hazırda 10 kg gitmiş.Kalanı da burda gider artık. Genç yaşta kiloları kaybedip, tam bir çıtır olursun.
Günaydın sana da... :)
Eksik ama fena değil. Çok eksik yememeye çalış. İlerde duraklama dönemine girecek olursan menünden hiçbir şey kesemezsin çünkü halihazırda az yiyor olursun. Yürüyüşün, suyun süper.
Ben de çoğu zaman o hissi yaşıyorum.Sen spor yap, yap gram verme. Sonra 2 gün bir salıyorum psikolojiyi, bir bakıyorum kilolar gitmiş. Belki de kafaya çok takıyoruzdur.
4-5 litrenin zararı var mıdır bilemem. Ama yaz günlerinde bile 3 litre gayet yeterli. Fazlası gereksiz bence...
..
önümüzdeki yaza isteme nişan olsun diye konustuk erkek arkadaşımla ama daha aileler tanışmadı bile işin en başlarındayız anlıyacağınız :18:
sıkışmamak için yavaştan alış veriş yapmaya başladık annemle taksitle alıyoruz bu taksitler bitince başka başka eksiklere geçicez
benim gbi bekar olan varmı aramızda
canım destegin için tesekkür ederim böyle dediğime bkmayın hiiiç acelem yok
daha kilo vericem bi yandan saçlarımı uzatıyorm uf daha işim bile yok
daha çook zaman var anlıcağınız
Ben de bekarım canım, her şey olur zamanla sıkma canını, aynı anda halledilir hepsi birdenBenim erkek arkadaşımla aramızda söz nişan muhabbeti olmadıgı halde hemen tanıştırmıştık ailelerimizi ama nişan, söz gibi bir durum konuşulurken tanışmak daha iyi olurdu bence, canını sıkma o yüzden. :)
hakkımızda hepimiz için hayırlı olur inşallah bakalım o zamanları da nasip olursa görürüz hep beraber ne de olsa uzun bi zaman burda olucaz lanet kilolardan kurtulmak için
inşallah canım ben hep kilo aldığımda 66 felan oluyorm vermeye başlaynca max.57de pes ediyorm bu sefer 50 olaym incecik zayıf olalım dmi aslında bu kilolar ne hayallerimizi çaldı kıyafetlerimizi çaldı ama bu sefer böyle olmasınEvet canım öncelikli hedef kilo vermek şu anda :) Yaza kadar kurtulursun inşallah kilolarından, 50'ye ulaşmak istiyorsun sanırım hayli hayli ulaşırsın bence 50'ye yaza kadar :)
inşallah canım ben hep kilo aldığımda 66 felan oluyorm vermeye başlaynca max.57de pes ediyorm bu sefer 50 olaym incecik zayıf olalım dmi aslında bu kilolar ne hayallerimizi çaldı kıyafetlerimizi çaldı ama bu sefer böyle olmasın
Evet canım kesinlikle haklısın ben sırf spor salonunda benden kat kat zayıf insanlar oldugu için gitmekten vazgeçtiğim zamanı hatırlıyorum, biraz kilosu olan bile yoktu, resmen şoktu benim için, herkesin bana baktıgını falan düşünmüştüm ya gerçekti ya da psikolojik bilmiyorum ama, :) sonra da bıraktım zaten57 senin için sınır olucak o zaman 56'ya indiğin gün 50'ye inmen için hiç bir bahanen de kalmayacak
senin boyun ve kilon ne kadar canım hedef kilo kaç
1.64 boyundayım ben canım, 72.8 e indim bugün, 82 leri görmüştüm 2 ay önceilk olarak 60'ı hedefledim kendime, uzun zaman oldu 60'lı rakamları görmeyeli, sonrasında 50'yi hedeflicem :) eski gönderilere baktım ama göremedim daha önce yazmış mıydın, senin boyun kaç canım?
İnşallah olur canım tayinin, nereye istiyorsun? Benim ablam öğretmen İstanbulda yaşıyoruz biz, dogudaydı kaç senedir, bu sene İstanbula geldi çok sevinmiştik. :)
şöyle anlatayım: karnını içe çekmen gerekiyor mekik çekerken, göbek dışarı çıkmamalı... biraz nette araştır istersen... yoksa çektiğin mekik işe yaramıyor...tesekkür ederimm
kaburgan kapalı derken demek istediğini anlamadımm ama 25 çapraz mekik
25 yarım mekik 25 tam mekik cekiyorumm
bransın ne canım... valla osym bizi de çok sinir etmişti, çok geç açıklamıştı, okullar açılıyordu nerdeyse... sabır sabır sabır... yapacak bir şeyimiz yok...bende ilk atamayı bekliyorum insan deliriyor beklerkenn seni anlıyorumm
Aklıma takılan cevabını bulamadıgım bir soruyu burda sormak istiyorum size, forumda bazı başarı hikayelerine bakmıştım günde 4 litre su içenleri okumuştum normalde bende 2-3 litre içiyorum günde ama 4 litre içmemiştim hiç. İki gün denedim diyet ve sporla gerçekten de güzel kilo verdiğimi gördüm ancak internetten araştırdıgımda 4-5 litre çok zararlı diye okudum. Siz ne düşünüyorsunuz?
birazcık arttır kahvaltını canım, çok acıkırsın öğleden sonra....günaydın herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah
sabah kalklar kalkmaz ılık sirkeli koca kupamı içtim
kahvatım:
bikaç çatal melemen
yarım buğday ekmeği
bikaç çatal peynir
ve şekersiz çay içiyorum hala
ağrıması çalıştığı anlamına gelir kasların, mutlaka spor sonrası esneme yap canım... ağrın çok azalır, çok daha rahat yaparsın sporunu...30 dk bisikleti yaptımm ama dün cok oynadım herhalde bacaklarım agrıyorr
eğer vücut istiyorsa problem yok..hani susuyorsan vs... ama illa içeyim diye de içilmez 4 lt... gerçi bu insanın yaşadığı yerdeki nem oranına, sıcaklığına, günlük aktivitesine de bağlı...Benimde annem çok kızdı 4 litre içtiğim 2 gün boyunca çok zararlı yaptıgın diyerek beni korkuttu o yüzden araştırmaya başlamıştım bende :) Ama içerken bir sıkıntı yaşamadım hareket ettiğin için vücut istiyor gerçekten.
zaten hepimizin burda olmasının sebebi hep önceden küçükken yapılan yanlışlıklar... mesela ben çooook önceden kahvaltıda meyve yerdim...ama peynir, zeytin yemem, meyve çook hoşuma giderdi kahvaltıda... tesadüfen bir doktor uyarmıştı beni... deli misin sen, şeker hastasımı olmak istiyorsun, sabah sabah meyve mi yenir diyerek... iyi ki uyarmış diyorum... çikolata sevmeyen insan yoktur gibime geliyor ama kan şekerini en fazla yükselten şey malesef....sürekli sekerli yiyecekler yediğinde olusuyor dengesiz beslendiğinde
benimki sekerden olustu sanırım cünkü çocuklugum cikolatayla gecti lise de öyle hatta üniversite bile hergün çikolata yerdim
önce yanlıs bilgilndirildimm basım döndü halsizleştim bir öğretmenim bunu kan sekerimin düşmesinden kaynaklı olacagını söyledi ve bana tatlı aldı yedirdi. ondan sonra kendimi iyi hissettim o zaman 7. sınıftaydım düşünsenize o günden bu yana ne zaman kendimi öyle hissetsem tatlı çikolata sekerleme yemeye basladım bu zamanla olustu sigara gibi bagımlı hale getirdi zararlarını öğrenince kendimi tatlıdan uzaklastırdım ama cikolatadan uzaklastıramadım bugün kahvaltı yapmadım ve bi çikolata yedim inanılmaz midem bulandı artık kesinlikle yemiycem bunu öğrendim
tahin helvası gözüme çarptı, olmasaymış daha iyiymiş... kalorisi çok çünkü...bugunki menum
08:30
1 dlm peynir
1 dlm ekmek
5 zeytin
domates-salatalik-yesillik
1 dlm tahin helvası
10:30
1avuç leblebi
13:00
salata
1 kase yoğurt
1 dlm ekmek
kabak yemeği
öğlene kadar böyle listem öğleden sonrasını daha planlamadim
Selam kızlar. Adaya gidemedim. Sevgilimle gidecektik ama akşam bacağına kramp girmiş, ağrısı var. O yüzden haftaya artık. Ama bugün yürüyüş yaparım diye düşünüyorum.
60-58 olayım, sonra bir bakarım diye düşünüyorum. Yani yapar 20 kilo.
Kilo alınca verilecek kilolar yine dağ gibi oldu. Offf, offf...Aynadaki görüntü daha önemli evet, çünkü kaslı olan daha ağır çekiyor, sen zaten konuyla ilgili olduğun için biliyorsundur.
Matematik demek... :) Çoğu kişi gibi matematiği hiç sevemedim. İlkokul öğretmenim her seçmeli derste matematik yaptırırdı, galiba ondan. Resim, müzik, beden derslerini dönemde sadece bir kere yapar, kalanında matematik yapardık. Bazen Türkçe yerine bile matematik yapardık.Feci günlerdi... Sen matematiği seviyorsan eminim bana çok ilginç biri olarak gelirsin, değişik özelliklerin vardır. Çok konuşalım isterdim ama 1 kilon kalmış. :) Artık konuşabildiğimiz kadar...
kızlar karaca sayesinde zayıflıciim sanırım
az önce dün aldığım çeyizlerim geldi allahım önce tek tek kutuları aç kırık çıkık varmı kontrol et felan derken ortalık dağıldı
bide hangisini nerden çıkardık kutuları çözmeye çalışdık bide
sonra işin en zoru evde nereye yerleştirsek diye ordan oraya sürüklendik
bayağı bi uğraştık annemle çok ter attım valla 1 litre su içtim o arada hemen
ev taşımak cidden zor işe, 2 hafta sonra bende aynı dertte olacağım , ama deneme süresinde olduğundan günlük msj sayına dikkat etmeye çalış canım...offff bu sıra hiçbirşeye vakit yok ev taşımak ne zor yaaa badana yeni bitti iki hafta sürer benim eşya taşımam offf 12 saat çalış işten çık ev eşyalarını toparla bebiş zaten uykusuz sanırım ölücem yorgunluktan
ne çok konuştumm neyse kızlar yani kötü zamana denk geldi vakit bulup giremiyorum inş herşey bittiğinde daha aktif olucam
bugün yediklerim
diyet bisküvi şekersiz çay
arada bir yeşil elma
az sonra öğle yemeği de yerim vakitbulunca yazarım inş
şu çeyiz alışverişini önceden yapmalısın kesinlikle...düğün sırasında zaten çok masraf oluyor ve neye para yetireceğine şaşırıyorsun... sen kız tarafına ait olan her şeyi almaya çalış, yavaş yavaş...hani aileler tanışsın.. nişan falan yapar yapmaz... beyaz eşyalara bakın... alın ödeyedurun... yoksa ilerde düğün masrafıydı, mobilyayadı, ıvır zıvır derken insan bunalıyor...önümüzdeki yaza isteme nişan olsun diye konustuk erkek arkadaşımla ama daha aileler tanışmadı bile işin en başlarındayız anlıyacağınız :18:
sıkışmamak için yavaştan alış veriş yapmaya başladık annemle taksitle alıyoruz bu taksitler bitince başka başka eksiklere geçicez
benim gbi bekar olan varmı aramızda
tamam o zaman en son mesajı yazınca mesaj sayımı atarımm sende daha az yorulmus olursun kaptan olmak kolaymııı
işin zor ama herkes adına tesekkür ederim sana bu desteklerinden dolayıı
Canım ama sen dikkat ettiğin için, bir sorun çıkmaz muhtemelen. Dogru beslenmek önemli diye düşünüyorum hastalık durumunda bir de pilav makarna, patates, şeftali, kavun,karpuz, muz, üzüm, incir gibi şekerli gıdaları kesmek lazım. Sen zaten yemiyorsan bir sorun olmaz :)
canım benim tek tek saymışsın sabırla... çok özür dilerim yazmakta geç kaldım ... senin hakkın ödenmez çok da az kaldı kilon sen gidince biz ne yapacağız kimse toplayamaz bizi valla sen gidince(
bugunki menum
08:30
1 dlm peynir
1 dlm ekmek
5 zeytin
domates-salatalik-yesillik
1 dlm tahin helvası
10:30
1avuç leblebi
13:00
salata
1 kase yoğurt
1 dlm ekmek
kabak yemeği
öğlene kadar böyle listem öğleden sonrasını daha planlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?