Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ne güzel sizin sözünüz bile olmuş bizde hala tık yok

canım destegin için tesekkür ederim böyle dediğime bkmayın hiiiç acelem yok
daha kilo vericem bi yandan saçlarımı uzatıyorm uf daha işim bile yok
daha çook zaman var anlıcağınız

aynen önce sevgiliyken doya doya eğlenin gezin tabi herşey dozunda güzel evlenince sorumluluk çok hele çocuk olunca 😃 ben çok şanslıyım o açıdan çok eğlendik gezdik tozduk ama bebiş olunca azıcık duvara toslama etkisi yaptı eve kapandık 😊tabi şikayetçi değilim o Allah'ın en büyük hediyesi bana

çok konuştum yine herşey gönlünce olsun kısacası

inşallah kilolarınıda verir saçınıda uzatır rüya gibi bir gelin olursun 😊

Merhaba Funda hoşbuldum, teşekkür ederim :) 10 kilo vermemde forumunda etkisi oldu, başarı hikayelerini okudukça daha da hırslandım burda bazen oyalanırken zamanın nasıl geçtiğini bile fark edemiyorum :) inşallah hep birlikte kurtulucaz kilolarımızdan. Programım son birkaç gündür böyle, yavaş yavaş azalttım kilo veremediğim zaman yediklerimi kestim ancak illaki kaçamaklar olucaktır diye düşünüyorum, harfi harfine ne kadar aynı olur her gün bilmiyorum :)

Ben de bekarım canım, her şey olur zamanla sıkma canını, aynı anda halledilir hepsi birden Benim erkek arkadaşımla aramızda söz nişan muhabbeti olmadıgı halde hemen tanıştırmıştık ailelerimizi ama nişan, söz gibi bir durum konuşulurken tanışmak daha iyi olurdu bence, canını sıkma o yüzden. :)

canım destegin için tesekkür ederim böyle dediğime bkmayın hiiiç acelem yok
daha kilo vericem bi yandan saçlarımı uzatıyorm uf daha işim bile yok
daha çook zaman var anlıcağınız

aynen önce sevgiliyken doya doya eğlenin gezin tabi herşey dozunda güzel evlenince sorumluluk çok hele çocuk olunca 😃 ben çok şanslıyım o açıdan çok eğlendik gezdik tozduk ama bebiş olunca azıcık duvara toslama etkisi yaptı eve kapandık 😊tabi şikayetçi değilim o Allah'ın en büyük hediyesi bana

çok konuştum yine herşey gönlünce olsun kısacası

inşallah kilolarınıda verir saçınıda uzatır rüya gibi bir gelin olursun 😊

hakkımızda hepimiz için hayırlı olur inşallah bakalım o zamanları da nasip olursa görürüz hep beraber ne de olsa uzun bi zaman burda olucaz lanet kilolardan kurtulmak için

hakkımızda hepimiz için hayırlı olur inşallah bakalım o zamanları da nasip olursa görürüz hep beraber ne de olsa uzun bi zaman burda olucaz lanet kilolardan kurtulmak için

Evet canım öncelikli hedef kilo vermek şu anda :) Yaza kadar kurtulursun inşallah kilolarından, 50'ye ulaşmak istiyorsun sanırım hayli hayli ulaşırsın bence 50'ye yaza kadar :)

Evet canım öncelikli hedef kilo vermek şu anda :) Yaza kadar kurtulursun inşallah kilolarından, 50'ye ulaşmak istiyorsun sanırım hayli hayli ulaşırsın bence 50'ye yaza kadar :)
inşallah canım ben hep kilo aldığımda 66 felan oluyorm vermeye başlaynca max.57de pes ediyorm bu sefer 50 olaym incecik zayıf olalım dmi aslında bu kilolar ne hayallerimizi çaldı kıyafetlerimizi çaldı ama bu sefer böyle olmasın

Bende bugün yediklerimi yazayım o zaman :) Bugün biraz dışardaydım, hastahane, alışveriş derken hem sabah hem de öğlen dışarı çıktım o yüzden şimdiye kadar yediklerim

Sabah: peynir, 3 zeytin, bir dilim ekmek, yeşil çay
Öğlen: Dışardan 2 civarı geldim nestle mısır gevreginden yedim gelir gelmez.

1,5 litre kadar su içtim henüz, 30 dk egzersiz bisikletine bindim, bir de dışarda oraya buraya giderken 9000 adım kadar yürümüşüm farkında olmadan :44: Akşam sebze yemeyi ve yogurt yemeyi düşünüyorum.

Evet canım kesinlikle haklısın ben sırf spor salonunda benden kat kat zayıf insanlar oldugu için gitmekten vazgeçtiğim zamanı hatırlıyorum, biraz kilosu olan bile yoktu, resmen şoktu benim için, herkesin bana baktıgını falan düşünmüştüm ya gerçekti ya da psikolojik bilmiyorum ama, :) sonra da bıraktım zaten 57 senin için sınır olucak o zaman 56'ya indiğin gün 50'ye inmen için hiç bir bahanen de kalmayacak

senin boyun ve kilon ne kadar canım hedef kilo kaç

senin boyun ve kilon ne kadar canım hedef kilo kaç

1.64 boyundayım ben canım, 72.8 e indim bugün, 82 leri görmüştüm 2 ay önce ilk olarak 60'ı hedefledim kendime, uzun zaman oldu 60'lı rakamları görmeyeli, sonrasında 50'yi hedeflicem :) eski gönderilere baktım ama göremedim daha önce yazmış mıydın, senin boyun kaç canım?

50 senin için çok az canım ya bence idealin 54
benm boyum 160 maalesef kısa boyluyum o yüzden daha kilolu gösteriyorum

İnşallah olur canım tayinin, nereye istiyorsun? Benim ablam öğretmen İstanbulda yaşıyoruz biz, dogudaydı kaç senedir, bu sene İstanbula geldi çok sevinmiştik. :)

ankaraya isteyeceğim tayin, ben geçen sene kpssden 97 almıştım istediğim yeri yazıyordum, sırf ailem için memleketimizi yazdım, okulum 200 mt ötede...şu an çok rahatım ama düğünüm olacak eylülde, eş durumu isteyecem işte... rahat bir okulda çalıştığım için hizmet puanım çok düşük, tayin sıkıntı çıkmassa...
tesekkür ederimm
kaburgan kapalı derken demek istediğini anlamadımm ama 25 çapraz mekik
25 yarım mekik 25 tam mekik cekiyorumm
şöyle anlatayım: karnını içe çekmen gerekiyor mekik çekerken, göbek dışarı çıkmamalı... biraz nette araştır istersen... yoksa çektiğin mekik işe yaramıyor...

bende ilk atamayı bekliyorum insan deliriyor beklerkenn seni anlıyorumm
bransın ne canım... valla osym bizi de çok sinir etmişti, çok geç açıklamıştı, okullar açılıyordu nerdeyse... sabır sabır sabır... yapacak bir şeyimiz yok...

ben 4-5 lt nin zararlı olduğunu düşünüyorum, böbreklere o kadar yüklenilmemeli... hani en fazla 3 lt olmalı... zaten vücut daha fazlasını isterse belli ediyor...
birazcık arttır kahvaltını canım, çok acıkırsın öğleden sonra....

30 dk bisikleti yaptımm ama dün cok oynadım herhalde bacaklarım agrıyorr
ağrıması çalıştığı anlamına gelir kasların, mutlaka spor sonrası esneme yap canım... ağrın çok azalır, çok daha rahat yaparsın sporunu...

eğer vücut istiyorsa problem yok..hani susuyorsan vs... ama illa içeyim diye de içilmez 4 lt... gerçi bu insanın yaşadığı yerdeki nem oranına, sıcaklığına, günlük aktivitesine de bağlı...

zaten hepimizin burda olmasının sebebi hep önceden küçükken yapılan yanlışlıklar... mesela ben çooook önceden kahvaltıda meyve yerdim...ama peynir, zeytin yemem, meyve çook hoşuma giderdi kahvaltıda... tesadüfen bir doktor uyarmıştı beni... deli misin sen, şeker hastasımı olmak istiyorsun, sabah sabah meyve mi yenir diyerek... iyi ki uyarmış diyorum... çikolata sevmeyen insan yoktur gibime geliyor ama kan şekerini en fazla yükselten şey malesef....

tahin helvası gözüme çarptı, olmasaymış daha iyiymiş... kalorisi çok çünkü...

şu türk toplumunda matematiği sevmeme tabusunu yıkmak için çok uğraşıyorum ama nafile ben takımı bırakmayı düşünmüyorum ya, düğün hazırlıkları sırasında belki bu kadar aktif olmayabilirim ama devam edicem bir de evlenir evlenmez (hoş evlendim de), düğün olduğunda , bebek düşünüyoruz, o yüzden bir 2-3 kilo daha vermeyi istiyorum

anammm en zor iş o... bizde çeyiz asıcaz... tek tek yıkanacak o takımlar... yıkaması değilde yerleştirmesi düşündürüyor beni... bulmaca gibi mübarek...
ev taşımak cidden zor işe, 2 hafta sonra bende aynı dertte olacağım , ama deneme süresinde olduğundan günlük msj sayına dikkat etmeye çalış canım...

şu çeyiz alışverişini önceden yapmalısın kesinlikle...düğün sırasında zaten çok masraf oluyor ve neye para yetireceğine şaşırıyorsun... sen kız tarafına ait olan her şeyi almaya çalış, yavaş yavaş...hani aileler tanışsın.. nişan falan yapar yapmaz... beyaz eşyalara bakın... alın ödeyedurun... yoksa ilerde düğün masrafıydı, mobilyayadı, ıvır zıvır derken insan bunalıyor...

son 3 sayfam kaldı, onlarıda gelince okuyacağım, şimdi jillian yapmam gerekiyor yoksa kalır vallahi...sonra tekrar okuluma gidicem, başvuru yapacağız müdür beyimiz okulda yokmuş... bir de onun keyfini bekliyoruz

tamam o zaman en son mesajı yazınca mesaj sayımı atarımm sende daha az yorulmus olursun kaptan olmak kolaymııı
işin zor ama herkes adına tesekkür ederim sana bu desteklerinden dolayıı

Normalde olsa tek tek de sayardım sorun değil ama şu an ders çalışıyorum, o yüzden buraya ayırabileceğim zamanı ayırıyorum daha fazlası beni kötü etkileyecektir, o yüzden yardım bekliyorum sizlerden de.

Aslında dikkat ediyorum tabiki ama zaman zaman çok ciddi anlamda yeme krizlerim geliyor, yemiyorum ama o anki isteğim dediğin gibi aynı kan şekerim düşmüş gibi oluyor, yersem kısa süreli rahatlama oluyor. İnciri sevmem ama onun haricindeki şeyleri severim tabi diyet olunca miktarına çok dikkat ediyorum.

canım benim tek tek saymışsın sabırla... çok özür dilerim yazmakta geç kaldım ... senin hakkın ödenmez çok da az kaldı kilon sen gidince biz ne yapacağız kimse toplayamaz bizi valla sen gidince(

Elimden geleni yapıyorum takım için, mezun olursam da ilgilenecek kimse olmazsa yardımcı olurum ama kimbilir belki yeni gelen arkadaşlardan biri alır kaptanlığı. BU günlük ben hallettim ama dediğim gibi yardımcı olursanız sevinirim bu konuda.

Eğer akşamı abartmazsam orada tahin helvası hiç problem olmaz ama gece de fazla olursa fazla kaçabilir.

Son düzenleme:
bugün okadar şiş uyandım ki nedense yüzüğüm parmağıma ayakkabım ayağıma girmedi(
yarın adet olmam lazım ondan mı acaba??

öneriniz var mı arkadaşlar bu şişlik için??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…