Menüm
Sabah
3 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
Ara
Meyveli yoğurt
Öğleden sonra civarlarında
1 Tavuklu sandviç
Çok karbonhidrat ağırlıklı oldu. Normalde böyle değildir menülerim ama izin günlerimde şaşabiliyor maalesef...
Bugünlük ben kaçayım, yoksa kalkamayacağım.
Mesaj sayım 7 oldu.
İyi geceler hepinize...
ben haftaya tüm işlerimi bitirmiş olurum sormak istediğim birşey var bu mesaj sayısını hergün mü bildiriyoruz
çok düzelme var cidden senden, üç öğün görüyorum, kaçamak yok , daha ne olsunders çalışma da düzene girmiştir herhalde...
60 yaşında öğretmen olarak kendimi hayal edemiyorum.... ben 60 yaşına gelene kadar emeklilik yaşı bin devire döner
Mesaj bildirimleriyle ilgili bir fikrim var ama, her gün o gün yazdıgımız mesaj sayılarını söylememiz gerekiyorsa, gün sonunda tek tek saymak yerine, attıgımız mesajları başlık kısmına numara koyarak yazsak, son mesajımızdan kaç tane attıgımız belli olur böylece? Kötü bir fikirse de söyleyin tabi, öyle aklıma geldi bi anda söyliyim dedim :)
suyun içine kahve koyup dondurdum, sonra soğuk süt, nescafe, 3 tane de o dondurduğum kahveli buzdan aldım, birazcık çırptım, karıştırıladabilir... oldu bile... starbucksın soğuk kahvelerini aratmadı
iki kişi zeytinyağlı diyorsa gidiyorum ısıtmaya, yanındada yoğurt yerim muhtemelen, annem gene söylenecek yaptığım yemeği yemiyorsun diyerek
o da olabilir ama benim anladığım kaptanımız ders çalıştığı için bir de msj sayılarıyla vakit kaybetmeyeyim diyor,ki haklıda... gün içinde zaten takımda çok aktif... hani öyle yapsak tüm sayfaları taraması gerekecek gene :44:
akşam yemegim
etli türlü
bol salata
1 kase çorba
ara ogunde de bir kaç kasık sutlac yerim. üzerine yurumeyi planliyorum ama. yiyip yatmak yok tabiki
evet bugünkü menümü yazıyorum :)
sabah: 3 tane kızarmış biber 1 dilim ekmek
öğle : menemen ve 1 dilim ekmek
akşam: karnıyarık ve 2 kaşık pilav
biliyorum bugün biraz fazla yağlı şeyler yedim ve pilav olmasa daha iyi olacaktı ama çok güzel görünüyordu:26:
bi de bn çok fazla su içemiyorum maalesefuzmanlar günde en az 2 litre su içilmeli diyor
merhaba kızlar
mesajlarımı saydım yanlış saymadıysam 14 ben tlf dan bağlanıyorum zormuş böyle tek tek saymak yaa
bu arada bugün parça parça yazdım menüyü toparlayayım
sabah diyet bisküvi şekersiz çay
1 Lt su
öğle çorba bir büyük köfte bir kaşık patates püresi
kocaaaa bi tabak salata
akşam çorba salata toplamda 3 Lt su ve hala susuyorum 
anormal bir durum mu ?
Kaptancığım teşekkür ederim öncelikle. Şimdii ben geçen hafta dün gecede dahil köydeydim. Telefonu bile zor çektiriyordum neler neler çektim gel sen sor. Az önce geldim yemeği yedim cuuup buraya oturdum. Umarım telafi ederim. Ki bunu borçlu olduğumu biliyorum.
şimdi biber kızartma, karnıyarık kızartma ve pilav... olmamış canım ya... bu kadar yedikten sonra üstüne yatana kadar en az 1 lt su içmeye davet ediyorum seni
işte onu merak etmiştim bende, meyvenin yanına mutlaka süt ya da yoğurt verilir... sen tek meyve yazınca şaşırdım... ikisini birlikte tüket, kan şekerin yükselir yoksa
nerde yaşıyorsun canım... normalde ne kadar su içerdin... saf protein çok susatır ama sende öyle bir durumda yok:44:
Sanırım ben gözden kaçırmışım onu. Özür dilerim. Dün 3 mesaj atabildim. Bugünküleri sayar yollarım az sonra.
ben gece sporumu yapmaya gidiyorum kızlar:
pilates karın-kalça çalışıcam bir 45 dk... arkasından da bir 45 dk strech pilates... çok gelmesi strech de kalori çok yakılmıyordur, kasları rahatlatıyorum sadece...
bu arada 2 lt su içildi, belki yarım lt daha içerim...
2 kupa yeşil çay, 2 kupa nar çiçeği çayı içildi...
Mesaj sayim 6 oldu
Yediklerim
Sabah simit yedim ama kucuktu
Biraz peynir
recelden cilek parcasi catalin ucuyla..
Dort zeytin
Domates salata sekersiz cay
Ogle turk kahvesi azsekerli
Uc dort minik diet kraker
Aksam
2 dolma
Iki kasik makarna
Iki kasik yogurt
Bi parca ekmek
2.5 lt alkali su
45 dk yuruyus
Evet gelelim o kadar yorumlarımın ardından benim neler yaptığıma.
Sabah:
Kalktığım gibi dolaba koştum. İki bardak su içtim. Ardından bir dilim (bir buçukta olabilir) kızarmış kepek ekmeği eşliğinde domates- salatalık - biber (Üçünden de birer adet.) Kibrit kutusu büyüklüğünde peynir. Şekersiz çay içtim.
Öğle:
Salata yaptım bir tabak. Yanında da ayran ve bir dilim ekmek.
Ara:
1 adet incir
Akşam:
2 bardak ayran ve sarımsaklı taze fasulye. ( Kesinlikle haşlanmıştır. Zeytinyağı var bir çay kaşığı kadar içinde.) 3-4 adet de acur turşusu.
Şimdi de:
Bir adet meyve ve yanında süt içicem. Beutyyy bak uyguluyorum.
Menüm
Sabah
3 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
Ara
Meyveli yoğurt
1 Tavuklu sandviç
Çok karbonhidrat ağırlıklı oldu. Normalde böyle değildir menülerim ama izin günlerimde şaşabiliyor maalesef...
Mesaj sayım 7 oldu.
İyi geceler hepinize...
Oh git toparla vücudunuuu.Bitki çayların ve sen ve sporun Allahım nazar değircem şimdi gidiyorum tamam. :13:
Akşama kadar çok mükemmel valla öyle baktım kaldım listene. Akşam biraz karbonhidrat mı almışsın ne? Ekmek var makarna var bir de pilav var. Alkali su nece bişi oluyor? Aman Allahım ne cahil bişi oldum ben. :26:
Amiiin inşallah. Ben de aday adayıyım nasıl ders çalışıcam konusunda bile endişelerim var.
evet canım bugün beslenme düzenim kötüydü kabul ediyorum bir daha olmayacakk
Çikolata? Öğün atlamamalısın. Bak ben de çok öğün atlayan biriyim. Ama atlayınca ertesi güne devrediyor. Çok daha fenası oluyor. Spor yarım falan olsun gayet iyi.
Gerçekten mi? Rabbim yardımcın olsun. Ben o kadar çok korkuyorum ki o işten. Seneye de benim var. Bölümün ne tatlım?
Afiyet olsun.hiç bir şey yok menünde tütüütüt nazar değmesin. Aynen bizimkiler fasulye yemeğini salçalı sulu kıymalı yer ben sarımsaklı yoğurtlu.
Ben kendimden korkmaya başladım artık. Yanlışlarım çıkıyor alanımdan .Ama konu anlatımında yardım ederim.
dolma pirinçlimiydi bulgurlamı yapılmıştı bilemeyeceğim ama akşam hem makarna hem ekmek olmamış...birisini tercih etmen gerekiyor bence...Yediklerim
Biraz peynir
Dort zeytin
Aksam
2 dolma
Iki kasik makarna
Iki kasik yogurt
Bi parca ekmek
2.5 lt alkali su
45 dk yuruyus
menü güzel, şişliklerin nasıl, gitti mi birazcık ödem...toplam mesaj sayım 6
bugün menü
süt
kahve
dolma yoğurt
kahve yulaflı bisküvi
4 tane köfte
3 tane kuru kayısı
Oh git toparla vücudunuuu.Bitki çayların ve sen ve sporun Allahım nazar değircem şimdi gidiyorum tamam. :13:
ta kendileri olur, belki kk da görmüşsündür shred yapıyor herkes ben bir üstünü yaptım, ripped adı, bitmek üzere, başka programlarını da yapacağım zira çok memnunum kendilerindenNe ki bu Jillian? Jillian Michaels ile bir ilgisi varsa hemen anlatın bana.Kendisi bir nevi form idolüm olur...
.
meyve yiyorsan yanında verdiği sütü de içeceksinEvet gelelim o kadar yorumlarımın ardından benim neler yaptığıma.
Sabah:
Kalktığım gibi dolaba koştum. İki bardak su içtim. Ardından bir dilim (bir buçukta olabilir) kızarmış kepek ekmeği eşliğinde domates- salatalık - biber (Üçünden de birer adet.) Kibrit kutusu büyüklüğünde peynir. Şekersiz çay içtim.
Öğle:
Salata yaptım bir tabak. Yanında da ayran ve bir dilim ekmek.
Ara:
1 adet incir
Akşam:
2 bardak ayran ve sarımsaklı taze fasulye. ( Kesinlikle haşlanmıştır. Zeytinyağı var bir çay kaşığı kadar içinde.) 3-4 adet de acur turşusu.
Şimdi de:
Bir adet meyve ve yanında süt içicem. Beutyyy bak uyguluyorum.
sabah 3 dilim ekmek ve sandwiçin ekmeği için karbo ağırlıklı diyorsun... çok kötü değil bence... akşam yemek yemedin sanırım :26:Menüm
Sabah
3 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
Ara
Meyveli yoğurt
1 Tavuklu sandviç
Mesaj sayım 7 oldu.
İyi geceler hepinize...
ben oldum olası güvenderi çok sevmem, objektif bakamayacağım olaya... çok gıcık soruları sinir ederdi beniHemen yarın deneyeceğim mutlaka bunu, teşekkür ederim yeni tarifler için.
BU arada ders demişken güvenderin denemeleri nasıldır fikrin var mı diye soracaktım ?
.
vücut istiyorsa problem yok bence, bir de idrarın rengine bak... eğer koyuysa içtiğin su yeterli değil, açık, şeffaf bir renkteyse su içimin yeterli demek...İstanbul'dayım canım tuzlu yemedim özellikle bugün ama değişen birşey yok 4 Lt falan oldu içtiğim
Ohh yap tabi sporunu. Rahatlamak da çok güzel.
nar çiçeği çayı nasıl güzel mi ?
Sende gördüğüm her içeceğe atlıyorum.
dolma pirinçlimiydi bulgurlamı yapılmıştı bilemeyeceğim ama akşam hem makarna hem ekmek olmamış...birisini tercih etmen gerekiyor bence...
menü güzel, şişliklerin nasıl, gitti mi birazcık ödem...
maşallahh diyoruz bu durumda
ta kendileri olur, belki kk da görmüşsündür shred yapıyor herkes ben bir üstünü yaptım, ripped adı, bitmek üzere, başka programlarını da yapacağım zira çok memnunum kendilerinden
meyve yiyorsan yanında verdiği sütü de içeceksinmenü güzel ama turşu ödem yapar benden söylemesi... gerçi ben pek tuzlu yemem, turşu yediğim an yüzüklerim dar gelir parmağıma...
sabah 3 dilim ekmek ve sandwiçin ekmeği için karbo ağırlıklı diyorsun... çok kötü değil bence... akşam yemek yemedin sanırım :26:
ben oldum olası güvenderi çok sevmem, objektif bakamayacağım olaya... çok gıcık soruları sinir ederdi beni
vücut istiyorsa problem yok bence, bir de idrarın rengine bak... eğer koyuysa içtiğin su yeterli değil, açık, şeffaf bir renkteyse su içimin yeterli demek...
ekşimsi bir tadı var, böyle kıpkırmızı rengi... değişik bir tat, dukandan kalma alışkanlık ama bağırsaklarımın çalışmasına yardımcı olduğunu hissediyorum...
Gerçekten mi? Rabbim yardımcın olsun. Ben o kadar çok korkuyorum ki o işten. Seneye de benim var. Bölümün ne tatlım?
Mesaj sayim 6 oldu
Yediklerim
Biraz peynir
Dort zeytin
Aksam
2 dolma
Iki kasik makarna
Iki kasik yogurt
Bi parca ekmek
2.5 lt alkali su
45 dk yuruyus
Çok stresli bir durummuş gerçekten :) Aileyle tanışırken hitap çok önemli oluyor, ne diyeceğini bilemiyorsun iki arada kalıyoruz o yüzden :)Aynen, biz de hemen tanıştık. Saçmasapan bir durum oluyor. Evliliğe gittiğini her iki taraf da biliyor. O yüzden ben anne babasına "teyze-amca / abla-abi" falan demiyorum, çok komik geliyor. "anne-baba" zaten demiyorum, o daha da komik olur.Çağıramıyorum onları hiç, seslenemiyorum. Bayramlarını kutlamak için aradım da annesi çıktı, onla konuşunca babasını isteyemedim bir türlü. Ne diyeceğim kadına "Kocan ordaysa veriver, onla da konuşayım." mı diyeceğim?
Rezillik oluyor valla...
Menüm
Sabah
3 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
Ara
Meyveli yoğurt
1 Tavuklu sandviç
Mesaj sayım 7 oldu.
İyi geceler hepinize...
ben oldum olası güvenderi çok sevmem, objektif bakamayacağım olaya... çok gıcık soruları sinir ederdi beni
ekşimsi bir tadı var, böyle kıpkırmızı rengi... değişik bir tat, dukandan kalma alışkanlık ama bağırsaklarımın çalışmasına yardımcı olduğunu hissediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?