Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

26 yaşındayım ben de... Bize kalsa hemen istiyoruz ama para durumları tutuyor. Herkes evlenirken ebeveynin-akrabanın eline bakar ama öyle bir şey yapmak istemiyoruz, o yüzden.

İşin bile mi yok? Anaaaam. Kız boşverin alış verişi, iş bak sen. Kendini her zaman garantiye almaya bak. Yarın bir gün kim ölür, kim gider belli olmaz. Kötü gelmesin sözlerim ama... Hayat belli olmuyor.

canım bizde kimsenin eline bakmak istemiyoruz ama annem beğendi kampanya da varken almak istedi
işimi erkek arkadaşım ayarladı ama daha başlamadım eylül gbi kısmetse başlıcam o yüzden işim yok dedim
yazıkların için teşekkür ederim ayrıca

Ne karbonhidratı bence ayet protein ağırlıklı olmuş. Afiyet olsun. Devam et iyi geceler.

Kızlar ben kaçar. Derslerimi aksattım bir kaç gündür. İyi geceler herkeslere.

Hm22 bu arada kaptancığım 13 oldu mesaj sayım.

ben haftaya tüm işlerimi bitirmiş olurum sormak istediğim birşey var bu mesaj sayısını hergün mü bildiriyoruz

Evet her gün bildiriyoruz kilomuzu.

Sayenizde tamamen, düzen diye diye menüm düzene girdi resmen.

Kendimiz unutmamak için yazabiliriz ama bana saymak daha kolay geliyor, herkes nasıl kolay gelirse öyle yapabilir ama gün sonunda şu kadar mesaj denirse daha kolay olur bana.

Hemen yarın deneyeceğim mutlaka bunu, teşekkür ederim yeni tarifler için.
BU arada ders demişken güvenderin denemeleri nasıldır fikrin var mı diye soracaktım ?

akşam yemegim
etli türlü
bol salata
1 kase çorba
ara ogunde de bir kaç kasık sutlac yerim. üzerine yurumeyi planliyorum ama. yiyip yatmak yok tabiki

Afiyet olsun, bir kaç kaşıktan bir şey olmaz.

Akşam pek olmamış pilav ne yazık ki.

Havalar sıcak olduğundan dolayı çok anormal olduğunu zannetmiyorum suyun.

Böyle bir durum varsa bile önceden söylersen bilgimiz olur, olmadı izinli yazarız bir çare bulunur ama izinden döneli sanırım 1 ay oluyor 1 aydır durum bu, biliyorsun elimizden geldikçe idare ediyoruz ama senden de aynı şeyi bekliyoruz.

İstanbul'dayım canım tuzlu yemedim özellikle bugün ama değişen birşey yok 4 Lt falan oldu içtiğim

Sanırım ben gözden kaçırmışım onu. Özür dilerim. Dün 3 mesaj atabildim. Bugünküleri sayar yollarım az sonra.

Dün ben baktım seninkine ama 12den sonrakiler şeklinde yazdığımdan sıfır mesaj sayısı.

Ohh yap tabi sporunu. Rahatlamak da çok güzel.
nar çiçeği çayı nasıl güzel mi ?
Sende gördüğüm her içeceğe atlıyorum.

Biraz fazla karbonhidrat ağırlıklı olmuş gibi geldi bana bugün.

Ne güzel olmuş menü afiyet olsun.

Ben de aynı şeyi diyecektim ekmek çok olmuş diye ama sevgilinleydin sanırım, o zamanlar en tehlikeli zamanlar.

Alkali su karbonatli sirkeli ya da limonlu su oluyo canim
Ben su an evde degilim hepsinden az az yiyorum o yuzden evime gecince aksam sade salata ve izgara ya da haslama biseler yicem insallah

Biraz motive sart canim motive olmaya calis ben de pek sevmezdim ders calismayi

evet canım bugün beslenme düzenim kötüydü kabul ediyorum bir daha olmayacakk

bölümüm sıınıf öğretmenliği tekrar ders calısmak zor geliyorr duanızı esirgemeyinn

dolma pirinçlimiydi bulgurlamı yapılmıştı bilemeyeceğim ama akşam hem makarna hem ekmek olmamış...birisini tercih etmen gerekiyor bence...

toplam mesaj sayım 6
bugün menü
süt
kahve
dolma yoğurt
kahve yulaflı bisküvi
4 tane köfte
3 tane kuru kayısı
menü güzel, şişliklerin nasıl, gitti mi birazcık ödem...

Oh git toparla vücudunuuu. Bitki çayların ve sen ve sporun Allahım nazar değircem şimdi gidiyorum tamam. :13:

maşallahh diyoruz bu durumda

Ne ki bu Jillian? Jillian Michaels ile bir ilgisi varsa hemen anlatın bana. Kendisi bir nevi form idolüm olur...
.
ta kendileri olur, belki kk da görmüşsündür shred yapıyor herkes ben bir üstünü yaptım, ripped adı, bitmek üzere, başka programlarını da yapacağım zira çok memnunum kendilerinden

meyve yiyorsan yanında verdiği sütü de içeceksin menü güzel ama turşu ödem yapar benden söylemesi... gerçi ben pek tuzlu yemem, turşu yediğim an yüzüklerim dar gelir parmağıma...

sabah 3 dilim ekmek ve sandwiçin ekmeği için karbo ağırlıklı diyorsun... çok kötü değil bence... akşam yemek yemedin sanırım :26:

Hemen yarın deneyeceğim mutlaka bunu, teşekkür ederim yeni tarifler için.
BU arada ders demişken güvenderin denemeleri nasıldır fikrin var mı diye soracaktım ?
.
ben oldum olası güvenderi çok sevmem, objektif bakamayacağım olaya... çok gıcık soruları sinir ederdi beni

İstanbul'dayım canım tuzlu yemedim özellikle bugün ama değişen birşey yok 4 Lt falan oldu içtiğim
vücut istiyorsa problem yok bence, bir de idrarın rengine bak... eğer koyuysa içtiğin su yeterli değil, açık, şeffaf bir renkteyse su içimin yeterli demek...
Ohh yap tabi sporunu. Rahatlamak da çok güzel.
nar çiçeği çayı nasıl güzel mi ?
Sende gördüğüm her içeceğe atlıyorum.

ekşimsi bir tadı var, böyle kıpkırmızı rengi... değişik bir tat, dukandan kalma alışkanlık ama bağırsaklarımın çalışmasına yardımcı olduğunu hissediyorum...

hibiskus denen bitki sanırım bu bahsettiğiniz nar çiçeği. kan şekerini düşürücü etkisi var yalnız. benim sekerim düşürüyor .tarçın ve zerdacal kullandigim zaman da khalsizlesiyorum bir süre sonra. şekeri düşme eğiliminde olanlar varsa benim gibi kullanırken dikkat etsinler bunlara.

Canım akşam biraz fazla gibi durdu bana önce ama çok geç saatte yemediysen, makarna çok yağlı değilse sorun olmaz, ekmekte bir parçaymış zaten

Çok stresli bir durummuş gerçekten :) Aileyle tanışırken hitap çok önemli oluyor, ne diyeceğini bilemiyorsun iki arada kalıyoruz o yüzden :)

Karbonhidrat çok fazla değil aslında şimdilik, sadece sabah 3 ekmek değil de 1 ya da 2 ekmek olabilir ama onu da zamanla azaltırsın zaten

Zamanın cidden güvender deyince bir adım geriye çekilirdi de sanki hiç eski hali kalmamış gibi geldi.

Böğürtlen, kırmızı meyvelere falan benziyordur o zaman tadı değil mi sonuçta bitki çaylarında tatlar çok net ayrılmıyor.
Bir de dün adaçayı içtim gece, nasıl acıktırdı, uyku da tutmadı, uyuyamayınca bir de nereden çıktıysa gece gece bir sürü şeyler konuşmaya başladık eşimle. En son saat üçte midem zil çalar bir şekilde kahkaha atıyorduk. Uyumuşum sonunda. Şimdi de çok uykum var ama uyursam uyku düzenim çok hassas hemen değişiverir .. uff

Günaydın kızlar, kaçamaksız bir gün olsun herkes için ..

Mesaj sayıları için teşekkür ederim kızlar. S_A haricinde herkes yollamış, paylaşmak için akşam üstünü bekleyeceğim, o da yazsın öyle yazarım.

günaydın kızlar hayırlı bol bereketli kaçamaksız bir gün olsun inşallah
ılık suyumu içiyorum şimdi birazdan kahvaltımı ederim
bu arada cuma gününe 60'ı görücem inş sanki tartı o yönde göz kırpıyo bna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…