Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım akşam biraz fazla gibi durdu bana önce ama çok geç saatte yemediysen, makarna çok yağlı değilse sorun olmaz, ekmekte bir parçaymış zaten
Cnm aslinda bu beslenme benim tarzim degil ama annemlrde bu kadar dikkat edebiliyorum kaldi iki gun cumadan sonra cok daha iyi olacak insallah gece hic bisey surmuyorum agzima yemekten sonra.. bir de emziriyorum ondan 1 kilo da olsa inerim asagiya 53.5 olsam yeter bana cumaya.. uc gunde bile biraz vermisim simdi yazmayayim surprz olsun

evet hibiskus, ben tarçında çok kullanırım, bana bişi olmuyor ama kullanacaklar dikkatli olsun

adaçayının iştah açıcı özelliği de vardır , ben içer yatardım o yüzden pek etkilemezdi beni ... birazcık kahve içerek idare et bugün, gece biraz daha erken yatarsın ..

sanada günaydın canım, ben de karbonatlı suyumu içtim bekliyorum , inşallah 59 ları gösterir tartı sana

kızlar çeyizlerim çıkarılacak bugün, bir sürü şey yıkanacak falan... sporda yaptırmıyor annem sabah ev batarmış, hey allahım diyorum içimden...neyse gün içinde gözükmeyebilirim, akşama burdayım

Canım başka bir yerdeysen normal o zaman, sadece senin elinde olmuyor yediklerin başka bir yerde kalırken Gece yememen çok iyi bence sırf o yüzden bile kilo verirsin

feci karın ağrısı ve regl ile güne başladım... şişlik biraz daha iyi ama kabızlık ağrımı daha da artırıyor...bugün böyle geçer ilaç almama rağmen ..
regl haftası kilo vermediğimi farkettim geriye bakınca sizinde öyle mi??

günaydın

sabah çok geç kaldım işe ama bu kez poğaça almadım evden koşarak çıkarken kapıda bi dilim domates bir parça peynir attım ağzıma bir adet galeta yedim işe gelince birde şekersiz çay

çok berbat bi gün inşallah vakit bulur girerim sayfaya bunaldım fazla yoğuuuuuuunnnn

Bilemedim ki hiç o kadar iştah açacağını, en azından geç saatte içtim de baya o saatten sonra yemeye cesaret edemezdim.
Bir de taze adaçayıydı ondan daha etkili oldu sanırım normalde adaçayı bu kadar etkilemezdi beni.
Bugüne kalmamış bir şey, zaten aç yattığımda uyanınca daha tok oluyorum.

Spora izin yok demek, insan çok spor yapınca böyle oluyor demek

bugün bi yorgunluk var üstümde

Benim de uykum var ama uyumak yok banaa ..

Ben dikkat edersem veriyorum, senin ise regl döneminde kilo verememen bence regl dönemini bahane ederek bol miktarda kaçamak yapmak, bu arada kabızlık için karbonatlı su tüketebilirsin.

İşte budur, geç kalsan bile kaçamak yapmamışsın, böyle zamanlar için aslında akşamdan bir şeyler hazırlayıp yanına alabilirsin.

bu arada takımın en şişmanı ben miyim

Hemen listemize baktım, şu an için evet ama 2 ay sonra bence olmayacaksın.
90 kg. Haftada ortalama 1.5 kg gitse şu an için.
78 kg olabilirsin 2 ayda.

Canım kahvaltıyı geçiştirmemen çok iyi olmuş, ufak tefek bir şey yesen bile o seni bir süre tok tutar.

bu arada takımın en şişmanı ben miyim

Canım kaç kilosun bilmiyorum ama böyle düşünerek moralini bozma sonuçta hepimiz kilo vericez inşallah :)

Son düzenleme:

cumayı bekliycektim ama dayanamıycam dün mutluluktan ağlıycaktım tam 5 kg gittiiiiiiii 85 olmuşum😃

evet ama biraz psikolojim bozulmadı değil hamileyken tam 26 kilo aldım hamileyken hakkaten anlaşılmıyor gerçekten bunalımdaydım geçen ay çok şükür toparladım sürekli ağlıyodum ama düzeldim artık😃

Hamileyken psikolojide farklı oluyordur zaten, kilo almayan insan şimdiye kadar duymadım ben, o yüzden moralini bozma canım, forumda okuyoruz kaç tane insan hamilelikte aldıgı kilolar nedeniyle 100 ün üstüne çıkmış ama önünü kestiğin zaman her türlü kilo veriliyor, canını sıkma ağlama bi daha sakın

cumayı bekliycektim ama dayanamıycam dün mutluluktan ağlıycaktım tam 5 kg gittiiiiiiii 85 olmuşum

Tebrik ederim bak gördün mü nasıl gidiyor kilolar.
Bu arada nasıl gitti 5 kg ?
Ayrıca moralini bozacak hiç bir şey yok, burada bir takım olmamızın nedeni o zaten moralleri bozmadan kilocukları vermek.

Tebrik ederim bak gördün mü nasıl gidiyor kilolar.
Bu arada nasıl gitti 5 kg ?
Ayrıca moralini bozacak hiç bir şey yok, burada bir takım olmamızın nedeni o zaten moralleri bozmadan kilocukları vermek.

akşam 6 dan sonra birşey yemiyorum ve inanılmaz su içiyorum dün 4 Lt falan içmiştim ama zorla değil susuyorum birde biliyorsunuz ev taşımaya çalışıyorum ve hiç abur cubur yemiyorum takıma girdiğimden beri tek kaçamağım bir bardak kola bir sabah ta poğaça yedim

yapmıycam artık kaçamak falan ye iç sonra ağla sızla olmuyo

ne istediğimi biliyorum artık bu kilolarla yaşamak istemiyorum kıyafet bile almadım kendime eskilere girmeden alışveriş dahi yok

inşallah böyle devam eder

bende buraya o yüzden geldim forum çok motive etti beni ve buranın 10 günde dahi çok faydası oldu

Kendim vermiş kadar sevindim, inşallah çok daha düşük rakamları görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…