Cnm aslinda bu beslenme benim tarzim degil ama annemlrde bu kadar dikkat edebiliyorum kaldi iki gun cumadan sonra cok daha iyi olacak insallah gece hic bisey surmuyorum agzima yemekten sonra.. bir de emziriyorum ondan 1 kilo da olsa inerim asagiya 53.5 olsam yeter bana cumaya.. uc gunde bile biraz vermisim simdi yazmayayim surprz olsunCanım akşam biraz fazla gibi durdu bana önce ama çok geç saatte yemediysen, makarna çok yağlı değilse sorun olmaz, ekmekte bir parçaymış zaten
evet hibiskus, ben tarçında çok kullanırım, bana bişi olmuyor ama kullanacaklar dikkatli olsunhibiskus denen bitki sanırım bu bahsettiğiniz nar çiçeği. kan şekerini düşürücü etkisi var yalnız. benim sekerim düşürüyor .tarçın ve zerdacal kullandigim zaman da khalsizlesiyorum bir süre sonra. şekeri düşme eğiliminde olanlar varsa benim gibi kullanırken dikkat etsinler bunlara.
adaçayının iştah açıcı özelliği de vardır , ben içer yatardım o yüzden pek etkilemezdi beni ... birazcık kahve içerek idare et bugün, gece biraz daha erken yatarsın ..Zamanın cidden güvender deyince bir adım geriye çekilirdi de sanki hiç eski hali kalmamış gibi geldi.
Böğürtlen, kırmızı meyvelere falan benziyordur o zaman tadı değil mi sonuçta bitki çaylarında tatlar çok net ayrılmıyor.
Bir de dün adaçayı içtim gece, nasıl acıktırdı, uyku da tutmadı, uyuyamayınca bir de nereden çıktıysa gece gece bir sürü şeyler konuşmaya başladık eşimle. En son saat üçte midem zil çalar bir şekilde kahkaha atıyorduk. Uyumuşum sonunda. Şimdi de çok uykum var ama uyursam uyku düzenim çok hassas hemen değişiverir .. uff
günaydın kızlar hayırlı bol bereketli kaçamaksız bir gün olsun inşallah
ılık suyumu içiyorum şimdi birazdan kahvaltımı ederim
bu arada cuma gününe 60'ı görücem inş sanki tartı o yönde göz kırpıyo bna
Cnm aslinda bu beslenme benim tarzim degil ama annemlrde bu kadar dikkat edebiliyorum kaldi iki gun cumadan sonra cok daha iyi olacak insallah gece hic bisey surmuyorum agzima yemekten sonra.. bir de emziriyorum ondan 1 kilo da olsa inerim asagiya 53.5 olsam yeter bana cumaya.. uc gunde bile biraz vermisim simdi yazmayayim surprz olsun
evet hibiskus, ben tarçında çok kullanırım, bana bişi olmuyor ama kullanacaklar dikkatli olsun
adaçayının iştah açıcı özelliği de vardır , ben içer yatardım o yüzden pek etkilemezdi beni ... birazcık kahve içerek idare et bugün, gece biraz daha erken yatarsın ..
sanada günaydın canım, ben de karbonatlı suyumu içtim bekliyorum, inşallah 59 ları gösterir tartı sana
kızlar çeyizlerim çıkarılacak bugün, bir sürü şey yıkanacak falan... sporda yaptırmıyor annem sabahev batarmış, hey allahım diyorum içimden...neyse gün içinde gözükmeyebilirim, akşama burdayım
bugün bi yorgunluk var üstümde
feci karın ağrısı ve regl ile güne başladım... şişlik biraz daha iyi ama kabızlık ağrımı daha da artırıyor...bugün böyle geçer ilaç almama rağmen ..
regl haftası kilo vermediğimi farkettim geriye bakınca sizinde öyle mi??
günaydın
sabah çok geç kaldım işe ama bu kez poğaça almadım evden koşarak çıkarken kapıda bi dilim domates bir parça peynir attım ağzıma bir adet galeta yedim işe gelince birde şekersiz çay
çok berbat bi gün inşallah vakit bulur girerim sayfaya bunaldım fazla yoğuuuuuuunnnn
bu arada takımın en şişmanı ben miyim
günaydın
sabah çok geç kaldım işe ama bu kez poğaça almadım evden koşarak çıkarken kapıda bi dilim domates bir parça peynir attım ağzıma bir adet galeta yedim işe gelince birde şekersiz çay
çok berbat bi gün inşallah vakit bulur girerim sayfaya bunaldım fazla yoğuuuuuuunnnn
bu arada takımın en şişmanı ben miyim
İşte budur, geç kalsan bile kaçamak yapmamışsın, böyle zamanlar için aslında akşamdan bir şeyler hazırlayıp yanına alabilirsin.
Hemen listemize baktım, şu an için evet ama 2 ay sonra bence olmayacaksın.
90 kg. Haftada ortalama 1.5 kg gitse şu an için.
78 kg olabilirsin 2 ayda.
Canım kahvaltıyı geçiştirmemen çok iyi olmuş, ufak tefek bir şey yesen bile o seni bir süre tok tutar.
Canım kaç kilosun bilmiyorum ama böyle düşünerek moralini bozma sonuçta hepimiz kilo vericez inşallah :)
evet ama biraz psikolojim bozulmadı değil hamileyken tam 26 kilo aldım hamileyken hakkaten anlaşılmıyor gerçekten bunalımdaydım geçen ay çok şükür toparladım sürekli ağlıyodum ama düzeldim artık
cumayı bekliycektim ama dayanamıycam dün mutluluktan ağlıycaktım tam 5 kg gittiiiiiiii 85 olmuşum
Tebrik ederim bak gördün mü nasıl gidiyor kilolar.
Bu arada nasıl gitti 5 kg ?
Ayrıca moralini bozacak hiç bir şey yok, burada bir takım olmamızın nedeni o zaten moralleri bozmadan kilocukları vermek.
Hamileyken psikolojide farklı oluyordur zaten, kilo almayan insan şimdiye kadar duymadım ben, o yüzden moralini bozma canım, forumda okuyoruz kaç tane insan hamilelikte aldıgı kilolar nedeniyle 100 ün üstüne çıkmış ama önünü kestiğin zaman her türlü kilo veriliyor, canını sıkma ağlama bi daha sakın
akşam 6 dan sonra birşey yemiyorum ve inanılmaz su içiyorum dün 4 Lt falan içmiştim ama zorla değil susuyorum birde biliyorsunuz ev taşımaya çalışıyorum ve hiç abur cubur yemiyorum takıma girdiğimden beri tek kaçamağım bir bardak kola bir sabah ta poğaça yedim
yapmıycam artık kaçamak falan ye iç sonra ağla sızla olmuyo
ne istediğimi biliyorum artık bu kilolarla yaşamak istemiyorum kıyafet bile almadım kendime eskilere girmeden alışveriş dahi yok
inşallah böyle devam eder
Kendim vermiş kadar sevindim, inşallah çok daha düşük rakamları görsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?