Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugünüm mesaj sayılarını paylaşıyorum kızlar. S_A yollamadığı için 0 olarak geçti.
Sonradan yollarsa mesaj sayısını düzeltirim sorun olmaz.

13.08.2012

Beauty : 20
Hm22 :31
Adia : 15
SERATES : 6
Mattika :0

Kyumi : 11
S_A : 0

Glsmh : 31
Pembe Panter 35 : 6
Musmutlu : 20
Funda08: 7
İzumii : 41
Yaktumehey : 14
Antonia: 4

Öyle mi? Sevindiiim Hiç duymadım öyle bir bursun olduğunu. Bir başvurayım o zaman ben yaptığım sıralar. :26:

Canım bu arada bursa lisansta da başvurabilirsin, Türk dil kurumunun sitesinden takip et, eylüle dogru başlar başvurular, lisansta biraz zor oluyor sanırım çıkması ama sen başvur yine de kime çıkacağı belli olmuyor

bikaç çatal melemen ve sadece bi ısırık simit yedim gerçekten simit yemeyeli çok zaman oldu çok da severim kendilerini hala daha canım istiyo ama cıssssss yemicem
şimdi sodalı yeşil çayda sıra

sabahtan beri 5 tane misbon şeker yedim pakette 25 tane var paket 100 gr için 391 kl yazıyor yani bi tanesi 15 kl ... bugün hastayım bu havada üşüyorum tatlı istiyor canım.. cumaya az kalmışken bu istek ne kötü(

40 beden elbiselerimi hayal ediyorum ama iradem bu günlerde çok zayıf... gerçekten çok canım istiyor. şu an bıraksam kendimi kaşık kaşık nutella kavanozunun dibini görebilirim bu nasıl bir istek allahım??????

nayırrrr nolamazzz yapma cıssssssss
canım diyet dışına çıkmak istediğinde boy aynasının karşına çıplak geçip fazlalıklarıma bakıyorum ve yeme isteğim gidiyor vücudumun fazlalıklarına üzülüyorum kendimden nefret ediyorm ve hiç bozmuyorum öyle düşününce sende öle yap istersen

Canım regl dönemin oldugu için çok doğal tabi, ama bazen biz de kendimize bahane yaratıyoruz diyetimizi bırakmak için, şu ana kadar verdiğin emegi düşün, olmadı çok dışarı gez hava al ama nutelladan uzak durr...

alıntı ile yazılan mesajlar var ya içinde 5 alıntı ve 5 cvp var onlar 5 adet mi sayılıyor yoksa her cevapla dediğimiz 1 adet mi??

Canım onu Funda da sormuştu, onlar 1 adet sayılıyormuş.

Şeker yedikçe daha çok acıkıcaksındır, yeme onları canım ya, hastalıgın geçicek sonuçta bu isteğin geçici bunu düşün bir iki tane tamam ama gözünün önünden kaldır, hatta evde biri varsa söyle saklasın bulama o şekerleri Çok şeker yersen şekerin çok hızlı düşer sonunda hemen acıkırsın, bütün günün mahfolmasın

karbonhidratin yanında protein almak sekerin dusmesini engeller. sekerin yanında süt olsa dengeler.

bikaç çatal melemen ve sadece bi ısırık simit yedim gerçekten simit yemeyeli çok zaman oldu çok da severim kendilerini hala daha canım istiyo ama cıssssss yemicem
şimdi sodalı yeşil çayda sıra

Ben de çok severim simiti
Yeşil çayı olayını da beauty söylemişti soğuk olarak demleyip dolaba koyuyorum, bazen maden suyu içerken içine karıştırıyorum biraz.

alıntı ile yazılan mesajlar var ya içinde 5 alıntı ve 5 cvp var onlar 5 adet mi sayılıyor yoksa her cevapla dediğimiz 1 adet mi??

Her cevapla dediğimizde 5 mesaj sayıyoruz.

Serates hatırlıyorsun değil mi konuşmuştuk bunu, kalori var kalori var.
Proteinle yağın bir değil dimi ya da karbonhidratın.
Şimdi o şekeri yedin, kan şekerin yükseldi birden alçaldı derken canının daha çok şey isteyecek ve sen yine yemeye kalkacaksın.
Söz vermiştin cuma için biliyorsun dimi dikkat etmeye.

Sen zaten regl döneminde kilo veremiyorum diyerek sabahtan kaçamak yapmaya yol yaptın, hatta dedim sana bunu dönemde kilo verememe nedenin regl dönemi değil kaçamaların diye.
Bir al bir ver olmasa şimdiye kadar en az 5 kilo daha zayıftın ve 40 bedendeydin, neden kendine istediğin bedene giremeyerek ceza veriyorsun ?

giyecek kiyafeti kalmadi dolabimda. yaz günü yaz günü sikisiyorum kıyafetlere. bu sicakta. zwyiflayacagim ya kiyafet almıyorum.

O da ayrı bir dert cidden zayıflayacağım diye ben de baya beklettim de yaz gelince aldım biraz bir şeyler az da kilo verince, alırken biraz dar aldım, kilolar gittikçe onlarda daha sevdiğim tarzda oluyor.

bi elimde su bi elimde yeşil çay bi yandan da sürekli wcye gidiyorum
babam da kızım iyi misin wcden çıkmıyosun diyo
bugün pazardan eşortman altı aldım M beden oldu

Her cevapla dediğimizde 5 mesaj sayıyoruz.

Her cevapla dediğimizde 1 mesaj sayıyoruz mu demek istedin canım, yoksa 5 alıntılı mesajı 5 mesaj olarak sayalım mı? :44: Dün Funda da sormuştu da 1 mesaj sayıyoruz demiştin sanki o yüzden bir sorayım dedim?

Son düzenleme:

Rica ederim...

Ben de aynı şeyi diyecektim ekmek çok olmuş diye ama sevgilinleydin sanırım, o zamanlar en tehlikeli zamanlar.

Öyleydim evet. Dışarda olunca zor oluyor.

Aaaa! En kısa zamanda bakayım o zaman ben ona... Bugünlerde biraz işlerim var ama ilk fırsatta deneyeceğim. :)

Akşam yemedim. Çünkü sandviçi 4 gibi falan yemiştim...

Aynen öyle. :)

Normalde 2 ekmek yiyorum zaten sabahları, o gün öyle oldu.

Hadi bakalım, tam gaz.

bu arada takımın en şişmanı ben miyim

cumayı bekliycektim ama dayanamıycam dün mutluluktan ağlıycaktım tam 5 kg gittiiiiiiii 85 olmuşum

Kaç kilo olduğunu bilmiyordum, yazınla öğrenmiş oldum. :)
Şu an kaç olduğunun bir önemi yok. Hatta ben senin yerinde olsam belki de daha hevesli olurdum, "Takımın en çok kilo vereni ben olacağım." diye... :) Az kilolu olan, kısa sürede bitireceği için iyi oluyor. Ama daha kilolu olanın da başarı ve irade hikayesi harika oluyor, bunu da unutma lütfen! Ben de bir zamanlar 88 kiloydum, o kadar da önemli değil. Birkaç ay sonra bugünler çok geride kalmış olacak. Yeterki sen böyle devam et.

Aynen! Gereğini yapınca oluyor işte.
Kıyafet almamak benim de taktiklerimden biridir. Koca koca kıyafetler alacağıma, biraz bekler 38 beden alırım.

Okuyup cevap yazmaya o kadar konsantre olmuşum ki selam bile vermemişim.

Merhaba güzeller!

Ben şimdi azıcık kaçayım, hemen geleceğim.

sağolun kızlar valla inşallah kısa zamanda güzel şeyler olacak bu arada şimdi kaç kilosun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…