bende buraya o yüzden geldim forum çok motive etti beni ve buranın 10 günde dahi çok faydası oldu
Canım 10 günde mi verdin 5 kilonu? Gerçekten büyük bir yol katetmişsin kısa bir zamanda. Böyle devam eder inşallah
evet canım ama biliyorum ki hep böyle 10 günde beş kilo gitmez ki sağlıklı da olmaz ödem atıyorum sanırım ama olsun az da olsa gitsin istiyorum bir yıl verdim kendime bakalım nolcak
maaşallah nasıl gitmiş öyle 10 günde 5 kilo. darısı başımıza da benim evime gitmeden doğru düzgün kilo vermem zor.
evet hibiskus, ben tarçında çok kullanırım, bana bişi olmuyor ama kullanacaklar dikkatli olsun
adaçayının iştah açıcı özelliği de vardır , ben içer yatardım o yüzden pek etkilemezdi beni ... birazcık kahve içerek idare et bugün, gece biraz daha erken yatarsın ..
sanada günaydın canım, ben de karbonatlı suyumu içtim bekliyorum, inşallah 59 ları gösterir tartı sana
kızlar çeyizlerim çıkarılacak bugün, bir sürü şey yıkanacak falan... sporda yaptırmıyor annem sabahev batarmış, hey allahım diyorum içimden...neyse gün içinde gözükmeyebilirim, akşama burdayım
Kyumi sen de mi öğretmen olucaksın? Senin bölümün ne merak ettim?
Herkese günaydın bu arada :) Umarım herkes çookk güzel bir gün geçirir bugün
Günaydın kızlar, kaçamaksız bir gün olsun herkes için ..
günaydın kızlar hayırlı bol bereketli kaçamaksız bir gün olsun inşallah
ılık suyumu içiyorum şimdi birazdan kahvaltımı ederim
bu arada cuma gününe 60'ı görücem inş sanki tartı o yönde göz kırpıyo bna
Gunaydin herkese guzel bir gun diliyorum
Cnm aslinda bu beslenme benim tarzim degil ama annemlrde bu kadar dikkat edebiliyorum kaldi iki gun cumadan sonra cok daha iyi olacak insallah gece hic bisey surmuyorum agzima yemekten sonra.. bir de emziriyorum ondan 1 kilo da olsa inerim asagiya 53.5 olsam yeter bana cumaya.. uc gunde bile biraz vermisim simdi yazmayayim surprz olsun
günaydınn ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiii
bugün bi yorgunluk var üstümde
feci karın ağrısı ve regl ile güne başladım... Şişlik biraz daha iyi ama kabızlık ağrımı daha da artırıyor...Bugün böyle geçer ilaç almama rağmen ..
Regl haftası kilo vermediğimi farkettim geriye bakınca sizinde öyle mi??
nerdesin ki canım
Evet tatlım ben de öğretmen olucam. Türkçe okuyorum seneye bitiyor inşallah boşta kalmadan atanırım. Tırsıtmaya başladım hatta alevlenmeye başladım.
günaydın
sabah çok geç kaldım işe ama bu kez poğaça almadım evden koşarak çıkarken kapıda bi dilim domates bir parça peynir attım ağzıma bir adet galeta yedim işe gelince birde şekersiz çay
çok berbat bi gün inşallah vakit bulur girerim sayfaya bunaldım fazla yoğuuuuuuunnnn
bu arada takımın en şişmanı ben miyim
evet ama biraz psikolojim bozulmadı değil hamileyken tam 26 kilo aldım hamileyken hakkaten anlaşılmıyor gerçekten bunalımdaydım geçen ay çok şükür toparladım sürekli ağlıyodum ama düzeldim artık
cumayı bekliycektim ama dayanamıycam dün mutluluktan ağlıycaktım tam 5 kg gittiiiiiiii 85 olmuşum
akşam 6 dan sonra birşey yemiyorum ve inanılmaz su içiyorum dün 4 Lt falan içmiştim ama zorla değil susuyorum birde biliyorsunuz ev taşımaya çalışıyorum ve hiç abur cubur yemiyorum takıma girdiğimden beri tek kaçamağım bir bardak kola bir sabah ta poğaça yedim
yapmıycam artık kaçamak falan ye iç sonra ağla sızla olmuyo
ne istediğimi biliyorum artık bu kilolarla yaşamak istemiyorum kıyafet bile almadım kendime eskilere girmeden alışveriş dahi yok
inşallah böyle devam eder
Canım ben de Türk dili ve edebiyatı okuyorum benim de seneye mezun olma durumum var beni de korkutmuyor değil mezun olunca ne yapıcam korkusu :)
Bence kahvaltını tamamlamışsın sadece miktarı az. Hmmm arada yoğutr yeme ihtimalin var mı ya da kefir içebilirsen mükemmel olur Bu arada neden bu kadar yopunsun? Ne iş yapıyorsun? Kolay gelsin hemencecik geçsin günün inşallah.
Heydelelelllliiii o ne oldu öyle.Şişman zayıf farkı yok aramızda. Bir takımız ve hepimizin ideali var. Burda kuruntuya yer yok. Kendine güven tatlım. Hepimiz belli kilolarda başladık ve veriyoruz çok şükür. Vazgeçmek yok suya ve spora devam.
Ahhh evet.Ama biz şöyle bir plan geliştirdik arkadaşlarla. Geçen seneye kadar atamalarımız çok düşüktü. İlk 500 alınıyordu. Açıkta kalmaktansa ALES ile yabancı dil sınavını halledip üniversitede kalmayı düşünüyoruz. Şahsen ben açıkta kalmayı yediremem kendime en azından devletin verdiği burs ile çalışıyormuş gibi olurum diye düşündüm. Daha doğrusu bunu arkadaşlarla düşündük. İnşallah atanırız da yarım kalmaz hayallerimiz. Bu arada edebiyat okuyorsan vardır incilerin.
inşallah canım artık yok vazgeçmek
ben bi şirkette muhasebedeyim işin temposu biraz yüksek işten sonrada dur durak yok
ünide okuyanları görünce anladım çooookk özlemişim o zamanları 
Canım çok haklısın ALES e bende girmeyi düşünüyorum, Tdk bursu alıyor musun? eğer almıyorsan yüksek lisansta başvurabilirsin, iyi bir burs veriyor diye biliyorum yüksek lisansta. Mantıklı düşünmüşsünüz bence
Öyle mi? SevindiiimHiç duymadım öyle bir bursun olduğunu. Bir başvurayım o zaman ben yaptığım sıralar. Hayır bir de şimdi ne var biliyor musun adam müdür olmuş gelmiş benim yanıma ALES için başvuru yapıyor. Ya amca dedim git çoluk çocuğunla ilgilen yeter artık biz gençlere de yer verin. Bir şeyleri biz keşfedelim biz dilimizi geliştirelim biz kazanalım artık. Çok sinirlendim çok. Sırf para için geliyorlar bir de bana kızıyor sen hayatın zorluğunu biliyor musun diye. Konu nasıl buraya geldi bilmiyorum ama çok sinirlendim o adama. Bence emekliliği gelenlere resti çekmeli devlet.-Emeklilik paranın yarısından olursun emekli olmazsan diye.- Yoksa biz atanamayız. Çok kötü düşünüyor olabilirim evet ama çok canı yanan insan gördüm.
Bu arada nasıl çalışıyorsun KPSS'ye? :26:
Eveeet gelelim bana. Sabahleyin kalktım doğru dolaba yarım litre su içtim.
Sonra iki bardak açık şekersiz çay.
1,5 dilim kızarmış ekmek -sadece kızarmış herhangi bir katkı yok.-
Kibrit kutusu kadar peynir.
1 dilim kardeşime yapılan peynir kızartmasından aldım ama telafi ettim. -Su ve yeşil çay içtim. Akşam da yürüyüşü uzatmayı düşünüyorum.-
Bunların yanında acur ve domatesten baya bir yedim. - Dilim dilim olunca baya bir çok yemişim gibi geliyor.-
Şimdi de kahve içmeye gidiyorum. -Şekersiz; sütsüz ve suyu bol.-
Bu arada ne öğrendim kahve vücuttaki su miktarını azaltıyormuş böylelikle çok su içmenizi sağlıyormuş zayıflatıcı etkisi varmış Kahve içmemin tek sebebi yemin ediyorum. Şimdilik kaçayım. Akşama yine gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?