Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım 10 günde mi verdin 5 kilonu? Gerçekten büyük bir yol katetmişsin kısa bir zamanda. Böyle devam eder inşallah

evet canım ama biliyorum ki hep böyle 10 günde beş kilo gitmez ki sağlıklı da olmaz ödem atıyorum sanırım ama olsun az da olsa gitsin istiyorum bir yıl verdim kendime bakalım nolcak

evet canım ama biliyorum ki hep böyle 10 günde beş kilo gitmez ki sağlıklı da olmaz ödem atıyorum sanırım ama olsun az da olsa gitsin istiyorum bir yıl verdim kendime bakalım nolcak

maaşallah nasıl gitmiş öyle 10 günde 5 kilo. darısı başımıza da benim evime gitmeden doğru düzgün kilo vermem zor.

ay çok teşekkür ederim 59 olmas ama 60 inşallah görürüm
bayılırım çeyize yaa bende gelim mii yardım ederim hem çok merak ettim neler var çeyizinde

10 günde 5 kilo veren arkadas hayran kaldım tü tü maşallah darısı başımıza
pazardan geldik şimdi ay gez gez bacaklarım ağrıdı şimdi tarhana yapıcaz anacımla
1 lt su içtim şimdiden yarım tabak melemen yicem öğle yemeğim olarak yanında şekersiz çayla
öptüm hepinizi

Kyumi sen de mi öğretmen olucaksın? Senin bölümün ne merak ettim?

Evet tatlım ben de öğretmen olucam. Türkçe okuyorum seneye bitiyor inşallah boşta kalmadan atanırım. Tırsıtmaya başladım hatta alevlenmeye başladım.
Herkese günaydın bu arada :) Umarım herkes çookk güzel bir gün geçirir bugün

Amiin. Sen de çok güzel bir gün geçir.

Günaydın kızlar, kaçamaksız bir gün olsun herkes için ..

Amin. Kaçamakların hiç olmasın gün boyu tok gez.

Afiyet olsun. Tartın hep inceltsin seni.

Gunaydin herkese guzel bir gun diliyorum

Ben de iyi günler diyeyim. Anca geldim.

Anneler hep öyle ya. İnşallah hemencecik verir mezun olursun tatlım.

günaydınn ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiii

bugün bi yorgunluk var üstümde

Sana da hayırlıııı günleeer. Neden acaba uykusuz falan mısın?

Yerinde say yeterli abla. Bence kiloyu tutmak daha önemli. Bu arada maşşallah öyle bir veriyorsun ki nazarım değcek gitcek sana. Tütütütü.

Evet tatlım ben de öğretmen olucam. Türkçe okuyorum seneye bitiyor inşallah boşta kalmadan atanırım. Tırsıtmaya başladım hatta alevlenmeye başladım.

Canım ben de Türk dili ve edebiyatı okuyorum benim de seneye mezun olma durumum var beni de korkutmuyor değil mezun olunca ne yapıcam korkusu :)

Bence kahvaltını tamamlamışsın sadece miktarı az. Hmmm arada yoğutr yeme ihtimalin var mı ya da kefir içebilirsen mükemmel olur Bu arada neden bu kadar yopunsun? Ne iş yapıyorsun? Kolay gelsin hemencecik geçsin günün inşallah.

bu arada takımın en şişmanı ben miyim

Heydelelelllliiii o ne oldu öyle. Şişman zayıf farkı yok aramızda. Bir takımız ve hepimizin ideali var. Burda kuruntuya yer yok. Kendine güven tatlım. Hepimiz belli kilolarda başladık ve veriyoruz çok şükür. Vazgeçmek yok suya ve spora devam.

Hamileyken alınan kilolar herkesin başında dert sanırım. Ağlama ya nolur.

cumayı bekliycektim ama dayanamıycam dün mutluluktan ağlıycaktım tam 5 kg gittiiiiiiii 85 olmuşum

5 kg mi???? Allahıııım ne güzel bir haber buuu. Hepimize nasip etsin Rabbim. Çok sevindiiim. Darısı herkesin başınaaaaa. Bak üzülmene gerek yokmuş. Nazar değmesin.

Dimi dimi kaçamak yapmayınca rahatlıyor insan. En fazla yarım saat sonra iyi ki deniliyor. Hep kaçamaksız geçsin diyet günlerimiz. Moda hep eskiye dönüyor zaten ne gerek var. - Moral vermekte ne kadar kötüyüm dimi ben. -

Canım ben de Türk dili ve edebiyatı okuyorum benim de seneye mezun olma durumum var beni de korkutmuyor değil mezun olunca ne yapıcam korkusu :)

Ahhh evet. Ama biz şöyle bir plan geliştirdik arkadaşlarla. Geçen seneye kadar atamalarımız çok düşüktü. İlk 500 alınıyordu. Açıkta kalmaktansa ALES ile yabancı dil sınavını halledip üniversitede kalmayı düşünüyoruz. Şahsen ben açıkta kalmayı yediremem kendime en azından devletin verdiği burs ile çalışıyormuş gibi olurum diye düşündüm. Daha doğrusu bunu arkadaşlarla düşündük. İnşallah atanırız da yarım kalmaz hayallerimiz. Bu arada edebiyat okuyorsan vardır incilerin.

inşallah canım artık yok vazgeçmek

ben bi şirkette muhasebedeyim işin temposu biraz yüksek işten sonrada dur durak yok

ünide okuyanları görünce anladım çooookk özlemişim o zamanları 😌

Eveeet gelelim bana. Sabahleyin kalktım doğru dolaba yarım litre su içtim.
Sonra iki bardak açık şekersiz çay.
1,5 dilim kızarmış ekmek -sadece kızarmış herhangi bir katkı yok.-
Kibrit kutusu kadar peynir.
1 dilim kardeşime yapılan peynir kızartmasından aldım ama telafi ettim. -Su ve yeşil çay içtim. Akşam da yürüyüşü uzatmayı düşünüyorum.-
Bunların yanında acur ve domatesten baya bir yedim. - Dilim dilim olunca baya bir çok yemişim gibi geliyor.-

Şimdi de kahve içmeye gidiyorum. -Şekersiz; sütsüz ve suyu bol.-

Bu arada ne öğrendim kahve vücuttaki su miktarını azaltıyormuş böylelikle çok su içmenizi sağlıyormuş zayıflatıcı etkisi varmış Kahve içmemin tek sebebi yemin ediyorum. Şimdilik kaçayım. Akşama yine gelirim.

Canım çok haklısın ALES e bende girmeyi düşünüyorum, Tdk bursu alıyor musun? eğer almıyorsan yüksek lisansta başvurabilirsin, iyi bir burs veriyor diye biliyorum yüksek lisansta. Mantıklı düşünmüşsünüz bence

inşallah canım artık yok vazgeçmek

ben bi şirkette muhasebedeyim işin temposu biraz yüksek işten sonrada dur durak yok

ünide okuyanları görünce anladım çooookk özlemişim o zamanları 

Hmm kolay gelsin ya. Biliyorum halamın kızı da muhasebeci akşamları bile göremiyorum yüzünü. İnşallah bir şekilde hafifler.

Bir ara kaçamak yap yanımızaaaa.

Öyle mi? Sevindiiim Hiç duymadım öyle bir bursun olduğunu. Bir başvurayım o zaman ben yaptığım sıralar. Hayır bir de şimdi ne var biliyor musun adam müdür olmuş gelmiş benim yanıma ALES için başvuru yapıyor. Ya amca dedim git çoluk çocuğunla ilgilen yeter artık biz gençlere de yer verin. Bir şeyleri biz keşfedelim biz dilimizi geliştirelim biz kazanalım artık. Çok sinirlendim çok. Sırf para için geliyorlar bir de bana kızıyor sen hayatın zorluğunu biliyor musun diye. Konu nasıl buraya geldi bilmiyorum ama çok sinirlendim o adama. Bence emekliliği gelenlere resti çekmeli devlet.-Emeklilik paranın yarısından olursun emekli olmazsan diye.- Yoksa biz atanamayız. Çok kötü düşünüyor olabilirim evet ama çok canı yanan insan gördüm.

Bu arada nasıl çalışıyorsun KPSS'ye? :26:

Kyumi daha neler gördüm ben, bizim bölümde aftan yararlanıp gelen çolugu çocugu olan insanlar bizden daha hırslılar. En yüksek notu almaya çalışıyorlar, başkası yüksek not alınca kıskanıyorlar. Ben o kadar hırslı olamadım henüz :) Niye para için geliyorlar o kısmı bilmiyorum çok fazla ama, okumak istiyorlarsa okusunlar, dil öğrensinler benim ona bir itirazım yok ancak bu kadar hırsı anlayamıyorum bazen :) Ben bölüm okuyorum canım Kpss son birkaç gündürdüşündüğüm bir şey, üniversiteye yüksek lisans hedefiyle başladım, üniversite biterken ne iş yapsam telaşım başladı :)Hala yüksek lisans istiyorum ancak bu sene birkaç arkadaşımla formasyon almayı da düşünüyoruz, alırken daha kesin düşünücem sanırım Kpss'yi. Sen nasıl çalışıyorsun?

Ben de severim peynir kızartmasını ama onun da kalorisi feci dikkatli olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…