aynen valla yaz için iki kıyafet var şimdilik hamileyken giydiklerimden kışa nooolur bilmiyorumO da ayrı bir dert cidden zayıflayacağım diye ben de baya beklettim de yaz gelince aldım biraz bir şeyler az da kilo verince, alırken biraz dar aldım, kilolar gittikçe onlarda daha sevdiğim tarzda oluyor.
Aksam karbonhidrat alimi gobek bolgesine yag depoluyo.. dogru dusunmussun canim oglen yemekle..
Mesaj sayıları için teşekkür ederim kızlar. S_A haricinde herkes yollamış, paylaşmak için akşam üstünü bekleyeceğim, o da yazsın öyle yazarım.
Evet cnm annemlerdeyim kiz kardeslerimle uzun suredir beraber gezmiyoduk bugun biraz disari ciktik ondan yine biseye benzemedi yediklerim ama miktarlari minik tuttum arti cok yuruduk..aksam bise yemek yok bol bol su icicemCanım başka bir yerdeysen normal o zaman, sadece senin elinde olmuyor yediklerin başka bir yerde kalırkenGece yememen çok iyi bence sırf o yüzden bile kilo verirsin
Harikasin cnm tebrik ediyorum senicumayı bekliycektim ama dayanamıycam dün mutluluktan ağlıycaktım tam 5 kg gittiiiiiiii 85 olmuşum😃
annemdeyim canım. 7-24 hamurisi.haftaya gidiyorum diye iyice dozu artirdi.ne var ne yok yediriyor.
Insallah hepimiz veririz cnm
Ben de iyi günler diyeyim. Anca geldim.
Anneler hep öyle ya. İnşallah hemencecik verir mezun olursun tatlım.
Sana da hayırlıııı günleeer.Neden acaba uykusuz falan mısın?
Yerinde say yeterli abla. Bence kiloyu tutmak daha önemli. Bu arada maşşallah öyle bir veriyorsun ki nazarım değcek gitcek sana. Tütütütü.
regl öncesi şişliğim olurdu ama son günlerine doğru kilo verdiğimi görürdüm... kilo verememenin sebebi yaptığın kaçamaklar olabilir bence... regl döneminde metabolizma hızı artar, daha çok kalori harcar vücutfeci karın ağrısı ve regl ile güne başladım... şişlik biraz daha iyi ama kabızlık ağrımı daha da artırıyor...bugün böyle geçer ilaç almama rağmen ..
regl haftası kilo vermediğimi farkettim geriye bakınca sizinde öyle mi??
süper yapmışsın, geç kalksak da poğaça yememeye dikkat etmeliyiz... şu special k krekerler oluyor, çantanda bulundurabilirsingünaydın
sabah çok geç kaldım işe ama bu kez poğaça almadım evden koşarak çıkarken kapıda bi dilim domates bir parça peynir attım ağzıma bir adet galeta yedim işe gelince birde şekersiz çay
çok berbat bi gün inşallah vakit bulur girerim sayfaya bunaldım fazla yoğuuuuuuunnnn
cumayı bekliycektim ama dayanamıycam dün mutluluktan ağlıycaktım tam 5 kg gittiiiiiiii 85 olmuşum
Evet cnm annemlerdeyim kiz kardeslerimle uzun suredir beraber gezmiyoduk bugun biraz disari ciktik ondan yine biseye benzemedi yediklerim ama miktarlari minik tuttum arti cok yuruduk..aksam bise yemek yok bol bol su icicem
...kendi evime gidince guzel bi pazar aisverisi yapicam Daha saglikli takilicam ins.
süper yapmışsın, geç kalksak da poğaça yememeye dikkat etmeliyiz... şu special k krekerler oluyor, çantanda bulundurabilirsinya da diet bisküvilerden... sabah kalhvaltısınıda çok tercihim değildir ama poğaçadan da bin kat iyidir diye düşünüyorum
regl öncesi şişliğim olurdu ama son günlerine doğru kilo verdiğimi görürdüm... kilo verememenin sebebi yaptığın kaçamaklar olabilir bence... regl döneminde metabolizma hızı artar, daha çok kalori harcar vücut
süper yapmışsın, geç kalksak da poğaça yememeye dikkat etmeliyiz... şu special k krekerler oluyor, çantanda bulundurabilirsinya da diet bisküvilerden... sabah kalhvaltısınıda çok tercihim değildir ama poğaçadan da bin kat iyidir diye düşünüyorum
süperr.... çok tebrik ederimbir haftada mı gitti bu 5 kilo...
feci karın ağrısı ve regl ile güne başladım... şişlik biraz daha iyi ama kabızlık ağrımı daha da artırıyor...bugün böyle geçer ilaç almama rağmen ..
regl haftası kilo vermediğimi farkettim geriye bakınca sizinde öyle mi??
Heydelelelllliiii o ne oldu öyle.Şişman zayıf farkı yok aramızda. Bir takımız ve hepimizin ideali var. Burda kuruntuya yer yok. Kendine güven tatlım. Hepimiz belli kilolarda başladık ve veriyoruz çok şükür. Vazgeçmek yok suya ve spora devam.
Eveeet gelelim bana. Sabahleyin kalktım doğru dolaba yarım litre su içtim.
Sonra iki bardak açık şekersiz çay.
1,5 dilim kızarmış ekmek -sadece kızarmış herhangi bir katkı yok.-
Kibrit kutusu kadar peynir.
1 dilim kardeşime yapılan peynir kızartmasından aldım ama telafi ettim. -Su ve yeşil çay içtim. Akşam da yürüyüşü uzatmayı düşünüyorum.-
Bunların yanında acur ve domatesten baya bir yedim. - Dilim dilim olunca baya bir çok yemişim gibi geliyor.-
Şimdi de kahve içmeye gidiyorum. -Şekersiz; sütsüz ve suyu bol.-
Bu arada ne öğrendim kahve vücuttaki su miktarını azaltıyormuş böylelikle çok su içmenizi sağlıyormuş zayıflatıcı etkisi varmış Kahve içmemin tek sebebi yemin ediyorum. Şimdilik kaçayım. Akşama yine gelirim.
bikaç çatal melemen ve sadece bi ısırık simit yedim gerçekten simit yemeyeli çok zaman oldu çok da severim kendilerini hala daha canım istiyo ama cıssssss yemicem
şimdi sodalı yeşil çayda sıra
sabahtan beri 5 tane misbon şeker yedim pakette 25 tane var paket 100 gr için 391 kl yazıyor yani bi tanesi 15 kl ... bugün hastayım bu havada üşüyorum tatlı istiyor canım.. cumaya az kalmışken bu istek ne kötü(
40 beden elbiselerimi hayal ediyorum ama iradem bu günlerde çok zayıf... gerçekten çok canım istiyor. şu an bıraksam kendimi kaşık kaşık nutella kavanozunun dibini görebilirim bu nasıl bir istek allahım??????
giyecek kiyafeti kalmadi dolabimda. yaz günü yaz günü sikisiyorum kıyafetlere. bu sicakta. zwyiflayacagim ya kiyafet almıyorum.
bi elimde su bi elimde yeşil çay bi yandan da sürekli wcye gidiyorum
babam da kızım iyi misin wcden çıkmıyosun diyo
bugün pazardan eşortman altı aldım M beden oldu
sağolun kızlar valla inşallah kısa zamanda güzel şeyler olacak bu arada şimdi kaç kilosun canım
akşam yemeğimi yedim kızlar çoban salata ve çeyrek kepekli ekmek
akşam misafirliğe gidicez o yüzden yedim ki orda karnım tok olsun ikram kabul etmeyim
forum motive konusunda harika, ben hedefime ulaşsam bile ayrılmamayı düşünüyorumbende buraya o yüzden geldim forum çok motive etti beni ve buranın 10 günde dahi çok faydası oldu
ay çok teşekkür ederim 59 olmas ama 60 inşallah görürüm
bayılırım çeyize yaa bende gelim mii yardım ederim hem çok merak ettim neler var çeyizinde
klasik anne tipiannemdeyim canım. 7-24 hamurisi.haftaya gidiyorum diye iyice dozu artirdi.ne var ne yok yediriyor.
kahve sevmiyormusun... ben bayılırım... spordan önce enerji kaynağımEveeet gelelim bana. Sabahleyin kalktım doğru dolaba yarım litre su içtim.
Sonra iki bardak açık şekersiz çay.
1,5 dilim kızarmış ekmek -sadece kızarmış herhangi bir katkı yok.-
Kibrit kutusu kadar peynir.
1 dilim kardeşime yapılan peynir kızartmasından aldım ama telafi ettim. -Su ve yeşil çay içtim. Akşam da yürüyüşü uzatmayı düşünüyorum.-
Bunların yanında acur ve domatesten baya bir yedim. - Dilim dilim olunca baya bir çok yemişim gibi geliyor.-
Şimdi de kahve içmeye gidiyorum. -Şekersiz; sütsüz ve suyu bol.-
Bu arada ne öğrendim kahve vücuttaki su miktarını azaltıyormuş böylelikle çok su içmenizi sağlıyormuş zayıflatıcı etkisi varmış Kahve içmemin tek sebebi yemin ediyorum. Şimdilik kaçayım. Akşama yine gelirim.
bikaç çatal melemen ve sadece bi ısırık simit yedim gerçekten simit yemeyeli çok zaman oldu çok da severim kendilerini hala daha canım istiyo ama cıssssss yemicem
şimdi sodalı yeşil çayda sıra
sabahtan beri 5 tane misbon şeker yedim pakette 25 tane var paket 100 gr için 391 kl yazıyor yani bi tanesi 15 kl ... bugün hastayım bu havada üşüyorum tatlı istiyor canım.. cumaya az kalmışken bu istek ne kötü(
hava çok sıcak.ara ogunumde dondurma yiyecegim.2top
benim eşimde sende hastalık mı var sürekli wc ye gidiyorsun diyorbi elimde su bi elimde yeşil çay bi yandan da sürekli wcye gidiyorum
babam da kızım iyi misin wcden çıkmıyosun diyo
bugün pazardan eşortman altı aldım M beden oldu
en güzeli, insan aç olunca her şeye saldırası geliyor...akşam yemeğimi yedim kızlar çoban salata ve çeyrek kepekli ekmek
akşam misafirliğe gidicez o yüzden yedim ki orda karnım tok olsun ikram kabul etmeyim
spor yapmak için bence illa salona gitmeye gerek yok, havalar süper yürüyüş yapabilirsin, evde ypabileceğin bir sürü video mevcut... yeter ki insanın kendi istesin...--
ben spor salonuna gitmek istiyorum ama maalesef maddiyat suan izin vermiyor... rüyamda annem bana spor salonu üyeligi icin para veriyor.. esim parayi elimden aliyor ve sakliyorsabah shok olmustum resmen 2 saat adami sucladim param nerde leyyynn diye!!!
Ben de bugün yediklerimi paylaşıyorum o zaman :)
Kalkar kalkmaz: Bir bardak limonlu ılık su içtim
Sabah: 3 zeytin, peynir, domates, 1dilim ekmek, yeşil çay, 1 haşlanmış yumurtanın yarısını yedim.
Ara: bir siyah erik
Öğlen: Yagsız Ton balıklı salata, bir dilim ekmek
Akşam: Sebze yemegi, yogurt ve yagsız akdeniz salata
2 litre kadar su içtim, biraz daha içerim diye düşünüyorum. Sabah 30 dk bisiklete bindim ve bir yarım saat kadar da yürüdüm. Akşam da bir saat yürümeyi düşünüyorum.
Bu arada itiraf etmeliyim ki domates, salata,salatalık gibi yeşillikleri çok fazla yemeyen bir insanımHer ögüne bunlardan birisini koymam gruba katılmamın etkilerinden biri sanırım
Special k krakerler dediğin feslegenli, domatesli falan olanlar di mi? Onların üzerinde kocaman 66,62 kalori falan yazıyor ama o verilen kalori 15 gr mı için sadece, kraker 30 gr. O yüzden gün içinde birden fazla yememek daha dogru sanırım :44:
menü güzel, spor da 2 saat olur akşamda yürürsen... o yeşillikler benim ağzımı oyalıyor, bende çok sevmem ama artık eksik etmiyorum
evet onlar, ben bugün bir paket yedim... su içince biraz olsun midemi oyalıyor beni, ama doymak için 3 paket yemem lazım
bende seninki kadar bir tatlı isteği olmuyor... elimin altında da bulundurmam ben ayrıca... gözümden uzak olsun derim...yaaa kızlar bu sadece bende mi var???? sizin canınız hiç mi istemiyor tatlı bu dönemde....???
galiba ben bu düşünceyi benimseyip kabul etmişim bu yüzden istiyor benim canım... düşünce sistemimden bunu silmeliyim...
yeni düşünce kalıbım şu..
artık regl döneminde bile canım tatlı istemiyor.. 28 gün yemedim 28 gün yapılan herşey alışkanlığa dönüşürmüş...
umarım bu düşünceyi kabul eder kafamda oturtur yememeyi başarırım... tatlı istedikçe salatalık yiyeyim bari......
çıkmadı, karın kası çıkarmak için çok uğraşmak gerekiyor, bir ay falan sürekli karın çalışılırsa günde en az bir saat o zaman çıkar... ama hareketleri yaparken karın kasımı, kalçamı çok iyi hissediyorum, hani başlarda bile çalıştığını, yandığını hissediyorum kasın...thebeauty sen çok iyi spor yapıyorsun karın kasların çıktımı??? evlenince sporu bırakırsan hızlı kilo alırsın buna çok dikkat et.. zira o zaman gece 12 de birde spor yapamayacaksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?