Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

akşam yemeğimi yedim kızlar çoban salata ve çeyrek kepekli ekmek
akşam misafirliğe gidicez o yüzden yedim ki orda karnım tok olsun ikram kabul etmeyim

O da ayrı bir dert cidden zayıflayacağım diye ben de baya beklettim de yaz gelince aldım biraz bir şeyler az da kilo verince, alırken biraz dar aldım, kilolar gittikçe onlarda daha sevdiğim tarzda oluyor.
aynen valla yaz için iki kıyafet var şimdilik hamileyken giydiklerimden kışa nooolur bilmiyorum

ama zaten ben kışa zayıf olcam😊

Aksam karbonhidrat alimi gobek bolgesine yag depoluyo.. dogru dusunmussun canim oglen yemekle..

evet bunu adapte etmeye calisiyorum kendime... ve sagligimada özen göstermem lazim.. dün doktorun dedikleri ürküttü beni. kan degerlerimmi düzeltmem lazim.. bu yasta sagligimdan olamam :)

öglen kuvvetli aksamda daha az yiyorum artik.

Mesaj sayıları için teşekkür ederim kızlar. S_A haricinde herkes yollamış, paylaşmak için akşam üstünü bekleyeceğim, o da yazsın öyle yazarım.

mesaj sayilari????

anlamadim her gün birde kac mesaj yazdigimizin sayisinimi yazacaz..

dün ben 2 tane yazdim. maalesef.

bugün henüz sadece kahvalti ettim... esimle annemi görseniz sürekli ne yiyebilecegimi ve ne yemeyecegimi tartisiyorlar

su lanet antibiyotikle agri kesici yan etkilerinden sürekli bas agrisi yaptilar

--

ben spor salonuna gitmek istiyorum ama maalesef maddiyat suan izin vermiyor... rüyamda annem bana spor salonu üyeligi icin para veriyor.. esim parayi elimden aliyor ve sakliyor sabah shok olmustum resmen 2 saat adami sucladim param nerde leyyynn diye!!!

Bu arada bütüüün yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorum... genemi kendimi tanitiim...

artik kisa geciciim: 21 yasindayim, evliyim, satis elemaniyim, yurt disindayim, 176 boya 75-76 kilo civarindayim.. hedefim 68...

Ben de bugün yediklerimi paylaşıyorum o zaman :)

Kalkar kalkmaz: Bir bardak limonlu ılık su içtim
Sabah: 3 zeytin, peynir, domates, 1dilim ekmek, yeşil çay, 1 haşlanmış yumurtanın yarısını yedim.
Ara: bir siyah erik
Öğlen: Yagsız Ton balıklı salata, bir dilim ekmek
Akşam: Sebze yemegi, yogurt ve yagsız akdeniz salata

2 litre kadar su içtim, biraz daha içerim diye düşünüyorum. Sabah 30 dk bisiklete bindim ve bir yarım saat kadar da yürüdüm. Akşam da bir saat yürümeyi düşünüyorum.

Bu arada itiraf etmeliyim ki domates, salata,salatalık gibi yeşillikleri çok fazla yemeyen bir insanım Her ögüne bunlardan birisini koymam gruba katılmamın etkilerinden biri sanırım

Canım başka bir yerdeysen normal o zaman, sadece senin elinde olmuyor yediklerin başka bir yerde kalırken Gece yememen çok iyi bence sırf o yüzden bile kilo verirsin
Evet cnm annemlerdeyim kiz kardeslerimle uzun suredir beraber gezmiyoduk bugun biraz disari ciktik ondan yine biseye benzemedi yediklerim ama miktarlari minik tuttum arti cok yuruduk..aksam bise yemek yok bol bol su icicem
...kendi evime gidince guzel bi pazar aisverisi yapicam Daha saglikli takilicam ins.

Insallah hepimiz veririz cnm

regl öncesi şişliğim olurdu ama son günlerine doğru kilo verdiğimi görürdüm... kilo verememenin sebebi yaptığın kaçamaklar olabilir bence... regl döneminde metabolizma hızı artar, daha çok kalori harcar vücut

süper yapmışsın, geç kalksak da poğaça yememeye dikkat etmeliyiz... şu special k krekerler oluyor, çantanda bulundurabilirsin ya da diet bisküvilerden... sabah kalhvaltısınıda çok tercihim değildir ama poğaçadan da bin kat iyidir diye düşünüyorum

cumayı bekliycektim ama dayanamıycam dün mutluluktan ağlıycaktım tam 5 kg gittiiiiiiii 85 olmuşum

süperr.... çok tebrik ederim bir haftada mı gitti bu 5 kilo...

İnşallah canım çok takma kafanı dışarı çıktıgında ve başka bir yerdeyken yapıcak bir şey olmuyor, en iyisini yapmışsın miktarları az tutmakta, almadıktan sonra problem yok, zaten sen üstüne kilo bile vermişsin sabah söylediğine göre

Special k krakerler dediğin feslegenli, domatesli falan olanlar di mi? Onların üzerinde kocaman 66,62 kalori falan yazıyor ama o verilen kalori 15 gr mı için sadece, kraker 30 gr. O yüzden gün içinde birden fazla yememek daha dogru sanırım :44:

Son düzenleme:

10 günde gitti canım herzaman bu hızla gitmese de kilo verdiğini görmek çok güzel😊

Regl süresince sudan şişebilirsin ama geçince farkı tartıda görürsün.
Ama takım kaçamaklarından yakınıyor, sanırım cevabı bu...

:129:

Kahveyi sevmiyorum ben ya... Su içirsin diye kahve içmektense su ya d ayeşil çay içerim.

bikaç çatal melemen ve sadece bi ısırık simit yedim gerçekten simit yemeyeli çok zaman oldu çok da severim kendilerini hala daha canım istiyo ama cıssssss yemicem
şimdi sodalı yeşil çayda sıra

Sodalı yeşil çay nasıl oluyor? :44:

Kilolarımız aynı sayılır. Sen kıdemli üyesin (bana göre en azından... :)), bana meydan okuyup beni geçmek için hırs yapmanı bekliyorum. Yoksa ben kilo verdikçe hava atarım sana...

giyecek kiyafeti kalmadi dolabimda. yaz günü yaz günü sikisiyorum kıyafetlere. bu sicakta. zwyiflayacagim ya kiyafet almıyorum.

En iyisi, alma kıyafet. Boşa masraf, nasılsa çöpe gitçek onlar.

bi elimde su bi elimde yeşil çay bi yandan da sürekli wcye gidiyorum
babam da kızım iyi misin wcden çıkmıyosun diyo
bugün pazardan eşortman altı aldım M beden oldu

İlgili baba...
Ben anda defactonun tişörtlerinde m giyiyorum, onlar da kalıpları hayvan gibi büyütmüşler zaten, o yüzden hiçbir anlamı yok o m bedenin...

sağolun kızlar valla inşallah kısa zamanda güzel şeyler olacak bu arada şimdi kaç kilosun canım

77.0 çıktım dün. Ama 2 hafta boyunca tartılmayacağım mümkünse, bakalım...

akşam misafirliğe gidicez o yüzden yedim ki orda karnım tok olsun ikram kabul etmeyim

Yeeees!
İşte takımda görmek istediğimiz hareketler bunlar. :128:

bende buraya o yüzden geldim forum çok motive etti beni ve buranın 10 günde dahi çok faydası oldu
forum motive konusunda harika, ben hedefime ulaşsam bile ayrılmamayı düşünüyorum
ay çok teşekkür ederim 59 olmas ama 60 inşallah görürüm
bayılırım çeyize yaa bende gelim mii yardım ederim hem çok merak ettim neler var çeyizinde

valla aynı şehirde olsak kesin çağırırdım, çok yoruldum ve bu sadece ön hazırlığı... sonradan dizayn için birileri gelip yerleştirecekmiş neler yokki çeyizimde... o kadar eşyayı nasıl kullanacağım bilmiyorum...

annemdeyim canım. 7-24 hamurisi.haftaya gidiyorum diye iyice dozu artirdi.ne var ne yok yediriyor.
klasik anne tipi neyse haftaya gidiyorsun kendi evine, daha dikkat edersin...

kahve sevmiyormusun... ben bayılırım... spordan önce enerji kaynağım hani selülit yapmayacağını bilsem 4 fincan içerim...

bikaç çatal melemen ve sadece bi ısırık simit yedim gerçekten simit yemeyeli çok zaman oldu çok da severim kendilerini hala daha canım istiyo ama cıssssss yemicem
şimdi sodalı yeşil çayda sıra

bir ıssırıkla kaldıysan bravo... genelde o ıssırıklar simitin bitmesiyle son buluyor bende

hiç olmamış, reglsin diye misbon şeker yemene gerek yoktu bence... kalorisi az diye için rahat olmasın... sırf şekerden aldın o kaloriyi... akşama kadar daha çok yemek isteyeceksin... şurda 2 gün vardı halbuki... light dondurma alıp yeseydin , hem hafif olurdu hem tatlı isteğin giderdi...

hava çok sıcak.ara ogunumde dondurma yiyecegim.2top

afiyet olsun, yanıyor burası da...

bi elimde su bi elimde yeşil çay bi yandan da sürekli wcye gidiyorum
babam da kızım iyi misin wcden çıkmıyosun diyo
bugün pazardan eşortman altı aldım M beden oldu
benim eşimde sende hastalık mı var sürekli wc ye gidiyorsun diyor o kadar su ve çay içersen sende gidersin diyorum... small bedenleri de giyersin inşallah...

en güzeli, insan aç olunca her şeye saldırası geliyor...

spor yapmak için bence illa salona gitmeye gerek yok, havalar süper yürüyüş yapabilirsin, evde ypabileceğin bir sürü video mevcut... yeter ki insanın kendi istesin...

menü güzel, spor da 2 saat olur akşamda yürürsen... o yeşillikler benim ağzımı oyalıyor, bende çok sevmem ama artık eksik etmiyorum

evet onlar, ben bugün bir paket yedim... su içince biraz olsun midemi oyalıyor beni, ama doymak için 3 paket yemem lazım

Evet özellikle beni çok tok tuttu salata bugün o yüzden çok sevdim onları special k krakerlerinde 1 pakette durmak lazım gerçekten ben ilk yediğimde çok sevmiştim onları bıraksan ben de 3,4 tane yerdim sanırım

yaaa kızlar bu sadece bende mi var???? sizin canınız hiç mi istemiyor tatlı bu dönemde....???

galiba ben bu düşünceyi benimseyip kabul etmişim bu yüzden istiyor benim canım... düşünce sistemimden bunu silmeliyim...
yeni düşünce kalıbım şu..

artık regl döneminde bile canım tatlı istemiyor.. 28 gün yemedim 28 gün yapılan herşey alışkanlığa dönüşürmüş...

umarım bu düşünceyi kabul eder kafamda oturtur yememeyi başarırım... tatlı istedikçe salatalık yiyeyim bari......

thebeauty sen çok iyi spor yapıyorsun karın kasların çıktımı??? evlenince sporu bırakırsan hızlı kilo alırsın buna çok dikkat et.. zira o zaman gece 12 de birde spor yapamayacaksın...

misafir odam çeyizle doldu, orası spor odamdı aynı zamanda, diğer odalar o kadar geniş değil, neyse yapacak yer bulurum gene ben eylülün başına kadar da o oda iptal ... neyse gelelim menüme, düzensiz oldu, çok yoğun bir gündü benim için...

sabah: specila k kraker(yarım paket, 66 kal), domates, maydonoz
ara: şekersiz türk kahvesi
ara: light sütlü şekersiz nescafe, sabahtan kalan yarım paket special k kraker
akşam: 3 yk mercimekli pilav( bulgur ve yeşil mercimekten yapılıyor), yanında 1 kase light yoğurt, çok az salata

akşam 8 gibi: büyük bardak light ayran içerim

sözde akşam yemeğim öğlen yenilcekti ama o kadar kargaşanın içinde akşam 5 te yiyebildik... çok acıktım, herkes kek, börek tarzı şeyleri yediği için yemeği çok sallamadılar hiç birine dokunmadım, mercimekli pilavın içine yağ katılmaz bizde, en son servis sırasında kızgın yağ dökülür... onada hayır dedim... böyle geçti işte günüm, çok yorgunum, spor yapamadım, ama jillian yaparım , squat ve tifanyle 1 saate tamamlarım sporu...

ay kızlar hepinize ayrı ayrı bayıldım ya yorumlar süper
sodalı yeşil çay canım normal yeşil çayı demliyosun içine sade maden suyunu koyuyosun ve öle tüketiyosun içenler çok fayda görmüş bende öle tüketiyorum artık

bende seninki kadar bir tatlı isteği olmuyor... elimin altında da bulundurmam ben ayrıca... gözümden uzak olsun derim...

thebeauty sen çok iyi spor yapıyorsun karın kasların çıktımı??? evlenince sporu bırakırsan hızlı kilo alırsın buna çok dikkat et.. zira o zaman gece 12 de birde spor yapamayacaksın...
çıkmadı, karın kası çıkarmak için çok uğraşmak gerekiyor, bir ay falan sürekli karın çalışılırsa günde en az bir saat o zaman çıkar... ama hareketleri yaparken karın kasımı, kalçamı çok iyi hissediyorum, hani başlarda bile çalıştığını, yandığını hissediyorum kasın...

gece yapmam da sabah yaparım diye düşünüyorum, eşimle mutlaka yürüyüşe çıkarız o gelince... onunda kilo vermesi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…