evet bence güzel fikir. haftaiçi yapamadığı paylaşımı haftasonu telafi imkanı verebiliriz. ama 1-2 günle sınırlı tutalım hafta içi paylaşım yapmama durumunu yoksa suistimal edilebilir.Dün mesajlar tamamlanmamıştı o yüzden 16sınınkini eksik paylaştım, 17sininkini bugün paylaşırım. Kuralda bir değişiklik yok ama şöyle düşündüm, kurallara uymayanları falan uyaracağım malum, ona göre yaptırım uygulayacağız, fakat mesela hafta için 1-2 gün 5 mesajı bulmamıştır ama haftasonu 20-30 olmuştur, bunda o hafta bir ayrıcalık gösteririz gibi şeyler olabilir diye mesaj atılmasın demedim hafta sonu için ne dersin ?
Bunlar da bu hafta hafta içinin mesaj sayımları, toplu halde ekleyeyim herkes durumunu görsün ben de paylaşırken söyleyeceklerimi söyleyeyim diye düşündüm. Bu arada 1 haftadır 2012 diye paylaşmışım da mesaj sayılarını kimse bir şey dememiş 12.08.2031 tarihinde gözüken yeni katılan arkadaşların 5 mesajdan az gözüküyor, o gün akşam saatlerinde katıdıkları için bu şekilde oldu.
S_A 5 günün 4 gününde paylaşım kuralına uymamışsın, buna bir çare bulmak gerek, eğer paylaşımını arttırabilirsen, arttırmanı tercih ederim ama olmazsa seni haftaya izinli yazmaktan yanayım, daha uygun olduğunda listeye katılırsın, bu sürede istediğinde burada paylaşım yaparsın.7
Kyumi paylaşımlarını düzene soktuğun için teşekkür ederim, belli vakitlerde gelsen de bütün mesajlarını okuyorsun.Bu şekilde devam edersin umarım.
12.08.2013
Beauty : 12
Hm22 :20
Adia : 6
SERATES : 5
Mattika :1
Kyumi : 0
S_A : 0
Glsmh : 5
Pembe Panter 35 :
Musmutlu : 9
Funda08: 10
İzumii : 1
Yaktumehey : 2
Antonia: 1
13.08.2013
Beauty : 20
Hm22 :31
Adia : 15
SERATES : 6
Mattika :0
Kyumi : 11
S_A : 2
Glsmh : 31
Pembe Panter 35 : 6
Musmutlu : 20
Funda08: 7
İzumii : 41
Yaktumehey : 14
Antonia: 4
14.08.2013
Beauty : 13
Hm22 : 15
Adia : 5
SERATES : 8
Mattika :0
Kyumi : 30
S_A : 5
Glsmh : 8
Pembe Panter 35 : 7
Musmutlu : 12
İzumii : 24
Yaktumehey : 12
Antonia: 5
15.08.2013
Beauty : 10
Hm22 : 33
Adia : 13
SERATES : 6
Mattika :1
Kyumi : 28
S_A : 2
Glsmh : 13
Pembe Panter 35 : 4
Musmutlu : 16
Funda08: 13
İzumii : 23
Yaktumehey : 3
Antonia: 8
16.08.2013
Beauty : 5
Hm22 : 12
Adia : 15
SERATES : 7
Mattika :7
Kyumi : 28
S_A : 0
Glsmh : 11
Pembe Panter 35 : 9
Musmutlu : 10
İzumii : 17
Yaktumehey : 8
Antonia: 7
kahvaltım:1 salatalık 1 haşlanmış yumurta ekmek yook
Hemen kesmişsin ekmegi, güzel olmuş. Zorlandın mı peki, ekmegi aradın mı kahvaltı yaparken?
zorlanıcağımı düşünmüştüm açıkcası ama zorlanmadım öle canım belki de yumurta yedim diye zorlanmamışımdır
zorlanıcağımı düşünmüştüm açıkcası ama zorlanmadım öle canım belki de yumurta yedim diye zorlanmamışımdır
ben kesemem herhalde ekmeği. biraz önce ciktim dışarı sıcak simit aldım kahvaltıya.
ben kesemem herhalde ekmeği. biraz önce ciktim dışarı sıcak simit aldım kahvaltıya.
Canım sen hem yeni başladın diyete hem de küçük bir bebeğim var diyordun zaten şu anda kesmen çok dogru olmaz sanırım. Ama zamanla kesersin bana kalırsa bende ekmeksiz yemek yiyemem diyordum çünkü, önce öğünlerde kestim yavaş yavaş, en son kahvaltı da kestim. Sıcak simitli bir kahvaltı güzel bir kahvaltı tabi ki deama ekmek yerine yarım bir simit yersen diyeti de çok bozmuş sayılmazsın sanırım
ben kesmeye başladıysam inan herkes keser canım benim için ekmek olsun yemek olmasa da olurdu önceden düşün
evet bence güzel fikir. haftaiçi yapamadığı paylaşımı haftasonu telafi imkanı verebiliriz. ama 1-2 günle sınırlı tutalım hafta içi paylaşım yapmama durumunu yoksa suistimal edilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?