Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet bence güzel fikir. haftaiçi yapamadığı paylaşımı haftasonu telafi imkanı verebiliriz. ama 1-2 günle sınırlı tutalım hafta içi paylaşım yapmama durumunu yoksa suistimal edilebilir.

bu arada dün sevdiceğim dedi ki yaza istemeye gelicem seni artık adı konulsun
kasımda 2 sene oluyo ilişkimiz ondan bahsetti biraz teklif edicekmiş gibi bişiler mırıldandı ama ben kendimi garantiye aldım açık açık parmağımda tek taşımı görmeden valla istemeye gelseniz bile eve sokmam sizi dedim

aferin bana :) hepimize aferinnn

zorlanıcağımı düşünmüştüm açıkcası ama zorlanmadım öle canım belki de yumurta yedim diye zorlanmamışımdır

Kesinlikle katılıyorum sana canım, yıllardır yemeklerde ekmek yendiğini düşündüğümüz için ekmeksiz yemek yiyemiyoruz sanırım. Ekmeksiz yemek yenmez ve ekmeksiz doyulmaz düşüncelerini yıktıktan sonra ekmek yavaş yavaş çıkıcaktır hayatından bana kalırsa

ben kesemem herhalde ekmeği. biraz önce ciktim dışarı sıcak simit aldım kahvaltıya.

Canım sen hem yeni başladın diyete hem de küçük bir bebeğim var diyordun zaten şu anda kesmen çok dogru olmaz sanırım. Ama zamanla kesersin bana kalırsa bende ekmeksiz yemek yiyemem diyordum çünkü, önce öğünlerde kestim yavaş yavaş, en son kahvaltı da kestim. Sıcak simitli bir kahvaltı güzel bir kahvaltı tabi ki de ama ekmek yerine yarım bir simit yersen diyeti de çok bozmuş sayılmazsın sanırım

ben de öyle düşündüm. yarım simit iki dilim.ekmege eşdeğer. yarım yersem bir sorun olmaz herhalde.

evet bence güzel fikir. haftaiçi yapamadığı paylaşımı haftasonu telafi imkanı verebiliriz. ama 1-2 günle sınırlı tutalım hafta içi paylaşım yapmama durumunu yoksa suistimal edilebilir.

Açıkçası ben bu durumu genelleme taraftarı değilim, hani sürekli hafta sonu 1-2 gün bile olsa 5 mesaj kuralına uymayıp hafta sonu şeklinde hoş olmaz ama nasıl olur, nadirdir zaten kurallara uymadığı, yoğun bir haftasıdır vs. Hani ufak yok saymalar olabilir, çünkü biliyorsun kuralları bir yerden esnetmeye başlayınca nerelere gittiğimizi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…