Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çok kötü hastayım ne yemek yiyecek ne de spor yapacak halim yok bugün Şu saate kadar sadece 1 bardak süt içtim. Buraya bile girecek halim yok ama yine de girip yazayım dedim.

Çok kötü hastayım ne yemek yiyecek ne de spor yapacak halim yok bugün Şu saate kadar sadece 1 bardak süt içtim. Buraya bile girecek halim yok ama yine de girip yazayım dedim.

Geçmiş olsun canım neyin var? Spor yapma ama bi şeyler yemeye çalış yine canım güçsüz düşme sonra

kızlar bu sıra hiç giremiyorum sayfaya özür dilerim evi taşımaya başladık
eşyaları falan topluyorum bebiş bi yandan iş bi yandan çok yavaş ilerliyo
mümkünse bir hafta olmayacağım

thebeauty senin kadar dikkatli yesem senin kadar spor yapsam ben haftada 2 kilo veririrm sen fazla veremiyorsun o kadar d,ikkat etmene rağmen sanırım duraklama dönemin???

canım benim verecek kilom kalmadı, o yüzden böyle yavaş gidiyor artık, haftada 300-400 gram versem yeter, vermesem de sorun olmaz diyebilirim...

Kızlar sonuçları hazırlama sırası bizdeydi bu hafta işte buyurun.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-82.html#post31556842

Takım olarak birinciyiz, bireysel olarak da ilk iki bizden ..

1. olmuşuz, tebrik ediyorum herkesii.

günde 3 menüye uyduğunda çok güzel kilo vermişsin , bozma menülerini canım, hem döndüm artık

çok zor bakıcı işi, hoşgeldin bu arada... tatilde kilo almamışsın, tebrikler...

geçmiş olsun, dikkat et kendine, ama yememezlik yapma, güçten düşersin...
kızlar bu sıra hiç giremiyorum sayfaya özür dilerim evi taşımaya başladık
eşyaları falan topluyorum bebiş bi yandan iş bi yandan çok yavaş ilerliyo
mümkünse bir hafta olmayacağım

canım kaptan değerlendirir yazdığını ama en az 2 hafta izin alınabiliyor,...

nihayet kısa süreli yolculuğumu tamamladım kızlar, çok yorucuydu, elimden geldiği kadar dikkat ettim...2-3 gündü ama sanki bir haftadır geziyor gibiyim... şu an ayaklarımın altında alev çıkıyor, sersem gibiyim...
bugün sabah: 7-8 yaprak sarması, domates salatalık yedim
yolda kahve içtim sadece, 1 tane eti formun limonlu bisküvisinden yedim
akşam: kanrıyarık

fırında yapmış karnıyarığı kardeşim.... tayin tercih dönemim başlayacak, 4 gün sonra gene uzun bir yolculuğum var bir de yolculukta tüm düzenim şaşıyor, sürekli karbonatlı su içtiğim için, orda da içemeyince bağırsak problemi yaşıyorum... yarına toparlarım herhalde...zonguldak acayip nemli bir yer, karadeniz diyince insanın aklına böyle orman bol oksijenli bir yer geliyor, ama hem havası çok kötü, hem de yolları kömür kokuyor resmen hava...

aa neresindesin zonguldağın bende zonguldaktayım

Merhaba kızlar... Dün hiç giremedim, affedin beni... :26: Şu aralar hayatımda yetiştirmem gereken o kadar çok iş var ki anlatamam... Her gün saatlerce okumam ve yazmam gereken şeyler var (mesai saati dışında), öğrenmem gereken iki tane dil var ve bunların hepsini mümkün olduğunca her gün yapmalıyım. Ama bir yandan kilo da vermem lazım. Hatta listemin 1 numarası belki de kilo vermek olmalı. Çünkü yıllardır beni pek çok şeyden geride tuttu kilo; sadece kıyafetlerden ya da güzel yemeklerden değil; hayatımdan geride kaldım ve bunu daha fazla devam ettirmek istemiyorum.

Takıma ne kadar yetişebiliyorum bilmiyorum. Vaktimin olmadığından yakınıyorum ama bu kiloları vermek için bu takımın en büyük şanslardan biri olduğunu da biliyorum. Kafam çok karışık. Sizden ricam bana biraz öneride bulunmanız. Sizce ne yapmalıyım? Takımla olan uyumumu, gidişatımı nasıl buluyorsunuz, bunları lütfen bana söyleyin, olur mu? :26:

geçmiş olsun canın istemese de bi şeyler yemeye çalış yine de. güçten düşersin. bitki çayları da içebilirsin

nası okudum anlatamam ne güsel ifade etmişsin kendini böyle canım öncelikle rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah bütün amaclarına ulaşırsın
bana göre sakın kopma burdan bizi bırakma elinden geldiği kadar yazmaya çalış motive ol bizi de motive et beraber başaralım

bugün yediklerim
sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 bardak şekersiz açık çay, 3 dilim domates, 1 dilim peynir, 1 t.k reçel
öğle: 1 dilim kek, 1 dilim börek, 4 kaşık patates salatası
akşam: 2 tane tavuk ızgara, 1 bardak kola :26:

Yeni geldiniz heralde ben sizi tanıyamadım :) Bu kadar çok şeyi bir arada yapmak çok zor olur.

Hergün 30 dk Jilian yaparak ve tabii diyetle 10 kilo verdim ben :) Bence 30 dakika da olsa spora zaman ayırın. Zaten yediklerine dikkat etmen için zamana ihtiyacın yok. Tek sorun buraya yazmak kalıyor onu da günde 5 mesajcık hallediverirsin

Geçmiş olsun Mercani... Ama sadece sütle olmaz, biraz iyi bak kendine...

Teşekkürler. Az önce yemek yedim şimdi daha iyiyim. Benim hastalıklarım biraz garip zaten günün yarısında alev ateş yanarım 3-4 saat sonra bi bakmışsın eski ben geri gelmişim

geçmiş olsun canın istemese de bi şeyler yemeye çalış yine de. güçten düşersin. bitki çayları da içebilirsin

Teşekkür ederim. Bitki çayı hiç aklıma gelmemişti söylediğiniz iyi oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…