Çok kötü hastayım ne yemek yiyecek ne de spor yapacak halim yok bugünŞu saate kadar sadece 1 bardak süt içtim. Buraya bile girecek halim yok ama yine de girip yazayım dedim.
Çok kötü hastayım ne yemek yiyecek ne de spor yapacak halim yok bugünŞu saate kadar sadece 1 bardak süt içtim. Buraya bile girecek halim yok ama yine de girip yazayım dedim.
thebeauty senin kadar dikkatli yesem senin kadar spor yapsam ben haftada 2 kilo veririrm sen fazla veremiyorsun o kadar d,ikkat etmene rağmen sanırım duraklama dönemin???
Kızlar sonuçları hazırlama sırası bizdeydi bu hafta işte buyurun.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-82.html#post31556842
Takım olarak birinciyiz, bireysel olarak da ilk iki bizden ..
Beauty yok ya benim menü biraz bozuldu, sabah kahve, arkasından bir tane poğaça, küçük yapmıştım.
Arada buzlu kahve, öğle keten tohumlu yoğurt .
Akşam da 1 tane dolma, 2 kaşık yoğurt.
Bu arada beauty,kyumi ve S_A mesaj sayılarını yollamamış..
Onları bekliyorum yarın sabah paylaşırım.
bu arada bugün normal beslenmeye dönemedim. tatil dönüşü evde olmak zor geliyo bana yemek yapmadım.
akşamı hafif geçirdim kilo yapmaz umarım bugün yediklerim.
işe başlamama 2 hafta kaldı, bakıcı ile anlaşmıştık ama bugün bulabilirsen başkasını bul dedi. kafam bu konudaumarım yoluna girer
kızlar bu sıra hiç giremiyorum sayfaya özür dilerim evi taşımaya başladık
eşyaları falan topluyorum bebiş bi yandan iş bi yandan çok yavaş ilerliyo
mümkünse bir hafta olmayacağım
nihayet kısa süreli yolculuğumu tamamladım kızlar, çok yorucuydu, elimden geldiği kadar dikkat ettim...2-3 gündü ama sanki bir haftadır geziyor gibiyim... şu an ayaklarımın altında alev çıkıyor, sersem gibiyim...
bugün sabah: 7-8 yaprak sarması, domates salatalık yedim
yolda kahve içtim sadece, 1 tane eti formun limonlu bisküvisinden yedim
akşam: kanrıyarık
fırında yapmış karnıyarığı kardeşim.... tayin tercih dönemim başlayacak, 4 gün sonra gene uzun bir yolculuğum varbir de yolculukta tüm düzenim şaşıyor, sürekli karbonatlı su içtiğim için, orda da içemeyince bağırsak problemi yaşıyorum... yarına toparlarım herhalde...zonguldak acayip nemli bir yer, karadeniz diyince insanın aklına böyle orman bol oksijenli bir yer geliyor, ama hem havası çok kötü, hem de yolları kömür kokuyor resmen hava...
aa neresindesin zonguldağın bende zonguldaktayım
kısa süreli düğün için gitmiştim canım, inağzı civarında bir yerdeydim canım , emirgan da düğün oldu işte
oo emirgan çok güzeldir hele ki manzarası on numara :)
Merhaba kızlar... Dün hiç giremedim, affedin beni... :26: Şu aralar hayatımda yetiştirmem gereken o kadar çok iş var ki anlatamam... Her gün saatlerce okumam ve yazmam gereken şeyler var (mesai saati dışında), öğrenmem gereken iki tane dil var ve bunların hepsini mümkün olduğunca her gün yapmalıyım. Ama bir yandan kilo da vermem lazım. Hatta listemin 1 numarası belki de kilo vermek olmalı. Çünkü yıllardır beni pek çok şeyden geride tuttu kilo; sadece kıyafetlerden ya da güzel yemeklerden değil; hayatımdan geride kaldım ve bunu daha fazla devam ettirmek istemiyorum.
Takıma ne kadar yetişebiliyorum bilmiyorum. Vaktimin olmadığından yakınıyorum ama bu kiloları vermek için bu takımın en büyük şanslardan biri olduğunu da biliyorum. Kafam çok karışık. Sizden ricam bana biraz öneride bulunmanız. Sizce ne yapmalıyım? Takımla olan uyumumu, gidişatımı nasıl buluyorsunuz, bunları lütfen bana söyleyin, olur mu? :26:
Merhaba kızlar... Dün hiç giremedim, affedin beni... :26: Şu aralar hayatımda yetiştirmem gereken o kadar çok iş var ki anlatamam... Her gün saatlerce okumam ve yazmam gereken şeyler var (mesai saati dışında), öğrenmem gereken iki tane dil var ve bunların hepsini mümkün olduğunca her gün yapmalıyım. Ama bir yandan kilo da vermem lazım. Hatta listemin 1 numarası belki de kilo vermek olmalı. Çünkü yıllardır beni pek çok şeyden geride tuttu kilo; sadece kıyafetlerden ya da güzel yemeklerden değil; hayatımdan geride kaldım ve bunu daha fazla devam ettirmek istemiyorum.
Takıma ne kadar yetişebiliyorum bilmiyorum. Vaktimin olmadığından yakınıyorum ama bu kiloları vermek için bu takımın en büyük şanslardan biri olduğunu da biliyorum. Kafam çok karışık. Sizden ricam bana biraz öneride bulunmanız. Sizce ne yapmalıyım? Takımla olan uyumumu, gidişatımı nasıl buluyorsunuz, bunları lütfen bana söyleyin, olur mu? :26:
Geçmiş olsun Mercani... Ama sadece sütle olmaz, biraz iyi bak kendine...
geçmiş olsun canın istemese de bi şeyler yemeye çalış yine de. güçten düşersin. bitki çayları da içebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?