Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evle de ugraşıyordun ya sabahtan temizlik falan diyordun o yüzden de bozulmuş olabilir belki, ama dolma, biber dolması falansa genel olarak çok sorun yok aslında kahve ve yogurt tok tutmuştur muhtemelen seni gün içinde.

çok doğru dedin canım ekmeksiz yemek mi olur ekmeksiz doyulur mu gibi düşünceleri yıkmak gerekiyo artık kahvaltıda bile aslında yemicem inş zamanla ekmeği tamamen çıkarıcam hayatımdan

Agız tadımız alışmaya başlıyor sanırım zamanla yemeklerin yanında hep ekmek yediğimiz için. Ben ilk defa salatayı tek başına yemeyi denemiştim mesela midem bulanmıştı ama tamamen alışkanlık olduguna inanıyorum.

bende sanırım şu anda ekmeksiz yiyemem salatayı buna hazır değilim :18::18:
ama yapıcammmm

bende sanırım şu anda ekmeksiz yiyemem salatayı buna hazır değilim :18::18:
ama yapıcammmm

Canım zorlama zaten kendini ama yanında bi şey ye dediğim gibi yemekle birlikte ye mesela zamanla yemekler ekmegin yerine geçiyor bana kalırsa. Ben direkt tek başına salatayı yemeyi denemiştim, o biraz zor olmuştu tabi

evet canım yanında bişiler yerim ama benim amacım bundan sonra tamamen ekmeksiz bi hayat sürmek
şimdi allahın izniyle veriyoruz kiloları istediğimiz kiloya inince hoop die geri almamak için yeme düzenimizi değiştirmemiz gerekiyo bence

Evet canım ya bir verelim de sonra istediğimi yerim dememek lazım O yüzden sanırım diyet yaparken kendini çok zorlamamak en iyisi, kilo verdikten sonra bir anda bıraktıgın her şeye saldırmamak için.

azıcık almısım 73.8 dim 74.3 geldim merak etme bu hafta daha dikkatli değil cok dikkatli olucamm

Evet canım ya bir verelim de sonra istediğimi yerim dememek lazım O yüzden sanırım diyet yaparken kendini çok zorlamamak en iyisi, kilo verdikten sonra bir anda bıraktıgın her şeye saldırmamak için.

bide duraklama dönemi çok zorluyo insanı
60dan aşağı inince hep öle oluyorum acaba ne yapmak lazım kilo vermeyi hızlandırmak duraklama dönemine girmemek için :44:

bide duraklama dönemi çok zorluyo insanı
60dan aşağı inince hep öle oluyorum acaba ne yapmak lazım kilo vermeyi hızlandırmak duraklama dönemine girmemek için :44:

takıldığını bildiğin kilodan inmek zor olabiliyor. bi süre kaçamak yapmazsan zor olmadığını görürsün. kafamızda bi kilo belirli o kiloya gelince kaçamaklar çoğalıyo kilo veremiyoruz ve sanıyoruz ki bizim elimizde olan bişey yok.
çok uzun süre diyet yapınca metabolizma kilo vermede duraklama yapabiliyo sadece. o kadar uzun süredir diyette değilsin di mi?

hayır 1 önce dikkat etmeye başladım ve asıl 2 haftadır tam diyetteyim diyebilirim

bu arada bugün normal beslenmeye dönemedim. tatil dönüşü evde olmak zor geliyo bana yemek yapmadım.
akşamı hafif geçirdim kilo yapmaz umarım bugün yediklerim.
işe başlamama 2 hafta kaldı, bakıcı ile anlaşmıştık ama bugün bulabilirsen başkasını bul dedi. kafam bu konuda umarım yoluna girer

hayır 1 önce dikkat etmeye başladım ve asıl 2 haftadır tam diyetteyim diyebilirim

o zaman eski duraklamaları unut. kaçamak yapmazsan, haftada en az 3-4 gün spor yapabilirsen takır takır vericeksin hep takılıyorum dediğin kiloları. neye inandığımız ne düşündüğümüz çok önemli.

çok teşekkür ederim cevabın için ayrıca inş herşey yolunda gider güzel bi bakıcı bulursun

çok teşekkür ederim cevabın için ayrıca inş herşey yolunda gider güzel bi bakıcı bulursun

teşekkür ederim..
bu arada herkes kendini tanıta kısa kısa. yeni gelen çok arkadaş var, belki yazdınız ama tekrar yazalım ki tanışmayan kalmasın.

mesela ben,
29 yaşındayım, 11 aylık oğlum var, matematik öğretmeniyim, 1 senedir doğum iznindeydim eylülde okula dönüyorum, stresler içindeyim.
şu an 65 kiloyum 16 eylüle kadar 62 olmak hedefim.

çok zor bu bakıcı işleri.ben de ücretsiz izin alicam . benim.kızım 6 aylık daha çok küçük. emanet edemem kimseye. seninki de küçük mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…