aynen benimki de öleherkese de hayır denmiyor ki. anneme sökmez mesela. yedirir her türlü.
eylül doğumlu eylülde 1 yaşında olcak yani. ücretsiz izindeydim bu sene çalışmadım. 1 yaşına kadar kendim baktım diye teselli ediyorum kendimi ama her türlü zor ayrılık.çok zor bu bakıcı işleri.ben de ücretsiz izin alicam . benim.kızım 6 aylık daha çok küçük. emanet edemem kimseye. seninki de küçük mu?
benim boyum da çok uzun değil 1.65bende 23 yaşındayım biyoloji bölümünden bu sene mezun oldum şimdilik işsizim 65 kilo ile başladım şimdi 60a düştüm amacım 50 kg olmak çünkü 160 boyum var uzun değilim maalesef
ama çok hırslıyım
eylül doğumlu eylülde 1 yaşında olcak yani. ücretsiz izindeydim bu sene çalışmadım. 1 yaşına kadar kendim baktım diye teselli ediyorum kendimi ama her türlü zor ayrılık.
benim boyum da çok uzun değil 1.65
ama ilk hedefim 60. küçük hedefler motive ediyo beni
Agız tadımız alışmaya başlıyor sanırım zamanla yemeklerin yanında hep ekmek yediğimiz için. Ben ilk defa salatayı tek başına yemeyi denemiştim mesela midem bulanmıştı ama tamamen alışkanlık olduguna inanıyorum.
teşekkür ederim..
bu arada herkes kendini tanıta kısa kısa. yeni gelen çok arkadaş var, belki yazdınız ama tekrar yazalım ki tanışmayan kalmasın.
mesela ben,
29 yaşındayım, 11 aylık oğlum var, matematik öğretmeniyim, 1 senedir doğum iznindeydim eylülde okula dönüyorum, stresler içindeyim.
şu an 65 kiloyum 16 eylüle kadar 62 olmak hedefim.
Evle de ugraşıyordun ya sabahtan temizlik falan diyordun o yüzden de bozulmuş olabilir belki, ama dolma, biber dolması falansa genel olarak çok sorun yok aslında kahve ve yogurt tok tutmuştur muhtemelen seni gün içinde.
eylül doğumlu eylülde 1 yaşında olcak yani. ücretsiz izindeydim bu sene çalışmadım. 1 yaşına kadar kendim baktım diye teselli ediyorum kendimi ama her türlü zor ayrılık.
benim boyum da çok uzun değil 1.65
ama ilk hedefim 60. küçük hedefler motive ediyo beni
16.08.2012
Beauty : 5
Hm22 : 12
Adia : 15
SERATES : 7
Mattika :7
Kyumi : 28
S_A : 0
Glsmh : 11
Pembe Panter 35 : 9
Musmutlu : 10
Funda08: 7
İzumii : 17
Yaktumehey : 8
Antonia: 7
iyi yapmışsın tatlım
ben de 29 umdayım
18 aylık oğlum var
ben de öğretmenim
benim de bu sene ücretsiz izinle geçti
ortak noktamız çok:13: ..ama çok güzeldi yani insan huzurlu oluyo bebeğiyle bir aradayken..
çalşarak büyütmek zor.. eylülde kreşteyiz biraz daha büyüyünce stresin azalacak
Allahım herkese çocuk büyütürken kolaylık versin
kilo verirken de:114:
ben de bu yıl.ücretsiz izindeyim. 1,5 yaşını buldurucam ama zor hakkaten ayrilik.şimdiden aklımda o var. çok anneciyiz de biz. öyle ağlayan bagiran bir bebek de değil kızım. iç çeker dudağını buker en fazla.kiyamam nasıl emanet edicem birilerine
teşekkür ederim..
bu arada herkes kendini tanıta kısa kısa. yeni gelen çok arkadaş var, belki yazdınız ama tekrar yazalım ki tanışmayan kalmasın.
mesela ben,
29 yaşındayım, 11 aylık oğlum var, matematik öğretmeniyim, 1 senedir doğum iznindeydim eylülde okula dönüyorum, stresler içindeyim.
şu an 65 kiloyum 16 eylüle kadar 62 olmak hedefim.
Canım kilon duraklama dönemine hep giricek özellikle uzun zamandır inemediğin kilolarda oluyor bu sanırım. Vücudun bir direnme şekli diye düşünüyorum ben. Sanki moralini bozuk diyeti bıraktırmak içinmiş gibi.bide duraklama dönemi çok zorluyo insanı
60dan aşağı inince hep öle oluyorum acaba ne yapmak lazım kilo vermeyi hızlandırmak duraklama dönemine girmemek için :44:
Sabah poğaçadan pek hoşlanmadım ama o da sorun olmamıştır umarım.
ellerine sağlık bu liste için kaptanım.
tarih 17 si olucak ama sanırım.
ha bir de haftasonu mesaj zorunluluğu yoktu eskiden. şimdi nasıl? bi değişiklik var mı kuralda? S_A bu yüzden yazmamıştır bugün belki?
Küçük bir pogacaydı diyorsun zaten sorun olmamıştır bana kalırsa
Herkese günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?