Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bende 23 yaşındayım biyoloji bölümünden bu sene mezun oldum şimdilik işsizim 65 kilo ile başladım şimdi 60a düştüm amacım 50 kg olmak çünkü 160 boyum var uzun değilim maalesef
ama çok hırslıyım

çok zor bu bakıcı işleri.ben de ücretsiz izin alicam . benim.kızım 6 aylık daha çok küçük. emanet edemem kimseye. seninki de küçük mu?
eylül doğumlu eylülde 1 yaşında olcak yani. ücretsiz izindeydim bu sene çalışmadım. 1 yaşına kadar kendim baktım diye teselli ediyorum kendimi ama her türlü zor ayrılık.

benim boyum da çok uzun değil 1.65
ama ilk hedefim 60. küçük hedefler motive ediyo beni

benimde ilk hedefim 60dı oldu çok şükür
şimdiki hedefim 55 olmak
çocuğunu allah bağışlasın herkese nasip etsin rabbim bu duyguyu çok istiyorum bende ilerde

ben de ilk zamanlar salatayı zorla yutuyordum tek başına yerken
şimdi salatasız yemek çok yavan geliyor
çorba yanında bile salata arıyorum
sabah kahvaltısında bile roka salata domates doğrayıp biraz da nar ekşisi döküyorum kendimi çok iyi hissettiriyor bu beslenme tarzı..
ama tamamen alışmakla ilgili eşim bile sevmezdi eskiden şimdi baya alıştı..
yeşilçayı da alıştırdım aynı şekilde..
kızlar ekmek de bence bi parça yemeli en azından yarım dilim kadar

Son düzenleme:

iyi yapmışsın tatlım
ben de 29 umdayım
18 aylık oğlum var
ben de öğretmenim
benim de bu sene ücretsiz izinle geçti
ortak noktamız çok:13: ..ama çok güzeldi yani insan huzurlu oluyo bebeğiyle bir aradayken..
çalşarak büyütmek zor.. eylülde kreşteyiz biraz daha büyüyünce stresin azalacak
Allahım herkese çocuk büyütürken kolaylık versin
kilo verirken de:114:

mesaj sayım 5

bugün yediklerim

sabah
çeyrek simit
3 çorba kaşığı kadar sucuklu yumurta
yarım kk peynir
yeşilçay
bol roka domates salatalık

ara
bir avuç kuru meyve

öğle
dört beş çorba kaşığı musakka
salata
yarım porsiyon çorba
çeyrek dilim ekmek çook az

akşam
meyveli pasta bir dilim
sekersiz cay

başka bişe yemedim pasta yedim diye..
arkadaşımla buluştum
bana çok zayıflamışsın dedi

en son haziranda görüşmüştük..
56 falandım galiba..
burası kesinlikle motive ediyor kızlar
hedefe devamm

Evle de ugraşıyordun ya sabahtan temizlik falan diyordun o yüzden de bozulmuş olabilir belki, ama dolma, biber dolması falansa genel olarak çok sorun yok aslında kahve ve yogurt tok tutmuştur muhtemelen seni gün içinde.

Sabah poğaçadan pek hoşlanmadım ama o da sorun olmamıştır umarım.

16.08.2012

Beauty : 5
Hm22 : 12
Adia : 15
SERATES : 7
Mattika :7
Kyumi : 28
S_A : 0

Glsmh : 11
Pembe Panter 35 : 9
Musmutlu : 10
Funda08: 7
İzumii : 17
Yaktumehey : 8
Antonia: 7

ben de bu yıl.ücretsiz izindeyim. 1,5 yaşını buldurucam ama zor hakkaten ayrilik.şimdiden aklımda o var. çok anneciyiz de biz. öyle ağlayan bagiran bir bebek de değil kızım. iç çeker dudağını buker en fazla.kiyamam nasıl emanet edicem birilerine

16.08.2012

ellerine sağlık bu liste için kaptanım.
tarih 17 si olucak ama sanırım.

ha bir de haftasonu mesaj zorunluluğu yoktu eskiden. şimdi nasıl? bi değişiklik var mı kuralda? S_A bu yüzden yazmamıştır bugün belki?

Son düzenleme:

1 yaşına getirdim iyi diyodum siz daha da büyütmüşsünüz. alışıcaz bi şekilde, evde olmak da iyi gelmiyo bana.

22 yaşındayım bende canım, üniversite öğrencisiyim, bölümüm Türk dili ve edebiyatı. 1.64 boyundayım, ilk hedefim 60 olmak benimde.

bide duraklama dönemi çok zorluyo insanı
60dan aşağı inince hep öle oluyorum acaba ne yapmak lazım kilo vermeyi hızlandırmak duraklama dönemine girmemek için :44:
Canım kilon duraklama dönemine hep giricek özellikle uzun zamandır inemediğin kilolarda oluyor bu sanırım. Vücudun bir direnme şekli diye düşünüyorum ben. Sanki moralini bozuk diyeti bıraktırmak içinmiş gibi. Onu umursamayıp devam edersen sonuç vericektir illaki.:79: Ben 10 gün 75 de takılı kalmıştım, sonra 74.5 oldum, ardından 74.2 oldum sonra tekrar 74.5 oldum, azimle devam ettikten sonra aşılır o duraklamalar merak etme

Sabah poğaçadan pek hoşlanmadım ama o da sorun olmamıştır umarım.

Küçük bir pogacaydı diyorsun zaten sorun olmamıştır bana kalırsa

Dün mesajlar tamamlanmamıştı o yüzden 16sınınkini eksik paylaştım, 17sininkini bugün paylaşırım. Kuralda bir değişiklik yok ama şöyle düşündüm, kurallara uymayanları falan uyaracağım malum, ona göre yaptırım uygulayacağız, fakat mesela hafta için 1-2 gün 5 mesajı bulmamıştır ama haftasonu 20-30 olmuştur, bunda o hafta bir ayrıcalık gösteririz gibi şeyler olabilir diye mesaj atılmasın demedim hafta sonu için ne dersin ?

Küçük bir pogacaydı diyorsun zaten sorun olmamıştır bana kalırsa

Düne göre yarım kilo, cumaya göre 1 kilo daha eksik çıktım, poğaça yaramış bana.

Herkese günaydınnn

Günaydın, en erkenci biziz galiba.

Bunlar da bu hafta hafta içinin mesaj sayımları, toplu halde ekleyeyim herkes durumunu görsün ben de paylaşırken söyleyeceklerimi söyleyeyim diye düşündüm. Bu arada 1 haftadır 2012 diye paylaşmışım da mesaj sayılarını kimse bir şey dememiş 12.08.2031 tarihinde gözüken yeni katılan arkadaşların 5 mesajdan az gözüküyor, o gün akşam saatlerinde katıdıkları için bu şekilde oldu.

S_A 5 günün 4 gününde paylaşım kuralına uymamışsın, buna bir çare bulmak gerek, eğer paylaşımını arttırabilirsen, arttırmanı tercih ederim ama olmazsa seni haftaya izinli yazmaktan yanayım, daha uygun olduğunda listeye katılırsın, bu sürede istediğinde burada paylaşım yaparsın.7

Kyumi paylaşımlarını düzene soktuğun için teşekkür ederim, belli vakitlerde gelsen de bütün mesajlarını okuyorsun.Bu şekilde devam edersin umarım.

12.08.2013

Beauty : 12
Hm22 :20
Adia : 6
SERATES : 5
Mattika :1
Kyumi : 0

Glsmh : 5
Pembe Panter 35 :
Musmutlu : 9
Funda08: 10
İzumii : 1
Yaktumehey : 2
Antonia: 1

13.08.2013

Beauty : 20
Hm22 :31
SERATES : 6
Mattika :0
Kyumi : 11
S_A : 2
Glsmh : 31
Pembe Panter 35 : 6
Musmutlu : 20
İzumii : 41
Yaktumehey : 14
Antonia: 4

14.08.2013

Beauty : 13
Hm22 : 15
Adia : 5
SERATES : 8
Mattika :0
Kyumi : 30
S_A : 5
Glsmh : 8
Pembe Panter 35 : 7
Musmutlu : 12
İzumii : 24
Yaktumehey : 12
Antonia: 5

15.08.2013

Beauty : 10
Hm22 : 33
Adia : 13
SERATES : 6
Mattika :1
S_A : 2
Glsmh : 13
Pembe Panter 35 : 4
Musmutlu : 16
Funda08: 13
İzumii : 23
Yaktumehey : 3
Antonia: 8

16.08.2013

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…