Canım öncelikle kolay gelsin, gruptan kopmamak için grububa girip neler yediğini içtigini yazman bile faydalı olur bana kalırsa, en azından bu çalışma stresi içinde kaçamaklar yapmanı önler. O yüzden lütfen takımından kopma en azından günün belli bir saati girmeye çalış :105: Bu arada iki dil öğrenmek birlikte zor değil mi, hangi dilleri öğreniceksin?
Börek, kek, kola aynı menü de olmasaymış keşkeÖğlen misafirliğe falan mı gittin, patates salatası, börek ve kek onu düşündürdü bana
Canım öyle düşünme 5 mesaj bile olsa takımla bağını koparmamana neden olucaktır en azından, takımla bağın kopmazsa diyete daha güçlü devam edersin.
Kek, börek, patates, kola...
İşte neden böyle oluyor? : Kahvaltı yüzünden. Kahvaltıyı uzun uzun yazmışsın ama çay ve domates aslında 0 kalori denebilir. Yani bu durumda 1 dilim ekmek+ peynir + reçel... Bir kere reçelin miktarı belli değil, hiç de olmaması gerekirdi. Ekmek ve peynir anca 140 kalori yapar (peynir yağsız ise). Bu da yaklaşık bir ara öğün kalorisidir.
Yani benim gördüğüm hata yanlış besin seçimleri ve yanlış porsiyon seçimleri. Öğle yemeğinde onlar yerine 1 tabak sebze yemeği ve yanına yoğurt ya da ekmek olsaydı daha tok olmuş olacaktın. Ayrıca ara öğünler de yok. Acıkmamak ve açlığın getirdiği dezavantajları yaşamamak için ara öğün yapmayı unutmayalım.
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
5 zeytin
Ara
2 erik
Öğle
2 büyük tabak çorba (çok güzeldi, n'apim...)
1 dilim rosto
Ara
2 kurabiye17::18::26: Ne deseniz haklısınız. Öyle bir andı ki rejimde olduğumu unuttum. )
Akşam
2 şeftali
1 muz
Biraz üzüm
Bugün yediklerim:
Sabah: ılık limonlu su
menemen, peynir, 3 zeytin, yeşil çay
Ara:kahve
Öğlen:3-4 tane köfte, yogurt
Ara: 2 siyah erik
Akşam:sebze yemegi, salata, 2 ceviz
Akşam bir saat yürüyüş yaptım bugün, 3 litre kadar su içtim.
Menüyü, minimum mesajları yazarım dahil olursam zaten ama aklımdaki soru sadece onları yapmanın yeterli olup olmayacağı... :) Gittiği yere kadar elimden geleni yapacağım. Umarım altından kalkarım, bir şekilde size iyice uyum sağlarım. Çünkü burdan ayrılırsam aynı dert yine devam eder biliyorum. Kontrol mekanizması olmadan olmuyor.
İngilizce ve İspanyolca. İngilizce var aslında ama artık anadil kıvamına getirmek istiyorum. O yüzden o yeni bir dil olmayacak, sadece tamamlanan bir dil olacak. Pek zorlanacağımı sanmıyorum. ama işte zaman yok mu şu zaman... Hiçbir işe yetmiyor...Tanrı bana yardımcı olsun, dakikalarım yavaş geçsin...
Merhaba kızlar... Dün hiç giremedim, affedin beni... :26: Şu aralar hayatımda yetiştirmem gereken o kadar çok iş var ki anlatamam... Her gün saatlerce okumam ve yazmam gereken şeyler var (mesai saati dışında), öğrenmem gereken iki tane dil var ve bunların hepsini mümkün olduğunca her gün yapmalıyım. Ama bir yandan kilo da vermem lazım. Hatta listemin 1 numarası belki de kilo vermek olmalı. Çünkü yıllardır beni pek çok şeyden geride tuttu kilo; sadece kıyafetlerden ya da güzel yemeklerden değil; hayatımdan geride kaldım ve bunu daha fazla devam ettirmek istemiyorum.
Takıma ne kadar yetişebiliyorum bilmiyorum. Vaktimin olmadığından yakınıyorum ama bu kiloları vermek için bu takımın en büyük şanslardan biri olduğunu da biliyorum. Kafam çok karışık. Sizden ricam bana biraz öneride bulunmanız. Sizce ne yapmalıyım? Takımla olan uyumumu, gidişatımı nasıl buluyorsunuz, bunları lütfen bana söyleyin, olur mu? :26:
akşam tavuk ızgaralar çok güzel ama kola olmasaymış keşke, en azından light olsaymış... öğle hiç olmamış, yani tamamen karbonhidrat+ yağ... sabah da reçel gözüme çarptı...yarın biraz proteine ağırlık vermelisin bence tatlım...bugün yediklerim
sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 bardak şekersiz açık çay, 3 dilim domates, 1 dilim peynir, 1 t.k reçel
öğle: 1 dilim kek, 1 dilim börek, 4 kaşık patates salatası
akşam: 2 tane tavuk ızgara, 1 bardak kola :26:
2 siyah eriğin yanına bir şeyler eklenebilirmiş, menü, spor, sıvı alımı gayet güzelBugün yediklerim:
Sabah: ılık limonlu su
menemen, peynir, 3 zeytin, yeşil çay
Ara:kahve
Öğlen:3-4 tane köfte, yogurt
Ara: 2 siyah erik
Akşam:sebze yemegi, salata, 2 ceviz
Akşam bir saat yürüyüş yaptım bugün, 3 litre kadar su içtim.
öğleden sonrası çok kötüMenüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
5 zeytin
Ara
2 erik
Öğle
2 büyük tabak çorba (çok güzeldi, n'apim...)
1 dilim rosto
Ara
2 kurabiye17::18::26: Ne deseniz haklısınız. Öyle bir andı ki rejimde olduğumu unuttum. )
Akşam
2 şeftali
1 muz
Biraz üzüm
miktarları fazla değilse menün iyibir de ben sebze yemeklerinin suyunu yemiyorum artık önceden ekmeği bandırıp yerdim yemeğin yağı suyunda oluyormuş
Ender saraç'ın programında izlemiştim bir kere misafirliğe gittiğinizde yenilebilecek yemekleri söylüyordu, kısır ve mercimek köftesine bir şey dememişti yaprak sarmaya da pirinç yüzünden karşı çıktı ama börekle, kekle birleşince kötü oldugunu düşünmüştü. Piknikte neler vardı bilmiyorum ama özellikle böreğin yakımı daha zor oluyor sanırım bu tür yiyeceklere göre. Ama hafta içinde telafi edersin bana kalırsa, bi pazar kaçamagı olmuş senin için :)pikniğe gitmiştik onun için öğle ve akşamı orda yedim herkes yiyince benim de canım çekti
Hem benziyor, hem benzemiyor... :) Nerden baktığına göre değişir.
Menü yazdıkça tutarım kendimi tabi, cumaları düşünerek de tutarım. Zaten hepimiz o yüzden burada değil miyiz?
günaydın kızlar nasıl keyiflerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?