Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

pikniğe gitmiştik onun için öğle ve akşamı orda yedim herkes yiyince benim de canım çekti

bugün pikniğe gittiğimiz için böyle oldu normalde hap ara öğün yaparım aç kalmamak için

akşam olmamış gibi. üzüm tatlı muz da kalorisi yüksek meyvelerden diye biliyorum hatta sporcular bunun için tercih ediyor yanılıyor da olabilirim

miktarları fazla değilse menün iyi bir de ben sebze yemeklerinin suyunu yemiyorum artık önceden ekmeği bandırıp yerdim yemeğin yağı suyunda oluyormuş

vayy ispanyolca italyancayla beraber öğrenmek istediğim diller arasında

çok hızlı ve cana yakın bir giriş yaptın takıma, ama günlük 15 dk + 15 dk bulunsan takımda çok da güzel idare edebilirsin... yarım saat toplamda, çok zorlamaz diye düşünüyorum ama tabi bazı günler oluyor ki, koşuşturmadan temelli burayı unutuyorsun... ama burasız da insan motive olamıyor, en azından ben

akşam tavuk ızgaralar çok güzel ama kola olmasaymış keşke, en azından light olsaymış... öğle hiç olmamış, yani tamamen karbonhidrat+ yağ... sabah da reçel gözüme çarptı...yarın biraz proteine ağırlık vermelisin bence tatlım...

2 siyah eriğin yanına bir şeyler eklenebilirmiş, menü, spor, sıvı alımı gayet güzel
öğleden sonrası çok kötü sabah yediğin peynir umarım çok yağlı değildir.... akşam neden tamamen meyve yaptın canım... tamamen karbonhidrat olmuş... hem acıktırır hem kilo veremezsin ki muz, üzüm en şekerli meyve... 4 porsiyon meyve yemişsin akşam mesela... onun yerine sebze yiyebilirdin...kurabiye zaten sen de biliyorsun ki tamamen yağ

Eve donuyoruz yoldayim msj sayim 2( dugunumuz vardi malesef nete giremedim..

Bugun yediklerim
Yumurta
Peynir
Salata domates
Yarim dilim ekmek

Neskafe
Bi porsiyon haslanmis tavuk
Bi dilim karpuz

Bi avuc kurumeyve

Incir

Yarin niyetliyim oyuzden az once yumurta peynir ve karpuz yedim ama azar azar
Bide ceyrek dilim ekmek

Iyi geceler

miktarları fazla değilse menün iyi bir de ben sebze yemeklerinin suyunu yemiyorum artık önceden ekmeği bandırıp yerdim yemeğin yağı suyunda oluyormuş

Şu an evde oldugum için yemeklerin yagını tuzunu ayarlayabiliyorum, çok yaglı olmuyor o yüzden.

pikniğe gitmiştik onun için öğle ve akşamı orda yedim herkes yiyince benim de canım çekti
Ender saraç'ın programında izlemiştim bir kere misafirliğe gittiğinizde yenilebilecek yemekleri söylüyordu, kısır ve mercimek köftesine bir şey dememişti yaprak sarmaya da pirinç yüzünden karşı çıktı ama börekle, kekle birleşince kötü oldugunu düşünmüştü. Piknikte neler vardı bilmiyorum ama özellikle böreğin yakımı daha zor oluyor sanırım bu tür yiyeceklere göre. Ama hafta içinde telafi edersin bana kalırsa, bi pazar kaçamagı olmuş senin için :)

Son düzenleme:
Hem benziyor, hem benzemiyor... :) Nerden baktığına göre değişir.

Menü yazdıkça tutarım kendimi tabi, cumaları düşünerek de tutarım. Zaten hepimiz o yüzden burada değil miyiz?

İnşallah iki dili de anadilin gibi öğrenirsin o zaman Elbette ki hepimiz bunun için burdayız, ama bir takım olarak burdayız. Forumda kimse yazmazsa, yazanlarında motivasyonu zamanla azalır diye düşünüyorum. Belli bir yaştan sonra maalesef sorumluluklar ve yapılması gereken işler artıyor ve genellikle ilk vazgeçilen, bırakıldıgı zaman çok ciddi sorunlar yaşanmayacak şeyler oluyor. Diyet yapmak belki bırakılmaz ama, internet, foruma girip bir şeyler okumak, yazmak bırakılacak şeyler listesinde ilk sırayı zorlayabilir sanırım süreç içinde. O yüzden inşallah ne olursa olsun devam eder, bizim yanımızda olursun

bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım

sabah kalkınca çorba

kahvaltı
yogurt
salatalık
domates
haslanmıs yumurta
yeşilzeytinn

ara
kuru üzüm ( 50 gram kadar 145 kalori)

öğle
çorba

akşam
salata yogurt
veya

salata corba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…