Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kuru meyvenin üstüne incir olmamış... bir de yazarken miktarları da yazsak, hani 1 tane incir yediysen es geçicem mesela, 4 tane yediysen çok olmuş diyeceğim...

yok böyle bişi ya, ben biberiye de olan karışımı bacaklarıma sürmüştüm, hiç bir değişiklik olmamıştı... hem dışardan bir etkiyle göbeği yok edemeyiz, içten kasları çalıştırmamız gerekir...

kahvaltım:
salatalık domates kk peynir yarım dilim kızarmış ekmek ve çay

kahvaltı güzel, ben daha henüz, 1lt limonlu suyumu bitirme çabası içindeyim

Ben geldim kızlar dünkü menümü yazayım ..

Sabah : k special-süt
Öğle : 2 dilim börek
Akşam : Adana ve ayran
1 saat kadar da koştum.

bencede inanmayın bende bunun gibi bir yazı gördüm aldım bir süre kullandım hiç bir değişiklik olmadı üstelik çok ağır bir kokusu var

Bir de kızlar mesaj sayılarına baktım yazmayan çok kişi var, yazanların genelde az, ben hani bol yazılırsa telafi şeklinde olur demiştim hafta sonu ama sonuçta herkesin planı olabilir, ailesiyle zaman geçirebilir o yüzden hafta sonu mesaj listesi tutmama fikrindeyim. Tersini düşünen varsa paylaşırsa devam ederim.

bende artık sekerine dikkat ediyorum yediklerimiinn bugün kuru üzüm yedim karpuz yada incir veya baska sekerli bir gıda yemiycemm

Günaydııın

Umarım hepiniz güne iyi başlamışsınızdır... Ben hiç iyi başlamadım

Bugün eşim kursa başladı sabah giderken nerde benim tişörtlerim dite yeri göğü inletti. Oysaki ben gece bakmıştım bi tişört vardı yeni ütülemişim. Bugün de sabahtan çamaşır yikicaktım ben ne bilim tişörtün kücük olduğunu kendi söylemesse çamaşır makinammı var benim her gün 50 tane giyim seçeneği olsun !

Sonrasında o gitti ve ben de çamaşırhaneye indim.. Bide ne görim kocamaaan bir çekirge

Bendede bu tür her hayvana karşı çok büyük bir korku var. Çamaşır yıkamaktan bu yüzden vazgeçtim ve serili olan çamaşırımın bi kısmını toplayamadım bile ya

Sonracığımaaaaa bukadarıyla kalsa iyi eve geldim. İçerde arı geziyo. Bide bi böcek. Hangi ara içeri girdiler bu nasıl olur ben cam acmadımki derken balkon kapısını açtımki arı dışarı çıksın. Bi de baktımki arının keyfi yerinde mutfak lambasına çarpıp duruyo

Şimdide içimden bi ses illede çamaşır makinası al diyo ya tabii para yok oda ayrı mesele.

S-a dan 3. Takımdaki güzin ablalara sunulue.

ben her türlü uyarımmm

Sabah bir bardak ılık limonlu suyumu içtim bende
Kahvaltım: 1 domates, 1 kk peynir, 3 zeytin bir bardak yeşil çay

Forumda bahsedilen leslie ve Jilian ın videolarına bir bakayım dedim bu sabah youtube dan ve leslie 2 mile yaptım.
Zira jilian a göre daha yapılabilir göründü gözüme

Çok biliyormuş eşin, bilmiyor mu günde kaç saat çalışıyorsun, yoğunsun, hani tamam onun açısından da hoş olmayabilir ama kızmak falan neymiş

Böcek çok olan bir yer sanırım bence yen sen o böcek korkunu bir an önce.
Ben çok severim

kızlar bu sıra hiç giremiyorum sayfaya özür dilerim evi taşımaya başladık
eşyaları falan topluyorum bebiş bi yandan iş bi yandan çok yavaş ilerliyo
mümkünse bir hafta olmayacağım

Şimdi açıkçası ben durumdan pek hoşlanmadım, çünkü listeye girmeden önce söylemiştim istersen yoğunluğun bitince gir listeye diye, buna rağmen senin sözüne güvenerek bekletmedim ve listeye aldım,
Şimdi cuma günü bildirimde bulunmazsan takımın ortalamasını düşürmüş olacaksın, biliyorsun burada takıma karşı da sorumluluklarımız var.
Cuma günü kilonu bildirirsen ondan sonra 2 hafta süreyle izinli yazalım o zaman seni.

Bazı insanlar sabahları çok sinirli olurlar, en küçük şeye esip gürleyebiliyorlar, eşinde öyle biriyse sabahki hali o yüzden olabilir. Akşama gelince gönlünü alıcaktır bana kalırsa :)
Sevmediğin ot burnunda biter derler ya, böceklerle karşılaşman öyle bir şey olmuş bugün, üst üste denk gelmiş. Bi günlük bir meseledir çok takma kafana, bi daha denk gelmez umarım bu kadar üst üste

Hoşgeldin beauty, yine dikkat etmişisn yediğine içtiğine, acaba başka yerde içemez misin karbonatlı suyunu, küçük paketler var ya onlarla 1 şişe su alsan yanına ..

Ben düüşüncemi söyleyeyim o zaman, takımla uyumunda bir sıkıntı görmüyorum ama ilk geldiğinde kendini anlattığında çok taha aktif bir üye olarak bekliyordum, hepimizin işleri evet oluyor ama daha önceden de biliyorsun takım aktif olmadığında sonunda ya kapanıyor ya bir kaç kişiyle ayakta kalıyor.
Belki bir süre listede olmadan burada paylaşıp yapıp sonra listeye girebilirsin diye düşünüyorum.

Kızlar bu arada ben yavaş yavaş vereyim kilomu diyordum ama sıkıldım bu sıralarda, o yüzden spor da ekleyip bir an önce tamamlamayı düşünüyorum. Mezun olduktan sonra kaptanlığı devredeceğim, şimdiden yapabilirim edebilirim diyen varsa aklında bulunsun, zaten gelirim takıma yine de devretme konusunda içimin rahat olması gerekli.

s.a
yurtdışında çamaşır makinası almak o kadar zor mu?? türkiye de gerçekten değil hem çok uzun taksitli hem bi sürü spotlar var kampanyalar var. bu sıcaklarda gidip bi çamaşırhanede yıkamak asmak toplamak senin yoğunluğunda biri için çok ama çok zor. eşine söyle bağırıp çağırmak yerine alsın hemen bi tane evinize.... aaaaa çok kızdım senden bir yaş büyük kızım var valla ona bağıran bir erkek hayal ettim ve onu öldüresim geldiii... seni,n annen de duymasın bunu sakın çok üzülür.. tabiki olur her evlilikte ama böyle küçük şeyler için kalp kırmak çok yanlış yol yakınken uyar onu bir daha yapmasın ... çok kırıldığını anlayıncaya kadar anlat canım...

ben yine kendimi acaip şımartarak bir hafta sonu geçirdim ne olacak benim halim bilmem...
ne yedim hiç yazmıyorum valla yaramaz söz dinlemez çocuk gibiydim... unutup bugünden sonraya bakmak istiyorum olan oldu çünkü...
lanet tartı da hiç affetmedi tabikiii.... çoookkk dikkat etmem gereken 5 günüm var ....
bakalım ne olacak cumaya kadar....

Cidden yaramaz çocuklar gibisin, biz yapma etme dedikçe sen yemeye devam ..
Hadi bakalım görelim ne olacak hafta içi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…