allaha şükür canım sen nasılsın
kuru meyvenin üstüne incir olmamış... bir de yazarken miktarları da yazsak, hani 1 tane incir yediysen es geçicem mesela, 4 tane yediysen çok olmuş diyeceğim...Eve donuyoruz yoldayim msj sayim 2( dugunumuz vardi malesef nete giremedim..
Bugun yediklerim
Yumurta
Peynir
Salata domates
Yarim dilim ekmek
Neskafe
Bi porsiyon haslanmis tavuk
Bi dilim karpuz
Bi avuc kurumeyve
Incir
Yarin niyetliyim oyuzden az once yumurta peynir ve karpuz yedim ama azar azar
Bide ceyrek dilim ekmek
Iyi geceler
Kızlar forumda dolaşırken böyle bi şey buldum da, hem takımda bu konuda şikayetleri olanlar vardı diye paylaşmak istedim hem de bunu daha önceden bilen, etkili oldugunu düşünen falan var mı diye sormak istedim?
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/462984-biberiye-yagi-gobekten-kurtulalim.html
kahvaltım:
salatalık domates kk peynir yarım dilim kızarmış ekmek ve çay
kuru meyvenin üstüne incir olmamış... bir de yazarken miktarları da yazsak, hani 1 tane incir yediysen es geçicem mesela, 4 tane yediysen çok olmuş diyeceğim...
yok böyle bişi ya, ben biberiye de olan karışımı bacaklarıma sürmüştüm, hiç bir değişiklik olmamıştı... hem dışardan bir etkiyle göbeği yok edemeyiz, içten kasları çalıştırmamız gerekir...
kahvaltı güzel, ben daha henüz, 1lt limonlu suyumu bitirme çabası içindeyim
kuru meyvenin üstüne incir olmamış... bir de yazarken miktarları da yazsak, hani 1 tane incir yediysen es geçicem mesela, 4 tane yediysen çok olmuş diyeceğim...
yok böyle bişi ya, ben biberiye de olan karışımı bacaklarıma sürmüştüm, hiç bir değişiklik olmamıştı... hem dışardan bir etkiyle göbeği yok edemeyiz, içten kasları çalıştırmamız gerekir...
kahvaltı güzel, ben daha henüz, 1lt limonlu suyumu bitirme çabası içindeyim
Bir de kızlar mesaj sayılarına baktım yazmayan çok kişi var, yazanların genelde az, ben hani bol yazılırsa telafi şeklinde olur demiştim hafta sonu ama sonuçta herkesin planı olabilir, ailesiyle zaman geçirebilir o yüzden hafta sonu mesaj listesi tutmama fikrindeyim. Tersini düşünen varsa paylaşırsa devam ederim.
Günaydııın
Umarım hepiniz güne iyi başlamışsınızdır... Ben hiç iyi başlamadım
Bugün eşim kursa başladı sabah giderken nerde benim tişörtlerim dite yeri göğü inletti. Oysaki ben gece bakmıştım bi tişört vardı yeni ütülemişim. Bugün de sabahtan çamaşır yikicaktımben ne bilim tişörtün kücük olduğunu kendi söylemesse çamaşır makinammı var benim her gün 50 tane giyim seçeneği olsun !
Sonrasında o gitti ve ben de çamaşırhaneye indim.. Bide ne görimkocamaaan bir çekirge
Bendede bu tür her hayvana karşı çok büyük bir korku var. Çamaşır yıkamaktan bu yüzden vazgeçtim ve serili olan çamaşırımın bi kısmını toplayamadım bile ya
Sonracığımaaaaa bukadarıyla kalsa iyi eve geldim. İçerde arı geziyo. Bide bi böcek. Hangi ara içeri girdiler bu nasıl olur ben cam acmadımki derken balkon kapısını açtımki arı dışarı çıksın. Bi de baktımki arının keyfi yerinde mutfak lambasına çarpıp duruyo
Şimdide içimden bi ses illede çamaşır makinası al diyo yatabii para yok oda ayrı mesele.
S-a dan 3. Takımdaki güzin ablalara sunulue.
kızlar bu sıra hiç giremiyorum sayfaya özür dilerim evi taşımaya başladık
eşyaları falan topluyorum bebiş bi yandan iş bi yandan çok yavaş ilerliyo
mümkünse bir hafta olmayacağım
Günaydııın
Umarım hepiniz güne iyi başlamışsınızdır... Ben hiç iyi başlamadım
Bugün eşim kursa başladı sabah giderken nerde benim tişörtlerim dite yeri göğü inletti. Oysaki ben gece bakmıştım bi tişört vardı yeni ütülemişim. Bugün de sabahtan çamaşır yikicaktımben ne bilim tişörtün kücük olduğunu kendi söylemesse çamaşır makinammı var benim her gün 50 tane giyim seçeneği olsun !
Sonrasında o gitti ve ben de çamaşırhaneye indim.. Bide ne görimkocamaaan bir çekirge
Bendede bu tür her hayvana karşı çok büyük bir korku var. Çamaşır yıkamaktan bu yüzden vazgeçtim ve serili olan çamaşırımın bi kısmını toplayamadım bile ya
Sonracığımaaaaa bukadarıyla kalsa iyi eve geldim. İçerde arı geziyo. Bide bi böcek. Hangi ara içeri girdiler bu nasıl olur ben cam acmadımki derken balkon kapısını açtımki arı dışarı çıksın. Bi de baktımki arının keyfi yerinde mutfak lambasına çarpıp duruyo
Şimdide içimden bi ses illede çamaşır makinası al diyo yatabii para yok oda ayrı mesele.
S-a dan 3. Takımdaki güzin ablalara sunulue.
nihayet kısa süreli yolculuğumu tamamladım kızlar, çok yorucuydu, elimden geldiği kadar dikkat ettim...2-3 gündü ama sanki bir haftadır geziyor gibiyim... şu an ayaklarımın altında alev çıkıyor, sersem gibiyim...
bugün sabah: 7-8 yaprak sarması, domates salatalık yedim
yolda kahve içtim sadece, 1 tane eti formun limonlu bisküvisinden yedim
akşam: kanrıyarık
fırında yapmış karnıyarığı kardeşim.... tayin tercih dönemim başlayacak, 4 gün sonra gene uzun bir yolculuğum varbir de yolculukta tüm düzenim şaşıyor, sürekli karbonatlı su içtiğim için, orda da içemeyince bağırsak problemi yaşıyorum... yarına toparlarım herhalde...zonguldak acayip nemli bir yer, karadeniz diyince insanın aklına böyle orman bol oksijenli bir yer geliyor, ama hem havası çok kötü, hem de yolları kömür kokuyor resmen hava...
Merhaba kızlar... Dün hiç giremedim, affedin beni... :26: Şu aralar hayatımda yetiştirmem gereken o kadar çok iş var ki anlatamam... Her gün saatlerce okumam ve yazmam gereken şeyler var (mesai saati dışında), öğrenmem gereken iki tane dil var ve bunların hepsini mümkün olduğunca her gün yapmalıyım. Ama bir yandan kilo da vermem lazım. Hatta listemin 1 numarası belki de kilo vermek olmalı. Çünkü yıllardır beni pek çok şeyden geride tuttu kilo; sadece kıyafetlerden ya da güzel yemeklerden değil; hayatımdan geride kaldım ve bunu daha fazla devam ettirmek istemiyorum.
Takıma ne kadar yetişebiliyorum bilmiyorum. Vaktimin olmadığından yakınıyorum ama bu kiloları vermek için bu takımın en büyük şanslardan biri olduğunu da biliyorum. Kafam çok karışık. Sizden ricam bana biraz öneride bulunmanız. Sizce ne yapmalıyım? Takımla olan uyumumu, gidişatımı nasıl buluyorsunuz, bunları lütfen bana söyleyin, olur mu? :26:
Kızlar forumda dolaşırken böyle bi şey buldum da, hem takımda bu konuda şikayetleri olanlar vardı diye paylaşmak istedim hem de bunu daha önceden bilen, etkili oldugunu düşünen falan var mı diye sormak istedim?
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/462984-biberiye-yagi-gobekten-kurtulalim.html
ben yine kendimi acaip şımartarak bir hafta sonu geçirdim ne olacak benim halim bilmem...
ne yedim hiç yazmıyorum valla yaramaz söz dinlemez çocuk gibiydim... unutup bugünden sonraya bakmak istiyorum olan oldu çünkü...
lanet tartı da hiç affetmedi tabikiii.... çoookkk dikkat etmem gereken 5 günüm var ....
bakalım ne olacak cumaya kadar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?