Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ahh korktuğum başımıza geliyor sen ve beauty gidince biz yandık valla çok zor işimiz...ben kesinlikle bu görevi senin kadar iyi yapamam.. vaktim bol ama yapamam senin gibi..

ahh korktuğum başımıza geliyor sen ve beauty gidince biz yandık valla çok zor işimiz...ben kesinlikle bu görevi senin kadar iyi yapamam.. vaktim bol ama yapamam senin gibi..

Aslında Serates belki kaptan olursan kötü örnek olmayayım diye daha dikkat edersin, malum eleştiri yapacaksın kendi menünden yapamazsın vs. Eğer düşünürsen ben sana ufak ufak bilgileri anlatırım. 2-3 hafta sonra da tamamen sana bırakırım.

Beauty gerçekten hem takımla çok ilgili hem çok bilinçli ama verecek kilosu bitti bile, ayrıca düğündür balayıdır tadını rahatça çıkarması gereken dönemler olacak.

Umarım çok fazla almamışsındır hafta sonu 5 gün uzun bir zaman ama kilo vermek için uzun bir zaman, nasıl olsa daha cumaya var, bugün geçti yarın başlarım deme sakın bugünden cumaya kadar güzel kilo verirsin sabredersen

S.A şu böcek konusu
aynı senin gibiyim çok ama çok korkuyorum... heryerde de gelip bana konarlar benim karşıma çıkarlar :18:

bir gün meditasyon eğitimine gittik kaz dağlarında doğa harika.. herkes çadırda uyku tulumunda falan kalıyor ben dedim imkansız kalamam ben yerlerde yatamam neyse fark ödedim tek bir oda vardı onu bana verdiler tuvalet falan içinde en azından gece uyanıp karanlıkta tuvalete falan asla gidemem..kampta elektrik yok telefon yok televizyon yok fön yok tam ilkel yaşam ...ama cennet gibi gündüz... Hızır Kamp - Galeri

orada meditasyon yapıyoruz gözlerimiz kapalı ve derin bir sessizlik dakikalarca sürüyor bu...derkeeennnn bir böcek onca kişi içinde geldi benim omzuma kocaman bişi ben ciyak ciyak ne sessizlik kaldı ne rehavet bende salya sümük ağlıyorum... demez mi bi kadın ama biz onların ortamına geldik onlar bizden huzursuz aslında onu mutsuz eden sizisiniz şu an....

ve dedim ben gidiyorum odama gittim eşyalarımı alıcam odam da lavobada ne görsem bir akrep sarı kocaman... yine ciyak ciyak .....neyse anlatırken fena oldum yineee bu korku nasıl yenilir bilmiyorum ama bununla yaşamak çok zor gerçekten.. yazın gitttiğimiz yemeklerde dışarda oturup gece boyu ayaklarını havada tutmak nasıl bişey yaşamayan anlayamaz...

Arı, böcek gibi şeylerden bende çok korkarım :18: Geçmiş olsun sabah sabah çok şey gelmiş başına :)

Ben 1 ay kadar Jilian ve 1 ay kadar da Leslie yaptım. Jilian kesinlikle daha çok etki ediyor ama yine de sen bilirsin :)

Leslie yapıyorsan 5 mil veya 3 mil en çok onlar etki ediyor :)

Sen gidersen biz napacaz :18:

Gerçi benim de verecek pek kilom kalmadı ama yine 1 ay kadar daha mezun olamam heralde :)

bilmem ki becerebilir miyim???
ben tam olarak işleyişi bile bilmiyorum ortak paylaşım alanı falan nedir daha yeni farkettim mezunlar sayfası varmış yeni gördüm bu kız püsküüt galiba bayaa ciddi bir sistem kurmuş burada kaç etap olmuş sürüyor. inan ben hiç ilgilenmemiştim.. doğru dürüst kuralları bile okumadım... eğer yapabilecek kimse olmazsa öğrenir yaparım ama sen gitme yaaa(

Ben 1 ay kadar Jilian ve 1 ay kadar da Leslie yaptım. Jilian kesinlikle daha çok etki ediyor ama yine de sen bilirsin :)

Leslie yapıyorsan 5 mil veya 3 mil en çok onlar etki ediyor :)

Nasıl bir sırayla yaptın canım ben bugün ilk defa başladım. İkisini aynı anda mı yaptın yoksa önce birini sonra diğerini mi yaptın?

Benim de 5 kilom var zaten daha 2-3 hafta diyorum ama yine buralarda olurum ..

Nasıl bir sırayla yaptın canım ben bugün ilk defa başladım. İkisini aynı anda mı yaptın yoksa önce birini sonra diğerini mi yaptın?

1,5 ay Jilian yaptım. Belim 79 dan 72 ye indi. Kalçada 5-6 santimlik incelme oldu. Sonra malesef -salaklığımdan dolayı - dizim sakatlandı ara verdim biraz. Sonra Leslie'ye başladım. Leslie sadece bacaklarımda biraz inceltme yaptı başka bi etkisini göremedim.

Eğer Leslie yapacaksan önce 2 mille başla zamanla milleri artır ve 5 mil yapmaya başla çünkü en çok o etki ediyor.

Bende korkuyorum sakatlanmakta 2 gün önce dizim sakatlandı benim de yeni yeni kendime geliyorum ondan jiliandan biraz kaçındım. Ama belden incelmeyi bende istiyorum sen kendini çok mu zorladın neden sakatlandı dizin?

Herkese kaçamaksız günleeerrrrr.

Hafta sonundan çıktık nihayet.

Sabah kahvaltımı yazıvereyim.

Kalkınca iki bardak su.

2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
2 adet siyah zeytin.

Domates salatalık hiç canım çekmedi bugün. :26:

Siz neler yaptınızzz?

Yeşil çay demledim gelin beraber içelim.

Mesajı görmemişim ben şimdi gördüm tabi ki yaparsın niye olmasın.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-916.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-14.html

Ben buralarda olurum zaten sistemin oturmasını beklerim, onun haricinde kilomu korumam gerekecek vs ama şimdiki kadar da zamanımı ayıramayabilirim zaman geçtikçe, malum şu an sınava çok var ama zaman yaklaştıkça benim de çalışma tempom değişecek, o yüzden şimdiden içim rahat olsun istiyorum.

Afiyet olsun, bugün benim hiç keyfim yok nedense, öyle olunca da bir şey yapasım gelmiyor ki ..

Neden öyle dedin? Bir şeyin yok dimi iyisin? Bir değişiklik yap. Yapmadığın birşeyi yap tatlım belki iyi gelir.:126:

Bilmiyorum ki, zaten baş ağrısı ve mide bulantısı ile uyandım, normalde ders falan çalışıyorum ama bugün yerimden kalkasın bile yok, gece olsa da uyusam diye düşünüyorum.

Bende korkuyorum sakatlanmakta 2 gün önce dizim sakatlandı benim de yeni yeni kendime geliyorum ondan jiliandan biraz kaçındım. Ama belden incelmeyi bende istiyorum sen kendini çok mu zorladın neden sakatlandı dizin?

Ben şınav çekerken dizimi sakatladım nasıl becerdim hala bilmiyorum

Ben bugün jilianın başka bi videosuna başlıcam. Daha kolay görünüyor eğer iyi sonuç alırsam söylerim sana :)

Linki de şu:
Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1 - YouTube

Neyi seversin? Böcekleri falanmı? Yaa yenemiyorum korkumu (

Ya işte bazı odun eşler anlamıyo yoğunluğu!! Birazdan gelcek surat ascam ona.

Umarım üst üste değiş bidaha hiç denk gelmesin uzak olsun bana bütün haşereler akşam değil 20 dakikaya evde olur o surat ascam konuşmicam işte

Burdada taksitli imkanlar var canım ucuz larıda var.. Ama eşin illede yok diyosa öylece kalıyorsun sebebide maddiyat.. Ben tek başıma çalışıyorum eşim işsiz. Çok şükür kazancım iyi bence bi çamaşır makinası alabiliriz. Eşimi ikna etmek olacaktır.

Ya türkiyede bu konuda herşey daha iyi kiralık eve bile nerddeyse her istediğini yapıyorsun. Burda öyle değilki. Kiralık ev olunca ev sahibini arıyorsun izin istiyorsun taktırabilirmiyim gibisine... Taktır der ama bide derki ilerde evden çıkarken evi gene eski haline getir

Çamaşır makinası aslında kolay işte iş eşimi ikna etmeye kalıyor

Çok kırıldığımı belli edecem.

Benim yaşıda kızın olduğuna göre sana abla demeliyim :)

Neee gidiyormusunnnn

Aynen aynenn!!! Açık havada olunca sürekli etrafıma bakınıyorum. Eve her girdiğimde köşeşeri konrol ediyorum tavana bakıyorum pencereyi açarken dikkatli açıyorum hemen tül perdeyi çekiyorum (

Aman onu mutsuz eden bizmişiz evet örümcek meditasyonu

Püsküüt 2007 yılından beri burda bu sistemi kurdu. Çok büyük bir iş gerçekten yaptığı

Ve takım kaptanlığını üstlenirsen bende sana yardım ederim. yardımcı olurum her konuda sonuçta hepsini biliyorum.

Heeeeyyy kızlar eşim eve geldi surat astım tabi ama hemencik güldürdü beni

Sonrada çamaşır makinası konusunu açtım. Yok dedi şimdi alamayız dedi. Bende deyince araba kredisi çekmiştik arabanın eksiklerini alalım geriye nekalırsa çamaşır makinası alalımm tamam dediii

Ay inşallah olur ya çok sevinirimmm

tmm canım bundan sonra dikkat ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…