Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selamlar..
sabahtan bu yana takipteyim ama yazma fırsatım yeni oldu.
ben de eskisi gibi çok paylaşım yapamıyorum ama buraya yazacağım diye menüme dikkat ettim bugün. bence önemli olan bu.

h22 haftasonu paylaşımı zorunlu tutmamak en iyisi. zaten motivasyon tamsa gerçekten işi olan girmiyo haftasonu.
serates haftasonunu kaçamak için bi fırsat olarak görme, haftasonu ipin ucunu kaçıranlara pazartesi kilo bildirimi yaptırıyoduk işe yarıyodu. bundan sonra pazt kilo bildir bence takıma. yoksa kilo veremezsin 2 ileri 1 geri çok yavaş oluyo insanın sabrı tükeniyo.

bu hafta erken yemek yiyip geç saatlerde hiç bişey yememeye karar verdim..
bugün yediklerim

sabah süt bir bardak
türk kahvesi ve bir şeker

tavuk sote

ayran

tavuk sote

yeşil çay
başka bişey yemeden durabilmek istiyorum şu saatten itibaren...

bol su içtim içmeye devam edicem ve yürüyüşe gideceğim..

benim kadar hızlı kilosu değişen var mı arkadaşlar??? iki günde 2 kilo fazla görebiliyorum 3 gün sonra eskiye dönüyor bu kadar mı değişken herkesin yoksa ben de mi bu böyle??? bir gün salayım istediğimi yiyeyim 2 kilo farkedebiliyor...

canım ya zor olmuyor mu makinasız ben 1,5 sene elimde yıkadım bekarken sadece kendi giysilerim olmasına rağmen çok zorlandım,

bütçeye uygun bişe alın ucuza da var 400-500..benimki öyle beş yıldır maşallahı var daha sağlam oluyo digital ekranı olan pahalı makinelere göre..onlar çabuk bozuluyo.. at kenara beş on neyse biriktir.. iyi olur bi kısmını da öle ödersiniz..

çok haklısın mattika ben aynen öyleyim iki ileri bir geri ...
hafta sonu eşimleyim bu yüzden dikkat edemiyorum. bayramda da anladım ki kalabalıkta ve çok yiyecek olan durumlarda kendimi sınırlayamıyorum. hadi ye pazartesi dikkat edersin fikri ağır basıyor... ama 2 ileri ondan sonra dolayısıyla istikrarlı gitmiyor ben başlayalı tam 11 hafta oldu haftada yarım kilo gitti ortalamada . oysa haftada 1 olabilirdi .... haftada 1 den çok verdiğim oldu ama hafta sonu aldıklarımı bazı haftalar veremedim sadece aynı kaldım...

bu süreci unutmamalıyım istikrar yok bende irade bir var bir yok...
off yaaa çok sıkıldım veremediğim hafta moralim bozuluyor daha çok yiyorum... versem daha da az yiyorum...

aslında ben olmayı isterdim ama bu hafta mezun bile olabilirim... bir de bu aralar yorucu geçiyor, gene uğruyorum ama bir sürü iş oluyor, tahmin edebiliyorsunuzdur

yeşil çay içemiyorum bu aralar ya, tamamen üşengeçliğim , git markete al dimi, yokk ama

6 dan sonra bişi yemeeyeceğim demişsin ama yapamassın bence sen... bir ara öğün koy bence... acıkıp kaçamak yapma riskin çok...

benimde öyle çok abartıp istediğimi yediğimde farkediyor, ama ertesi gün mutlaka dikkat ederim ben... hemen normale döner... ödem tutuyor vücut, artışın sebebi o, tabi yemeye devam edersen yağ olarak vücut kaydediyor

Bugün çok sıkıcı bir gündü ya
Yol çalışması yapıyorlar burada yakında beynim delinecek o sesten

Bugün yediklerim
Sabah: ılık limonlu su
1 domates, 1 kk peynir, 3 zeytin, yeşil çay
Öğlen: 1 kase meyveli müsli+süt, yarım muz
Ara: 2 ceviz
Akşam: 3 köfte, 1 kase yogurt

Spor: leslie 2 mile yaptım, akşam 1 saat yürüdüm.
2 litre su içtim. Şimdi melisa çayımı içicem :)

Canım altıdan sonra bende bir şey yemiyorum, eger sen bugün altıdan sonra acıktıysan, akşam ögününe yogurt ya da salata koyabilirsin, sabahta normal bir kahvaltı yap bana kalırsa, geçiştirmek biraz sağlıksız olabilir. 6 dan sonra zorladıysa bu menü seni,özellikle akşam salata, yogurt yemen seni tok tutabilir.

Canım dikkat etmediğinde artış olabilir, çabuk aldıgın kiloyu dikkat eder etmez verirsin. Aynı şekilde yeni verdiğin kiloyu da dikkat etmezsen hemen alırsın. Sadece kilo vermek değil o kiloyu korumakta önemli oluyor sanırım almamak için.

Canım diyet yapmak bu konuda seni zorluyorsa insülin direncine hemen baktırsana, insülin direncine verilen ilaçlar bunun için çünkü. Şekerin hemen düşmüyor ve şeker isteğin çok aşırı olmuyor ilaç kullandıgında. Kalabalık ortamlarda bol yemek oldugu ve herkes yediği için kendini tutamıyor olabilirsin. Görmediğinde unutuyorsundur belki o yüzden iradeni korumak zor olmuyordur.

böyle geçiştirmişsin gibi olmuş. ara öğün koyarsan çok fazla acıkmazsın. böyl yaparsan sağlıksız kilo verirsin. yürüyüş güzel

kaçamakla ilgili şunu okudum
günde 1 den fazla kaçamak yapmayın.
bir gün kaçamak yaptıysanız en az 3 gün dengeleyerek beslenin.

ikincisini pek uygulayamadım ama bayramda ilk kurala göre hareket ettim. ilk defa kilo almadan kalabalık bi ortamdan döndüm bu sayede
ilk gün börek yedim ikinci gün sarma sonraki gün küçük bi dilim baklava gibi.
serates seni en iyi ben anlarım aylardır bi yere gittiğimde kilo aldığım için 65 im şu an. tatillerde almasam şimdi 59 dum. yapamam sanıyodum ama bu bayram başardım.

evet menümü yazayım ben de. diyete başlama pazartesisi gibi düşündüm bugünü. böyle düşündükçe de bişeyler yiyesim geldi. zor bi mücadeleydi.
sabah:
1,5 dilim uno denge ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
domates, salatalık
3 tk tahin-pekmez

ara 1 erik ( mor olanlardan)

öğle:
1 tabak semizotu yemeği
yarım dilim ekmek
1 tk tahin

ara:
4 ceviz
az üzüm

akşam:
1 tabak türlü
5-6 yk bulgur pilavı
yoğurt, domatesi, salatalık

suyu az içtim sanırım öğleden sonra:26:
bebek arabalı 15 dk yürüyüş, sayılmaz

tamamen psikojik sanırım açım şu an, sofradan az önce kalktım.

merhabalar . bugün giremedim. yarın yolculuk var. biraz hazırlık yaptım. akşam da havuza gittim. 2 saat yuzdum . yeni geldim. yorulmusum . daha akşam yemeğimi yemedim.

menun güzel bence. ama öğlen semizotun yanında yoğurt yesen daha tek tutardı

merhabalar . bugün giremedim. yarın yolculuk var. biraz hazırlık yaptım. akşam da havuza gittim. 2 saat yuzdum . yeni geldim. yorulmusum . daha akşam yemeğimi yemedim.

ohh kalorileri yakmışsındır şimdi :) ben de bugün akşam yemeğimi geç yedim normalde 6dan sonra yemiyorum. akşam yemeğini hafif tutmaya çalış

bugun yediklerim
sabah kepekli tost, yesil cay
ogle 1 kase mercimek corbasi 1 dilim kepekli ekmek
ara 1 bardak sut 2 grissini 1 elma
aksam 1 pide

benmde bgün çok dengesiz oldu kahvaltıdan sonra 5 gibi ancak yiyebildim yne kahvaltı tarzı o da
ama su ve yeşil çayımı içtim onlarda sıkıntı yok
şimdi nescafemi içiyorum

Bulgur pilavı pirinç pilavına göre daha saglıklı gerçi ama akşam yenilen yemegin yakılması zor oldugundan, öğlen bulgur pilavı yiyip akşam türlü, yogurt, salatayla geçiştirebilirsin istersen :) Pazartesinin de garip ve kötü bir enerjisi var sanırım. :) Diyet yapıyorum olarak düşünme bence, ben uzun zamandır kelime olarak "diyet" desem de saglıgımı korumak adına böyle beslenmem gerektiğini düşünüyorum, sanırım bu durum psikolojik açlığı biraz engelliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…