Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yaktumehey %2.01 buldum ben senin yüzdeni eğer yanlış olmadıysa. Mattikanın da %0.77 olması gerekmiyor mu? Şöyle bir liste yaptım ben,

hm22(65/ /%)
thebeauty(57.8/57.2/ 1.04 % ) mezun olmak istiyor.
SERATES(75.8//%)
mattika (65 /64,5/0,5 / 0,77%)
kyumi ( 68/ %) izinli
S_A (76///%)
Yaktumehey ( 84.7/83/1.70/ %2.01)
Mercani ( 55.4 / / /)
Glsmh : ( 73.8/73.9/ ) Yeni üye kilosu 2’ye bölündü hedef :
Pembepanter35 ( 55.2 ) Yeni üye kilosu 2’ye bölündü hedef :
Adia ( 68/67.1/0.9/%0.66) Yeni üye kilosu 2’ye bölündü hedef :55 kg
Musmutlu (65/59.7/5.3/ %4.08) Yeni üye kilosu 2’ye bölündü hedef : 50kg
İzumi (72.8/70.7/2.1/%1.44 ) Yeni üye kilosu 2’ye bölündü hedef : 60kg
Antonia(68.5/66.6/1.9/%1.38 )Yeni üye kilosu 2’ye bölündü hedef :55kg

Son düzenleme:

canım virgülden sonraki 3.basamak 5 ve 5 ten büyükse yuvarlama yapılıyor. benim eklediğim şekilde doğru benim yüzdem 0,78
karar defterini okumanızı tavsiye ederim hepinize. kuralların hepsi orda açık yazıyor. hani bi durum olduğunda biribirimize sormak yerine hepimiz bilsek takımımız için daha iyi olur.

ben bi üste yuvarlamışım haklısın canım

Son düzenleme:
hm22(65/ /%)
thebeauty(57.8/57.2/ 1.04 % ) mezun olmak istiyor.
SERATES(75.8//%)
mattika (65 /64,5/0,5 / 0,77%)
kyumi ( 68/ %) izinli
S_A (76///%)
Yaktumehey ( 84.7/83/1.70/ %2.00)
Mercani ( 55.4 / / /)
Glsmh : ( 73.8/73.9/ ) Yeni üye kilosu 2’ye bölündü hedef :
Pembepanter35 ( 55.2/53,4/0,9/ 1,63%) Yeni üye kilosu 2’ye bölündü hedef :
Adia ( 68/67.1/0.9/%0.66) Yeni üye kilosu 2’ye bölündü hedef :55 kg
Musmutlu (65/59.7/5.3/ %4.08) Yeni üye kilosu 2’ye bölündü hedef : 50kg
İzumi (72.8/70.7/2.1/%1.44 ) Yeni üye kilosu 2’ye bölündü hedef : 60kg
Antonia(68.5/66.6/1.9/%1.38 )Yeni üye kilosu 2’ye bölündü hedef :55kg

Son düzenleme:

Tamam canım, sonucu yuvarladıgımızı biliyordum ancak 100 le çarpmadan önce de yuvarlama yapıyoruz sanırım onu bilmiyordum. Karar defterini okudum aslında, böyle bir açıklama gözümden kaçmış sanırım.

Son düzenleme:

serates(75.8/75.5/0.3/0.39 %)

yinede sevindim az da olsa gitmiş sabırla devam inşallah olacak dediğim gibi kızım başardı 46 bedenden 36 bedene düştü ve sımsıkı ne yüzü ne vücudu hiç bozulmadı. sadece göğüsler çok küçüldü artık çok çalışıp silikon yapacak bu genetik ne yapalım:)))

verdiğim kilo 0,5
100 le çarptım 50
50 bölü 65 0,769 çıkıyor.
bunu yuvarlayınca da 0,77 olur
ben bi üste yuvarlamışım yanlışlıkla

Bende farklı hesaplanıyor zannetmiştim bi anda ama sevindim karışıklıgın çözülmesine.

hergün spor yaptığım hafta kilo veremiyorum nedense???

Canım genel olarak menünü kontrol et eğer fazla yediğin bir şey yoksa vücut direnç gösteriyor olabilir. Ben kilo vermenin vücut için normal bir şey oldugunu düşünmüyorum, hastalanmamak için kendini koruyor olabilir. Düzenli spor ve diyete devam ettiğin sürece direnç bir süre sonra kırılır diye düşünüyorum.

Günaydınlaar

Dünkü mesajım maalesef 1. Dün saat 8 e kadar çalıştım ve bütün gün giremedim akşam okadar yorgundumki gelemedim çok üzgünüm.

Dün hep telefonumdaki kalori sayma uygulamasıyla uğraştım almanca olduğu için türk yemekleri ve benim günlük tükettiğim şeyler yoktu bu yüzden bazılarını eklemekle uğraştım

Benim kilom 75.5 sadece 500 gramda gitmiş olsa nedense aynaya bakınca kendimi daha ince hissediyorum.

Şimdi gene molam bitti ve işe koşuyorum :)))

Merhaba ben Mercani. Bu bir arkadaşımın hesabı banlandığım için buradan yazıyorum.

Önceki kilom 55.4 dü. Şuan 55.0. Salı gününe kadar banlıyım malesef

Çocuk olunca insanın düzenindeki herşey farklılaşıyor ama bizim evde abur cubur eksik olmaz ( şu an sadece kilom hızlı gitsin diye bıraktım yoksa sporla telafi edip devam ederim.) kola,meyve suyu vs mutlaka tüketilir. Kesinlikle savunmuyorum, hatta bir ara aşırı sağlıklı beslenmeyi denedik alışverişte ara brokoli,karnabahar,bitki çayları, maden suyu ile falan doluyordu 1 ay sonra tepkimiz yeter be erken ölelim de böyle beslenmeyelim oldu

Kyumi 2 hafta pek giremeyeceğini idare edip edemeyeceğimizi sordu, ben de bu sefer izinli yazacağımızı söyledim.
Hiç bilmiyorum nedenini, mesaj sayılarını yazıyordum ne zamandır girmediğini fark edince baktım.
Ne yapalım Mercaniyi mattika ?

20'nin üzerinde yazmıştım dün. Onu unutma yeter.

Listede olmama gerek yok, karışmasın boşver. Ama yarın ben de tartılıp sonucu yazacağım.

Aklımda merak etme ..

hm22 bugün okudum yazamasamda sende çok kahve içiyormuşsun. ben de 2 türk kahvesi 1 nescafe içiyorum çok içiyorum diye üzülüyorum ...
kafeinsiz içiyorum ama yine de sanki çok gibi

Çok fazla içiyorum, benim tek şansım selülit yapmıyor yoksa bu kadar kahveye ne olurdum bilmiyorum. Dün akşam oturuyorduk hadi kahve içmeye çıkalım dedik, 2 tane türk kahvesi de dışarıda içtim.

evimi şu bastı kızlar. nete girecek vaktim yok ev rezalet. kaptanim dikkate alırsan durumumu sevinirim. yarın bildirimimi yaparım. buraya mi yapıyoruz yoksa ozelden mi?

Çok geçmiş olsun, en sevmediğim durumların başında gelir su basması ..

Kızlar beni de aranıza alır mısınız buna çok ihtiyacım var hem psikolojik olarak hem de beden olarak çooook yorgunum beni eski ben yolculuğunda yalnız bırakmayın noluuuur

Takımda ne yazık ki yerimiz yok ama bize burada katılabilir menülerini yazabilirsin istersen.
geçen hafta 0,5 bu hafta 0,4 kilo verdim. toplamda 0,9 kilo.buna göre yüzde hesabımı yapıp ikiye bölüm. böyle yapılacaktı değil mi?

Aynen öyle olacak.

Eline sağlık çok güzel yapmışsın. Önemli olduğundan değil sadece söylüyorum. verilen kiloyu 1.05 olab bölünmüş haliyle yazdım.

kilom 73.9 gecen haftya göre vermişim ama basladıgım kiloya göre 100 gram almıs durumdayımm

Dün de söylemiştim ben senin paylaşımlarını çok beğeniyorum, herkese cevap veriyorsun, sorular hiç boşta kalmıyor ama yeni başlayan üyenin kilo almış şekilde listede olması hiç içime sinmiyor. Haftaya seni kilo vermiş bir şekilde listeye alsak nasıl olur.

günaydın herkese hayırlı bereketli cuma olsun duanızda beni de katarsanız çok sevinirim :)
bu arada bu hafta 300 gr vermişim hiç yoktan iyidir inş :)

Tebrik ederim ama geçen haftayla beraber toplam kaç oldu ? Hani şu kadar verdimin yanı sıra kaç olduğunuzu yazarsanız. Ben şu an ne yazacağımı bilemedim.

Son düzenleme:
Tebrik ederim ama geçen haftayla beraber toplam kaç oldu ? Hani şu kadar verdimin yanı sıra kaç olduğunuzu yazarsanız. Ben şu an ne yazacağımı bilemedim.
geçen haftayla beraber 1,300 kg verdim güncel kilom 59,7 başlangıç 65

Yuvarlayıp 1.39 yaptım, teşekkür ederim.

Tebrik ederim çok güzel vermişsin.

İzumi teşekkür ederim, ne kadar güzel uğraşmışsın böyle, tek tek takip etmişsin.
kızlar 53,4 olmuşum geçen cuma 54,3 tü yine 900 gr gitmiş yani

Tebrik ederimm ..

Karar defterini de okudun demek.
Ne kadar bilinçli bir yarışmacısın öyle sen.

serates(75.8/75.5/0.3/0.39 %)

hergün spor yaptığım hafta kilo veremiyorum nedense???

Nedenini söyleyeyim, kızlar ben dayanamadım kaçamak yaptım dediğin günler, hiç arama başka bir neden.

gecen haftaki kilomu yaz gecen hafta 74.3 dü buna göre kilo vermiş oluorumm

bu arada övgülerin için tesekkürler

Kızlar ben de kilomu bildiriyeyim.
Geçen hafta 65
Bu hafta 62.8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…