Antonia listeye baktım şimdi senin başlangıç kilonu not almamışım ben :18:
Sen hatırlıyorsundur değil mi kaç ile başladın takıma ?
sanırım 3 saatti ama ben begenmiştim tek solukta izlemiştimm birazda askın derinliğini anlatmıs cok hosuma gitti
4.günü de yaptığında o ağrılar bi anda kesiliyo
Afiyet olsun güzel olmuş menün ..
Baş dönmesi mi çok ilginç hiç duymamıştım kahvenin yan etkisi olarak ..
Tuzağa düşmedin umarım. :)
7
Bu nasıl menü kız?
Klasik kahvaltıda sucuk da var, reçel var, tereyağ var.
:129: İşte bunu istiyoruz. :129:
Dışardaydın sanırım... :26:
Aşkolsun kaptanım. Listeye girmemi erteledik diye komple söküp çıkarıyon mu beni takımdan?Hem de sonunda adam gibi yazabildiğim günde... Böhüüüüü
Başladım bile yahu.
Ama bitmiyor film.Çok uzunmuş, herhalde yarısını yarına postalayacağım. Aslında o etkiyi de kaybetmek istemiyorum, bilmiyorum...
evimi şu bastı kızlar. nete girecek vaktim yok ev rezalet. kaptanim dikkate alırsan durumumu sevinirim. yarın bildirimimi yaparım. buraya mi yapıyoruz yoksa ozelden mi?
geçmiş olsun canım kışın iki kere bana da olmuştu.. çamaşır mak.borusu parçalanmıştı..önce biri sonra diğeri:44:
klozetin musluk borusu patlamış. fiskira fiskira 2 odayi almış götürmüş. yeni de tasinmistik . koliler vardı acilmayan hurclar . rezalet yani durum
yapma ya çocukla zor olur üstesinden gelmek canım birileri varmıydı yanında
ben de jillana mı başlasam diye düşündüm de spor konusunda önemli olan düzenli yapabilmek. jillan ağır geliyo bana yapsam 30 günü bitirsem bile salarım kendimi kazandığım sıkılığı koruyamam.
koşu bandım var yürüsem artık.
adia geçmiş olsun, can sıkıcı olmuş.
adayaren kaptan daha iyi bilir ama sanırım yerimiz yok.
ben kilo veremedim bu hafta. bayram öncesi kilomda duruyorum:26: sporsuz olmuyo
ben de jillana mı başlasam diye düşündüm de spor konusunda önemli olan düzenli yapabilmek. jillan ağır geliyo bana yapsam 30 günü bitirsem bile salarım kendimi kazandığım sıkılığı koruyamam.
koşu bandım var yürüsem artık.
adia geçmiş olsun, can sıkıcı olmuş.
adayaren kaptan daha iyi bilir ama sanırım yerimiz yok.
evimi şu bastı kızlar. nete girecek vaktim yok ev rezalet. kaptanim dikkate alırsan durumumu sevinirim. yarın bildirimimi yaparım. buraya mi yapıyoruz yoksa ozelden mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?