Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sanırım 3 saatti ama ben begenmiştim tek solukta izlemiştimm birazda askın derinliğini anlatmıs cok hosuma gitti

Ben de dayanamadım bitirdim. Filmin peşine sıkıcı bir iş günü geçirip tüm havasını bozmayayım dedim. :) Sürpriz bir sonu vardı ama o sonla ilgili daha fazla ayrıntı verseler daha iyi olurdu. :)

4.günü de yaptığında o ağrılar bi anda kesiliyo

Gizemli bir yanı da var diyorsun yani.

Dusmedim tabikiii

evimi şu bastı kızlar. nete girecek vaktim yok ev rezalet. kaptanim dikkate alırsan durumumu sevinirim. yarın bildirimimi yaparım. buraya mi yapıyoruz yoksa ozelden mi?

evimi şu bastı kızlar. nete girecek vaktim yok ev rezalet. kaptanim dikkate alırsan durumumu sevinirim. yarın bildirimimi yaparım. buraya mi yapıyoruz yoksa ozelden mi?

geçmiş olsun canım kışın iki kere bana da olmuştu.. çamaşır mak.borusu parçalanmıştı..önce biri sonra diğeri:44:

Kızlar beni de aranıza alır mısınız buna çok ihtiyacım var hem psikolojik olarak hem de beden olarak çooook yorgunum beni eski ben yolculuğunda yalnız bırakmayın noluuuur

ben de jillana mı başlasam diye düşündüm de spor konusunda önemli olan düzenli yapabilmek. jillan ağır geliyo bana yapsam 30 günü bitirsem bile salarım kendimi kazandığım sıkılığı koruyamam.
koşu bandım var yürüsem artık.

adia geçmiş olsun, can sıkıcı olmuş.

adayaren kaptan daha iyi bilir ama sanırım yerimiz yok.

sağol canım. oldukça can sıkıcı maalesef.

ben kilo veremedim bu hafta. bayram öncesi kilomda duruyorum:26: sporsuz olmuyo

Canım sporla kilo vermen dursa bile bir süre sonra devam ediyor, sanırım vücut direnci bozuluyor düzenli sporla. Bence Jilian ı düzenli yaptıgın zaman spora da alıştırırsın bünyeni, bir ay uzun bir zaman ve bir kere alıştıktan sonra devam edersin bana kalırsa.

Canım çok geçmiş olsun, kolay gelsin aynı zamanda. Kilo bildirimini burdan yapıyoruz diye biliyorum ben, bir liste yayınlamıştı hm22 birkaç sayfa öncededir muhtemelen onun üzerinden bildirin demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…