Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar lütfen bizim grubada yardım edim 12 grub olarak kimse kalmadı benda pek anlamıyorumm
dalin26 (76,8 / / / % ) izinli
çirkinördekyavrusu (69,9/68,9 /1 / %1,45 )
papyon (59,4/ / / % ) kendi isteğiyle ayrıldı
zaygomatic (55,8/ / / % )kendi istediyle ayrıldı
prenses_ece (68,8 / / / % ) bildirimde bulunmadı
mahir (66,2/ / / % ) izinli
değişimgünlüğüm (62.8/64.4/-1.8/ %) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
benbirtaneyim ( 75,6 /75 /0,6 / %0,79)
12.TAKIM ORTALAMASI : %

lütfen yardım edinn

Aidanın kilo bildirimine 3.33 diye bi şey karışmış. Bir de hedef kiloları yazmak önemliyse, 55 yazmıştı aida hedef kilosuna.

O ne nereden karışmış yahu
Tamamdır onu da yazdım. Bir yerde yazmışım bir yerde silinmiş derken ..

Gelirim şimdi ben takımınıza, izumi çoktan gitmiştir zaten

Yine veremeyen yok.

Ne kadar çok yeni üye varmış yahu...

Tebrik ederim kızlar.

Gelelim bana...

76.3'üm.
Geçen hafta da aynı kilodaydım, hiçbir fark yok. O kadar da dikkat ettim bütün hafta.
Neden Tanrım, neden?

Kıçımın üzerine oturup bütün günü tatlı yiyerek geçirmek istiyorum.
Ortalamalarınız şahane ama bende tık yok. Uyum sağlayamayacağım galiba size...

fundacım sakın moralini bozma... ben de anlıyorum seniçünkü tıpkı senin gibiyim veremezsem saldırıyorum hemen tatlıya... ama ilk haftalarda vücut yeni olan herşeye direnç gösteriyor.. gidecek haftaya eminim devam et sakın benim gibi moralini bozup yeme...

Kızlar merabaaa.Burası ne güzel ne eğlenceliymiş yaa :) Birbirinize destek olarak zayıflama yolculuğuna devam etmenize bayıldım.Bende 168 boyunda 66 kiladayım.Sizce 60 olsammı ? Bende aranıza katılsammı
Bide bu hareketli ifadeler bende neden çıkmıyor anlamadım :/

Canım öyle düşünme, senin bütün menülerini hatırlamıyorum ama genelde akşamları meyve porsiyonların çok oluyor bu durum kilo vermeni etkiliyordur belki, bunu salata ya da sebze yemekleriyle bir iki gün degiştirebilirsin kilo verip veremeyeceğini görmek için. Menünü zaman içerisinde değiştire değiştire neden kilo vermediğini öğrenirsin zaten. Uyum sadece kilo vermekle bağlantılı bir şey değil bana kalırsa. Uyum konusunda moralini bozma bence.

:129:

Bünye meselesi bu işler anacım. Bakın kaptana, her hafta takır takır gidiyor kilolar.

2 haftadır hızlandırayım dedim kilo vermemi iyi oldu yoksa 500 1000 yavaş yavaş gidiyordu.

Yine veremeyen yok.

Ne kadar çok yeni üye varmış yahu...

Tebrik ederim kızlar.

Takım çok taze üyelerden oluşuyor gerçekten.

Ben seninle ilgili gördüklerimden bahsedeyim istersen, belki pasta vs gibi kaçamak yapmıyorsun ama bazı şeylerin miktarı fazla oluyor. Mesela geçen benim 1 tabak bulgur pilavı çok dikkatimi çekti 2 kaşığı 300 kalori civarı 1 tabakta 10 kaşık olsa etti mi 1500 kalori, o gün başka hiç bir şey yemesen dengeleyecek durumdasın. O yüzden bazı şeylern miktarlarına dikkat etmek gerekli.

hm22 bizim takımın birincisi olarak bu haftaki başarının öyküsünü yazar mısın???

Takımda 1. değilim ama tabiki anlatırım bu haftamı.
Öncelikle geçen cuma( tadilat hariç ) her gün 3 öğün beslendim mutlaka.
Sabahları genelde karbonhidrat ağırlıklı beslendim, diğer öğünlerde canım istemesin diye, kimi zaman poğaça, kimi zaman gözleme.
Ama bunu yaparken sporuma güvendim, koşu yazdığım günler var ya öyle basit bir koşu değil, ben onunla harcadığım enerjiyi hiç bir sporda harcamıyorum. Eşimin kondisyonu çok iyi ona yetişeceğim diye tempomu oldukça yüksek tutuyorum, eve geldiğimizde kuru hiç bir yerim olmuyor ki ben normalde kolay kolay terleyen bir insan değilim, gelince ufak tefek de yer hareketleri yapıyoruz 10 dakika falan, mekiktir, bacak hareketleridir. Zaten bu sporu yaptıktan sonra ne yaparsam yapayım en azından ben kilo almam. Onun üstüne akşam da protein ağırlıklı beslenince her tartıldığım gün daha da eksileri gördüm. Yani hiç 1 gün artıya çıkıp sonra onu telafi edeyim durumum olmadı ve kesinlikle şu 1 haftada öyle bir sıkılaşım ki ciddi anlamda fark ediliyor.

Ben 170im 60 olayım sonradan 55 e kadar yolu var diye düşünüyorum yani bence düşülebilir.

bugün bişey farkettim .. acaba kilo verebilmek için aç mı olmalıyım. ben bu süreçte sadece kalorisi yüksek şeyler yememeye çalışıyorum. ama aç kalmıyorum yani açııımmm ( duygusuyla yaşamıyorum. acaba bu süreçte aç kalmak mı lazım..

3-4 günlük yoğunluğum var ama mezun olsamda paylaşım yapabilirim gene dimi
Kızlar ben de kilomu bildiriyeyim.
Geçen hafta 65
Bu hafta 62.8

vayyy, bravo vallahi, spor olunca sapır sapır dökülüyor kilolar

bu hafta karbonhidratı çok azalt bakalım ne olacak, meyve yede büyük ölçüde sınırlama getirmelisin...

yerimiz yok diye biliyorum ama kaptanımız cvp verecektir sana canım... hareketli ifadeler için kullanıcı kontorl panelinde ayarlarında , seçenekleri düzenle kısmına gir orda, mesaj elementlerini değiştir, kısmında grafikleri göster kısmını işaretle cnm

açlık hiç bir zaman kilo verdirmez, tartıda eksi görürsün ama o geçiçidir, yediğin an anında alırsın... kilo vermek için dengeli beslenip ve spor yapmak gerekir...

3 kaşık bulgur pilavı = 70 kalori.
Senin dediğin gibi olacak olsa hayatta yemem.

Bir de meyvelerden bahsedenler olmuş. Meyveleri ana öğün niyetine yediğim zaman fazla yiyorum. Bir zararı olduğunu da düşünmüyordum açıkcası. Amaaaaaan, neyse. Anlamadım gitti niye böyle olduğunu, 1 hafta daha sıkayım bakayım dişimi...

evet koşmak en iyi spor gerçekten.. ben yürüyorum bu hafta ip atlayacağım bakalım ne olacak bu kiloyla koşarsam dizlerim çok ağrıyor özellikle bir dizimde lif kopması olmuştu bu kadar kilo çok baskı yapıyor biraz zayıflayınca koşacağım ama..

bir kaç akşamdır o parklarda aletler var ya.. orada barfix mi deniyor hani ellerinle tutunup sallanılan alet ona tutunup dizlerimi çekebildiğim kadar yukarı çekip bırakıyorum ve karnım nasıl acıyor yapabildiğim 3 defa 12 adet çekme ama inan ter içinde kalıyorum ve ellerim su topladı tabiki demire tutunan ellerim 75 kilo kaldırıyor 15 20 saniye bile olsa feci acıyor..

Saol thebeauty gösterdiğin yol için.Hemen bakayım canım ayarlarıma

Ben hiç aç kalmıyorum.
Ama ben tekrar söylüyorum neden arama hiç nedenini söylüyorum ben sana yaptığın bol kaçamaklar ..

3-4 günlük yoğunluğum var ama mezun olsamda paylaşım yapabilirim gene dimi

vayyy, bravo vallahi, spor olunca sapır sapır dökülüyor kilolar

Ne demek yapabilir miyim seni gönderir miyiz hiç bir yere ..

Spor gerçekten çok etkili oldu, koştuğumda gittiğini biliyordum zaten ama erteliyorduk, bugünlerde eşim de evde hadi dedik çıkalım, koştukça kendimizi daha iyi hissediyoruz.

Ben kalori sepetini kullanıyorum 1 porsiyon bulgur pilavı 290 küsür kalori diyor. 1 porsiyonu da 2 kaşık diye biliyorum. 3 kaşık 70 kalori çok az geldi bana ama bilemiyorum..

Koşu konusunda evet haklısın biraz daha kilo verdikten sonra daha rahat olur, barfixi de iyi yapıyorsun valla ben yapamam sanırım 12lik 3 set, benim kollarım zaten baya ince ve güçsüz, 2 poşet taşıyayım hemen acır

Ben kalori sepetini kullanıyorum 1 porsiyon bulgur pilavı 290 küsür kalori diyor. 1 porsiyonu da 2 kaşık diye biliyorum. 3 kaşık 70 kalori çok az geldi bana ama bilemiyorum..:

Ben de diyetisyenimin dediklerini dinliyorum. :) 1 porsiyon bulgur bana bir küçük tabakmış gibi geldi. Bence miktarları daha açık yazmaları lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…