ben daha aşure siftahını açamadım çokta aram yok zaten ama bu kadar çok duyunca insanın yiyesi geliyor
ekmek dilimlerinin boyutlarıda önemli tabiki inceik dilimse 2 dilim normal bence, pilav ne pilavı:26:
hoşgeldin canım, menünde gayet iyi benim gibi suyu az içmişsin
bekliyorum.noraacım sen kaç yaşındasın öğrencimisin?Akşam evden tahlilimden yazarım demirimin kaç olduğunu ona göre yorumlarsan sevinirimmm
karatay deyince dr hanımın dolandırılması geldi aklıma.ona diş bileyen kolesterol ilaçları savunucu drlar ne ayaklandı.sabah sabah şeker yemesse kafası çalışmaz tabiki dolandırılır diye..bende hep merak ediyorum karatay diyetini ama araştırmak vaktim olmuyor.ben düşündümde beni en güzel diyet başarı öyküleri motive ediyor.hayatımın en zor motive dönemini yaşıyorum hiç bu kadar zorlanmamıstım.sebebide hiç bu kadar kilo almamıstım sanırım bilinç altım sihirli bir sopayla bir anda verme ihtimalim olmadıgından gözümü korkuyuyor.Su karatYi ben de bi arastirayim biriniz e kitap olarak indirmisti o link i bana da gonderirmisiniz
kaptancım sendede 2 kız bir erkek değil mi seninkiler kaç yaşında.benim oğlanla benim başım dertte.iştah sıfırBen kizin yemegini vereyim,o 1 tabak yemegi anca 1 saatte yer,bende o zamana kadar calleni yaparim
Bayiliyorum söyle istahla yemek yiyen cocuklara..Bulasici olsaymis keske cocularda yemek yemek,benim büyügede bulassaymis
Takim listesini hazirlarim sonra
bekliyorum.noraacım sen kaç yaşındasın öğrencimisin?
karatay deyince dr hanımın dolandırılması geldi aklıma.ona diş bileyen kolesterol ilaçları savunucu drlar ne ayaklandı.sabah sabah şeker yemesse kafası çalışmaz tabiki dolandırılır diye..bende hep merak ediyorum karatay diyetini ama araştırmak vaktim olmuyor.ben düşündümde beni en güzel diyet başarı öyküleri motive ediyor.hayatımın en zor motive dönemini yaşıyorum hiç bu kadar zorlanmamıstım.sebebide hiç bu kadar kilo almamıstım sanırım bilinç altım sihirli bir sopayla bir anda verme ihtimalim olmadıgından gözümü korkuyuyor.
kaptancım sendede 2 kız bir erkek değil mi seninkiler kaç yaşında.benim oğlanla benim başım dertte.iştah sıfır
bekliyorum.noraacım sen kaç yaşındasın öğrencimisin?
karatay deyince dr hanımın dolandırılması geldi aklıma.ona diş bileyen kolesterol ilaçları savunucu drlar ne ayaklandı.sabah sabah şeker yemesse kafası çalışmaz tabiki dolandırılır diye..bende hep merak ediyorum karatay diyetini ama araştırmak vaktim olmuyor.ben düşündümde beni en güzel diyet başarı öyküleri motive ediyor.hayatımın en zor motive dönemini yaşıyorum hiç bu kadar zorlanmamıstım.sebebide hiç bu kadar kilo almamıstım sanırım bilinç altım sihirli bir sopayla bir anda verme ihtimalim olmadıgından gözümü korkuyuyor.
kaptancım sendede 2 kız bir erkek değil mi seninkiler kaç yaşında.benim oğlanla benim başım dertte.iştah sıfır
Burdayim cnm,gecmise bakkiyordum,bir gözümde yemek topigindekızlarrrrr nerdesinizzz kayboldunuz gene :13::89::118::119:
Canim sin ya,sende iyiki varsin...Kizlaaaaaar iyiki varsiniz ya.az once misafirlerimi gonderdim.onlara etimek tatlisi yapmistim.normalde tatliya asla hayir diyemezdim.sizi dusundum ve tadina bile bakmadim
netten banka işleriyle uğraşıyordum dalmısım.adım yasemin canım.34 yaşındayım.hitap sorun değil.Nasıl hitap edeceğimi bilemedim kelebekolacak diyeyim :) 24 yaşındayım, bir firmada çalışıyorum, İstanbulda yaşıyorum bekarım :)
Şimdi baktım tahlilime yazayım hemen :)
Hgb: 10,8
Demir: 27
Demir bağlama kapasitesi: 343
Vitaminb12: 227
Doktor bunları işaretlemiş o yüzden bunları yazdım.
Ben de motive olmak için bu sayfada kilo verdikten sonra nasıl görnüyorsunuz diye bir topic var hep oraya bakıyorum acayip motive ediyor insanı o kadar değişmişlerki kilo verdikten sonra hep kendimi düşünüyorum onlara bakarken :)
ay canım ya benimkiler cokküçük.ben yurtdsında okudum okul bitti evlendim.eşimle tanıstıgımda onun okulun basında oldugunu bilmiyordum.o hala öğrenci.ilk görüşte tutulmus bana bırakmadı peşimi aldı beni.Ilk karatayi duydugumda benimde aklima o dolandirilma olayi gelmisti
Evet doktorcugum benimde 2 kiz 1 erkek...
Büyügüm 8,5 yasinda.3.sinifa gidiyor,istahi yok ama ders konusunda zehir gibi masallah.Matematikte sinifta en iyisi,almanca ve ingilizcede süper yine.Cocuk doktoru olmak istiyor
Gecen günde basbakan olcam,sarayda yasicam diyordu
2 numarada kiz o da 14 subatta 5 olacak..Krese gidiyor.Istahi masallah iyi onunAblasina bakip acele okula gitmek icin ders yapiyor.Bu siralar 1+10 a kadar ögrendi,2 lere gectik..Bu günde adini soyadini yazmis kendisi,anne benide seneye okula gönderin bak adimida yaziyorum diyor
3 numara,evin maskotu..9.ayda 2 oldu..Onun istahida bi var,bi yok..Bak baba yiycek dedigimiz zaman atliyor yemege,bazende baba ye diyor anlamadim daha
seneye krese gidecek o da..En cok spor yaparken zorluyor beni mekik,sivav hareketlerinde üstümde geziyor
Seninkiler kac yasinda cnm...
Kizlaaaaaar iyiki varsiniz ya.az once misafirlerimi gonderdim.onlara etimek tatlisi yapmistim.normalde tatliya asla hayir diyemezdim.sizi dusundum ve tadina bile bakmadim
Kizlaaaaaar iyiki varsiniz ya.az once misafirlerimi gonderdim.onlara etimek tatlisi yapmistim.normalde tatliya asla hayir diyemezdim.sizi dusundum ve tadina bile bakmadim
Allah bagislasin cnm.ay canım ya benimkiler cokküçük.ben yurtdsında okudum okul bitti evlendim.eşimle tanıstıgımda onun okulun basında oldugunu bilmiyordum.o hala öğrenci.ilk görüşte tutulmus bana bırakmadı peşimi aldı beni.bende orda bir müddet çalışmadım eşimi bekledim.o ara coluk cocuk büyüteyim dedim kızım oldu,kardes olsun dedim oğlum oldu.güya hesabı kapattım.süprsiz yumurtam oldu.
eşim yurtdısında kaldı ben cocuklarla döndüm o okuyor ben çalışıyorum cocuklara annemle babam bakıyor.anlayacagın hala bekar gibiyim ama 3 cocuklu bekar
büyük 5.5yasında anaokuluna gidiyor kız.
ortanca 2.5 yasında erkek
küçük 10 aylık kız.
Bugunku menum sabah ac karnina 1 tatli kasigi corek otu 4 kuru kayisi 1 su brd ilik su
Kahvalti 4 zeytin 1 haslanmis yumurta domates zeytin ceyrek orgu peynir ceyrek muz 2 dilim cavdar ekmegi
Ogle 3 yemek kasigi ispanak kavurma yogurt 2 yemek kasigi asure( valla komsum zorladi)
İkindi 2 su brd yesil cay 1 form cay
Aksam salata yogurt 1 dilim cavdar ekmegi 2 yemek kasigi asure
Aksam 9. 1 yesil cay
2 lt su spor ypamadim ama geercekten
Cooook yogun bi gun gecirdim.simdi oturdum diyebilirim
Bugunku menum sabah ac karnina 1 tatli kasigi corek otu 4 kuru kayisi 1 su brd ilik su
Kahvalti 4 zeytin 1 haslanmis yumurta domates zeytin ceyrek orgu peynir ceyrek muz 2 dilim cavdar ekmegi
Ogle 3 yemek kasigi ispanak kavurma yogurt 2 yemek kasigi asure( valla komsum zorladi)
İkindi 2 su brd yesil cay 1 form cay
Aksam salata yogurt 1 dilim cavdar ekmegi 2 yemek kasigi asure
Aksam 9. 1 yesil cay
2 lt su spor ypamadim ama geercekten
Cooook yogun bi gun gecirdim.simdi oturdum diyebilirim
Kolay gelsin cnm.Bende evlendigimde yumurta bile kiramazdim.Mecbur kaldinmi ögreniyorsun cnmTırnaklarıma oje sürmekle meşguldümmve geldim :)
artık yavaş yavaş yemek yapmayı öğrenicem kendime sağlıklı yemekler pişiricem sonrada evlenince kocamada yediricimmmsekerkızz takıldığım yerleri sorarım artık sana
Fırında karnıbahar tarifi buldum yapıcam pazar günü evdeçokta severim karnıbaharı
netten banka işleriyle uğraşıyordum dalmısım.adım yasemin canım.34 yaşındayım.hitap sorun değil.
hmm sonuclar pek iç acıcı değil.demir depon cok düşmüş. demirn düşük olması hgb diye yazan hemoglobin ona bile yansımış.depon 60ın üstünde 100 küsürlerde olsa hgb de şöyle 12 felan olsa zehir gibi olursun.b12 idare eder.ama yinede onada hap yazardım ben olsaydım.bu değerler yaşam kaliteni düşürmesi gayet normal.
ay canım ya benimkiler cokküçük.ben yurtdsında okudum okul bitti evlendim.eşimle tanıstıgımda onun okulun basında oldugunu bilmiyordum.o hala öğrenci.ilk görüşte tutulmus bana bırakmadı peşimi aldı beni.bende orda bir müddet çalışmadım eşimi bekledim.o ara coluk cocuk büyüteyim dedim kızım oldu,kardes olsun dedim oğlum oldu.güya hesabı kapattım.süprsiz yumurtam oldu.
eşim yurtdısında kaldı ben cocuklarla döndüm o okuyor ben çalışıyorum cocuklara annemle babam bakıyor.anlayacagın hala bekar gibiyim ama 3 cocuklu bekar
büyük 5.5yasında anaokuluna gidiyor kız.
ortanca 2.5 yasında erkek
küçük 10 aylık kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?