Asagidaki 6 üye,bakmayami geldiniz kizlar,hadiyin sohbet edelim
bugün:
sabah
1 yumurta
1dilim ekmek
1 domates
1salatalık
1kk peynir
ara:kahve
öğle:
1 küçük kase aşure
akşam:
1dilim çavdar
1 tabak yogurtlu ıspanak
salata
ara:2 ısırık çikolata
ya ben vazgecemiyorum bu çikolatadan ne yapacam.babam evi çikolata biskuvi doldurmus.
ama karar verdim diyetisyene gidecem.hemşiremin gittiğine.özel hastanede orda insülin direncimi ölçtürecem.sanki gözüm dönüyor.bana uygun bir diyet listesi versin bakalım.aşureyide iş yerinde ben kaçtım o beni buldu.Allahtan şekerini az atmıs ve küçüktü kasesi.
şimdi gidip 30 mekiğimi çekiyorum.:26:
7.de benim cnmToplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
Maşallah bize yaa Hep böyle olur inşallah :) Benim de çenem düştü bu akşam gidip kitap okuyuo yatayım artık.
Herkese iyi geceler
Tırnaklarıma oje sürmekle meşguldümmve geldim :)
artık yavaş yavaş yemek yapmayı öğrenicem kendime sağlıklı yemekler pişiricem sonrada evlenince kocamada yediricimmmsekerkızz takıldığım yerleri sorarım artık sana
Fırında karnıbahar tarifi buldum yapıcam pazar günü evdeçokta severim karnıbaharı
bugün:
sabah
1 yumurta
1dilim ekmek
1 domates
1salatalık
1kk peynir
öğle:
1 küçük kase aşure
akşam:
1dilim çavdar
1 tabak yogurtlu ıspanak
salata
ya ben vazgecemiyorum bu çikolatadan ne yapacam.babam evi çikolata biskuvi doldurmus.
ama karar verdim diyetisyene gidecem.hemşiremin gittiğine.özel hastanede orda insülin direncimi ölçtürecem.sanki gözüm dönüyor.bana uygun bir diyet listesi versin bakalım.aşureyide iş yerinde ben kaçtım o beni buldu.Allahtan şekerini az atmıs ve küçüktü kasesi.
35 mesaji doldurup kacma ama sonra
Canm kahvaltı az degıl mi bilemedim yani gün içinde acıkmıyorsundur umarım diğer ögunleri hadi bi kenara kahvaltı bence en önmlisi cesit cogalt bence gülüm(spor yok)bende bugunkü menümü yazayım
kahvaltı: bir dilim ekmek,1 yumurta yağda
öğlen: bir kase yoğurt,2 ince dilim ekmekle yapılmış tost
ara: azcık pestil, 3 tane ceviz
akşam: 2 kase tarhana çorbası,1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
su: 1 litre yatana kadar 2 olur inşallah
Canm bn aksama kadar koşturuyorum agzım dilim kuruyor 1 lt sisem war günde 3 defa dolduruyom yatmaya yakın birdaha dolduruyorum eskıden içemezdim ama işe yaradıgını görünce bırakasım gelmiyo bazen zorlanıyorum yaşan yok ama toparlamaya calısıyomBu mevsmde 3 lt su icen arkadaslara yildizli pekiyi valla
Yha kızlar takım kuralımı bu yoksa dıyet mı kahvaltı az ne bilim peynir di zeytin di reçeldi domatesti yeşillikmerhaba arkadaşlar:bugün malum aşure günü bizde de bol bol dağıtıldı ben de yedim.
sabah:iki yumurta,iki dilim ekmek
öğle:köfte,iki dilim ekmek(iki ekmek fazla galiba değil mi)
akşam:balık/pilav
gün boyu çok su içemedim.1 litre içtim daha.iki bardak çay.
1.5 saat spor yapmışsın canım ama ögünlerin az vücudun senin performansına yetişmek için yediklerini yaga dönüştürüyor canm bu herkes için gerekli cok az yıyosunuz kızlar tamam diyet yapıyosuuz ama bide eda bana cok az yıyosun dıyodu gel kız burayaİyi akşamlar kızlar
Kardeşimin bu haftaki sınavları bitti şükür bu akşamı kendime ayırdım kitap okumadan önce topice bakayım dedimm :)
Menümü de yazayım
SABAH
2,5 d.çavdar ekmeği
1 yumurta
ÖĞLE
1 kase çorba
3 kaşık bezelye
3 kaşık bulgur
Ara: 1 bardak süt
1 elma
AKŞAM
salata
yoğurt
Ara: Yarım bardak süt.
Sıvı: 1 lt.
Spor: 1,5 saat.
Kız kaptancım bni güldürdün yha bnm kızda mekik cekınce üstümde oyun yapıyom sanıyo heraldeIlk karatayi duydugumda benimde aklima o dolandirilma olayi gelmisti
Evet doktorcugum benimde 2 kiz 1 erkek...
Büyügüm 8,5 yasinda.3.sinifa gidiyor,istahi yok ama ders konusunda zehir gibi masallah.Matematikte sinifta en iyisi,almanca ve ingilizcede süper yine.Cocuk doktoru olmak istiyor
Gecen günde basbakan olcam,sarayda yasicam diyordu
2 numarada kiz o da 14 subatta 5 olacak..Krese gidiyor.Istahi masallah iyi onunAblasina bakip acele okula gitmek icin ders yapiyor.Bu siralar 1+10 a kadar ögrendi,2 lere gectik..Bu günde adini soyadini yazmis kendisi,anne benide seneye okula gönderin bak adimida yaziyorum diyor
3 numara,evin maskotu..9.ayda 2 oldu..Onun istahida bi var,bi yok..Bak baba yiycek dedigimiz zaman atliyor yemege,bazende baba ye diyor anlamadim daha
seneye krese gidecek o da..En cok spor yaparken zorluyor beni mekik,sivav hareketlerinde üstümde geziyor
Seninkiler kac yasinda cnm...
Kizlaaaaaar iyiki varsiniz ya.az once misafirlerimi gonderdim.onlara etimek tatlisi yapmistim.normalde tatliya asla hayir diyemezdim.sizi dusundum ve tadina bile bakmadim
Bugunku menum sabah ac karnina 1 tatli kasigi corek otu 4 kuru kayisi 1 su brd ilik su
Kahvalti 4 zeytin 1 haslanmis yumurta domates zeytin ceyrek orgu peynir ceyrek muz 2 dilim cavdar ekmegi
Ogle 3 yemek kasigi ispanak kavurma yogurt 2 yemek kasigi asure( valla komsum zorladi)
İkindi 2 su brd yesil cay 1 form cay
Aksam salata yogurt 1 dilim cavdar ekmegi 2 yemek kasigi asure
Aksam 9. 1 yesil cay
2 lt su spor ypamadim ama geercekten
Cooook yogun bi gun gecirdim.simdi oturdum diyebilirim
Bnm kardeşimde senin gibiydi yasemincim insülin direnci zayıfmış glifor kullanıyo 3 aydır abla ne cikolata ne cips canm cekmıyo cok rahatladım diyodubugün:
sabah
1 yumurta
1dilim ekmek
1 domates
1salatalık
1kk peynir
öğle:
1 küçük kase aşure
akşam:
1dilim çavdar
1 tabak yogurtlu ıspanak
salata
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
Maşallah bize yaa Hep böyle olur inşallah :) Benim de çenem düştü bu akşam gidip kitap okuyuo yatayım artık.
Herkese iyi geceler
O zaman sana özel olarak kaptan kiyagi geceyim.Bu hafta 50 mesaj yaz cnmolabilir vallason 4 mesajjjj
Canm kahvaltı az degıl mi bilemedim yani gün içinde acıkmıyorsundur umarım diğer ögunleri hadi bi kenara kahvaltı bence en önmlisi cesit cogalt bence gülüm(spor yok)
Cnm az önce jullian yapiyordum.Televizyonun önüne gecmis,videoyu göstermiyor bana..Bunlar istemiyorki biz citir olalim bacim,kiskaniyorlarmi neKız kaptancım bni güldürdün yha bnm kızda mekik cekınce üstümde oyun yapıyom sanıyo heralde
O zaman sana özel olarak kaptan kiyagi geceyim.Bu hafta 50 mesaj yaz cnm
saka yaptim cnm.Sen 35 i doldur ben onada raziyimyapma kaptancım nasıl kıvrandığımı görüyorsun:111:
Eki Görüntüle 861397
Yesil caylar benden kizlar.Afiyet olsun
bende simdi demledim.surda uzatabilseydim kesketeşekkürler canımm valla öyle yorulmuşumki koltuğa çöktüm ka:126:ldım aslında gerçekten olsa hiç fena olmazdı sıcak sıcak
bende simdi demledim.surda uzatabilseydim keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?