Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Afiyet olsun cnm..
asureyi ögün olarak yemissin,aksamda hafif olmus,yakmissindir onu bence...

Cnm banucugum insafli davranmis,30 mekikle.Bana kalsa 30 dk spor derdim

Birde vücudu istmadan mekik cekme cnm,en az 15-20 dk isin sonra cek,yoksa cektigin mekik bir ise yaramaz:26:

ohh canım yap tabiki bi yerden başlamak lazım

bende çikolata delisiyimdir ama artık canım hiç istemiyor sadece regli dönemlerimde krizlerim tutuyor:26:

Canm kahvaltı az degıl mi bilemedim yani gün içinde acıkmıyorsundur umarım diğer ögunleri hadi bi kenara kahvaltı bence en önmlisi cesit cogalt bence gülüm(spor yok)
Bu mevsmde 3 lt su icen arkadaslara yildizli pekiyi valla
Canm bn aksama kadar koşturuyorum agzım dilim kuruyor 1 lt sisem war günde 3 defa dolduruyom yatmaya yakın birdaha dolduruyorum eskıden içemezdim ama işe yaradıgını görünce bırakasım gelmiyo bazen zorlanıyorum yaşan yok ama toparlamaya calısıyom
Yha kızlar takım kuralımı bu yoksa dıyet mı kahvaltı az ne bilim peynir di zeytin di reçeldi domatesti yeşillik
1.5 saat spor yapmışsın canım ama ögünlerin az vücudun senin performansına yetişmek için yediklerini yaga dönüştürüyor canm bu herkes için gerekli cok az yıyosunuz kızlar tamam diyet yapıyosuuz ama bide eda bana cok az yıyosun dıyodu gel kız buraya ) canm kızma bana sakın yha senin iyiliğin için diyorum
Kız kaptancım bni güldürdün yha bnm kızda mekik cekınce üstümde oyun yapıyom sanıyo heralde
Kizlaaaaaar iyiki varsiniz ya.az once misafirlerimi gonderdim.onlara etimek tatlisi yapmistim.normalde tatliya asla hayir diyemezdim.sizi dusundum ve tadina bile bakmadim

işte menü süperr
Bnm kardeşimde senin gibiydi yasemincim insülin direnci zayıfmış glifor kullanıyo 3 aydır abla ne cikolata ne cips canm cekmıyo cok rahatladım diyodu

Canm kahvaltı az degıl mi bilemedim yani gün içinde acıkmıyorsundur umarım diğer ögunleri hadi bi kenara kahvaltı bence en önmlisi cesit cogalt bence gülüm(spor yok)

evet canım az ama kurs günlerimde erken çıkıyorum evden oyüzden böyle aslında hiç kahvaltı yapmıyordum kızlar kızıyor diye biraz daha erken kalkıp bişeyler atıştırıyorum

spor zaten en büyük sorunum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…