Evlenme çağına geldim hala birşey bilmiyorumuğraşsam belki elimden güzel yemek gelir ama çalışınca eve gidince de hazır yemek olunca da pek uğraşasım gelmiyor bi salatamı yapıyoum o kadar :)
hemoglobinin kandaki demirin kaç acaba?doğal yollardan uzun süreç gerekir.seni etkilediğine göre baya düşük.iğnede olabilirsin aslında.Kansızlık için ilaçla tedavi olmayıp doğal yollardan tedavi olsam olur mu acaba, yine de faydası olur mu abartmıyorum o kadar çok ilaç kullandım ki, ilaç görünce midem bulanıyor şu an roaccutane kullanıyorum şu an bahsedince bile midem bulanıyor
dediğim gibi önce sebebin varsa onu tedavi ettir.aslında bir çok şeyde oldugu gibi bütün bunlar kişisel.yani senin belkide demir emilim problemi var.Canım sanki benim yaşadıklarımı anlatıyorsunben de çok çabuk yoruluyorum yürüyüş yapmayı çok severim son 2 yıldırda işe yürüyerek gidiyorum insan düz yolda yürürken nefesi kesilir mi? elim ayağım hiç ısınmaz geçen kan ilacını diğer ilacımla (roaccutane) aldım acillik oldummm o yüzden en güzeli doğal yollardan ama bir doktora da danışıcam gerçi burda da doktorumuz var sağolsun yardımcı oluyor kelebekolacam :)
bluebottle tavsiyelerin için tşkler, ben artık karataydaki gibi çok ara yapmıyorum cevizi mesela dışarda olacaksam yiyorum akşam yemeği niyetine çünkü iştahımı kapatıyor acaba ceviz badem fındık ara öğün olarak değilde karataydaki gibi ana öğünlerdeki gibi mi tüketsem?
Karatay dıyetıyle bnm bi komşu ablam var kadın 3 ayda 15 kılo verdı fözümün önünde olmasa inanmam ole düzenli sporda yapamıyo yani karsı komsum cok yaknız maasallah var ya insan azcık sabredince neler olmuyo kı suan hala dewam ediyo banada öneriyoda b ekmeksız durabılırmıyım ki şekeri falan bıraktım ama be bilim ben kendim ayarlayınxa daha iyi oluyo sanki
Karatay dıyetıyle bnm bi komşu ablam var kadın 3 ayda 15 kılo verdı fözümün önünde olmasa inanmam ole düzenli sporda yapamıyo yani karsı komsum cok yaknız maasallah var ya insan azcık sabredince neler olmuyo kı suan hala dewam ediyo banada öneriyoda b ekmeksız durabılırmıyım ki şekeri falan bıraktım ama be bilim ben kendim ayarlayınxa daha iyi oluyo sanki
Sabah
Bol yeşillik
Zeytin 4 adet
Light beyaz peynirle yapılmış tost kep ekmegi ile
Çeri domates 3
Sivri biber 2
Sekersiz 2 cay
Ara
5 fındık
Yeşilçay
Ögle
Salata bir kase
Bir kase de yogurt
Ara
7 otlu cay
Aksam ki menümü ayarladım
Tavuk kızartıcam eşime bede gögüs haslıcam kendime
Ve olmassa olmas salata
Ayran
Domates corbası bir kase içerim
Eşime birde pilav yaparım pirincten
Ama yemicem tabiki
Su: yatana kadar 3 lt olur
Spor;leslie 3 miile
Bitki çayı.2 kupa
Erknden yazayım aksam yemegimi 6.6:30 yerim canlarımmm
tatlım alış alış ben cok kucuk yastan berı yaptıgım ıcın bana da sorabılırsın:) bu arada oktay ustanın sayfası var ordakı olculer bırebır uyuyo yemek yapmak ıstersen tavsıye ederım ama sorabılırısn cekınmeden:)
ben yemeğe kaçtım görüşürüz bayanlar
Kızlar leslie sansone 3 mile yaptım kendime geldim şimdi prensesimle bıcı bıcı yapcaz ekşi ekşi kokuyo))))
Kızımın bu kokusuna bayılıyorum kızlarr onu ılk once koklayıpppppp sonra bıcı bıcı yaptırcam ablalarıı
Duştan sonra karakedim uyur bnde bi 7 otlu cay demlerim içerimm
Kız eda aynen hava bi kasvetliii bi burukk bi kırıkkk
hemoglobinin kandaki demirin kaç acaba?doğal yollardan uzun süreç gerekir.seni etkilediğine göre baya düşük.iğnede olabilirsin aslında.
dediğim gibi önce sebebin varsa onu tedavi ettir.aslında bir çok şeyde oldugu gibi bütün bunlar kişisel.yani senin belkide demir emilim problemi var.
senı ekledım cnm arkasdas olarak onayını beklıyore resmını merak ettım bende:)
Kızlaryarım saat önce 7 otlu vay içtim midemden bir sesler nidalar zannedersiniz senfoni orkestrası içimde ayy cocugu uyutuyom gülesim geliyo gıırrrr gurrrr
Kızz eda güldürdün beni 15 tane siyah kara üzüm de ne demek allahseni hayretsin emiBugünkü menüm
ılıksu + 1 tk üzüm pekmezi
kahvaltı
8 yk nesfit
1 bardak light süt
Ara
2 tane kuru siyah erik
Öğle:
2 tane küçük tavuk şiş
bir kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Salata
Ara:
1 küçük muz
Ara2 :
15 tane siyah kara üzüm
Akşam:
6 yk nesfit
1 bardak light süt
1 küçük muz
saat 21:00 de 10 tane siyah kara kuru üzüm.
su:1,5 litre (2,5 a tamamlarım)
2 bardak yeşil çay
1 saat hafif tempo yürüyüş.
Yok canm suan calışmıyorum ama bu gidişlede daha calısıamıcam yawrumsuz 1 saat duramıyomKiskandim sizi anne kiz ne guzel calismiyosun galiba ne guzel vakit buluyosun
Yeşilçay biberiye funda yapragı mate yapragı kekik kiraz sağı ısırgan yaprragı dogadanın canmKiz ne otuymus bunlar nerdeyse seslerden kalkip oynican
dünki menüm
sabah:1 adet kivi
sütlü kahve
2saat sonra:
biraz maydanoz
1 dilim çavdar
2 yumurta
1kaşık kırmızı biber ezmesi
1kk peynir
4 yeşil zeytin
ara:1adet yeşil elma
öğle:
1kase çorba
1kase yogurt
1parca fırınlanmıs tavuk
ara:sütlü kahve
akşam
fırında balık
bol salata
yarımdilim çavdar
ara:3hurma
ara:1 ayva küçük
yarım armut
akşamı cok erken yiyoruz bende cok gec yatıyorum.dün dayanamadım 3 küçük ısırıklık kaçamak yaptım.devam etmemek için kendimi zor tuttum o ara yedim hurmaları.cezama razıyım.
Dünkü menüm;
07:00 Kalkış: 1 bardak ılık su + 1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi
07:15 Kahvaltı:
1 yumurta ile yağsız menemen
1 dilim kepek ekmek
10:00 Ara:
1 küçük muz
12:00 Öğle:
salata(yağsız tuzsuz)
1 çay bardağı yoğurt
1 porsiyon tas kebabı
1 dilim kepek ekmek
14: Ara:
2 adet kuru siyah erik
16:00 Ara: 2
1 küçük muz + 2 ceviz
18:00 Akşam:
1 bardak light süt
6 yk nesfit
21:00 Ara: 1 küçük muz
Su: 2,5 litre+ sade soda
Çay: 2 bardak yeşilçay+1 bardak ısırgan otu
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş.
menüne bayıldım haklısın canım akşam gelemedim özür hem hürrem hem misafir olunca neden sarı kart alasın ki geldikçe yazarsın
Allah gönlüne göre versin canım inş yaramıştır rabbimin izniyle ben 2 tane okurum canım seve seve
günaydın daha doğrusu tünaydın kızlar:)
nasılsınız bakalım, yine buralar baya hareketli maşallah maşallah, kızlar da burda kalma kararı vermiş çok iyi olmuş çok sevindim haftaya kesin 1.ciyiz :)
dün iftarda yediklerimi yazayım (sahuru söylemiştim kaçamaklar vardı
-100 gr tavada, aşırı kızarmamış köfte
- yarım porsiyon barbunya
- bol salata
- 1 bardak kefir
çorbam yoktu, komşum çorba verdi ama baktım pirinçli, yemedim..
yemekten sonra çok fenalaştım, dün sanırım klima çarptı.. odam biraz küçük ve klima karşımdan esiyor, merkezi olduğu için de kapatamıyorum. akşam çok erkenden yattım sürekli titreyip soğuk soğuk terledim. ama şimdi daha iyiyim, bugün de işe o yüzden geç geldim..
bugün de mecburen niyetlendim, tek gün tutulmuyormuş dediler,
sahurda 1 bardak süt, bir avuç çiğ fındık ve 3 hurma yedim..
malesef spor yok, hastalığım ilerlemesin de, sonra telafi ederim inş..
slm kızlar menüm: niyetliyidm
sahur :04:00 cnm bısey ıstemedı karnıbahar yogurtlu 1-2 catal
akşam: 17:00az et sote karnıbahar yogurtlu az bulgur pılavı
su : 1,5 lt ancak olmuştur
spor 2 km yurudum tempolu
kalca hareketleri
20:30 kestane yedım ya cnm cok ıstedı hemde 10 tane falan :18::18::18::18::18::18::18:
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
2 lop yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
1 demet dereotu
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan yeşilçay
3 gün kurusu kayısı
ÖĞLE :
1 kase ketentohumlu yoğurt
AKŞAM:
1 porsiyon acılı yeşil mercimek
1 porsiyon yumurtalı soğanlı çıntar
Bol salata
SPOR:
90 dk lık karışık hızda yürüyüş
pilates
SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3
Kızlar İzmir yine kapkara yağmur başladı benim ruhum kararıyo bu havalarda
Merhaba 3.takımın fit hatunları
Sabahtan vergi dairesindeydim anca geldim ofise, işlere başlamadan önce takıma bakayım dedim :)
Ve dünkü menümü de yazayım
SABAH
2 kepek ekmeği
1 yumurta
1 dilim peynir
ÖĞLE
1 kase çorba
Yarım tabak ıspanak
Yarım tabak yoğurt
Ara: 1 bardak süt
AKŞAM
Salata
Yoğurt
Ara: 1 elma+mandaline
1 küçük bardak süt
SPOR: 1 saat yürüyüş.
Kızlar ben de acaip kansızlık var kullandığım ilaç midemi çok fena yapıyor bıraktım mecburen şimdi şurup yazmasını isticem doktordan öyle dmeişti bunu kullanamazsan şurup yazarız, doğal yollarla nasıl tedavi olabilirim diyetimi bozmadan sabah az kalsın yolda düşüp bayılacaktımm yürürken hep nefesim kesiliyorr
Kizlar dunku menum
Sabah ac karnina 4 gunkurusu 1 su brd ilik su
Kahvalti 1 haslanmis yumurt domates salatalik sekersiz cay 4 zeytin 2 dilim cavdar ekmegi
Ara. 1 su brd form cay yarim hurma
Ogle 4 kasik makarna kucuk bi kase yogurt
İkindi 1 su brd ada cayi. 2 su brd yesilcay 4 yemek kasigi asure
Aksam 5.6 yemek kasigi ispanak kavurmasi ve 1 kase yogurt
Aksam 9 da yarim hurma yarim portakal
1.5 lt su
Guzel haberlerini bekliypruz cnm dualarimiz seninle suan reglyim yoksa ben de bi yasin okurdum
öğrenirsin canım ya hiçç kafana takma yemekten kolay ne var, evlenince mecbur öğrenirsinEvlenme çağına geldim hala birşey bilmiyorumuğraşsam belki elimden güzel yemek gelir ama çalışınca eve gidince de hazır yemek olunca da pek uğraşasım gelmiyor bi salatamı yapıyoum o kadar :)
Sabah
Bol yeşillik
Zeytin 4 adet
Light beyaz peynirle yapılmış tost kep ekmegi ile
Çeri domates 3
Sivri biber 2
Sekersiz 2 cay
Ara
5 fındık
Yeşilçay
Ögle
Salata bir kase
Bir kase de yogurt
Ara
7 otlu cay
Aksam ki menümü ayarladım
Tavuk kızartıcam eşime bede gögüs haslıcam kendime
Ve olmassa olmas salata
Ayran
Domates corbası bir kase içerim
Eşime birde pilav yaparım pirincten
Ama yemicem tabiki
Su: yatana kadar 3 lt olur
Spor;leslie 3 miile
Bitki çayı.2 kupa
Erknden yazayım aksam yemegimi 6.6:30 yerim canlarımmm
Bugünkü menüm
ılıksu + 1 tk üzüm pekmezi
kahvaltı
8 yk nesfit
1 bardak light süt
Ara
2 tane kuru siyah erik
Öğle:
2 tane küçük tavuk şiş
bir kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Salata
Ara:
1 küçük muz
Ara2 :
15 tane siyah kara üzüm
Akşam:
6 yk nesfit
1 bardak light süt
1 küçük muz
saat 21:00 de 10 tane siyah kara kuru üzüm.
su:1,5 litre (2,5 a tamamlarım)
2 bardak yeşil çay
1 saat hafif tempo yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?