Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evlenme çağına geldim hala birşey bilmiyorum uğraşsam belki elimden güzel yemek gelir ama çalışınca eve gidince de hazır yemek olunca da pek uğraşasım gelmiyor bi salatamı yapıyoum o kadar :)

Bosver sende ewlenince yaparsın noolcak ben meraklıyım biraz kızz nolcak bnm bu halım bi yerde degişik bişey gorim hemen agzıma atıyom bunda ne var ne koymus içine ))

hemoglobinin kandaki demirin kaç acaba?doğal yollardan uzun süreç gerekir.seni etkilediğine göre baya düşük.iğnede olabilirsin aslında.

dediğim gibi önce sebebin varsa onu tedavi ettir.aslında bir çok şeyde oldugu gibi bütün bunlar kişisel.yani senin belkide demir emilim problemi var.

senı ekledım cnm arkasdas olarak onayını beklıyore resmını merak ettım bende:)

karatayda fındık badem vs kahvaltıda var canım, acıkırsan arada da yenebiliyor sanırım ama en sağlıklısı 2 öğün karatayda..
ben şimdilik 2 ana 1 ara öğün yapıyorum, çünkü gerçekten yüksek bir tempoda yaşıyorum, sabah 8den gece 12ye kadar nerdeyse durmuyorum, ona rağmen yetiyor bu 2,5 öğün.. ara öğünde kefir ve yanında bir meyve tercih ettim, zaten yeni başladım sayılır ben de.. kuryemişleri kahvaltıda tükettim hep..

benim de 3-4 günde hemen karnım indi, o şişlik kayboldu gitti, bel bölgemde bariz bi rahatlama hissediyorum, yürüyüşüm bu ara aksadı ama haftasonu inşallah tekrar başlayacağım..

Kız bi sitede okudum gulesim geldi sizede yazayım
Kadınların para verıp aldıkları salatayı bizim aldıgımız lahmacunun yanında bedavaya verıyolar)

Bu monalısa tablosunu neden bu kadar cok sevdıklerını anladım
Kadın konusmuyor

Saclarını kurutmaya üşenip evde havluyla sadrazam gibi dolasan bı kadın mılletıyız ))))))

Canım sen zaten çok güzel böyle kafana göre güzel gidiyorsun gerek var mı sence ? Tabii yine sen bilirsin. :)

Her zamanki gibi güzel bir menü. Bende menümü paylaşayım ama çok iyi değil:)

Bugünkü menüm

ılıksu + 1 tk üzüm pekmezi
kahvaltı
8 yk nesfit
1 bardak light süt

Ara
2 tane kuru siyah erik

Öğle:
2 tane küçük tavuk şiş
bir kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Salata

Ara:

1 küçük muz

Ara2 :

15 tane siyah kara üzüm

Akşam:
6 yk nesfit
1 bardak light süt
1 küçük muz

saat 21:00 de 10 tane siyah kara kuru üzüm.

su:1,5 litre (2,5 a tamamlarım)
2 bardak yeşil çay
1 saat hafif tempo yürüyüş.

Canım sağolasın evet alışmam lazım bizimkilere yapayım öğrenmek için ben azıcık yerim, ben hamur işi yapmayı çok seviyorum ama o da cısss maalesef :)

Kiskandim sizi anne kiz ne guzel calismiyosun galiba ne guzel vakit buluyosun

Akşam evden tahlilimden yazarım demirimin kaç olduğunu ona göre yorumlarsan sevinirimmm

Su karatYi ben de bi arastirayim biriniz e kitap olarak indirmisti o link i bana da gonderirmisiniz

Kızz eda güldürdün beni 15 tane siyah kara üzüm de ne demek allahseni hayretsin emi
Kiskandim sizi anne kiz ne guzel calismiyosun galiba ne guzel vakit buluyosun
Yok canm suan calışmıyorum ama bu gidişlede daha calısıamıcam yawrumsuz 1 saat duramıyom
Kiz ne otuymus bunlar nerdeyse seslerden kalkip oynican
Yeşilçay biberiye funda yapragı mate yapragı kekik kiraz sağı ısırgan yaprragı dogadanın canm

Şekerkız kac yılllık ewlısın canm

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar maşallah size ama ben öldüm geçmişi okuycam die, aman ama hep böyle olunda ben razıyım okumaya

bance gayet iyi

süper canım

teşekkür ederim canım , Yasinler içinde Allah razı olsun canım hemen ekliyorum listeme tatlım

Allah kabul etsin canım, menüde gayet iyi bence

Allah kabul etsin canım benimde çok borcum var bende tutmaya başlıyım
menünde gayet güzel canım kestaneler dışında tabi

senin ve kaptancımın menülerine yorum yapmıyorum artık sadece maşallah diyorum

geçmiş olsun canım o kan ilaçlarıda kilo aldırıyor

Guzel haberlerini bekliypruz cnm dualarimiz seninle suan reglyim yoksa ben de bi yasin okurdum

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için dua etmen bile yeterli

Evlenme çağına geldim hala birşey bilmiyorum uğraşsam belki elimden güzel yemek gelir ama çalışınca eve gidince de hazır yemek olunca da pek uğraşasım gelmiyor bi salatamı yapıyoum o kadar :)
öğrenirsin canım ya hiçç kafana takma yemekten kolay ne var, evlenince mecbur öğrenirsin

maşallah ya 3 lt su

menü gayet güzelll hoşgeldin bu arada canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…