Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ay sorma merve ya. tadı o kadar kötü ki dua edelim araya birde çekirdekli diye belirtmemişim. Şimdi daha komik göründü gözüme. Ayh siyah kara kuru eriğin tadı daha kötü

Slm kizlar.Zaman bulmusken bir bakim dedim ama gecmisi okumaktan konusamadim.Zaten cevap yazarken pc kapandi,yazdiklarimda gitti
Aksam cevaplarim artik...
Eee nasilsiniz görüsmeyeli

bende bugunkü menümü yazayım

kahvaltı: bir dilim ekmek,1 yumurta yağda

öğlen: bir kase yoğurt,2 ince dilim ekmekle yapılmış tost

ara: azcık pestil, 3 tane ceviz

akşam: 2 kase tarhana çorbası,1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek

su: 1 litre yatana kadar 2 olur inşallah

Afiyet olsun cnm.Sporuda eklersen,cok güzel olacak...

Ben kizin yemegini vereyim,o 1 tabak yemegi anca 1 saatte yer,bende o zamana kadar calleni yaparim

Bayiliyorum söyle istahla yemek yiyen cocuklara..Bulasici olsaymis keske cocularda yemek yemek,benim büyügede bulassaymis

Takim listesini hazirlarim sonra

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar:bugün malum aşure günü bizde de bol bol dağıtıldı ben de yedim.
sabah:iki yumurta,iki dilim ekmek
öğle:köfte,iki dilim ekmek(iki ekmek fazla galiba değil mi)
akşam:Balık,pilav

gün boyu çok su içemedim.1 litre içtim daha.iki bardak çay.

aaa öyle yazayım bir daha ben de kusura bakmayın.Teşekkür ederim bu arada yorumunuz için.

İyi akşamlar kızlar

Kardeşimin bu haftaki sınavları bitti şükür bu akşamı kendime ayırdım kitap okumadan önce topice bakayım dedimm :)

Menümü de yazayım

SABAH
2,5 d.çavdar ekmeği
1 yumurta

ÖĞLE
1 kase çorba
3 kaşık bezelye
3 kaşık bulgur

Ara: 1 bardak süt
1 elma

AKŞAM
salata
yoğurt

Ara: Yarım bardak süt.

Sıvı: 1 lt.
Spor: 1,5 saat.

ben daha aşure siftahını açamadım çokta aram yok zaten ama bu kadar çok duyunca insanın yiyesi geliyor
ekmek dilimlerinin boyutlarıda önemli tabiki inceik dilimse 2 dilim normal bence, pilav ne pilavı:26:

hoşgeldin canım, menünde gayet iyi benim gibi suyu az içmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…