Kızz eda güldürdün beni 15 tane siyah kara üzüm de ne demek allahseni hayretsin emi
Yok canm suan calışmıyorum ama bu gidişlede daha calısıamıcam yawrumsuz 1 saat duramıyom
Yeşilçay biberiye funda yapragı mate yapragı kekik kiraz sağı ısırgan yaprragı dogadanın canm
öğrenirsin canım ya hiçç kafana takma yemekten kolay ne var, evlenince mecbur öğrenirsin
maşallah ya 3 lt su
menü gayet güzelllhoşgeldin bu arada canım
Slm kizlar.Zaman bulmusken bir bakim dedim ama gecmisi okumaktan konusamadim.Zaten cevap yazarken pc kapandi,yazdiklarimda gitti
Aksam cevaplarim artik...
Eee nasilsiniz görüsmeyeli
Tesekkür ederim cnm.Bende callen yapacaktim simdi.Kizim okuldan gelecek,yemegini vereyim sonra yapayim bari dedimiyiyim kaptancım yorgunum biraz sen nasılsın
Afiyet olsun cnm.Sporuda eklersen,cok güzel olacak...bende bugunkü menümü yazayım
kahvaltı: bir dilim ekmek,1 yumurta yağda
öğlen: bir kase yoğurt,2 ince dilim ekmekle yapılmış tost
ara: azcık pestil, 3 tane ceviz
akşam: 2 kase tarhana çorbası,1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
su: 1 litre yatana kadar 2 olur inşallah
Kuru üzümmü kötü cnm..Ay sorma merve ya. tadı o kadar kötü ki dua edelim araya birde çekirdekli diye belirtmemişim. Şimdi daha komik göründü gözüme. Ayh siyah kara kuru eriğin tadı daha kötü
http://ekitap.sonsuzlukkulesi.com/karatay-diyeti.pdfSu karatYi ben de bi arastirayim biriniz e kitap olarak indirmisti o link i bana da gonderirmisiniz
Tesekkür ederim cnm.Bende callen yapacaktim simdi.Kizim okuldan gelecek,yemegini vereyim sonra yapayim bari dedim
Afiyet olsun cnm.Sporuda eklersen,cok güzel olacak...
Cok sevinirim cnm basalarsan.Kendim icin bisey istiyorsam namerdim,sirf senin icinevet canım çok haklısın ama söz veriyorum en kısa zamanda başlıycam yürüyüşlerime
Cok sevinirim cnm basalarsan.Kendim icin bisey istiyorsam namerdim,sirf senin icin
Günaydınnnnn 3 . takımın Şekerleri akşam gelecektim misafir bastı gelemedim
Canımcım tüm gün yediklerini ertesi gün aldığın sıvı ve sporla birlikte yazarsan yorum yapmamız daha kolay olur sabah güzel
pilav umarım pirinç pilavı değildir hayatına pirinç yerine bulgur pilavı ile devam edersen dada sağlıklı kilo vereceğine eminim
Bu mevsmde 3 lt su icen arkadaslara yildizli pekiyi valla
merhaba arkadaşlar:bugün malum aşure günü bizde de bol bol dağıtıldı ben de yedim.
sabah:iki yumurta,iki dilim ekmek
öğle:köfte,iki dilim ekmek(iki ekmek fazla galiba değil mi)
akşam:Balık,pilav
gün boyu çok su içemedim.1 litre içtim daha.iki bardak çay.
İyi akşamlar kızlar
Kardeşimin bu haftaki sınavları bitti şükür bu akşamı kendime ayırdım kitap okumadan önce topice bakayım dedimm :)
Menümü de yazayım
SABAH
2,5 d.çavdar ekmeği
1 yumurta
ÖĞLE
1 kase çorba
3 kaşık bezelye
3 kaşık bulgur
Ara: 1 bardak süt
1 elma
AKŞAM
salata
yoğurt
Ara: Yarım bardak süt.
Sıvı: 1 lt.
Spor: 1,5 saat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?