Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

***3.TAKIM 335.ETAP***
[/I]NoRaaa(71/ / / 0%)
sekerkiz67(79,5/78,2 /1,30 /1,64 %)
sahgull(71,5/ / /%)
[/B][/I]bluebootle(59,4/ / /%)
Sweetdimple(84,6/ / / %)
pegasus07(70,3/ / /%) 310.etapta mezun olan üye geri döndü

3.TAKIM ORTALAMASI %

MESAJ SAYIM 64

günaydın kızlar
1 haftadır karatay diyeti yapıyorum, bu hafta malesef spor yapamadım aşırı yoğun ve sonunda da hasta olduğum bir haftaydı ama haftaya yürüyüşümü düzenli yapacağım inşallah..
arada kaçamak yaptığım ve 2 gün de niyetli olduğum halde 1,1 kilo gitmiş:) sabah belime karnıma baktım inanamadım..52 kiloya düştüğümde bile böyle olmamıştı.. spor yapsam ve tam uysam demekki 2 kilo gidecekti.. olsun bu hafta inşallah sporla daha iyi olacak:)
çok mutlu oldum yaa:) hemen hesaplamamı ekliyorum şimdi..

***3.TAKIM 335.ETAP***

bluebottle (59,4/58,3 /1,1/%1,85)
mesaj sayım:61
kızlar bu şekilde mi ekliyoruz bilemedim.. başkanım gelince bi yazıver

Edacigim callen ve jullian zor oluyor evet,zaten yeni basladim ikisinede...

Incelmek istiyorum bir an önce,kilo vermemde yavas benim o yüzden spora agirlik vermeye calisiyorum

Canım jullian'ın çok zor olduğunu biliyorum. Benim diyet süresince korktuğum tek şey aşırı spor ile yağların kasa dönmesi. Jillian tek başına zaten dehşet kas yapıyor. Ondan şüphe ediyorum.
Ben en iyisini leslie olarak görüyorum. Hem hareketli güzel yaktırıyor hemde evde spor için ideal.
Tabiki sen kendi vücudunu daha iyi tanırsın. Ama şus yağ kas protein muhabbetinden korkuyorum ben.

Canım doktorcum çikolatadan vazgeçemiyorum diye bir şey yok. Bu bir bağımlılık. Nerde okudum bilmiyorum. Bu tarz alışkanlıkları değiştirmek için 20 gün gibi bir süre lazım mış. Örneğin çayı şekersiz içmek için 20 gün kadar kendini zorlayınca şekersiz içmek artık kötü / iğrenç gelmiyormuş aksine şekerli içince kötü geliyormuş tadı. Bende bir kaç kere diyet yaptım. 1 ay diyet yapıp bırakıyordum. o 1 ayda tatlı yemiyordum. sonra o çikolataları yiyince aşırı şekerli geliyordu. Böyle birşeyler. Zorlasan sonra hayır diyebilsen çikolata yemezsin :)

Canım. Güzel sonuç almışsın yine:) Bu kilolarda bu kadar hızlı kilo vermen süper bir şey hemde aç kalmadan güzelce gidiyor.
Tebrikler:)

Bu arada maydanoz suyu ısırgan otu falan bunlardan nefret ediyorum.
ben gayet etobur bir insanım. Otlarla aram iyi değil maalesef.
çeşitli otları yediğimde çimen yiyormuş gibi hissedyorum.

Selam kızlar günaydınlar
inş herkes süper sonuçlar alır
benim bugün moralim bozuldu. Benim tartım bozuldu. Tartıya bir çıkıyorum 86 gösteriyor bir çıkıyorum 89 gösteriyor.
bu hafta hiç kaçamak yapmadım regl döneminde de değilim. önceki haftlara nazaran daha çok yürüyüş yaptım ve daha hareketliydim .
Yani kilo almama imkan yok. Bozuk dahi olsa tartıda öyle çıkmak hiç hoşuma gitmedi.
Bugün full detoks yapıyorum hatta çok az yiyeceğim.
Pazar günüde evde leslie 5 mile yapacağım. Ayrıca c.tesi diyetisyene falan da gideceğim oradan dönüşte g.o.p-> edirne kapıya kadar yürümeyi düşünüyorum.
Zaten diyetisyenim gelecek hafta kesin detoks verecek bana. Ben detokstan nefret ediyorum. greyfurtlar sebze suları ananas (ananastanda nefret ediyorum) ay bu havalar yüzünden çok depresif oldum ben )

Neyse kısaca yarın yeni tartı alacağım.Feci bir hafta beni bekliyor ve fark ettim ki elmasız diyet olmuyor.

Elma benim kankammışta haberim yokmuş. Benim ebedi dostum olacak gibi duruyor

Günaydın sevgili kader arkadaşlarımm

***3.TAKIM 335.ETAP***
NoRaaa(71/ 69,8/1,2 / 1,69%)
sekerkiz67(79,5/78,2 / 1,30/ 1,64%)
sahgull(71,5/ / /%)
bluebootle(59,4/58,3 / 1,10/1,86%)
Sweetdimple(84,6/ / / %)
pegasus07(70,3/ / /%) 310.etapta mezun olan üye geri döndü

3.TAKIM ORTALAMASI %

Bluebottle, sekerkız sizi de yukarıdaki listeye ekledim gelen yukarıdaki listeden devam edebilir, kaptanın gönderdiği formatta olsun liste

Son düzenleyen: Moderatör:

Günaydınn

Çok güzel kilo vermişsin. Tebrikler.

Kaptancığım bir şey soracağım sana.

mesaj sayılarını cuma günü toplu mu bildiriyoruz sana?

Mesaj sayımı yazmayı unutmuşum 56 mesaj sayım.

Kaptancım birşey sorucam hatırlarsan benim 1 sarı kartım vardı :) o sarı kartı sildirmek için o hafta en çok mesajı benim yazmam gerekiyordu acaba bunu sildirmenin başka yolu yok mu o hafta en çok kilo veren gibi

tatlım ya ben yanlısmı hesapladım bakalbılırmısın

Slm kizlar dun aksamdan bu yana hastanedeyiz annem rahatsizlandi ve hala gozlem altinda tutuluyor su anda tehlikeyi atlatti sukur ogleyin cikarip cikarmayacaklari belli olacak sabah tartilamadim dun 83.2 idim %1.6 cepten alinti yapamiyorum biriniz tabloya eklerse cok sevinirim kaptancim paylasim alanina tasima isi de kaldi dortten once evde olursam tasirim yine optum hepinizi uykusuzluktan oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…