Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Noracigim bluebootle 1,85

Sweet de 1,65 olacak yüzdeleri

Ortalamamizda 1,23 olacak cnm..
ellerine saglik.Kardes takimimiz gönder kontrol icin,sonra paylasalim

Kardes takimimiz 8.takim...

Son düzenleme:
Noracigim bluebootle 1,85

Sweet de 1,65 olacak yüzdeleri

Ortalamamizda 1,23 olacak cnm..
ellerine saglik.Kardes takimimiz gönder kontrol icin,sonra paylasalim

Kardes takimimiz 8.takim...

Benim hesap makinesi virgülden sonraki sadece 2 rakamı gösteriyor kendisi de yuvarlıyor şimdi ayarladım :)

Gönderdim kaptancımm 8.takıma.

sweetdimple canım çokngeçmiş olsun çok üzüldüm lütfen bize haber ver gelişmeleri...

Kaptancımm 8.takımdan moni benim yüzdemin 1,70 çıktığını söyledi ama ben tekrar hesapladım 1,6902 çıktı bir de sen bakar mısın :26:

evet canım bir bağımlılık eroin benzeri hemde.oyüzden yoksunluk sendromu bile olabiliyor.zor bir durum.mesela sigara bağımlılığı psikolojiktir kafada biter ama butür bağımlılıklar bedenseldir.az kaldı eşim kasım sonu geliyor.ozaman sanırım bedenen ve ruhen daha rahat olacagım.

Allah acil şifalar versin..nedir rahatsızlığı acaba?

bluebottle canım ya ben karatayı merak ettim şimdi.en özet en güzel bilgilere nerden ulaşabilirim.bende denemek istiyorum.diyetisyene gitmeden birde onu deneyim.

cuma cuma canım sıkıldı.drluk gercekten bu memlekette ayak altına düştü.1 saatlik süt iznim var.hasta beni arayıp telde erecete no istiyor.ileri geri konusuyor.geldim seni bulamadım diye bir beni dövmedikleri kaldı.

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin şu mübarek günde

Taviz verme canm hem numaranı niye weriyorsunki böle edepsizlere anlamıyorum hostesin yokmu o versin reçete numarasını sonucta yazdıysan recetesini hayyy allahım yha sasırmamk kızmamak elde dwgill

Kızlar BU AKŞAM PİJAMA PARTİSİNDE TOPLANIYORUZ DEGİLMİ UNUTMADIK YANİ

5. Takım kapanıyomuş paylasım alanımdn okudum offf noluyo ya mıllet gemen pees etmeye basladı

Kıxlar berdesiniz yahuu

Hu hu burdayım ben ama birazdan kaçabilirim işler beni bekler :)

Kızlar birşey sorucam size, şu msbonun şekerleriyle çay içmeyi çok seviyorum ben ya acaba arada günde 1 ya da 2 tane yesem nolur ki o şekerlerle çay içince çay içtiğimi hissediyorum sanki bütün yorgunluğum bitiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…