bu arada bızım kardes takımımız kım:)
***3.TAKIM 335.ETAP***
NoRaaa(71/ 69,8/1,2 / 1,69%)
sekerkiz67(79,5/78,2 / 1,30/ 1,64%)
sahgull(71,5/ 71,5/0 /0%) Kilosu sabit
bluebootle(59,4/58,3 / 1,10/1,86%)
Sweetdimple(84,6/ 83,2/1,40 / 1,66%)
pegasus07(70,3/69,9 /0,4 /0,57%) 310.etapta mezun olan üye geri döndü
3.TAKIM ORTALAMASI % 1,24
Bu şekilde göndereyim mi kaptancımm?
Noracigim bluebootle 1,85
Sweet de 1,65 olacak yüzdeleri
Ortalamamizda 1,23 olacak cnm..
ellerine saglik.Kardes takimimiz gönder kontrol icin,sonra paylasalim
Kardes takimimiz 8.takim...
8.takım cnmm karar defterinde yazıyor.
evet canım bir bağımlılık eroin benzeri hemde.oyüzden yoksunluk sendromu bile olabiliyor.zor bir durum.mesela sigara bağımlılığı psikolojiktir kafada biter ama butür bağımlılıklar bedenseldir.az kaldı eşim kasım sonu geliyor.ozaman sanırım bedenen ve ruhen daha rahat olacagım.Canım doktorcum çikolatadan vazgeçemiyorum diye bir şey yok. Bu bir bağımlılık. Nerde okudum bilmiyorum. Bu tarz alışkanlıkları değiştirmek için 20 gün gibi bir süre lazım mış. Örneğin çayı şekersiz içmek için 20 gün kadar kendini zorlayınca şekersiz içmek artık kötü / iğrenç gelmiyormuş aksine şekerli içince kötü geliyormuş tadı. Bende bir kaç kere diyet yaptım. 1 ay diyet yapıp bırakıyordum. o 1 ayda tatlı yemiyordum. sonra o çikolataları yiyince aşırı şekerli geliyordu. Böyle birşeyler. Zorlasan sonra hayır diyebilsen çikolata yemezsin :)
Slm kizlar dun aksamdan bu yana hastanedeyiz annem rahatsizlandi ve hala gozlem altinda tutuluyor su anda tehlikeyi atlatti sukur ogleyin cikarip cikarmayacaklari belli olacak sabah tartilamadim dun 83.2 idim %1.6 cepten alinti yapamiyorum biriniz tabloya eklerse cok sevinirim kaptancim paylasim alanina tasima isi de kaldi dortten once evde olursam tasirim yine optum hepinizi uykusuzluktan oluyorum
Slm kizlar dun aksamdan bu yana hastanedeyiz annem rahatsizlandi ve hala gozlem altinda tutuluyor su anda tehlikeyi atlatti sukur ogleyin cikarip cikarmayacaklari belli olacak sabah tartilamadim dun 83.2 idim %1.6 cepten alinti yapamiyorum biriniz tabloya eklerse cok sevinirim kaptancim paylasim alanina tasima isi de kaldi dortten once evde olursam tasirim yine optum hepinizi uykusuzluktan oluyorum
cuma cuma canım sıkıldı.drluk gercekten bu memlekette ayak altına düştü.1 saatlik süt iznim var.hasta beni arayıp telde erecete no istiyor.ileri geri konusuyor.geldim seni bulamadım diye bir beni dövmedikleri kaldı.
Geldim cnm ama listeyi sen paylas.herkes ögnecek zaten sen bu hafta sirani savmis oldunKızlar kaptan geç gelebilir diye listeyi paylaşıyorum son haliyle.
Geldim cnm ama listeyi sen paylas.herkes ögnecek zaten sen bu hafta sirani savmis oldun
Kıxlar berdesiniz yahuu
Ellerine saglik cnm..Cokk tesekkür ederim..sorunsuz yaptin herseyi..tekrar tesekkürlerrrListe tamamdır, öğrenmiş oldumm :)
Ellerine saglik cnm..Cokk tesekkür ederim..sorunsuz yaptin herseyi..tekrar tesekkürlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?