aynen öyle cnm,her diyeti uyguladik artik metabolizmada hal kalmadi..Insallah bende senin gibi benimserim karatay teyzemiziMervecim bende diyet demiyorum bu artık benim ömrüm boyunca uygulayacağım bir sağlık öğüdü
sende benim gibisin allah ağız tadıyla yedirsin herşeyimi kendim yaparım yazdan tek sorunum köy tavuğu yumurtayıda semt pazarından bir amcam getiriyor sağolsun balkonda tavuk besleyesim geliyo bazen .Şu varki kilo verme aşamasında kaçamk yapmak istemiyorum fakat hedef kiloma ulaştıktan sonra arada bir özlediğim lezzetlerden de abartmamak kaydıyla elbette yiyeceğim
hesap kitap diyetleri beni çok yordu al ver al ver lastik gibi oldum inan ama bunda hiçbir sorun yaşamıyorum doyana kadar yiyorum acıkmıyorum daha aktifim bu çok memnunum yani
bu arada size doyum olmaz ama ben de kaçayım hepinize iyi haftasonları dilerim cici bakın kendinize
Ayy cnm ya..Niye vermediki,gizlice alsaydin keskeYha bişi dicem sana inanmıcaksın
Bılıyomusun ben küçükken bole 7 8 yaslarında falanım koydeyız babannemin kızkardesı almanyadan gelmiş bole cıkolata getırmışti kızz bıde koy yerınde nerden bulucan cıkolatayı anammm babannem sen onları al yatagının altına zula yap kız 3 ay durdukta vermedi yha bıtane bıle
Zaten kızkardesıde daha gelemedı durumları prk yoktu tam durumu duzeldı rahmetlı oldu bılıyomusun ben hiç alaman cıkolatası yemedım kaptancıgım yani sen şimdi çukolata gondeerım mi diyince fena olsum hani bılemıyorum şakamı yaptın gercek mi
Evet cnm bir biz kaldik..uyuyalim cnm,bizde seni tanidigimiza cok sevindik cnmJaptan bi sen bi ben kaldık istersen bizde yatalım bnm gözler yalpalıyo :))))
Ne dersinnn ayy sizi tanıdıgıma çok sewındım
kıslar kaynatmıssınız kıskandım valla:)
yok canım olurmu ben akşam sizinleyim eşim gelen kadar
yap canım ben bı kaç gun denedım etkılı özellikle istahı kapatıyor atıştırma hissini gideriyor
a.selam canım sanda iyi hafta sonları
İyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize tşk ederim2 saat önce döndük annem çok şükür iyi şimdi Allah doktorlarımızdan razı olsun geçmiş olsuna gelen giden bu saat oldu uyuyayım dedim bu seferde gece uyuyamam bi slm verip geçmiş yapayım sizlerde iyisinizdir umarıM Noracım ilgin için çok tşkler bitanemmm
DÜnkü MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
1 yumurtalı menemen
10 zeytin
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan yeşilçay
3 gün kurusu kayısı
ÖĞLE :
1 bardak süt
AKŞAM:
1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon ciğer
Lahana salatası
SPOR:
90 dk lık karışık hızda yürüyüş
50 mekik
30 squat
sabaha kadarda koridorlarda turladım
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 bardak ayran
sabaha kadar açık şekersiz çay
takviye olarak omega 3
kızlar ben ahşap boyama kursuna gidiyorum gerçekten çokkkk stres atıyorum vakti olanlara tavsiye ediyorum
size bugun bitirdiğim peçeteliğimin resimlerini ekleyeyim beğencekmisiniz
Eki Görüntüle 862203 Eki Görüntüle 862204
Keske sende olsaydın cnm bnm yha bidahakıne muhakkak sende olcan inş
menüm : niyetlıydım,
sahur: yok
aksam : mercımek corbası 1 kepçe
2yk et sote
domateslımakarna 1 tabak 4-5 yk kadar
cay sekersız
su 1 lt ancak olmuştur
spor yarım km yurudum yuksek tempofan hastanedeydım ıs cıkısı annem rahatsızlandı fırsatım olmadı
Slm kızlar nasılsınız bn saat 6:30 da kalktım eşime kahvaltı hazırladım beraber kahvaltımızı yaptık
Evdeki işmi bitirdim çamasır astım dondum dondum kar havası var şimdi uzandım koltuma bi takımıma bakım dedım)) valla geceden kalma gıbıyımm ne gusel muhabbet etmışiz arada yapslım bole
Immm kendime bi elma cayı yapimm ekşi ekşi
Sey buarada kaptan su çikolata işini konusalım bi ara
herkesegunaydınlar kahvaltımı yaptım sımdı ıse benı 3 saatlık uykuyla ev temızlıgı beklıyo benım kız aksam erken uyumustu gece kalktı oturdu tabıb benı de oturttu hala uyumadı o uyuyana kadar temızlıgı bıtıreyımde brn de uyuyayım cısssssssssızzzzzzzzz gunler
Canım çok beğendimm ben de çok severim böyle şeyleri yapmayı yemek yapmayı bilmesemde el işi ve bu tarz şeylere yatkındır elim :) aslında ben de bu yıl başlayacaktım ama cumartesi de çalıştığımdan saatleri bana uymuyoryaptıkça bize de göster cnmm çok severim böyle şeyleri
menüm : niyetlıydım,
sahur: yok
aksam : mercımek corbası 1 kepçe
2yk et sote
domateslımakarna 1 tabak 4-5 yk kadar
cay sekersız
su 1 lt ancak olmuştur
spor yarım km yurudum yuksek tempofan hastanedeydım ıs cıkısı annem rahatsızlandı fırsatım olmadı
Geçmiş olsun csnm bnm
günaydın canım, valla maşallah dün geceden sonra nasıl kalkabildin
günaydın canım,vay cadı uyutmadı heeuyu tabiki dinlen güzelce
canımm çok sevindim gerçekten tabiki gösteririm iyce öğreniyim sizede yaparım
canım Allah kabul etsin, sahursuz nasıl dayandın:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?