Bencede bayanda güzel duruyorinşallah çıtır oluruz hazirana.bugünün bitmesine 5dk var veee ben hala çiko yemedim
aman balık burcumu helede erkekte.bayanlara yakısıyorda erkekte cok zro helede benimle.oğluma hamileyken erken doguracamda balık olacak diye ne korkmustum.
yok cnm ne ayibi.Hic arkandan konusmayiz yani korkmakızlar ben kaçsam ayıp olurmu çok uykum geldi:106: sabah erken kalktımda:26:
Yok cnm hic gülermiyiz aaa anlat sen anlatKızlar dün basıma geleni bi bilseniz anlatmkta tereddütlüüm utanıyom birazz gülersiniz bna kesin ;(
Evet cnm daha hazirlanmamisdaha sonuç listesi paylaşılmamış sanırım, paylaşımlara göre 2. olduk cnm
cnm linki verdim yukarida.her hafta 1 takim hazirliyor.2.takim kirmizi kart aldigindan 4 hafta o haziladi,bu hafta son günü.haftaya bizim siramiz..Görebilirsin tabikideoo süper:) nezaman açıklanıyor liste? biz görebiliyor muyuz?
Amin canım Allah razı olsun Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın inş
Tesekkür ederim cnm.Bende sni tebrik ederim.<Gecen hafta 2.olmustun,bu haftada süper vermissinKızlar tebrik etmeyu unuttum affola
Herkese tek tek tebrik etmek istıyorummasllah inş haftayada bıle olur
Iyi geceler cnmiyi geceler herkeseçokta kaynatmayın okuması çok zor oluyor sonra
Bencede bayanda güzel duruyor
yok cnm ne ayibi.Hic arkandan konusmayiz yani korkma
Yok cnm hic gülermiyiz aaa anlat sen anlat
Evet cnm daha hazirlanmamis
cnm linki verdim yukarida.her hafta 1 takim hazirliyor.2.takim kirmizi kart aldigindan 4 hafta o haziladi,bu hafta son günü.haftaya bizim siramiz..Görebilirsin tabikide
Cnm sen önce iyiles,sporunu yine yaparsinpc çok kötü sweet canım alıntı yapamadım bi türlü
birinci olduğuma sevindim ya:) spor yapabilseydim 2 kg bile gidermiş:)
hastalığım daha iyi canım dün senin dediin gibi güzel bi çay hazırladım tane karabiber vs de koydum bi terlettim kendimi, sabah iyi kalktım ama spor yapamadım yine..boğazım baya kötü hala kulağım da ağrıyor.inşallah ilerlemez..
pegasus kaptancım çok sağol
pc çok kötü sweet canım alıntı yapamadım bi türlü
birinci olduğuma sevindim ya:) spor yapabilseydim 2 kg bile gidermiş:)
hastalığım daha iyi canım dün senin dediin gibi güzel bi çay hazırladım tane karabiber vs de koydum bi terlettim kendimi, sabah iyi kalktım ama spor yapamadım yine..boğazım baya kötü hala kulağım da ağrıyor.inşallah ilerlemez..
pegasus kaptancım çok sağol
Cnm sen önce iyiles,sporunu yine yaparsin
banada müsade arkadaslar..geceler kısa birazdan gece mesaisi başlar acıkanlar altını ıslatanlar terleyenler.sabah oluncada dinlenmiş ve oynamaya hazır anne arar onlar.malum babada yok.hepinize hayırlı geceler..sürcü lisan ettiysek affola.
banada müsade arkadaslar..geceler kısa birazdan gece mesaisi başlar acıkanlar altını ıslatanlar terleyenler.sabah oluncada dinlenmiş ve oynamaya hazır anne arar onlar.malum babada yok.hepinize hayırlı geceler..sürcü lisan ettiysek affola.
Iyi geceler cnm...banada müsade arkadaslar..geceler kısa birazdan gece mesaisi başlar acıkanlar altını ıslatanlar terleyenler.sabah oluncada dinlenmiş ve oynamaya hazır anne arar onlar.malum babada yok.hepinize hayırlı geceler..sürcü lisan ettiysek affola.
Pazar baslamayi düsünüyorum cnm ama ben burda tavuk,yumurta gibi seyleri hazir olmayanindan bulamam.mecbur markettekinden yiycem..Ise yarar insallah...sağol canım sen ne zaman başlıyorsun?
eşim markete gitti ben komşudayken 1 kilo ceviz 1 kilo kaju 1 kilo da badem almış gelmiş
fiyatlar muhteşem, türkiyenin yarısı nerdeyse
kendisi de karatay yapıyor sonra akşam dayanamayıp meyve yiyor.. leptinleri hep ziyan ettin diyorum leptin gittiyse biraz da şundan yiyeyim diyor, adam bu gidişle kilo vereceğine alacakgerçi fazla kilosu yok sadece göbeği var biraz
sağol canım sen ne zaman başlıyorsun?
eşim markete gitti ben komşudayken 1 kilo ceviz 1 kilo kaju 1 kilo da badem almış gelmiş
fiyatlar muhteşem, türkiyenin yarısı nerdeyse
kendisi de karatay yapıyor sonra akşam dayanamayıp meyve yiyor.. leptinleri hep ziyan ettin diyorum leptin gittiyse biraz da şundan yiyeyim diyor, adam bu gidişle kilo vereceğine alacakgerçi fazla kilosu yok sadece göbeği var biraz
kelebek iyi geceler kolay gelsin gece inşallah deliksiz uyurlar:)
sweet canım çok sağol yürüyüş bel ağrılarıma falan da iyi geliyor masada otur otur sırtım omzum tutuluyor, ilaç gibi bişey şu yürüyüş ama tek yapılmıyor işte..
Kızlar anlat demediniz ama bn anlatcam dayanamadım
Dün aksam çocugu eşime bıraktım dedım bn az markete gıdeyım hem hava alırım hem zeytun bitmiş alim dedım neyse cıktım yola market 10 dk yurume mesafesı kadar uzak site içinde ama bnm ewe uazak işte
Vayy arkadas karnımdan bi ses geldi korktum ben bı yere gıtmeden tuvaletımıde yaıarım agerdesnz yanı huy olmuş neyse markete vardım hızlı gıttım aksam dıye anam tam slışveriş yapıyom karnım bi gurrukk etti sarküterideki adam bile duydu zeytın aldım işte ama dahada hareket edemıyom edersem altıma etcem çünki anamm napıcam afedersınz popomu sıkıyorum yok yanı o kadar sıkıştım ki abı bana dıyo kı baska ıstegınz var mı hanfendı yok bakıyorum ole dedım kaldım sarkuterı reyonunda neyse bi 5 dk sonra az rahtladım ama ewe kadar dayanamam onuncu adımda mahvolurum
Neyse abıyı cagırdım reyon gorevlısı iste dedım abii ben hamileyim peynirlerin kokusu bnm midemi bulandırdı mumkun olursa wc nızı kullanabılırmıyım ewımde uzak dedım.
Garibim bana acıdı bi ablayla gonderdi bni wc yi göstersin diye abla bana diyo kı kıızım ben anladım he midenin bulandıgnı yüzün alıp alıp werdi hayy allahm gittim neyse bi rahatladım allahım dedm tuwalet ne kadar onmlıymiş içimden ewe geldim eşim diyo ki hanm bursayamo gittin zeytine dedim adam valla nereye gittimi solemesem daha ii)))))))
Sebebte ne biliyomusunz yeşilcay zannedip 2 kupa 7 otlu cay içmem çöp posetine baktım bi tane yeşilçay wardı 2 tane 7 otlu bidaha dısarı bitki çayı içip çıkmıcamm
Afiyetolsun canım hazır oradayken bol bol tüketin kaptanımızda bu hafta bize katılıyor
bol bol yoğurt yesin eşin göbek filan kalmaz
Mervecim uyudunmu bacım:13:
Kızlar anlat demediniz ama bn anlatcam dayanamadım
Dün aksam çocugu eşime bıraktım dedım bn az markete gıdeyım hem hava alırım hem zeytun bitmiş alim dedım neyse cıktım yola market 10 dk yurume mesafesı kadar uzak site içinde ama bnm ewe uazak işte
Vayy arkadas karnımdan bi ses geldi korktum ben bı yere gıtmeden tuvaletımıde yaıarım agerdesnz yanı huy olmuş neyse markete vardım hızlı gıttım aksam dıye anam tam slışveriş yapıyom karnım bi gurrukk etti sarküterideki adam bile duydu zeytın aldım işte ama dahada hareket edemıyom edersem altıma etcem çünki anamm napıcam afedersınz popomu sıkıyorum yok yanı o kadar sıkıştım ki abı bana dıyo kı baska ıstegınz var mı hanfendı yok bakıyorum ole dedım kaldım sarkuterı reyonunda neyse bi 5 dk sonra az rahtladım ama ewe kadar dayanamam onuncu adımda mahvolurum
Neyse abıyı cagırdım reyon gorevlısı iste dedım abii ben hamileyim peynirlerin kokusu bnm midemi bulandırdı mumkun olursa wc nızı kullanabılırmıyım ewımde uzak dedım.
Garibim bana acıdı bi ablayla gonderdi bni wc yi göstersin diye abla bana diyo kı kıızım ben anladım he midenin bulandıgnı yüzün alıp alıp werdi hayy allahm gittim neyse bi rahatladım allahım dedm tuwalet ne kadar onmlıymiş içimden ewe geldim eşim diyo ki hanm bursayamo gittin zeytine dedim adam valla nereye gittimi solemesem daha ii)))))))
Sebebte ne biliyomusunz yeşilcay zannedip 2 kupa 7 otlu cay içmem çöp posetine baktım bi tane yeşilçay wardı 2 tane 7 otlu bidaha dısarı bitki çayı içip çıkmıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?