Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bencede bayanda güzel duruyor
kızlar ben kaçsam ayıp olurmu çok uykum geldi:106: sabah erken kalktımda:26:
yok cnm ne ayibi.Hic arkandan konusmayiz yani korkma
Kızlar dün basıma geleni bi bilseniz anlatmkta tereddütlüüm utanıyom birazz gülersiniz bna kesin ;(
Yok cnm hic gülermiyiz aaa anlat sen anlat
daha sonuç listesi paylaşılmamış sanırım, paylaşımlara göre 2. olduk cnm
Evet cnm daha hazirlanmamis
oo süper:) nezaman açıklanıyor liste? biz görebiliyor muyuz?
cnm linki verdim yukarida.her hafta 1 takim hazirliyor.2.takim kirmizi kart aldigindan 4 hafta o haziladi,bu hafta son günü.haftaya bizim siramiz..Görebilirsin tabikide

pc çok kötü sweet canım alıntı yapamadım bi türlü

birinci olduğuma sevindim ya:) spor yapabilseydim 2 kg bile gidermiş:)
hastalığım daha iyi canım dün senin dediin gibi güzel bi çay hazırladım tane karabiber vs de koydum bi terlettim kendimi, sabah iyi kalktım ama spor yapamadım yine..boğazım baya kötü hala kulağım da ağrıyor.inşallah ilerlemez..

pegasus kaptancım çok sağol

Beğenmene sevindim canım Hz Mevlana ve Şems in sözlerine bayılırım her sözde o kadar çok ayrıntı gizli ki eminim eşin de sevecektir

Cnm sen önce iyiles,sporunu yine yaparsin

banada müsade arkadaslar..geceler kısa birazdan gece mesaisi başlar acıkanlar altını ıslatanlar terleyenler.sabah oluncada dinlenmiş ve oynamaya hazır anne arar onlar.malum babada yok.hepinize hayırlı geceler..sürcü lisan ettiysek affola.

Alıntıyla uğraşma bitanem ben 12 sayfayı 2 kez alıntı yaptım ikiside iptal

İyi olmana çok sevindim canım merak etme yeni kilo vermeye başladın bu hafta daha düzenli menülerle güzel kilo vereceksin önce iyileş sonra spor ayaparsın zorlama kendini zaten senin trafiğin çok yoğun mecburen hareket halindesin inş ilerlemez canım o çayı sürekli iç mikropları öldürsün

Cnm sen önce iyiles,sporunu yine yaparsin

sağol canım sen ne zaman başlıyorsun?
eşim markete gitti ben komşudayken 1 kilo ceviz 1 kilo kaju 1 kilo da badem almış gelmiş
fiyatlar muhteşem, türkiyenin yarısı nerdeyse
kendisi de karatay yapıyor sonra akşam dayanamayıp meyve yiyor.. leptinleri hep ziyan ettin diyorum leptin gittiyse biraz da şundan yiyeyim diyor, adam bu gidişle kilo vereceğine alacak gerçi fazla kilosu yok sadece göbeği var biraz

Müsade senin canım Allah güç kuvvet versin sana iyi geceler

Kızlar anlat demediniz ama bn anlatcam dayanamadım
Dün aksam çocugu eşime bıraktım dedım bn az markete gıdeyım hem hava alırım hem zeytun bitmiş alim dedım neyse cıktım yola market 10 dk yurume mesafesı kadar uzak site içinde ama bnm ewe uazak işte
Vayy arkadas karnımdan bi ses geldi korktum ben bı yere gıtmeden tuvaletımıde yaıarım agerdesnz yanı huy olmuş neyse markete vardım hızlı gıttım aksam dıye anam tam slışveriş yapıyom karnım bi gurrukk etti sarküterideki adam bile duydu zeytın aldım işte ama dahada hareket edemıyom edersem altıma etcem çünki anamm napıcam afedersınz popomu sıkıyorum yok yanı o kadar sıkıştım ki abı bana dıyo kı baska ıstegınz var mı hanfendı yok bakıyorum ole dedım kaldım sarkuterı reyonunda neyse bi 5 dk sonra az rahtladım ama ewe kadar dayanamam onuncu adımda mahvolurum
Neyse abıyı cagırdım reyon gorevlısı iste dedım abii ben hamileyim peynirlerin kokusu bnm midemi bulandırdı mumkun olursa wc nızı kullanabılırmıyım ewımde uzak dedım.
Garibim bana acıdı bi ablayla gonderdi bni wc yi göstersin diye abla bana diyo kı kıızım ben anladım he midenin bulandıgnı yüzün alıp alıp werdi hayy allahm gittim neyse bi rahatladım allahım dedm tuwalet ne kadar onmlıymiş içimden ewe geldim eşim diyo ki hanm bursayamo gittin zeytine dedim adam valla nereye gittimi solemesem daha ii )))))))
Sebebte ne biliyomusunz yeşilcay zannedip 2 kupa 7 otlu cay içmem çöp posetine baktım bi tane yeşilçay wardı 2 tane 7 otlu bidaha dısarı bitki çayı içip çıkmıcamm

İi geceler canmm

kelebek iyi geceler kolay gelsin gece inşallah deliksiz uyurlar:)

sweet canım çok sağol yürüyüş bel ağrılarıma falan da iyi geliyor masada otur otur sırtım omzum tutuluyor, ilaç gibi bişey şu yürüyüş ama tek yapılmıyor işte..

Iyi geceler cnm...
Pazar baslamayi düsünüyorum cnm ama ben burda tavuk,yumurta gibi seyleri hazir olmayanindan bulamam.mecbur markettekinden yiycem..Ise yarar insallah...

meyve konusunu ben tam anlayamadim aslinda.Bir yerde serbest meyveleri söylüyor.Elma armut..
yasak meyveler hangileri muz,üzümmü...Bilenler bilmeyenlere anlatsin lütfen

ay cnm esinde yapmayacagi var ya leptinle bahane olmus

Afiyetolsun canım hazır oradayken bol bol tüketin kaptanımızda bu hafta bize katılıyor

bol bol yoğurt yesin eşin göbek filan kalmaz

Mervecim uyudunmu bacım:13:

Canm tebrikler alkışlıyorum seni
Tespıtın dogru bnm ne zamn belım agrısa hemn dısarı yurumeye bana cok ıyı gelıyor
Ewet bı yuruyus arkadası sart bızım sıtede kadınlar yururken bende onlara takılıyodum normalde hıç tanışmıyoz ama aynı saatte yuruyus için kararlastırıyoz ne garıp ))

kızlar çok katılamadım muhabbete kusura bakmayın burda saat 1 buçuğa geliyor müsadenizle ben gidiyorum istemeyerek..
öpüyorum yarın görüşürüz

ha bu arada ben dünki menümü yazayım:)
sahurda 1 bardak süt 1 avuç fındık ve 3 hurma yemiştim
iftarda 1 kase çorba barbunya, yer fıstıklı salata ve yoğurt yedim

beyaz çaya başladım..

iyi geceler öpüyorum sizi

Aman canım bu tür bitki çaylarını aşırı tüketme bağırsaktaki faydalı bakterileride yok ediyor mümkünse her gün tek bir çeşit yap hepsi bir arada olunca yan etkileri çok fazla

Ama helal olsun sana pratik zekanla durumu iyi kurtarmışsın

Afiyetolsun canım hazır oradayken bol bol tüketin kaptanımızda bu hafta bize katılıyor

bol bol yoğurt yesin eşin göbek filan kalmaz

Mervecim uyudunmu bacım:13:

Yok bacım ne uyuması cin gibiyim
Basıma gelenı yazarken gulmekten bi turlu bıtıremedım ))

Ben demistim anlat diye ama sen görmemissin

ay cnm cok güldüm ya aksam,aksam.Neyseki wc varmis,ya olmayan bi yerde gelseydi,düsünemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…