- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Artık alustım bunyem kaldırmıyo dha en fazla 8 kadar fazla uyudummu hasta oluyorum kızımdan kaldı herelde
Kızlar leslıe bıraktım ögleden sonra yapcam kızımla horon tepıyoz ayy cadı erkkn kalktı uyur dedım uyumadı beraber horon yepıyoz kızım cok mutlu haaa usagım haa haa diyom
Oda aynısı demeye calısıyom hobaa dıyom kızımda adaaa dıyo görseniz mıncık mıncık edersiniz ter içinde kaldım elimi tutuyo şimdi kalkcakmısım))))) hayyy bu çocuk mılleti
Ne güzel cnm sanslisiniz...
Cnm tavuktami yemicem yani,azcik ucundan yeseydim bari mesela pilavla felan
Cnm ben tursularima normal tuz koyuyorum,yanlismi yapiyorum acaba:44:
tesekkür ederim cnm
ne güzel cnm.bende bahceli bir evim olursa ekmeyi düsünüyorum o tür seyleri.kismet artik...
cnm kiz kardesim mersinde,o gecen sormus 200 liraymis kilosu
dedim atma,valla diyor adam dediki cok pahali:26:
sanirim baskentte cnm..:44:
Slm kızlar nasılsınız bn saat 6:30 da kalktım eşime kahvaltı hazırladım beraber kahvaltımızı yaptık
Evdeki işmi bitirdim çamasır astım dondum dondum kar havası var şimdi uzandım koltuma bi takımıma bakım dedım)) valla geceden kalma gıbıyımm ne gusel muhabbet etmışiz arada yapslım bole
Immm kendime bi elma cayı yapimm ekşi ekşi
Sey buarada kaptan su çikolata işini konusalım bi ara
herkesegunaydınlar kahvaltımı yaptım sımdı ıse benı 3 saatlık uykuyla ev temızlıgı beklıyo benım kız aksam erken uyumustu gece kalktı oturdu tabıb benı de oturttu hala uyumadı o uyuyana kadar temızlıgı bıtıreyımde brn de uyuyayım cısssssssssızzzzzzzzz gunler
Günaydın kızlar
Herkese iyi haftasonları.
Şu an yarım saatimi geçmişi okumaya ayırıcam ne çok konuşmuşsunuz :) ben dün gelemedim ama bir sorun niye gelemedim :) yemeğimi yedim biraz çay içtim dedim biraz kitap okuyayım sonra da gelir sizlerler muhabbet ederiz ama kitap okurken uyumuşum 9 gibi :) bir kalktım saat 00:35 zaten çok uykuluydum artık yarın okurum konuşulanları dedim :)
menüm : niyetlıydım,
sahur: yok
aksam : mercımek corbası 1 kepçe
2yk et sote
domateslımakarna 1 tabak 4-5 yk kadar
cay sekersız
su 1 lt ancak olmuştur
spor yarım km yurudum yuksek tempofan hastanedeydım ıs cıkısı annem rahatsızlandı fırsatım olmadı
kaptanım konuya tam vakıf olamadım ama bende hatırlarsan austuryada kaldım.almanca okudum.yumurtanın dogalı freilandhaltung.spar varya orda genelde freilandhaltun ve bio olanı oluyordu birde aldı var sanırım bizde hoferdi orda buluyordum ben.zeytinyağda yine sparda kaltgeprest yazanı.
Saol banucum bnm cadı sanslı olmaz mı popo sallıyo hnm efendi simdi perti çıktı bi ayagı dagda bi ayagı bagda uyuyo ama top patlasa duymuyo eee sen sabah 6:30 da kalkıp anana horon teptırrırmısın gör şimdi
Ayagını ısıtıyom burnunu ısırıyom kızıyo sonra yıne uyuyo altıma işicem gülmekten)))
Noracım sen nerde oturuyodun canm hep karıstırıyom banu sen nerdendın
Cnm ben İstanbul'da Pendikteyim, 24 yaşındayım, özel bir firmada muhasebeye bakıyorum, bekarım. Arada karışıyor tekrardan kendimi tanıtayım dedim :)
Canm bnm saolasın walla sorcaktımda yasını falan çekindim))
Kızlar yine ben dayanamıyorum anlatıyorum
Şimdi 3 sene önce bu anlattıklarım
Kızarladaslarımla beraber oglen temegı için dısarı cıktık calısıyorum ozamanlar tabi biide 52 kıloyum iskenderciye gittik 3 kız adam iskenderleri getirdi kızlar tereyagı istedi adam onlara tereyagı doktu banada sormadan paat üstüne doktu iskenderimin yagdan bn tereyagını iskenderde sewmm
Ahaaa kalakaldım ayy bişide diyemedim şimdi geri versem bi tereyagı için olmaz vermesem yiyemiyorum hmn peşimizden ön masada 2 tane adam war onlara getirdi ahaaa dedim adam tam onlara tereyagını koycakken durrrr diye vagırdım garsona gittim ön masaya dedim ki k bakmayın bnm iskender tereyaglı walla agzıma almadım bı lokma bıle su tereyagaızlardan alımda bnm porsıyonu biriize verim bunlar sasırdı tabi bnm gibi bi saf gormesıklerınden olsa gerek neyse biri dedî ki tmm bn alayım hnmefendi nedemek dedi aaaaa bu adam bna hanmefendi dediya gucık oldum tabi alışık degılız hanmefendıye dedim istemîyom iskender miskender pişkiiin pişkin hanmefendi diyosun bide dedim adam sok oldu oturdum kızları beklıyom adam geldi iskenderi koydu önüme bnm porsiyonuda aldı otur şımarık şımarık konusma ye yemegını dedi abowwww walla bna kal geldi heralde o şokla bir porsıyon bıtırdım
Neyse o adam dedıgım adam şimdi bnm eşim kızlar orayı anlatmaya kalkarsam bni kabul ettiginize pişman olursunuz
2.ci iskender vakam
Eşimle ewlendikten sonra hemen eyüpteki iskenderciye gıttık eşim tanıdıklarımıza iskender ısmarladı ve bütn mıllete nıye ıskender oldugunu anlatıp bni kızdırdı))
3. İskender vakam
Eşimle dısardayız ewlndıktn 8 ay sonra iskender yiyoz ahaaa bnm midem bylandı istifar ettim birazcıkta kendimden gecmişim heralde eşimle doktora gittik daktır abi hamilesin kızım diyince cok sewindik eşim bna dedikî iakendermi ısmarladık biz şimdi ona
İşte iskenderimsi hayatım biraz uzun oldu kbakamyın basınızı agrıttıysam
günaydın şekerler
evet kaptancım içinden ur fışkıran tavukları yemektense hiç yeme bence bitanem
normal tuz turşularını çabuk eritir cnm kaya tuzu yani kalın tuzla çıtır çıtır olur ve uzun süre dayanır
ben 400 lira diye duymuştum mersinde daha iyiymiş
Ben çekemedim tartı fotosunu haftaya eklerim inş
slm canım iyiyiz çok şükür kırkbinkere maşallah canım ben bugün ölü gibi uyudum ilk kez 9 da kalktım kahvaltı toplama vs bitti kahve içerken bi slm vereyim dedim
bebişin en şanslı hiç canı sıkılmıyodur senin gibi eğlenceli bir annesi varken
Günaydın canım kolay gelsin sana
Günaydın tatlım evet akşam muhabbet güzeldi keşke tüm takım birlikte olsaydık neler olurdu kimbilir
çok tşk ederim bitanem allah işi karışmadıkça burdayım inşallah
Allah kabul etsin sahursuz iyi dayanmışsın şekercim çok geçmiş olsun anneciğine şimdi nasıl iyidir umarım allah şifalar versin hepimize cnm
yoğurtlu karışımı bu hafta bn de deneyeyim diyorum bakalım fark edecekmi
ben buralardayım kızlar, gelen olursa seslensinn
kızlar yine ben dayanamıyorum anlatıyorum
şimdi 3 sene önce bu anlattıklarım
kızarladaslarımla beraber oglen temegı için dısarı cıktık calısıyorum ozamanlar tabi biide 52 kıloyum iskenderciye gittik 3 kız adam iskenderleri getirdi kızlar tereyagı istedi adam onlara tereyagı doktu banada sormadan paat üstüne doktu iskenderimin yagdan bn tereyagını iskenderde sewmm
ahaaa kalakaldım ayy bişide diyemedim şimdi geri versem bi tereyagı için olmaz vermesem yiyemiyorum hmn peşimizden ön masada 2 tane adam war onlara getirdi ahaaa dedim adam tam onlara tereyagını koycakken durrrr diye vagırdım garsona gittim ön masaya dedim ki k bakmayın bnm iskender tereyaglı walla agzıma almadım bı lokma bıle su tereyagaızlardan alımda bnm porsıyonu biriize verim bunlar sasırdı tabi bnm gibi bi saf gormesıklerınden olsa gerek neyse biri dedî ki tmm bn alayım hnmefendi nedemek dedi aaaaa bu adam bna hanmefendi dediya gucık oldum tabi alışık degılız hanmefendıye dedim istemîyom iskender miskender pişkiiin pişkin hanmefendi diyosun bide dedim adam sok oldu oturdum kızları beklıyom adam geldi iskenderi koydu önüme bnm porsiyonuda aldı otur şımarık şımarık konusma ye yemegını dedi abowwww walla bna kal geldi heralde o şokla bir porsıyon bıtırdım
Neyse o adam dedıgım adam şimdi bnm eşim kızlar orayı anlatmaya kalkarsam bni kabul ettiginize pişman olursunuz
2.ci iskender vakam
eşimle ewlendikten sonra hemen eyüpteki iskenderciye gıttık eşim tanıdıklarımıza iskender ısmarladı ve bütn mıllete nıye ıskender oldugunu anlatıp bni kızdırdı))
3. Iskender vakam
eşimle dısardayız ewlndıktn 8 ay sonra iskender yiyoz ahaaa bnm midem bylandı istifar ettim birazcıkta kendimden gecmişim heralde eşimle doktora gittik daktır abi hamilesin kızım diyince cok sewindik eşim bna dedikî iakendermi ısmarladık biz şimdi ona
işte iskenderimsi hayatım biraz uzun oldu kbakamyın basınızı agrıttıysam
alooooooooooooooooooooooooooooooooooooo neresiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn gııııııııııııı hanı yoksun yaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?