Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

cnm benım cok sanslısın cok

Saol canım bnm ALLHIM CÜMLE isteyenlere yasatsın ewlat sewgısını

Günaydın Şekerler

Evet kaptancım içinden ur fışkıran tavukları yemektense hiç yeme bence bitanem

normal tuz turşularını çabuk eritir cnm kaya tuzu yani kalın tuzla çıtır çıtır olur ve uzun süre dayanır

ben 400 lira diye duymuştum Mersinde daha iyiymiş

Ben çekemedim tartı fotosunu haftaya eklerim inş

Slm canım iyiyiz çok şükür Kırkbinkere maşallah canım ben bugün ölü gibi uyudum ilk kez 9 da kalktım kahvaltı toplama vs bitti kahve içerken bi slm vereyim dedim

Bebişin en şanslı hiç canı sıkılmıyodur senin gibi eğlenceli bir annesi varken

Günaydın canım kolay gelsin sana

Günaydın tatlım evet akşam muhabbet güzeldi keşke tüm takım birlikte olsaydık neler olurdu kimbilir
Çok tşk ederim bitanem Allah işi karışmadıkça burdayım inşallah

Allah kabul etsin Sahursuz iyi dayanmışsın şekercim çok geçmiş olsun anneciğine şimdi nasıl iyidir umarım Allah şifalar versin hepimize cnm

Yoğurtlu karışımı bu hafta bn de deneyeyim diyorum bakalım fark edecekmi

KAHVALTI :
ceviz fındık
5 gün kurusu kayısı
zeytin
Dün hastahanede olduğum için anca bu kadar oldu
ÖĞLE :
1 meyveli probiyotik yoğurt
AKŞAM:
3 kaşık bulgur pilavı
Dünden kalan Ciğer
Salata
SPOR:
Hastahanede bol yürüyüş
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3

kaptanım konuya tam vakıf olamadım ama bende hatırlarsan austuryada kaldım.almanca okudum.yumurtanın dogalı freilandhaltung.spar varya orda genelde freilandhaltun ve bio olanı oluyordu birde aldı var sanırım bizde hoferdi orda buluyordum ben.zeytinyağda yine sparda kaltgeprest yazanı.

Hoşgeldin Yasemin Kaptanımız bugün yoğun düğün vardı sanırım bu bilgiler ona yardımcı olacaktır kesin

Yine bir cumartesi ve ben yine sıkıntıdan patlıyorum, bir sevedim şu cumartesileri ama pazarlar ne kadar da güzel geliyor gözüme

Saol banucum bnm cadı sanslı olmaz mı popo sallıyo hnm efendi simdi perti çıktı bi ayagı dagda bi ayagı bagda uyuyo ama top patlasa duymuyo eee sen sabah 6:30 da kalkıp anana horon teptırrırmısın gör şimdi
Ayagını ısıtıyom burnunu ısırıyom kızıyo sonra yıne uyuyo altıma işicem gülmekten )))
Noracım sen nerde oturuyodun canm hep karıstırıyom banu sen nerdendın

Kızlar canım iskender cektı yetişinnnnnnn anaaamm

Cnm ben İstanbul'da Pendikteyim, 24 yaşındayım, özel bir firmada muhasebeye bakıyorum, bekarım. Arada karışıyor tekrardan kendimi tanıtayım dedim :)

Kızlar iskender demişken hayatımdakı yerı cok fazladır iskenderin bnm için bi yemek degıl sadece yani::))))
Walla bunuda anlatsam valla dalga gecersınız bnle ))

Cnm ben İstanbul'da Pendikteyim, 24 yaşındayım, özel bir firmada muhasebeye bakıyorum, bekarım. Arada karışıyor tekrardan kendimi tanıtayım dedim :)

Canm bnm saolasın walla sorcaktımda yasını falan çekindim ))

Kızlar yine ben dayanamıyorum anlatıyorum
Şimdi 3 sene önce bu anlattıklarım
Kızarladaslarımla beraber oglen temegı için dısarı cıktık calısıyorum ozamanlar tabi biide 52 kıloyum iskenderciye gittik 3 kız adam iskenderleri getirdi kızlar tereyagı istedi adam onlara tereyagı doktu banada sormadan paat üstüne doktu iskenderimin yagdan bn tereyagını iskenderde sewmm
Ahaaa kalakaldım ayy bişide diyemedim şimdi geri versem bi tereyagı için olmaz vermesem yiyemiyorum hmn peşimizden ön masada 2 tane adam war onlara getirdi ahaaa dedim adam tam onlara tereyagını koycakken durrrr diye vagırdım garsona gittim ön masaya dedim ki k bakmayın bnm iskender tereyaglı walla agzıma almadım bı lokma bıle su tereyagaızlardan alımda bnm porsıyonu biriize verim bunlar sasırdı tabi bnm gibi bi saf gormesıklerınden olsa gerek neyse biri dedî ki tmm bn alayım hnmefendi nedemek dedi aaaaa bu adam bna hanmefendi dediya gucık oldum tabi alışık degılız hanmefendıye dedim istemîyom iskender miskender pişkiiin pişkin hanmefendi diyosun bide dedim adam sok oldu oturdum kızları beklıyom adam geldi iskenderi koydu önüme bnm porsiyonuda aldı otur şımarık şımarık konusma ye yemegını dedi abowwww walla bna kal geldi heralde o şokla bir porsıyon bıtırdım
Neyse o adam dedıgım adam şimdi bnm eşim kızlar orayı anlatmaya kalkarsam bni kabul ettiginize pişman olursunuz
2.ci iskender vakam
Eşimle ewlendikten sonra hemen eyüpteki iskenderciye gıttık eşim tanıdıklarımıza iskender ısmarladı ve bütn mıllete nıye ıskender oldugunu anlatıp bni kızdırdı))
3. İskender vakam
Eşimle dısardayız ewlndıktn 8 ay sonra iskender yiyoz ahaaa bnm midem bylandı istifar ettim birazcıkta kendimden gecmişim heralde eşimle doktora gittik daktır abi hamilesin kızım diyince cok sewindik eşim bna dedikî iakendermi ısmarladık biz şimdi ona
İşte iskenderimsi hayatım biraz uzun oldu kbakamyın basınızı agrıttıysam

Ayyy film gibi yaa beç çok severim tanışma hikayelerini dinlemeyi az biraz meraklıyımdırda ondan galiba sonra noldu nasıl konuştunuz bır ara onu da anlatıversen cnmm :)

ıyı suanda cok sukur cnm saol

ya varya superısnız rabbım muhabbetınızı artırsın ınsallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…