Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyi geceler bluecum allah rahatlık versin canım beyaz çayada başlamışsın ohhh süper yarın görüşürz

Kızz ne bilimmm aman tarebbim kurtardık kurtardık şükürde adam 9 ay sonra cocuk görmeyınce derimmm artık midem bulanınca hamıleyım zannettım :))
Hyy allahım

pegasus canım olduğu kadar artık, ne kadar doğal bulabiliyorsan öyle olsun..
ben kaya tuzu da buldum bundan sonra onu kullanıcam,
soğuk sıkım zeytinyağını daha denemedim merak ediyorum inşallah damak tadımıza uyar
bugün eşim pazarda organik yumurta buldu onu aldık
ev yapımı yoğurt aldım komşudan yarın mayalayacağım inşallah tuttururum
yavaş yavaş eksikleri tamamladım ben:) bence sen de baktıkça bulursun.. tavuk burda da yok ben artık tavuk almıcam onun yerine baklagil balık vs alıcam..
meyve konusunda kitapta bilgi var, kavun karpuz önermiyor, g.i.si yüksek meyveleri önermiyor.

iyi geceler cnm...Sahurda azcik yemissin,nasil dayandin iftara kadar hemde hasta halinle:26:
Afiyetolsun canım hazır oradayken bol bol tüketin kaptanımızda bu hafta bize katılıyor

bol bol yoğurt yesin eşin göbek filan kalmaz

Mervecim uyudunmu bacım:13:
Evet cnm,insallah yapabilirim..Kizimin deyimiyle sözümü kirmam insallah

Ben demistim anlat diye ama sen görmemissin

ay cnm cok güldüm ya aksam,aksam.Neyseki wc varmis,ya olmayan bi yerde gelseydi,düsünemiyorum bile

Walla napardım bnde bılmıyorumm
Allahtan market carsı içinde yani avm gibi bîyer diyim orda olmasaydı kısa yoldan carsı içine giderdim ama
Ben sen anlat demeden önce basladıgımdan anlatmaya görmemişmm
Kızzlar bu aksılıkler hep beni bulur hep ama fıkra gıbıyım kaldıramıyom artık

Cnm bne yumurtayi genelde bio aliyorum ama ne kadar dogru bilemyorum.Yogurdumu kendim mayaliyorum.tereyagimi annem göndermisti köyde kendisi yapmisti,peynirim yine ev yapimi...
Zeytinyagi bulamam ben saf olandan.
Kaya tuzu nasil birsey hala cözemedim.Netten onada bakacagim daha,almancasi ne bilmyorum bile bir bakayim neymis.Bulursam alirim bende..
Zeytin gecen gün aldim yesil,kendim tatlandirmak icin ama onlarda daha olmadi.Siyah zeytin aldim tuzsuz..Baskada aklima bisey gelmiyor cnm.Artik sizin menülere bakarak kendimi düzene koyacagim

Ben bu organik tavuk ve yumurta konusunda sanslıyım kv dem saolsun her hafta yumurtamı ayda bı tawuk horoz keser gönderır dısardan almıyoruz kızmda cok sewıyo

Sevgili kaptancım meyve konusunu açıklayayım sabahları yumurta yemediğin zaman ki her gün 2 yumurta kayısı kıvamında yenecek

yumurta yerine ithalse 1 muz yerli ise 2 muz yiyebilirsin. Bunun haricinde sabah yumurtayla veya omletle kahvaltı yaptın diyelim kahvaltına mevsimine göre glisemik indeksi düşük meyvelerden ekleyebilirsin muzun da g.i si yüksek fakat tok tutucu özelliği var
benim yumurta alerjim olduğu için böyle yapıyorum kahvaltına 3-4 çilkim üzümde ekleyebilirsin meyveler kahvaltıda yenmesi öneriliyor fakat ben bazen öğlenleri yoğurtla karıştırıp yiyebiliyorum. bilmem anlatabildimmi

Sen almanyadamısın wayy anam uzak ülkelerden arkadaslarım var)
Blue dw herhalde yurtdısında

Sahidende fikra gibisin cnm
Kızz ne bilimmm aman tarebbim kurtardık kurtardık şükürde adam 9 ay sonra cocuk görmeyınce derimmm artık midem bulanınca hamıleyım zannettım :))
Hyy allahım

İyi geceler bluecum allah rahatlık versin canım beyaz çayada başlamışsın ohhh süper yarın görüşürz
Cnm bende beyaz cay aradim ama bulamadim
Türk bakkalina bakayim birde belki orda vardir

Sen almanyadamısın wayy anam uzak ülkelerden arkadaslarım var)
Blue dw herhalde yurtdısında
Evet cnm almanyadayim..Cikolata yollimmi size burdan

Blue suudi arabistanda cnm:26:
Anladim cnm sagol ama bu defada ben senin kafanisisirecegim sorularla

Kaptancım bluenun da dediği gib olduğu kadar bir yerinden başlarsın zamanla ihtiyacın olan her türlü gıdaya ulaşıyorsun çok garip ama ben zeytiyağını tesadüfen buldum kaya tuzu turşulara koyduğumuz kalın tuzdan başka birşey değil canım marketlerde mutlaka vardır orda da tek sorun yumurta ve tavuk yumurta bir derece bulunabiliyor free eggs gibi ama tavuğu marketten yiyeceğine hiç yeme derim ben de

Çok samimi ve hoşsohbetsin Mervecim iyi ki geldin bizim takıma uyku geldi ama hala gidemiyorum Alah yüzünü hep güldürsün canım

Kaptancım aşk olsun olurmu öyle şey elimden geldiğince seve seve cevaplamaya çalışırım sorularını

Walla soyle özel diyet uygulayıpta kılo verenlere hayranım diyet kelımesi bnm psıkoljimi bozuyo daha cok kacamk yapasım gelıyo o yusden goruldugu üzere bn kendım ayarlıyorum genllikle saglıklı gıdalar tuketmeye calışıyorum ewde herseyım hmn hemn organıktır yazdan burun sebzelerımı derın dondurucuya koydum meyveleri kuruttum yarısıyla reçel yaptım kayabasında koy gıbı bıyer kv demlerın orda meyve sebze ne ararsan dıktık hep sebzelerı ohhh
İnklerımz var kızm gunluk sut tuketıyor kendım mayalıyorum 3 senedr ewıme hazır yogurt almadım
Ne bılım yesıllıklerım var kv tarlasına ekmıştım zamnı olunca kıvırcık yesılsogan roka tere maydanoz hepsı var
Kalorı hesabı yapıp ayar cekıyorum kendıme gunluk saglıklı 1000 1250 kalori arası

Liptonun beyazçayı var canım gerçi sallama ama açık olarak aktarlarda satılanlar çok pahalıymış burada henüz aktara yolum düşmedi gidince bakacağım bakalım gerçekten pahalımı

Çikolataları haziranda isteriz şekercimm

Ayy ne guzel yha sudıarabıstan he acaba tam nerde bn gıttım allah kabul etsın umre zıyaretımız için allahımmmmmmm içim sızladı

Mervecim bende diyet demiyorum bu artık benim ömrüm boyunca uygulayacağım bir sağlık öğüdü
sende benim gibisin allah ağız tadıyla yedirsin herşeyimi kendim yaparım yazdan tek sorunum köy tavuğu yumurtayıda semt pazarından bir amcam getiriyor sağolsun balkonda tavuk besleyesim geliyo bazen .Şu varki kilo verme aşamasında kaçamk yapmak istemiyorum fakat hedef kiloma ulaştıktan sonra arada bir özlediğim lezzetlerden de abartmamak kaydıyla elbette yiyeceğim
hesap kitap diyetleri beni çok yordu al ver al ver lastik gibi oldum inan ama bunda hiçbir sorun yaşamıyorum doyana kadar yiyorum acıkmıyorum daha aktifim bu çok memnunum yani

bu arada size doyum olmaz ama ben de kaçayım hepinize iyi haftasonları dilerim cici bakın kendinize

Ben bu organik tavuk ve yumurta konusunda sanslıyım kv dem saolsun her hafta yumurtamı ayda bı tawuk horoz keser gönderır dısardan almıyoruz kızmda cok sewıyo
Ne güzel cnm sanslisiniz...
Cnm tavuktami yemicem yani,azcik ucundan yeseydim bari mesela pilavla felan

Cnm ben tursularima normal tuz koyuyorum,yanlismi yapiyorum acaba:44:
tesekkür ederim cnm
ne güzel cnm.bende bahceli bir evim olursa ekmeyi düsünüyorum o tür seyleri.kismet artik...

cnm kiz kardesim mersinde,o gecen sormus 200 liraymis kilosu

dedim atma,valla diyor adam dediki cok pahali:26:

Ayy ne guzel yha sudıarabıstan he acaba tam nerde bn gıttım allah kabul etsın umre zıyaretımız için allahımmmmmmm içim sızladı

sanirim baskentte cnm..:44:

Yha bişi dicem sana inanmıcaksın
Bılıyomusun ben küçükken bole 7 8 yaslarında falanım koydeyız babannemin kızkardesı almanyadan gelmiş bole cıkolata getırmışti kızz bıde koy yerınde nerden bulucan cıkolatayı anammm babannem sen onları al yatagının altına zula yap kız 3 ay durdukta vermedi yha bıtane bıle
Zaten kızkardesıde daha gelemedı durumları prk yoktu tam durumu duzeldı rahmetlı oldu bılıyomusun ben hiç alaman cıkolatası yemedım kaptancıgım yani sen şimdi çukolata gondeerım mi diyince fena olsum hani bılemıyorum şakamı yaptın gercek mi

Canm ii geceler saol katıldıgın içinnn güxeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…